Кто-то смотрел Изобретая Анну? Он не очень новый, 22 год.
Какие впечатления?
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Кто-то смотрел Изобретая Анну? Он не очень новый, 22 год.
Какие впечатления?
там вышел 7й сезон черного зеркала
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
как так
я бы понял 2ю
но 1ю...)))
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
ого, 7 сезон!
я и не думала, что он такой длинный,
когда-то давно начала 1 сезон смотреть и не понравилось, что все серии абсолютно разные во всем, нравится сюжет через раз и это лотерея...
они так и продолжают снимать? т к я где-то в самом начале 1 и перестала смотреть.
нет единой истории и все актеры разные?
Чёт вспомнилось
Начинал какой-то сериал. Типа про мериканский спицназ.
Первая серия стартует с высадки на крышу моджахедского домика. Зависает вертолет. Десяток слонов спрыгивают на крышу. Пробираются на цыпочках в дом и вяжут спящих бородатых бармалеев.
Бросил.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
у мене також 5-та найкраща.
під бестію було нетривіально сидіти в шахеди вчорашні. оригінальний досвід.
перший епізод - взагалі нічого дивного, реаліти-шоу. трохи старого доброго чорного дзеркала ))
«Hotel Reverie» - сира непереконлива ідея, але, очевидно, тим кому близька така естетика (потролити нуар; позалипати на одностатеві стосунки; погратись з ідеєю про долю кінематографічного виробництва тощо тощо) - може і сподобатись.
безкінечність я не подолала, ці бродилки не для мене. або я не здатна крізь зовнішню обкладинку "зоряних зорельотів" побачити якусь етичну чи соціальну ідею ))
і про комп'ютерну цивілізацію - щось вторинне також.
Востаннє редагував Мафальда: 12.04.2025 о 19:30
Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь![]()
будьмо відверті: Шваб не для звичайних домогосподарок.
тільки людині з Вашим інтелектом і складом, не злякаюсь цього слова, розуму, про наслідки четвертої промислової революції, краще читати в першоджерелах.
(виникає питання без відповіді - що робить цей зірецьтм інтелекту серед примітивних серіальних глядачів)
люди ж, що не так сильно обтяжені кількістю вищіх освіт, отримують своє брудне задоволення під час перегляду серіалів.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
бачите в мені любительку нуару?![]()
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks