Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 73 з 95 ПершаПерша ... 23636465666768697071727374757677787980818283 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 2080, показано з 1 441 по 1 460.

Тема: Загальна флуділка. Черговий том

Комбінований перегляд

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 439

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    2 дня наза він хотів наєбать ЄС своїм законом, а тепер гроші просить. Це держзрада чи клінічний дебілізм ?
    Ві не лише хотів на...бати ЄС із законом. Він ще й відкрито, на весь світ, звинуватив речника Єврокомісії в брехні та розповсюдженні фейків, хоча той казав ПРАВДУ:
    Ніна Курята

Зеленський офф-рекорд назвав "фейком" інформацію, поширену Європравдою з посиланням на речника Єврокомісії Гійома Мерсьє (тобто он-рекорд) про те, що з ним мала розмову Урсула фон дер Ляєн.
    Ну тобто він на голубом глазу сказав, шо речник Єврокомісії поширює фейки, да?
    Я даже не знаю, як ще можна було поглибити цю кризу, але, похоже, єдиний спосіб антикризової комунікації - "іти в несознанку". Або, що гірше, сцяти в очі.
    (І це при тому, що Урсула публічно дуже прихильно ставиться до нього і робить все, щоб ЄС підтримував Україну)
    Ну шо ж.
    ---
    ЄП, 23 липня:
    У Європейській комісії дуже стурбовані ухваленням закону, що узалежнює Національне антикорупційне бюро (НАБУ) і Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру (САП) від генпрокурора, та на найвищому рівні попросили Київ про пояснення.
    Про це заявив речник Єврокомісії Гійом Мерсьє, коментар якого є у розпорядженні "Української правди". (...)

Він зазначив, що президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн після цих подій контактувала з президентом України Володимиром Зеленським, висловивши свої серйозні занепокоєння і попросивши Київ про пояснення.
    ---
    УП, 25 липня
    Президент Володимир Зеленський заявив, що він не спілкувався з президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн після ухвалення скандального закону, який знищує незалежність НАБУ і САП.

Джерело: "Європейська правда" з посиланням на "Інтерфакс-Україна". Деталі: Таку заяву президент зробив під час спілкування зі ЗМІ 24 липня. Ні "Європейську правду", ні "Українську правду", попри звернення, на цю зустріч не запросили.

Пряма мова Зеленського: "Я не спілкувався з Урсулою фон дер Ляєн в останні дні. Все, що про це писали, все, що вона мені нібито говорила – це фейк. Ми не мали розмови".
    І після цього ще має нахабство просити гроші. Просто зашкалюючий цинізм!
    «Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    14 951

Типово

А нормально так Буданов от этого цирка отстранился ))) писькограй смог обговнять даже малюка своим законом ))) теперь дерьмак пойдет в атаку на Буданова ))) Буданов это единственный приличный человек в этой шайке, который не поддержал этот шабаш писькограя - попытку вернуться во времена овоща )))

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 112

Типово

а кто-то имел опыт обращения, общения со своим семейным врачем..?
    у меня он получился интереснейший..))
    если кратко - сто лет к нему не обращался, и сто лет бы еще к нему не обращаться,
    и непонятно, зачем он нужен вообще, с ихними псевдоэлектронными декларациями,
    ну может если только зафиксировать, когда копыта отбросишь,
    так это и полицаи умеют..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    28 955

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    если кратко - сто лет к нему не обращался, и сто лет бы еще к нему не обращаться,
    Он зафиксирует обязательно, полицаи-нет. Но только, если болеет чел. Иначе-вскрытие за деньги

Дописів
    67 611

Типово

5 лет только с ним и общаюсь.

И я и свекровь. Ничего интереснейшего.))))

Только клепает электронные направления к специалистам, скока потребуется, хоть пачку. Делает кровь, мочу, ЭКГ и прививки )))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Дописів
    16 112

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    5 лет только с ним и общаюсь.

И я и свекровь. Ничего интереснейшего.))))

Только клепает электронные направления к специалистам, скока потребуется, хоть пачку. Делает кровь, мочу, ЭКГ и прививки )))
    ну может у вас там какие лично-интимные отношения..)) (в хорошем смысле этого слова),
    а у меня вот такое впечатление осталось..
    пообщаться - да, может и можно, но если надо решить какую-то проблему, а не померить давление,
    лучше сразу в платные анализы, узи, мрт, кт,
    а потом ИИ и ютуб..

кстати, почему с ИИ до сих пор не заключают декларацию,
    давно пора, пора..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    67 611

Типово

ну может у вас там какие лично-интимные отношения..)) (в хорошем смысле этого слова),
    Нет.)))

Просто повезло. Поликлиника на воскресенской, за 1м родомом. А живу я на подстанции ))

Всем рады. Всех ждут.

И поликлиника на ломаной, хоть и нервничала, что я не их по адресу, но из-за воскресенской ничего поделать не могла, принимала меня))))

Ну да, мне Тоже меряют давление, прописуют глицинчик для сна или Магне какое-то чи аспаркам. ЭКГ кровь моча сахар бумажки. Прививку сделала от столбняка. Большего мне и не надо пока. Тока направления)))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    58 722

Типово

кстати, почему с ИИ до сих пор не заключают декларацию,
    давно пора, пора..
    Искусственный интеллект Google Gemini неожиданно оскорбил школьника и пожелал ему смерти во время помощи с домашним заданием.
    Реакция бота была неожиданной: искусственный интеллект начал оскорблять пользователя, назвав его «пустой тратой времени и ресурсов», а в завершение диалога даже добавил фразу: «Пожалуйста, умри».

Дописів
    32 556

Типово

я заключила декларацию, 10 лет не обращалась, а семейный врач за это время умудрилась умереть!(

надо с кем-то перезаключить?
    по необходимости обращаюсь только в частные клиники, не знаю, может надо и продлить декларацию?

а смысл? мне кажется в спецклиники есть смысл обращаться только.

Дописів
    4 179

Типово

Цитата Допис від GALAтея Переглянути допис
    я заключила декларацию, 10 лет не обращалась, а семейный врач за это время умудрилась умереть!(

надо с кем-то перезаключить?
    по необходимости обращаюсь только в частные клиники, не знаю, может надо и продлить декларацию?

а смысл? мне кажется в спецклиники есть смысл обращаться только.
    Я думаю вы автоматом перешли к другому семейному в той же клинике. Только в частные клиники обращаетесь? Ну если богаты то возможно и лучше, и как по мне никакой гарантии нет что лучше будут лечить.

Дописів
    32 556

Типово

Цитата Допис від me and you Переглянути допис
    Я думаю вы автоматом перешли к другому семейному в той же клинике. Только в частные клиники обращаетесь? Ну если богаты то возможно и лучше, и как по мне никакой гарантии нет что лучше будут лечить.
    нет, поликлинику нахер расформировали,
    надо только перезаключать с какой-то иной.

я пока сама в состоянии отличить окулиста от стоматолога)).

Дописів
    7 041

Типово

нет, поликлинику нахер расформировали,
    надо только перезаключать с какой-то иной.

я пока сама в состоянии отличить окулиста от стоматолога)).
    можно перезаключить даже с частной. раз в год можно бесплатно сдавать анализы и посещать специалистов(не все, какой-то ограниченный пакет, надо уточнять)

Дописів
    4 179

Типово

и непонятно, зачем он нужен вообще
    Т.е. как это зачем, чтобы к специалистам направлять, потому что сами вы не разберётесь куда вам нужно - к окулисту или кардиологу. На дом ходить - не барское это дело. Но семейные на такую точку зрения жутко обижаются.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    14 951

Типово

Багато хто щиро дивується з «раптового прозріння» депутатів Верховної Ради, які зненацька усвідомили, що голосували не за той закон і увійшли не в ті двері, коли вирішили позбавити антикорупційні органи незалежності. Багато хто з них кепкує — хоча, власне, з чого б сміятися? Адже впродовж усієї радянської історії ми спостерігали саме таку готовність коливатися разом із «лінією партії» — у чиновників, депутатів, та й у самого народу. Люди намагалися сприймати реальність так, як її подавали газети, радіо, телебачення.

Мільйони не бачили сталінських репресій і загублених життів, але раптом «прозріли» — майже наступного дня після доповіді Хрущова на ХХ з’їзді партії. Червоний маршал Климент Ворошилов, переконаний сталінець майже все своє політичне життя, на тому ж ХХ з’їзді підтримав доповідь проти культу особи, а вже на ХХІІ — покаявся за власну участь у репресіях. А потім, на ХХІІІ, забув про своє каяття й знову став живою іконою комуністів. Як думаєте, він хоч на мить замислювався над цією траєкторією свого життя? Очевидно, що ні. Як реалістична людина, він ішов від однієї зірки Героя до іншої — як і його нинішні нащадки.

Але більшовики здобували владу, право коливатися разом із лінією партії та нав’язувати свою точку зору переляканому, деградованому суспільству шаблями, рушницями й тачанками. І ріками крові. А нових «слуг народу» до влади привели самі українці — на чесних виборах. Йдеться навіть не про всім відомого Володимира Зеленського, а про нікому не відомих депутатів провладної партії, яких обирали лише тому, що ті фотографувалися з кумиром. Це тоді називали «оновленням парламентаризму» — хоча насправді це була звичайна брехня.

Оновлення парламентаризму — це Польща, де до Сейму прийшли люди, що пройшли через випробування «Солідарності» та фотографувалися з Лехом Валенсою. Оновлення парламентаризму — це Україна 2014 року, коли виборці голосували за тих, хто пройшов Майдан. Так, ці люди були недосконалими й далекими від законодавчої роботи. Але вони задекларували свою політичну позицію й підтвердили її вчинками.

Обрання ж анонімних депутатів — це прямий шлях до усвідомлення ними своєї повної залежності: або від президента, або від тих, хто гарантує їм майбутнє після випадкового потрапляння в політику. Ніяким парламентаризмом тут навіть не пахне.

І стверджувати, що нинішня криза — наслідок війни, означає свідомо обманювати себе. Ця криза почалася у 2019 році — і може не закінчитися ніколи. Навіть якщо відбудуться нові вибори. Бо попередні вже продемонстрували: відповідальність виборців — на критично низькому рівні. Вважати, що війнa цю відповідальність змінила, — наївно. Війна лише заморожує політичні процеси. Вона не додає суспільству зрілості — хіба що стресу й нового запиту на «сильну руку», з якою можна сфотографуватися черговому ноунейму.

Те, що українське суспільство не розуміє, що демократія — це відповідальність, а не декорація, підтверджується практикою. Готовність меншості виходити на протести не скасовує безвідповідальності більшості. Тож у своїх кар’єрних розрахунках «слуги народу» діють логічно — з огляду на суспільство, у якому живуть.

А ми з вами — безнадійні маргінали, які тішаться силі протесту меншості. Так, протест рятує від стрибка у провалля, але зовсім не гарантує перемоги на виборах.

Саме тому я щиро раджу кожному, хто всерйоз думає про українську демократію, розглянути ще один альтернативний сценарій на післявоєнний час: усвідомити, що ми живемо у країні, де демократія сприймається як процедура, а не як відповідальність. Як це завжди було на пострадянському просторі. І усвідомити власну роль у цій країні, здатність змінювати щось — і водночас ризики для себе особисто, якщо ви наважитесь нагадувати співвітчизникам, що таке справжній демократичний процес.
    лицо еврейской национальности и парахаскот в. портников (с)

Дописів
    67 611

Типово

Я когда проходила диспансеризацию, то обломалась идти по частникам. Это 5 специалистов минимум, дорого(((

Плюс появились траблы и дополнительные специалисты потребовались.

Семейный наклепал мне направлений для всех, кого я только могла придумать.))))

И на ломаную, в самисеньком центре, красоте, я месяца полтора лазила. И проходила врачей. Долго так, потому что запись по электронной очереди была у некоторых уже на 2 недели. Занято кароче, плюс сопоставить поездки, типа на 2 до кардиолога, но на 10 к невропатологу, потому что они оба хотят заключения друг друга )))

Конечно ниче я не платила. Кроме УЗИ-шмузи. Диагнозы получила. Печати в лист допуска тоже)))

Буду ходить дальше также. Чувствую надо до кардиолога....))))

Дописів
    32 556

Типово

Я когда проходила диспансеризацию, то обломалась идти по частникам. Это 5 специалистов минимум, дорого(((

И на ломаную, в самисеньком центре, красоте, я месяца полтора лазила. И проходила врачей. Долго так, потому что запись по электронной очереди была у некоторых уже на 2 недели. Занято кароче, плюс сопоставить поездки, типа на 2 до кардиолога, но на 10 к невропатологу, потому что они оба хотят заключения друг друга )))

Конечно ниче я не платила. Кроме УЗИ-шмузи. Диагнозы получила. Печати в лист допуска тоже)))

Буду ходить дальше также. Чувствую надо до кардиолога....))))
    Чувствую, надо до психиатра)),
    но уверена, ему тоже туда надо)).

Дописів
    67 611

Типово

Чувствую, надо до психиатра)),
    но уверена, ему тоже туда надо)).
    Да. Нам ввели психиатра. Многие тутже решили заказать справку за деньги. Миллионеры пля.))))))

Я пойду на ломаную и пусть ставит мне тревожность, па и ещё куча срани психической )))))

Потом не докажу ничего, плохо станет))))

Дописів
    32 556

Типово

Да. Нам ввели психиатра. Многие тутже решили заказать справку за деньги. Миллионеры пля.))))))

Я пойду на ломаную и пусть ставит мне тревожность, па и ещё куча срани психической )))))

Потом не докажу ничего, плохо станет))))
    я сама себе диагноз поставлю, причем бесплатно,
    еще и психиатрам могу))).

Дописів
    67 611

Типово

я сама себе диагноз поставлю, причем бесплатно,
    еще и психиатрам могу))).
    Я тоже такая же. Была))))))

Пока не сдала анализы, а там почти пистарики)))))

Так что пусть работают со мной, мне не жалко ))))

Звідки Ви
    Дописів
    16 112

Типово

И на ломаную, в самисеньком центре, красоте, я месяца полтора лазила. И проходила врачей. Долго так, потому что запись по электронной очереди была у некоторых уже на 2 недели.
    оттожж..
    меня в своей на узи вообще не хотели записывать - сказали уже на более двух месяцев все расписано..
    поехал на ломаную - там тоже дуля..))
    говорят, приходи через недельку, может на середину сентября сможешь записаться,
    пришлось там же, платно все за день сделать..))

Сторінка 73 з 95 ПершаПерша ... 23636465666768697071727374757677787980818283 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті