| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В тепершних условиях лучше предлагать маску или респиратор.
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
Тот случай когда,что дурочкой притворяться,что быть самой собой-получаем тот же результат.
Ты не притворяешься.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Боже.... до чого нудне створіння.![]()
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
вы мне год ...бали мозг своей заказухой.теперь моя очередь.
смотрю,боевая отара собирается постепенно в свинью.
так це ж зовсім інша розмова!... ато "нємного нєловко"...
не стісьняйтеся... вивалюйте з чим прийшли ))
вываливать-это по вашей части,а я просто наблюдаю. и иногда даю по мордам,если не соблюдают дистанцию.
У мене є перукарка, яка перевірена моїми волоссями вже багато років. Вони нею задоволені. А ви мені кажете: та, що вона така гарна одна? Є і інші, навіть ліпші. Я вам кажу: так, я не заперечую, Дайте мені телефон, адресу, ім'я ліпшої. А ви : та в мене нема. Це я чисто теоретично. Шукайте самі. І от скажіть, нащо мені експериментувати зі своєю головою, щоб що? От зараз з зеленою жабою зовсім без волосся залишемося.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks