Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 8 з 64 ПершаПерша 12345678910111213141516171858 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 141 по 160.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Я врятую вас від жахів вашого світу

Середа, 30 листопада 2011 , 3:30 вечора

Моя улюблена дочко, ті,яким так хочеться, щоб довести свою любов до Мене дуже часто мають відчай в душі що робить їх почуття порожніми Моєї любові. Це може бути настільки несподіваним, що це може залишити душу в такому стані самотності, що це відчувається, як ніби ніколи не одужаєш від почуття безпорадності і відсутності віри.

Не бійтеся діти. Відкинення є те, що ви будете відчувати, коли ви поруч зі Мною. Я відчував таке ж саме відкинення на землі Моїм улюбленим Отцем. Я відчував себе втраченим і самотнім,оскільки Я намагався спілкуватися з Ним багато разів. Це жорстке випробування, яке ви будете страждати, коли ви істинно віруєте в Бога. Це спосіб сатани відтягнути вас подалі, таким чином через деякий час він сподівається, що ви відмовитеся від пошуку Мене, і знов повернетесь до мирських способів які будуть радувати, але не задовольнять.

Хіба ви не знаєте, що молитва запобігне цьому? Невже ви не розумієте, що Я дозволяю це для вашого ж блага, і як частина вашого навчання, щоб отримати духовну силу, яка досягається тільки через це відкинення(відмову)?

Способи Отця Мого важкі для вас, діти, щоб зрозуміти. Просто повірте в Мене, вашого Ісуса, і закличте до Мене, щоб дати вам милості потрібно боротися разом зі Мною , щоб врятувати братів і сестер. Вони повинні бути врятовані від нечестивих планів, які організовані у вашому світі тими силами які прагнуть контролювати вас через ті речі, які вам потрібні, щоб вижити.

Пам'ятайте діти, Я так близько до всіх Моїх послідовників, що, коли Попередження відбудеться Моя армія одразу ж хвилею повстане, щоб стати потужним супротивником Сатани.

Надія діти ніколи не повинна бути втраченою. Я врятую вас від жахів вашого світу, який знаходиться в повному безладі, викликані відсутністю віри в Мого Вічного Отця.

Все це незабаром зміниться, коли світ стане свідком доказів що необхідні щоб прийняти існування Бога Отця.

Ваш Ісус
    Спаситель Людства

Дописів
    1 517

Типово

Хрестовий похід молитви ( Сповідь

Вівторок, 22 листопада 2011 , 10:30 вечора

Я, Ісус, Цар ваш і Спаситель тепер надає вам Мою молитву для Сповіді.

Ця молитва повинна бути промовленою, щоб просити про помилування для прощення гріхів під час і після Попередження.

"Дорогий Ісусе, я прошу вибачення за всі мої гріхи і за шкоду і страждання яку я заподіяв іншим.

Я смиренно молюся про милість, щоб не образити Тебе знову і запропонувати покуту відповідно до Твоєї найсвятішою волі.

Я благаю про прощення будь-якого майбутнього злочину,у якому я можу взяти участь і можу викликати у Тебе біль і страждання.

Візьми мене з собою в Нову Еру Миру, таким чином я можу стати частиною Твоєї сім'ї для вічності.

Я тебе люблю Ісусе.

Ти мені потрібен.

Я поважаю Тебе і все, що Ти відстоюєш.

Допоможи мені Ісусе, щоб я міг бути гідним щоб увійти до Твого Царства. "

Ваш Спаситель

Ісус Христос

http://www.thewarningsecondcoming.co...he-confession/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Обіцянка захисту для тих, хто відкидає Ісуса

Неділя, 11 Грудня 2011 , 3:30 вечора

Моя дорогоцінна дочко, дякую вам за відповідь на цей важливий виклик з Небесного Царства, коли Я попросив вас прийняти містичний союз з Моїм дорогоцінним Сином Ісусом Христом.

Я присутній в Моєму Синові Ісусові,оскільки Він об'єднується в Мені з любов'ю Святого Духа. Ваша душа,таким чином, в даний час переплетена з Моєю і все стане набагато ясніше для вас.

Моя дитино ви в даний час формуєтеся як творіння, яке Я бажав би, щоб ви були гідною в повному обсязі перед цією божественною місією. Сльози божественного втручання були дані вам, щоб ви могли дізнатися миттєво про це нове несподіване покликання. Тепер, коли ви пролили сльози і плачете більше, не тільки щастя буде панувати у вашій душі з цього моменту.

Моя дочка Мені сумно, що ніхто не визнає Мене більше в світі. Багато хто забув Мене повністю. Я нічого не значу для багатьох з Моїх дітей.

Ви повинні допомогти Мені дочко, коли Я проявляю Мою присутність таким чином, Я є визнаний через молитву.

Будь ласка, моліться про те, щоб все людство прийняло дар нового життя, яке тепер буде дано їм Моїм Улюбленим Сином Ісусом Христом.

Ніхто не розуміє по-справжньому Моє занепокоєння за ті душі, які відкидають Мене або існування Спасителя якого Я послав у світ.

Ці бідні душі, настільки сповнені логічних пояснень що використовується для зарозумілого спростування Мого існування є втрачені для Мене в цей час. Їх єдиний порятунок (оскільки багато відкинуть пропозицію Божественного Милосердя під час Попередження) буде здійснюватися через молитву тих дітей, хто любить Отця.

Так багато є тих хто не приймають Мене до цих пір, мало знають про Мене. Я Бог батьківської любові Небесного Отця, який стежить за кожною Моєю дитиною. Сильною, слабкою, хворою, доброю і злою. Ніхто не буде виключений з Моєї нескінченної любові незалежно від того, як їх душі очорнені.

Я закликаю вас дітей молитися до Мене в ім'я Мого Сина в спокутування всіх гріхів людства.

Мій Син обгорне все людство тепер, і коли освітлення Совісті промине, ваші молитви дійсно необхідні на цій стадії. Ваші молитви діти допоможуть врятувати тих людей, які будуть зухвало продовжувати відкидати Милосердя що Мій Син покаже їм.

Моя урочиста діти обіцянка, що всі ті з вас, хто закличе до Мене від імені Мого Улюбленого Сина Ісуса Христа, щоб врятувати своїх братів і сестер,таким чином їм буде наданий негайний захист.Особливі милості буде дано кожному з вас, хто обіцяє повний місяць молитви за їхні душі. Ось що Я прошу вас сказати,

"О, Отче Небесний через любов Твого улюбленого Сина Ісуса Христа, чиє страждання на Хресті врятувало нас від гріха.
    Будь ласка,врятуй всіх тих, хто відкидає до цих пір Його руку Милосердя.
    Заповни їхні душі, дорогий Отче,Твоїм знаком любові.
    Я благаю Тебе Небесний Отче, почуй молитву мою і збережи ці душі від вічного прокляття. Завдяки Твоєму Милосердю дозволь їм бути першими, щоб увійти в Нову Еру Миру на Землі. Амінь ".

Ваш Небесний Отець
    Бог Всевишній

Примітка Уточнення: захист буде надано тим, за кого ви будете молитися.

http://www.thewarningsecondcoming.co...-reject-jesus/

Дописів
    1 517

Типово

Хрестовий похід Молитви (6) молитва, щоб зупинити Антихриста
    Вівторок, 22 листопада 2011 @ 11:00 ранку

"О, Ісусе, я молюся, щоб Бог у Своїй милості не дозволив антихристові і його мерзенної армії викликати жах і заподіяти труднощі для Твоїх дітей.

Ми молимося про те, що він буде зупинений, і що руки покарання можна буде уникнути шляхом навернення,що буде досягнуте в ході Попередження "

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-anti-christ/

Дописів
    1 517

Типово

Хрестовий похід молитви (5) Хвала Богу Всевишньому

Понеділок, 21 Листопада 2011 @ 7:00 вечора

Моя дочко світ повинен запропонувати цю спеціальну молитву на славу і подяку Богу Отцю за милості що Він надає всьому світу.

" Вічний Отче, ми пропонуємо Тобі наші молитви в радісній вдячності за Твій безцінний дар Милосердя для всього людства.

Ми радіємо і пропонуємо Тобі найславетнішому Цареві нашу хвалу і поклоніння для Твоєї люблячої і ніжної милості.

Ти, Бог Всевишній наш Цар і за цей подарунок що Ти нам зараз приносиш, ми є у Твоїх ніг в смиренній відданості.

Будь ласка, Боже помилуй всіх своїх дітей "
    .

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...the-most-high/

Дописів
    1 517

Типово

Хрестовий похід Молитви (3) позбавте світ від страху
    Субота, 19 листопада 2011 , 7:00 вечора

Моя улюблена дочко зараз Я надам вам молитву, щоб позбавити світ від страху

"О, Господи мій Ісусе Христе Благаю Тебе, позбав світ від страху, який віддаляє душі від Твого люблячого серця.

Я молюся, щоб душі, які будуть відчувати справжній страх під час Попередження зупиняться і дозволять Твоєму Милосердю заповнити їхні душі таким чином, що вони будуть вільними, щоб любити Тебе так, як і повинно бути ".

Ваш Улюблений Спаситель
    Ісус Христос

http://www.thewarningsecondcoming.co...world-of-fear/

Дописів
    1 517

Типово

Хрестовий похід Молитви (11) Зупиніть ненависть до провидців

Середа, 30 листопада 2011 , 8:00 вечора

"О Пресвяте Серце Ісуса будь ласка,зупини ненависть і ревнощі яка існує
    серед Твоїх послідовників до Твоїх істинних провидців в ці часи.
    Я молюся, що Ти почуєш мою молитву, щоб дати Твоїм провидцям міцність яку вони потребують щоб проголосити Твоє найсвятіше слово до невіруючого світу. Амінь ".

http://www.thewarningsecondcoming.co...f-visionaries/

Дописів
    1 517

Типово

Хрестовий похід Молитви (10) Поширення полум'я Твоєї любові

Вівторок, 29 листопада 2011 , 3:35 вечора

"Допоможи нам дорогий Ісусе повстати безстрашно у Твоє ім'я щоб нести полум'я Твоєї любові у всі країни.
    дай нам,Твоїм дітям, міцність щоб свідчити зі зловживанням з якими ми зіткнемося з поміж усіх тих, хто не є істинними віруючими в
    Твоїй милості. Амінь ".

http://www.thewarningsecondcoming.co...-of-your-love/

Дописів
    1 517

Типово

Хрестовий похід Молитва (9) Пропозиція Страждання в подарунок

Понеділок, 28 листопада 2011 , 8:30 вечора

О Найсвятіше Серце Ісуса

Навчи мене прийняти образи у Твоє Святе ім'я, коли я проповідую Твоє слово зі смиренною подякою.

Навчи мене розуміти, як біль приниження і страждання наближають мене до Твого Найсвятішого Серця

Дозволь мені взяти на себе такі випробування з любов'ю і щедрістю духу, щоб я міг подати їх у якості подарунків які так дорогоцінні для Тебе для того, щоб рятувати душі.

http://www.thewarningsecondcoming.co...ing-as-a-gift/

Дописів
    1 517

Типово

Світ буде змінений назавжди

Четвер, 24 листопада 2011 , 9:00 вечора

Моя ніжно улюблена дочко не бійтеся через час що є над вами і всім світом.

Ця подорож була для вас інтенсивною Моя дочко під час того, що було за такий короткий період часу.

Ви підкорилися Моїй святій волі з самого початку, хоча у вас були сумніви. Незважаючи на те,що над вами знущалися в певних колах і, зокрема, тими, хто сповідує бути Моїми учнями, і зокрема Моєї улюбленої Матері, ви ніколи не вагалися в додаванні Мого Святого Слова в світі. Ігноруйте всю цю кривду,бо це вже в минулому.

Тепер, коли Я приходжу з Моїм великим Милосердям всі Мої діти з істинною вірою поклоняться зі смиренною вдячністю вітаючи Мене і приймуть Моє Милосердя. Правда тепер буде виявленою.

Встаньте всі ви і з радістю чекайте Мого приходу.

Світ буде змінений назавжди.

Пам'ятайте, що через Мою глибоку любов для всіх вас, у тому числі тих, хто висміює Моє Святе Слово або який відрікаються від Мене, що Я приходжу, щоб врятувати вас ще раз.

Ваш Спаситель і Викупитель

Ісус Христос

Дописів
    1 517

Типово

Моє Милосердя охоплює всі раси, кольору шкіри, релігії

П'ятниця, 2 грудня 2011 , 10:35 вечора

Моя дорога дочко залишайтеся сильні і думайте про добрі новини в цьому,бо Моя милість принесе більшість Моїх заповітних дітей назад в лоно Мого Найсвятішого Серця.

Бідні нещасні душі, які заявили про своє життя, щоб злоба потрібні ваші страждання, щоб вони могли бути врятовані. Хоча це дуже важко зрозуміти і з людської точки зору дуже важко прийняти, ви маєте довіряти Мені. Ваші власні страждання і Моїх відданих послідовників йде до порятунку душ. Нічого з цього не марнується. Ця жертва є подарунок для Мене. Пам'ятайте страждання також полегшує Мій тягар.

Втомлені від Мого власного страждання Моя дочко Я з нетерпінням чекаю щоб обійняти Моїх дітей, нарешті, як одне ціле з Моїм Вічним Отцем.

Думайте про це,у цей спосіб. Якщо який-небудь люблячий член сім'ї емігрує і повертається додому після довгих років, скільки хвилювання є. Скільки радості. Подумайте, бажання батьків що мають сина чи дочку,і вони не бачили їх протягом багатьох років і що возз'єднання означає для них.

Я люблю вас всіх дітей з незмінним сильним почуттям любові . Я з нетерпінням чекаю нашої зустрічі, коли Я можу обійняти кожного з вас міцно Моїми руками і тримати вас близько до серця. Моя сім'я готова возз'єднатися, нарешті, в перший раз після того як Рай був створений для Адама і Єви.

Виллю Мою любов і милосердя, так що вона охопить всіх Моїх дітей у всіх куточках світу,покриє всі раси, всіх кольорів шкіри, всіх релігій і всіх грішників.

Чекайте на цей великий момент часу. Нарешті нещастя, ненависть, страждання, занепокоєння, недовіра, жадібність, насильство та інше зло зникне назавжди. Уявіть собі що це буде, діти. Нова чудова ера любові та миру в усьому світі.

Нехай ніхто не пропустіть це життя вічного щастя.Бажав би щоб ви хотіли щоб жоден з ваших братів чи сестер, не повинні бути виключені. Бо, якщо вони не зреагують відповідним чином, вони будуть страждати вічною пітьмою у вогні Пекла у вічності. Пам'ятайте, це діти. Вічність. Там не може бути ніякого повернення після тих пір.

Моліться, щоб всі душі могли успадковувати цей Рай. Моліться за ті душі,за яких ви особисто стурбовані. Моліться за всі душі.

Ваш Ісус
    Спаситель і Викупитель всього Людства

http://www.thewarningsecondcoming.co...urs-religions/

Дописів
    1 517

Типово

Жахлива війна є спланованою

Четвер, 1 грудня 2011 , 12:00 рм

Моя дочка велике покарання спіткає світ, щоб захистити невинних.

Велике зло, жорстокість, які можуть створити страшну світову війну в даний час організовані.

Рука Отця Мого впаде, і покарає ті, душі що є в пастці сатани. Вони не зможуть привести свій нечестивий план у життя.

Мало хто з вас діти в світі знають, що насправді відбувається.

Так обережні ці групи, що ви бачите що відбувається перед вами, коли нація атакує іншу націю, не є зовсім так, як вам здається.

Існує навмисна спроба до того, щоб створити війни, щоб вбити мільйони людей.

Мій Отець не може стояти осторонь. Він повинен втрутитися.

Моліться, моліться і моліться діти для порятунку душ.

Ваш улюблений Спаситель
    Ісус Христос
    Востаннє редагував volodymyr: 29.08.2012 о 13:30

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія "Покарання відбудеться"

Четвер, 1 грудня 2011 , 11:00 вечора

(Це повідомлення було отримано після появи яка тривала 30 хвилин, протягом яких Пресвята Діва Марія плакала безперервно що спричинило багато страждань візіонерці Марії Божественного Милосердя яка сказала, що серце краялося свідчити це)

Моя дитино моє горе із-за зла що настільки очевидне в світі яке розбиває мені серце, коли я бачу ці заблудлі душі занурюються глибше в безодню темряви, з якої немає вороття.

Сатана глузує тепер мої діти,оскільки він швидко краде душі тих, хто не має любові до Бога у своєму серці.Це страшно моя дитино, що ті душі не знають, що вони зустрінуть після смерті.

Мої сльози печалі течуть в нескінченну річку скорботи, оскільки я спостерігаю також очевидні муки і страждання, які Мій Син переживає зараз.

Рука Отця Небесного готова впасти в даний час покаранням у певних частинах світу. Ті країни що планують страшне лиходійство, щоб убити народи будуть суворо покарані. Я не можу стримати руку Отця Мого така сила Його гніву.

Моліться за тих, хто зіткнеться з цим суворим покаранням. Моліться за їхні душі. Їх дії повинні бути припинені, інакше вони будуть знищувати життя мільйонів моїх бідних дітей. Їх злі дії не можуть бути дозволені всі ж вони будуть прагнути завдати страшні руйнування щодо тих інших народів що вони бачать, як своїх ворогів.

Моліться, моліться моліться перед покаранням, щоб полегшити страждання невинних.

Ваша улюблена Мама
    Королева печалі

http://www.thewarningsecondcoming.co...lace%E2%80%9D/

Дописів
    1 517

Типово

Час для Мого Другого Пришестя майже тут

Понеділок, 5 грудня 2011 , 3:15 вечора

Моя дорога дочко, підготовка для Мого Попередження щоб підготувати людство є завершеним.

Я хочу подякувати Моїм дорогоцінним послідовникам, які, через їхню любов до Мене, допомогли врятувати багато мільйонів душ.

Час для Мого Другого Пришестя є майже над світом. Проте так багато людей, до цих пір не підготовлені, але Моє Милосердя захистить їх.

Мій прихід буде славною подією, чоловіки, жінки і діти впадуть на коліна в радості, подиву і з любов'ю в серці для Мене свого Божественного Спасителя.

Багато хто буде відчувати явне полегшення,бо людина не могла б вижити муки які, заподіяні йому сатаною і його мільйони темних ангелів, які приховані в кожній частині світу, і які викликають страшний біль.

Вони,- демони Сатани які так ігноруються багато ким з Моїх дітей, бо вони просто не вірять, що вони існують і викликають відчайдушні нещастя у світі.

Вони створюють ненависть між людьми, заздрість, ревнощі і бажання вбивати. Вони мають не так багато часу діти, тому що Я, ваш Спаситель, повернуся незабаром, як Я обіцяв.

Моліться всі ви, щоб врятувати всі душі у світі, щоб вони теж були готові до Нового Раю на Землі.

Ваш Спаситель

Ісус Христос

http://www.thewarningsecondcoming.co...s-almost-here/

Дописів
    1 517

Типово

Хрестовий похід Молитви (12) Молитва, щоб уникнути гріха гордині
    Субота, 3 грудня 2011 , 7:40 вечора

Моя дочко, Мені потрібні молитви всіх віруючих, щоб вони могли врятувати душі грішників.
    Багато хто з них настільки повні гордості через їх самопроголошені знання Мого вчення, що їх відсутність смирення кривдить Мене. Вони повинні молитися про отримання ласк, щоб вони могли стати трохи знову і довіряти Мені. Попросіть їх, щоб читати цю молитву:

"O Мій Ісусе допоможи мені, щоб уникнути гріха гордині, коли я говорю у Твоє ім'я.
    Вибач мене, якщо я коли-небудь принизив кого-небудь у святе Твоє ім'я.
    Допоможи мені чути Ісусе, коли Твій голос говорить і наповнить мене Твоїм Святим Духом, так що я можу розрізнити істину Твого слова, коли Ти звертаєшся до людства.
    Амінь ".

http://www.thewarningsecondcoming.co...-sin-of-pride/

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія "Я відчувала те ж саме страждання"

Четвер, 8 Грудня 2011 , 9:10 вечора

Моя дитино, коли Я народила Ісуса Христа Спасителя всього Людства Я була, як і будь-яка інша мати. Моя любов до цієї дитини була настільки величезною, Я плакала сльозами великої радості, коли Я вперше побачила його гарне обличчя. І все ж Я знала, що роль, яку Я прийняла, не буде легкою, хоча Я ніколи не розумла, в той час, якою важкою це подорож буде.

Коли Я поглянула на дорогоцінне обличчя Моєї заповітної дитини, нічого не мало значення тільки моє бажання, щоб захистити його в будь-який час будь-якою ціною.

Моє серце було з'єднане з Моїм Сином тоді, як це є сьогодні. Це ж саме серце страждало в союзі з Ним кожен момент його життя на землі.

Кожну радість Він відчував,Я теж могла відчувати. Його сміх спричиняв посмішку на Моєму обличчі. Його печаль спричинила мені глибокий біль.

Його тортури під час Його розіп'яття відчувалися в кожній кістці в моєму тілі. Кожен цвях, який пронизав його тіло пронизав також моє.Кожен поштовх і удар що Він отримав від рук своїх переслідувачів я відчувала теж.

Я відчувала те ж страждання,хоча Я не була присутня протягом більшої частини катувань, застосовуваних щодо Нього яка була прихована від Мене, і Його учнів.

Сьогодні Я страждаю з Моїм Сином так само, як це було тоді. Коли Він висміяний сьогодні в світі і висміяний в громадських місцях, на сцені і в засобах масової інформації, особливо з боку атеїстів, Я плачу сльозами гіркоти.

Коли Я бачу,Мого дорогоцінного Сина який плаче через гріхи що Він свідчить кожен день Я теж плачу разом з Ним. Я бачу, відчуваю і свідчу Його поточні страждання для Людства.

Ісус Христос, Спаситель Людства страждає за всіх вас, але любить вас усіх дуже любить.

Я зроблю все від Мене залежне, щоб виконати Його заповітне бажання зберегти кожну душу на землі від пазурів лукавого.

Коли ця місія стане успішною, і тільки після цього, Я можу радіти остаточному миру, коли Мої діти воз'єднаються як єдине ціле в Новому Раю.

Молись Моя дитино, щоб всі ті хто моляться за порятунок душ,таким чином щоб жодна душа не була виключеною.

Іди з миром і продовжуй цю найважливішу місію для Мого улюбленого Сина.

Я буду захищати вас в усі часи.

Ваша улюблена Мама
    Цариця Небесна

(Це повідомлення було отримано після Меси-(Служби Божої) і відразу ж після приватної появи перед нею статуєю, яка тривала 20 хвилин, в якому Діва Марія залишилася з урочистою вуаллю)

Дописів
    1 517

Типово

Закличте невіруючих, щоб навернулися

Середа, 7 грудня 2011 , 4:00 ранку

Дорога Моя улюблена дочко, сьогодні Я хочу закликати всіх тих невіруючих і тих слабких у вірі. Зокрема, Я закликаю тих,хто так занурений у матеріалізм і людей, що живуть в коконі багатства, не маючи часу для їх духовного благополуччя.

Ви, діти Мої, Мене турбуєте найбільше,оскільки ви настільки є далекі від Мене. І все ж Я глибоко люблю вас і сподіваюся, що коли відбудеться Попередження,- ви миттєво зреагуєте на Мій заклик.

Як Я прагну діти, щоб ви знали Мене, і зрозуміли, як ваші пожитки поставили завісу- броню, яка блокує вас від світла істини.

Це буде для вас, що найбільші жертви страждання будуть зроблені Моїми жертовними душами.

Будь ласка, відкрийте ваш розум і наближтеся до Мене, щоб Я міг прийняти вас і всіх ваших близьких зі Мною і все інше Людство в Новий Рай.

Ваш Улюблений Ісус

Відкупитель і Спаситель всього Людства

Дописів
    1 517

Типово

Перехід в Новий Рай буде швидким і без страждань

Неділя, 11 Грудня 2011 , 12:45 вечора

Я прийшов до вас сьогодні з великою радістю в Моєму Найсвятішому Серці, як ваш Наречений.Ви,Моя дочко прийняли це найсвятіше прохання приєднатися до Мене, щоб рятувати душі.

Це буде відбуватися через вашу покірну слухняність,якої багато буде очікуватися від вас зараз. Страх буде знищений,оскільки ви прямуєте вперед, в результаті Мого особливого заповіту, присвятити своє життя Моєму палкому бажанню врятувати Людство від глибин пекла.

Ваша робота, керується Моєю Божественною рукою, в даний час є повністю непорушною і вільною від будь-якого втручання з боку лукавого.

Не буде більше сумнівів щоб турбували вас, але знайте це. Моє Слово до вас зазнає утиску і це приведе до Його відкинення.Кожна спроба тепер буде вчинена щоб забруднити ці Святі повідомлення, навіть тими, хто знають Мене.

Ваші страждання будуть прийняті вами з сьогоднішнього дня з повною відмовою і радістю у вашій душі. Моя сила, надана силою Святого Духа буде надихати вас. Ви зростете з повним переконанням у серці, та з тихою, але визначеною упевненістю щоб розповсюдити Моє Слово у всьому світі.

Жодна людина не буде і не зможе зупинити вас у цій роботі. Ніхто не може перешкодити вам цьому найсвятішому чистому покликанню з Небес.

Ви, дочко Моя, готові стати рятувальним кругом для тих душ, що дрейфують в пустелі. Вони будуть реагувати на виклик цих повідомлень незалежно від того, які запеклі їхні серця. Багато хто не будуть знати, чому це з ними відбувається. Це буде сила Святого Духа, який запалить вогонь любові і радості в їхніх душах, які привернуть їх до Мене через ці, Мої термінові прохання привести Моїх дітей назад до Моїх святих рук.

Спасибі за відповідь на цей особливий заклик, щоб стати Моєю нареченою в остаточному союзі зі Мною. Ці заручини, коли ви довіряєте Мені свою душу повністю, дозволить Мені свободу дій, яка Мені потрібна щоб завершити цю місію успішно, для якої ви були вибрані.

Йдіть тепер Моя дорогоцінна дочко, і допоможіть Мені виконати Мою обіцянку людству. Моє повернення поверне Моїх дорогоцінних дітей і прийме їх в нову еру миру. Цей перехід в Новий Рай буде швидким і без страждань через ваш подарунок Мені.

Скажіть Моїм дітям що Моє Серце наповнене радістю в цей час оскільки час, щоб святкувати Моє Народження наближається.

Я люблю вас.

Ваш Улюблений Спаситель і Відкупитель

Ісус Христос

Дописів
    1 517

Типово

Пророки,готують Моє Друге Пришестя

Субота, 3 грудня 2011 , 8:45 вечора

Моя дорога улюблена дочко, з великою тривогою Я спостерігаю за цими Моїми послідовниками, хто відкидає Моє Найсвятіше Слово через ці повідомлення. Як це засмучує Мене.

Я прошу Моїх дітей в усьому світі молитися за тих, хто відкидає Бога в їхньому житті. Однак Я також закликаю молитися за тих Моїх послідовників, які ігнорують або забувають, що Моє Друге Пришестя відбудеться і що воно не може бути зупинено. Це важлива подія, і всі ви повинні бути готові до цього.

Пророки були послані в світ щоб сповістити Моє Народження. Пророки були послані також від Отця Мого, щоб підготувати душі для їх спасіння з самого початку. Пророки в даний час послані у світ, щоб підготувати людство до Мого Другого Пришестя.

Прокиньтеся всі з вас, хто, знає Мене. Якщо ви знаєте Мене, тоді розпізнайте, Мій голос, коли Я говорю до ваших сердець. Так багато не тільки відкидають ці повідомлення, але відкидають також Мене.

Нехай ті, хто так швидко засуджують Мене, заперечуючи Мої благання дані на весь світ через ці повідомлення зрозумійте це.

Повертаючись спиною завзято до Мого слова яке дається вам, ви тепер заперечуєте молитви які так сильно потрібні Мені від вас в цей час. Ви, всі люди, які сповідують, щоб знати Мене почуйте те, що Я повинен сказати вам.

Ваша жорстокість пронизує Моє Серце. Ваше відсутність добродушності означає, що ваші молитви не пропонуються, як слід, для порятунку душ.

Де ваше смирення і чому ви замаскували вашу неприязнь до Мого Святого Слова з удаваної скромності?

Ви повинні попросити Мого Святого Духа спрямувати вас до Мене таким чином, щоб ви працювали для Мене з повною любов' ю у ваших серцях.

Ніколи не хваліться вашим знанням Писань. Ніколи не використовуйте свої знання Мого вчення, щоб принизити іншого. Ніколи не робіть наклеп,не робіть зловживання,не дивіться зверхньо на інших,і не знущайтеся над ними в ім'я Моє. Бо, коли ви це робите,-ви Мене дуже ображаєте.

Прокиньтеся діти. Підготуйте свої душі і будьте щедрі духом,бо часу мало зараз.

Ваш Улюблений Спаситель
    Ісус Христос

Дописів
    1 517

Типово

Спроби введення світової валюти в Європі

П'ятниця, 9 грудня 2011 , 11:28 вечора

Моя улюблена дочко, як Я хочу щоб Мої діти, особливо ті які страждають в Європі під гнітом, просто звернулися б до Мого Отця за допомогою.

Зла група про яку Я говорю знову і знову, тепер зближується у своїх спробах контролювати всіх Моїх бідних дітей у цій частині світу.

Вони,є невинними жертвами в безжальному плані по введенню світової валюти, щоб контролювати всю Європу,ви повинні молитися старанно зараз про допомогу від Бога Отця, Вседержителя.

Ніколи не піддавайтеся діти у переслідуванні яке відбувається за зачиненими дверима. Моліться, щоб пом'якшити ці обставини.Попросіть Бога Отця, в ім'я Мого улюбленого Сина Ісуса Христа, щоб запобігти цій кризі і скажіть:

"Бог Отець, в ім'я Твого улюбленого Сина Ісуса Христа, я прошу Тебе припинити цю гидоту щоб контролювати своїх дітей. Будь ласка, захисти всіх своїх дітей в ці страшні часи, щоб ми могли знайти мир і гідність, щоб прожити своє життя вільним від лукавого ".

Моя дочко, молитва може й принесе ці зловісні плани нанівець.

Бог Вічний Отець, як Я вже сказав, покарає винних у цьому злому сюжеті, якщо вони не повернутися до віри в їх Всемогутнього Творця.

Довіртеся Мені. Довіртеся Моєму Вічному Отцеві і моліться, щоб це переслідування було припинене перед реальним планом по знищенню, контролю та пошкодження цих душ в кінцевому підсумку виявлено.

Ваш Улюблений Спаситель
    Ісус Христос

Сторінка 8 з 64 ПершаПерша 12345678910111213141516171858 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті