...
Хід подій: 10 березня– Рада Майдану в підтримку трудового колективу запропонувала депутатам облради не призначати Блідого на посаду поки не змінять положення про конкурсну комісію. Корнєй в істериці і пропонує Блідому скомпроментувати Майдан на отриманні хабаря. Блідий звертається до Дерев’янчука (пацієнта сбу і К), щоб той найшов особу з Ради Майдану для здійснення провокації. Дерев’янчук звонить Кравцю і пропонує “зустрітись з дууууже хорошою людиною, проти якої несправедливо виступає Майдан”, щоб той зрозумів , якого керівника втратить область і передав це колегам по майдану . Кравець , будучи на підпитку , бо саме святкував в компанії чуже день народження, виконує прохання колишнього співмешканця по захопленій “першій аптеці” йде на зустріч в Суші -бар де вже на нього чекають “Суверен” і кандидат в Дірєктори. Блідий розказує який він класний пацан, а в Раді МАйдану є редиски Алім (мене чомусь всі по імені звуть) , Кривий, Мельник і т. д. і просить Кравця ” порішати”, каже що не обідить і малює 500-600 вічно зелених. Втіхаря Блідий пише на свій диктофон. Розстались.
16 березня. Облрада (за активної участі Майдану) підтримує блокаду ОРДЛО. Корнєй і силовики в істериці і дають відмашку Блідому написати заяву в поліцію, що в нього ніби-то Майданівці вимагають взятку за “неперешкоджання призначенню” дірєктором ( шістьорою по приватизації Облпалива).
23 березня. Облрада під шумок гвалту по Бурлику з 4-ї спроби ( бо три рази Блідий пролетів на попередній сесії) на мізері 43 голоси призначає Блідого дірєктором. І по*** їм Майдан ( а ми й справді не маєм впливу на рєшал в облраді). Дерев’янчук звонить Кравцю з пропозицією зустрітись з Блідим, бо той хоче “подякувати” за своє призначення. Кравець не зовсім розуміючи за що дяка, бо толком не пам’ятає про що говорили перший раз ( агов слідча витребуй запис в Блідого), бо був під -шофе , знов не відмовляє співмешканцю по “першій аптеці”-суверену і разом з Деревянчуком приїздять в кабінет тепер вже Гендиректора облпаливо. Блідий ( тепер вже “обвішаний дротами” “державний службовець”) з льоту питає Кравця : “то скільки я вам винен за послугу? Не бійтесь-я нормальний. Он Гриша мене знає” і бла-бла.” Кравець,тепер тверезий, починає підозрювати підвох ( бо мав досвід з тоді ще ” мєнтами”), знає що ні хрена він не “впливав”, булькає що нічого не вимагає, але ” Гриша так за вас бігав то пару літрів солярки чи занесіть Гришовій жінці в магазин коробку цукерок”( тут вже є санкціонований запис органів), і , відчуваючи розводняк, уходить з Дерев’янчуком.
26 березня. До Кравця звонить Суверен і клянчить підвезти до Блідого та поговорити про співпрацю. Кравець підвозить, але йти в кабінет відмовляється. Дерев’янчук йде сам і через короткий час повертається і сідає в машину Кравця. Машина проїзжає кількасот метрів (до 1 хвилини) і гоп-стоп. В Суверена находять 300 мічених баксів, світяться руки і права кишеня і на коврику, де він сидів ще триста мічених баксів, котрі він підкинув з правої кишені в машину. Решта не встиг. Розтєрався бідняга.
Тепер питання що то було і є?
Це спецоперація по дискредитації Майдану. Це помста Корнєя за те ,що ми цього убогого не пускали на посаду, не даєм ( як можем) дерибанити область. Це помста СБУ в Хмельницькій області Майдану за прийняття Рішення про підтримку блокади ОРДЛО ( кравець і я були активними учасниками процесу ). Хто кришує торгівлю на крові? Колєги наших службістів.
А тепер уважно послухайте Анатолія Кравця (в статті його звернення до суду) !!!
Вчора відбулось засідання Ради Майдану. Ми моноліт. І боротьба буде жорстка.
Bookmarks