Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я верю. Потому и думаю, что в результате могут быть два варианта:
1) доллар по 6, но его нет вообще нигде
2) доллар есть везде, но по 12.
А вероятность одного или другого сами считайте
ЗЫ куриный фарш - по 32 грн!!! Дороже свиного. А ведь тоже боролись за курятину по 17 грн вроде?![]()
Но теперь, кто имеет мешок, тот возьми его, также и суму; а у кого нет, продай одежду свою и купи меч; (Лк 22:36).
ориентировочна цена 120 грн тушка. Разделанная.
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
флудери, млін...Але кроликів і мені![]()
да кстати по поводу кроликов... Станк где можно забрать??
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
отакот... то 120 за 3 кг, а теперь 80 грн за кг... Это ж чуть другая цена![]()
Но теперь, кто имеет мешок, тот возьми его, также и суму; а у кого нет, продай одежду свою и купи меч; (Лк 22:36).
Так када там бакс будет по 6? Завтра?
Угу. Новая мировая валюта.![]()
Апісе, раджу тобі починати замальовувати дні в календарі*-) Виїзд на Київ - 12 лютого.
От щодо мене особисто - я взагалі вважаю, що долар в Україні слід заборонити*-) Щоб ото ніхто не наживався, не спекулював і не збивав ноги та колеса мандрівками на Київ *-)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks