Вон шоколадом наигрался и спит![]()
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Наших солдат не трогай.
Они точно воюют не за твоего порошенку с его миллиардами.
Шо, обидно да,что Маринка с Петей ,как ты вопишь," взяли на клык? А ты ж совсем недавно тут пИсал кипятком,что Маринка отсудит 17 лярдов,выведет и будет потроху чем своим ботам платить. Бида- бида. Придется тебе и дальше " на общественных началах " за своего алигарха опу рвать.
Так ты ж сам эту куету начал. Кушай не обляпайся.
Относительно "патриотов" - ко мне это слово не применяй. Это отправившие всю семью за бугор и сами свалившие ,вопят что они
патриотки.
А я и все мои тут. Мы просто граждане своей страны.
Востаннє редагував Антуриум: 21.05.2025 о 21:46
А шо гостей так дохуано по темам?
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Вирішив своє дитяче фото виставити? Так ми і без нього знали про твої харчові вподобання.
+100000
У неї третій варіант: вона підтримує паРашу. При чому, тут, на НАШІЙ території, а не на її.ты или поддерживай свободную демократическую Украину, за которую воюют наши солдаты или правовой беспредел дерьмака
Чия б корова мичала, а твоя б свою ротяку прикрила б!Якщо ти забула, у мене повний комп скрінів твого лайна, в тому числі й в бік наших військових!
Шо, обидно да,что Маринка с Петей ,как ты вопишь," взяли на клык? А ты ж совсем недавно тут пИсал кипятком,что Маринка отсудит 17 лярдов,выведет и будет потроху чем своим ботам платить. Бида- бида. Придется тебе и дальше " на общественных началах " за своего алигарха опу рвать.А стара, як і завжди, про нормальних людей по собі судить.
Я додала слово, яке ти пропустила. Ти патріотка. Але НЕ України.Относительно "патриотов" Украины - ко мне это слово не применяй.
Бо вся чоловіча частина курнику НЕВИЇЗДНІ. А якби могли виїхати, вас давно вже тут не було б.А я и все мои тут.
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Ты дебил?
Порох с Маринкой хотели схему по выводу 17 лярдов прокрутить ( ты сам радовался тут какие они умные), а когда у них не вышло,виноват Ермак?
Я не знаю не " писькогрвев" ни " лавочников" ,так что вопрос не по адресу.
А воюют наши хлопцы за свои семьи,за своих близких,за своих побратимов,за свою землю,за свои дома и за свою страну.
Но тебе этого не понять.
Як же ти сука чорнорота заібрала брехати і пи3діти.
На своїх близьких побачиш,те що мені і моїм дітям тут бажаєш.
Хоча,звідки в тебе близьким взятися. А тебе і так вже карма наздогнала. Тільки ж падло,не каїшся.
Я хоч і не віруюча,але зранку знайду тут в Кракові церкву і поставлю тобі свічку за здоров'я оленки.
Востаннє редагував Антуриум: 22.05.2025 о 00:56
І шо...досі ніхто не прибіг розказати мені,як я " неправа"?
Дивно.
Доречі,я в відрядженні,то ж можете банити .)
у відрядженні
А шо она твоим родным и близким желает?
Я желаю терпения. )
Самокритично, молодець.
Тобі накидати скрінів того, що ти БАГАТО разів брехала про мою родину, чи сама згадаєш?
І де ж в тому моєму дописі, який ти процитувала, я щось бажала твоїй родині? А ось ще одну "отвєтку" від карми за цю чергову брехню ти собі цим заробила, з чим тебе і вітаю.На своїх близьких побачиш,те що мені і моїм дітям тут бажаєш.
Ще одна "отвєтка" від карми прилетить. Ще кілька таких і ми тебе більше тут не побачимо. Та й не лише тут.Хоча,звідки в тебе близьким взятися.
Ти свої руки з моїми, часом, не переплутала, коли про карму писала?А тебе і так вже карма наздогнала.
Чия б корова мичала!Тільки ж падло,не каїшся.
О! Вже дала драпака? А як співала!тут в Кракові
Прискорюєш приліт карми собі? Ну, і правильно.поставлю тобі свічку за здоров'я оленки
Вас цікавлять її галюцинації?![]()
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
похоже на прилет,
но если все спят, то значит все ок..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Тг не спит...там не окей
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
та да, опять, пишут:
"Орлан-10 на Сурсько-Михайлівку."
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Везде тишина. Шото бумкнуло видимо не связанное с тревогой. Пикарды кто то стрелял пьяный как всегда. Я по крайней мере не слышал ничего.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks