Я врятую вас від жахів вашого світу
Середа, 30 листопада 2011 , 3:30 вечора
Моя улюблена дочко, ті,яким так хочеться, щоб довести свою любов до Мене дуже часто мають відчай в душі що робить їх почуття порожніми Моєї любові. Це може бути настільки несподіваним, що це може залишити душу в такому стані самотності, що це відчувається, як ніби ніколи не одужаєш від почуття безпорадності і відсутності віри.
Не бійтеся діти. Відкинення є те, що ви будете відчувати, коли ви поруч зі Мною. Я відчував таке ж саме відкинення на землі Моїм улюбленим Отцем. Я відчував себе втраченим і самотнім,оскільки Я намагався спілкуватися з Ним багато разів. Це жорстке випробування, яке ви будете страждати, коли ви істинно віруєте в Бога. Це спосіб сатани відтягнути вас подалі, таким чином через деякий час він сподівається, що ви відмовитеся від пошуку Мене, і знов повернетесь до мирських способів які будуть радувати, але не задовольнять.
Хіба ви не знаєте, що молитва запобігне цьому? Невже ви не розумієте, що Я дозволяю це для вашого ж блага, і як частина вашого навчання, щоб отримати духовну силу, яка досягається тільки через це відкинення(відмову)?
Способи Отця Мого важкі для вас, діти, щоб зрозуміти. Просто повірте в Мене, вашого Ісуса, і закличте до Мене, щоб дати вам милості потрібно боротися разом зі Мною , щоб врятувати братів і сестер. Вони повинні бути врятовані від нечестивих планів, які організовані у вашому світі тими силами які прагнуть контролювати вас через ті речі, які вам потрібні, щоб вижити.
Пам'ятайте діти, Я так близько до всіх Моїх послідовників, що, коли Попередження відбудеться Моя армія одразу ж хвилею повстане, щоб стати потужним супротивником Сатани.
Надія діти ніколи не повинна бути втраченою. Я врятую вас від жахів вашого світу, який знаходиться в повному безладі, викликані відсутністю віри в Мого Вічного Отця.
Все це незабаром зміниться, коли світ стане свідком доказів що необхідні щоб прийняти існування Бога Отця.
Ваш Ісус
Спаситель Людства

Відповісти з цитуванням
Bookmarks