| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
... тут всё от мене зависить - сказал админ и ребутнул сервера во время бэкапа ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
А Баканов вже арештував цих чортів-розбійників ?
А гдеже яйца железные? ))
Зеленський закликав не допустити виникнення заворушень через скандальне рішення КСУ
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Кабмін відновив роботу реєстру НАЗК, Мін'юст готує терміновий проєкт закону щодо КСУ - ZN.ua
ZN.ua дізнався подробиці рішень, ухвалених на позачерговому засіданні РНБО
Завершилося засідання Ради нацбезпеки і оборони, присвячене реакції на ухвалене Конституційним судом рішення, яким усікаються повноваження антикорупційних органів. Проєкт указу президента за підсумками засідання ще узгоджується, але, як повідомили джерела ZN.ua зі складу членів РНБО, в рішенні будуть присутні такі пункти.
По-перше, рішенням уряду в Україні повинні максимально забезпечити повноважність дії Національного агентства з питань запобігання корупції до моменту врегулювання цього питання в залі Верховної Ради. Парламент повинен розібратися з ситуацією шляхом прийняття відповідного законопроєкту, який повністю відновить антикорупційні повноваження НАЗК.
З цією метою після закінчення засідання РНБО в будівлю на Банковій були викликані кілька міністрів, які не входять до складу Ради нацбезпеки для проведення негайного засідання уряду. Кабмін своїм рішенням щойно відновив роботу реєстру НАЗК.
Другий момент полягає в дорученні про підготовку законопроєкту «Про відновлення доброчесності Конституційного суду». Цей пункт, як повідомили наші джерела, не виключено, передбачає зміну дискредитував себе складу Конституційного суду. Розробка цього законопроєкту доручено міністру юстиції Денису Малюсьці. Президент усвідомлює, що, подаючи цей законопроєкт від свого імені як невідкладний, він виходить за межі букви закону. Судді КСУ захищені законодавчою бронею. Тому з проєкту закону може вийти «малий дощ».
Третім пунктом профільному комітету Ради запропонують розробити систему оцінки доброчесності всієї системи судової влади в країні.
Крім того, як нам стало відомо, під час засідання глава Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, що вже другий судячи КСУ з-поміж тих, хто позавчора підтримав рішення по НАЗК, офіційно написав заяву про зміну свого рішення. Але цей рух не має юридичних наслідків.
Упродовж доби Зеленський внесе в Раду проєкт закону, яким спробує змінити склад КСУ
ьогодні до кінця дня або завтра рано вранці президент Володимир Зеленський внесе до Верховної Ради як невідкладний проєкт закону «Про відновлення довіри до конституційного судочинства» (альтернативна назва - «Про відновлення доброчесності конституційного судочинства»). Точної назви поки немає, а законопроєкт знаходиться в роботі у групи юристів на чолі з міністром юстиції Денисом Малюською.
Про це ZN.ua повідомило джерело в Офісі президента.
За його даними, суть цього проєкту закону полягає в зміні складу Конституційного суду.
Як зазначається, інтенсивні юридичні консультації проводилися на Банковій з учорашнього вечора і тривали сьогодні цілий день від самого ранку. Зеленський вислухав думку навіть голови КСУ Олександра Тупицького, якого запросили в офіс президента ще до засідання РНБО. Як наголошує джерело, на сьогодні Зеленський не бачив іншого варіанту виходу з кризи довіри до судової гілки влади і рішення геополітичних проблем, які виникли після рішення КСУ, як зміна його складу.
За словами джерела, Зеленський розуміє, що такими діями він може вийти за рамки закону, але він упевнений, що на його стороні верховенство права.
На питання ZN.ua, чи розуміє президент, що результатом його кроку може бути старт процедури імпічменту, джерело відповіло, що на засіданні РНБО такі наслідки не обговорювалися.
....и я иногда ошибаюсь ))
Останні події, пов’язані з рішеннями Конституційного Суду України, дають вагомі підстави вважати, що існує цілісний план, спрямований проти основ української державності.
Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов на закритому засіданні РНБО 29 жовтня.
“Синхронізація цих подій свідчить про цілеспрямованість і продуманість антидержавних дій.Виникає запитання, які зовнішні і внутрішні сили диригують цією ситуацією? Хто зацікавлений у максимальному послабленні української влади і згортанні європейської інтеграції?”, – зазначив Данілов.
ЗЫ Действительно, кто у нас такой бородатый рулит судебной системой вместе с карманным юристом Яныка ))
Конституційний суд України потрібно реформувати. Якщо цього не зробити, його судді здійснять свій план і скасують Вищий антикорупційний суд, закон про мову і земельну реформу.
Про це виданню "Бабель" заявив голова Національного агентства із запобігання корупції Олександр Новіков, інформує Цензор.НЕТ.Джерело: https://censor.net/ua/n3228023
Лидер ВО "Батькивщина" Юлия Тимошенко призывает рассмотреть законопроект, который, по ее словам, позволит разблокировать работу антикоррупционных органов и не противоречит Конституции.
Источник: Тимошенко в Facebook
Прямая речь: "По поводу деклараций и массового "все пропало". Призываю коллег прекратить истерику и травлю КСУ и сосредоточиться на решении проблемы...
Мы предлагаем всем лидерам фракций безотлагательно рассмотреть законопроект, подготовленный нашей командой, который разблокирует работу антикоррупционных органов и при этом не будет противоречить Конституции, как тот, что принимался наспех и сейчас признан неконституционным".
Детали: По мнению Тимошенко, представители всех фракций должны срочно собраться на консультации, чтобы уже во вторник в режиме ad hoc проголосовать этот законопроект в Верховной Раде и исправить ошибку, которую сами же депутаты и допустили, когда принимали некоторые положения закона, противоречащие Конституции Украины.
думаю поздно метаться - майдан против разгона КС не собрать![]()
еще немножко аналитики от арестовича. https://www.facebook.com/Dmitriy.Che...42197656644475
Как красиво. Никакой реформы, предлагается просто замена КСУ по старой схеме. Т.е. просото поставить своих людей. Не дофига ли узурпации власти нашему "бацьке"? Будем потом выносить также как беларусы?
И еще напомню - четыре судьи голосовали против. По логике их надо бы оставить ОБЯЗАТЕЛЬНО, т.к. они прошли посути наивысшую проверку на честность. Но... я думаю зе погонить их первыми.
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
и вдогонку трешак от КМУРостислав Кравец
40 мин. ·
Знаете за что я стал уважать главу #НАЗК Новикова, так это за превосходный пиар.
Раньше я считал, что круче пресс-службы #НБУ времен Гонтаревой просто нет и быть не может. Все помнят эти скачки курса и объяснения, что во всем виноваты пенсионеры скупающие миллиарды долларов или начало школьных каникул, ну и прочий бред, особенно с валютными кредитами.
Та вот, Новиков со своей пресс-службой их превзошел. Буквально в течении часа с момента появления решения #КСУ он как примерный законопослушный чиновник отчитался о его исполнении, а на следующее утро заявил о полном уничтожении государственной власти и прекрасно сработался с активистами разнесшими этот бред везде где только можно.
Даже Президент благодаря такой грамотной пиар-компании в этот же день собрал #СНБО и превзошел Порошенко с угрозами судьям по Приватбанку.
Готовность его мгновенно подчиняться Закону мне очень понравилась. Поэтому вчера вечером направил официальный запрос и попросил уточнить, когда же будут уничтожены все декларации, которые решением суда запрещено хранить НАЗК ну или кому их передадут для хранения.
Надеюсь еще до обеда законопослушный Новиков со своей бравой пресс-службой продемонстрирует исполнение решения КСУ в полном объеме, которое он видимо из-за застилающих глаза слез не дочитал. Думаю слезы уже бы должны подсохнуть, да и мы указали на какую-то половинчатость исполнения решения суда.
В общем ждем полного исполнения суда и публичного отчета о нем от самой крутой, не побоюсь сказать, во всей галактике, пресс-службы.
Ведь нельзя же быть чуть-чуть беременным или можно? Заодно и посмотрим как глубоко он законопослушен или просто марионетка в руках иностранных спецслужб.
Да и с утра реестр уже открыт по распоряжению Кабмина. Передайте может кто-то Новикову, что в Конституции Украины есть статья 60 в которой указано, что никто не обязан выполнять явно преступные распоряжения или приказы. За отдачу и исполнение явно преступного распоряжения или приказа наступает юридическая ответственность.
я думаю Шмыгаль понимает всю ответственность и что его тупо подвели под УДРостислав Кравец
1 ч ·
Исполнять решение суда нынче не в моде, теперь исполняют решения Кабмина. Ярчайший пример результата реформ и полного развала государственной власти.
Если что-то не нравится послам, то никакой суд, никакая Конституция не станет препятствием. Теперь можно не исполнять не только Законы, но и решения судов в Украине - ОФИЦИАЛЬНО и без последствий.
Потокания продажным активистам полностью уничтожило государство, а с админреформой мы вскоре утратим контроль и над целостностью страны.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
а что с КСУ не так
кстати, решение само по себе интересное
судя по тому, что вопросы обращения ОЗПЖ в КСУ как то вскользь, а основное внимание уделено судебной ветке власти. то скорее всего это решение готовилось на обращение судей еще в 2018 году, но по мутным мотивам всплыло сейчас, видимо тогда постремались, ведь если бы они это решение приняли на обращение судей, то это имело бы все признаки узурпации власти судебной ветвью власти, а так вроде как депы попросили
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks