Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Кто виноват в провале оранжевых ?

Голосували
77. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Сами оранжевые

58 75,32%
  • Все спишим на Мороза

6 7,79%
  • У голубых слишком много денег

13 16,88%
Сторінка 7 з 8 ПершаПерша 12345678 ОстанняОстання
Всього знайдено 148, показано з 121 по 140.

Тема: Кто виноват в провале оранжевых ?

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від l*****o
    Цитата Допис від alyak
    Если бы у нас была бы такая же свобода как например в США , то курс был бы 20 грн за долл через месяц.
    Якщо б в нас взагалі все було як у США, то курс був би 1:1
    Это вам по секрету сказали там где деньги оранжевые получали на "революцию" ?

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від Оушен
    L_Pt, давайте откроем покупку нерезидентам-банкам валюта на межбанке. И посмотрим.
    Достаточно разрешить всем резидентам свободно покупать-продавать ...

Дописів
    24 545

Типово

Оушен, давайте, відкривайте.

Банки-нерезиденти купують валюту у резидентів? В них там виникає довгостроковий дисбаланс пропозиції-попиту? В чому проблема?

Я так розумію, що проблема нашого валютного ринку тільки в його надзвичайної вузькості, дуже малі об’єми куплі-продажи. Тобто кожен спекулянт із великими резервами зможе розпочати “гойдалки”.
    Але причому тут “штучний рівень”?
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

Цитата Допис від l*****o
    Цитата Допис від alyak
    Если бы у нас была бы такая же свобода как например в США , то курс был бы 20 грн за долл через месяц.
    Якщо б в нас взагалі все було як у США, то курс був би 1:1
    ЗІ. А якщо усі країни відразу припинять контролювати курси власних валют, то вже через 2-3 доби надійде світовий хаос! А якщо Оляку доручити робити все, що йому прийде у голову, то він і за добу справиться, а українську економіку він завалить за 15 хвилин. ПроФФесіонал, йопт!

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

Цитата Допис від alyak
    Это вам по секрету сказали там где деньги оранжевые получали на "революцию" ?
    Що, не згоден?

Информированность года 2007 Аватар для Оушен
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 775

Типово

L_Pt, закрытие покупки нерезидентами - было в 98 году первая (ИМХО правильная) стратегия Ющенко на удержание нацвалюты.. Я его тогда обеими руками поддержал. Просто сейчас не 98 год

Дальше - обменникам (де факто) ЗАПРЕЩЕНО через банки закупать валюту на бирже..
    А смысл?

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від l*****o
    ЗІ. А якщо усі країни відразу припинять контролювати курси власних валют, то вже через 2-3 доби надійде світовий хаос! А якщо Оляку доручити робити все, що йому прийде у голову, то він і за добу справиться, а українську економіку він завалить за 15 хвилин. ПроФФесіонал, йопт!
    Ну надо же и тут все запущено !

Основные валюты регулируются за счет соотношения спроса-предложения между частными спекулянтами . И государства регулируют процесс минимально например за счет изменения учетных ставок . НО НЕ ПРОДАЖАМИ ВАЛЮТЫ.

Без гугля валютный специалист лучианчик сможет сказать что такое "открытая валютная позиция" ? а спред ?

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

Цитата Допис від alyak
    Основные валюты регулируются за счет соотношения спроса-предложения между частными спекулянтами . И государства регулируют процесс минимально например за счет изменения учетных ставок . НО НЕ ПРОДАЖАМИ ВАЛЮТЫ.
    Держави його регулюють, як я писав вище, цілком на стільки, на скільки це потрібно і можливо! Якщо якої-небудь державі не потрібно контролювати курс власної валюти за допомогою продажу чи купівлею валют, то це ще не означає, що вони цим не будуть займатися, коли це стане потрібним. Якщо держави припинять офіційно контролювати свої власні валюти, то наступить піпець! Якщо ти цього не розумієш, то який ти тоді нахрін економіст? Двієчник ти, а не економіст!

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від l*****o
    Цитата Допис від alyak
    Держави його регулюють, як я писав вище, цілком на стільки, на скільки це потрібно і можливо! Якщо якої-небудь державі не потрібно контролювати курс власної валюти за допомогою продажу чи купівлею валют, то це ще не означає, що вони цим не будуть займатися, коли це стане потрібним. Якщо держави припинять офіційно контролювати свої власні валюти, то наступить піпець! Якщо ти цього не розумієш, то який ти тоді нахрін економіст? Двієчник ти, а не економіст!
    Лучианчик , воздержись лучше от комментариев и попыток давать оценку в том чем не разбираешься . Лучше кино переводи .

Любое "ручное" управление курсами валют влечет за собой коррупцию , возможность организации схем , завышенную оплату за ресурсы и т.д. и т.п. поэтому западные страны скорее пойдут на кризис чем пойдут по пути ручного управления . Они давно прошли эту тему , принципы у них другие . А мы еще папуасы , а такие как ты еще и упертые папуасы .

Оранжевые все сделали для того чтоб резко увеличить валютные риски в государсве и помочь кое-кому заработать . Но я логику оранжевых фанатов хаваю - как завалиться - будут говорить что во всем виноват янукович .

Но вообще , я думаю как на нашем "дебилизме" или "генеальности" оранжевых уже давно люди придумали как заработать . Только в конце нужно будет платить по счетам .

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    8 968

Типово

Считаю, что виноваты сами оранжевые.
    Причина их провала состоит в совместных преступлениях с голубыми ворами. Они крали вместе, крадут вместе и будут красть вместе, до тех пор, пока люди будут голосовать за бандбизнесменов.
    Бариг із влади геть!!!
    Вся влада націонал-патріотам України!!!

Дописів
    1 345

Типово

levada,
    Причина их провала состоит в совместных преступлениях с голубыми ворами. Они крали вместе, крадут вместе и будут красть вместе
    Золотые ваши слова!
    Понадобилось не так уж много времени - всего 2 года - что бы эти мысли посетили и сторонников оранжевых.
    Помниться, когда в 2004 году я произносил подобное, оранжевые сразу намекали на "чистые руки, которые никогда не крали"...
    Делай что должен, и будь что будет...

Звідки Ви
    Запоріжжя
    Дописів
    571

Типово

Не розчарований помаранчами лише той, хто не мав великих ілюзій. Тому, ті хто волали про єдину перевагу в чистих руках - зараз волають про провал помаранчевих. Натомість, слід вести мову про нову ситуацію на нашому Олімпі з огляду на пееремогу опозиції на президентських виборах. За таких обставин до розкладів слід враховувати таку можливість і в майбутньому (приміром парламентські вибори, як виявилося після змиття з лиса Мороза фарби виграли блакитні - опозиційні до президента). Натомість перемога Януковича та ще й такими засобами, які застосовувалися - фіксація незмінного курсу, як у багатьох сусідів. А головне впевненість у власній безкарності. Говорити про освіченого виборця зарано, парламентські вибои в цьому плані - холодний душ. Але твердження про те, що наш люд випереджає за рівнем наш істеблішмент за великим рахунком правильні. У цій ситуації слід поглиблювати те, що засвідчив майдан - небайдужість. Твердження на кшталт "всі однакові" хоча і виглядає справедливим насправді деструктивне. Слід перевибирати нових і новіших, доки неможливим стане феномен "короткої пам'яті". Так, всі оцінюють стан України так, наче все вирішується сьогодні, забуваючи, що соціальний ефект залежить від дій, що мали місце протягом останніх років 10. Обрали Ющенка замість кучмістів - не сподобалось, але чому обирати знову кучмістів, а не когось іншого? Я ще раз говорю, щопровалу помаранчевих немає, є розкручена ЗМІ психологічна атака. Ющенко - кращий із можливих варіантів на сьогодні, він і є президентом. Різкі рухи у сучасній Україні - ідіотизм. У Ющенка вистачає розуму (чи інтуїції) не робити різких рухів, при цьому не спускаючись до безвольного спостерігання за процесом. Зараз у нас баланс між реваншистами та помаранчами. Хто його спробує порушити дуже нагло, той програє. Все цікаве в Україні попереду, на відміну від Росії, де всі чекають на кого покаже пальцем Пу. Погодьтеся, у нас такі варіанти вже не дають гарантії, що не можна не зарахувати до здобутків 2004 року.

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

Цитата Допис від alyak
    Любое "ручное" управление курсами валют влечет за собой коррупцию , возможность организации схем , завышенную оплату за ресурсы и т.д. и т.п. поэтому западные страны скорее пойдут на кризис чем пойдут по пути ручного управления . Они давно прошли эту тему , принципы у них другие . А мы еще папуасы , а такие как ты еще и упертые папуасы .
    Та ну да. Криза - це взагалі ледве не найгірше, що може трапитись. Вони все будуть робити, аби не трапилось кризи. США навіть зі своїми броблемами з баксом цим займаються тими, чи іншими спосібами. Ти не знав?

Оранжевые все сделали для того чтоб резко увеличить валютные риски в государсве и помочь кое-кому заработать . Но я логику оранжевых фанатов хаваю - как завалиться - будут говорить что во всем виноват янукович .

Но вообще , я думаю как на нашем "дебилизме" или "генеальности" оранжевых уже давно люди придумали как заработать . Только в конце нужно будет платить по счетам .
    Поки що Оляк на форумі, з одного боку, цвірінькає про те, що якщо гривню відпустити, то курс долара збільшиться до 20грн.. з іншого боку, вже цвірінькає, що гривню треба відпустити.

Ти хоча б в економічному плані бачиш різницю між країнами, с розвитою економікою, і з економікою, що доганяє? Бачиш різницю між механізмами, які діють в таких країнах?

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 220

Типово

Добриня, почитав Вас в декількох темах... щось нове на цьому форумі (судячи з кількості постів я не помиляюсь)... але... дуже вже видно вуха агітації, от лише не зрозуміло за що....
    ЗІ... народ ЗАВЖДИ вибиратиме того, в кого повірить що він його нагодує, це закон.... ну не вірить народ що "помаранчеві" в змозі його годувати, а Ви тут про освідченість.... ІМХО це відмазка для лінтяїв.....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

Оляк, ось почитай цю книжку, економіст.

Дописів
    37 060

Типово

лучианчик , открою тебе секрет эту книжку я читал И еще несколько версий экономикса .

еще раз - лучше занимайся переводами фильмов чем экономикой . Ибо я думаю что ты хотел бы чтоб украина потеряла бы финансовую независимость , а ты там в москве крутил бы фиги . Либо это зловредность или просто ограниченность взглядов.

Если сейчас отпустить доллар , то стоить он будет 20 грн . Страну порвут . На текущем этапе это плохо . Но отпускать все равно нужно и прийдется . Когда сформируется ресурсная база. Это совковая система , и прижившись она в нескольких странах . Мы можем порассуждать например о китае , там еще более дикое законодательство , и лучианчики могут рассказать как неплохо перенять бы нам китайскую систему ... раз мы такие развивающиеся ...

ОДНАКО , Если его сейчас искуственно сдерживать , как ты говоришь "регулировать" , то это закончиться тем же , только медленнее . Нужно выравнивать торговый баланс , есть инфляция , нужно реально отражать курс доллара . Если этого не делать , то примитивные схемы есть , пример .

Загоняешь доллары в украину . Западные деньги тебе обходятся в 6% годовых . Обмениваешь на гривну . Получаешь 18% годовых . Имеешь лишних 12% годовых . Главное чтоб курс не ушел . Для этого ты продолжаешь загонять деньги , чтоб аборигены украинцы думали что это они такие классные , это у них хороший платежный баланс . Игра идет до тех пор пока или ресурсы у тебя не кончатся , или почувствуешь опастность измнения курса . Впрочем волноваться особо не стоит , если за 5 лет по 12% = 60% ты поимел , то даже при 10-15% потерь - можно еще спокойно эвакуироваться .

Настал час X , понимаешь что пора сворачиваться , если начнешь много гривны менять по курсу - попалишься , курс уйдет . Для этого ты меняешь внутри страны . Главное чтоб были банки где будут лежать твои деньги уже выраженные в у.е. Расскрывать как обмен останеся без последствий для платежного баланса украины ? Думаю не стоит ибо все равно не поймешь .

Этап 3 - вывод денег из страны . Просишь перечислить банки со своих счетов в украине в у.е. на счета за бугром . Вот в этот момент все и валиться . Обнаруживается что у банков нужной суммы нет , они начинают покупать на межбанке , курс уходит . коллапс , зановес . Но тебя это не беспокоит , ибо твое дело заработать деньги .

Лучианчик , я рассписал реальный сценарий ... нацбанк его боиться и знает что внутри страны есть "горячие" деньги , но яхануров пообещал подсчитать сколько почему-то быстро заглох .

Почему нужно выравнивать курс пропорционально инфляции ? Тогда горячим деньгам делать здесь будет нечего . Ибо курс будет меняться и максимум что ты получишь это до 3-4% с риском потери всего.

Да для этого неплохо бы иметь свой системный банк ( сколько банков купили в последнее время ? ) ...

ОПЫТНЫЙ
    Guest

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

Цитата Допис від alyak
    еще раз - лучше занимайся переводами фильмов чем экономикой .
    Навіть не знаю, чим займатися порадити тобі, але точно не економікою. Бо люди, які пропонують "відпустити" гривню, "знаючи", що вона при цьому упаде до 20 грн. за бакс, економікою займатися не повинні, в кращому випадку таких можна саджати на касу у магазині, все. Нормальні економісти, перед тим, як таке пропонувати, повинні для початку придумати, як зробити так, що б гривня так від цього не упала. Тобто звичайні економісти, та й взагалі, усі фахівці усіх галузей, намагаються лікувати причини, а не симптоми, як то зібрався робити ти.

Ибо я думаю что ты хотел бы чтоб украина потеряла бы финансовую независимость , а ты там в москве крутил бы фиги . Либо это зловредность или просто ограниченность взглядов.
    Ти ж сам в це не віриш!

Если сейчас отпустить доллар , то стоить он будет 20 грн . Страну порвут . На текущем этапе это плохо . Но отпускать все равно нужно и прийдется . Когда сформируется ресурсная база. Это совковая система , и прижившись она в нескольких странах .
    А я тобі про що тут пишу?

Мы можем порассуждать например о китае , там еще более дикое законодательство , и лучианчики могут рассказать как неплохо перенять бы нам китайскую систему ... раз мы такие развивающиеся ...
    Не треба ля ля, я тут не писав про те, що це взагалі погано, навпаки, це класно, коли у держави є можливість якомога менше втручатися в ці процеси, але це зараз, поки що, неможливо в Україні! Я тобі про це говорив.

На решту можливо відповім пізніше, зараз немає часу.

Дописів
    37 060

Типово

лучианчик , экономикой должны заниматься люди которые в этом разбираются и предлагают свои сценарии развития . А воплощение в жизнь - дело политиков . Их решение - делать так или идти по другому сценарию . Сейчас я вижу что идут к тому чтоб дать разрущить финансовую систему . И делали это оранжевые или по глупости или по злому умыслу . А ПР пока продолжает их курс .

Типово

Цитата Допис від alyak
    Сейчас я вижу что идут к тому чтоб дать разрущить финансовую систему . И делали это оранжевые или по глупости или по злому умыслу . А ПР пока продолжает их курс .
    Вот тут я с Вами соглашаюсь...
    Демократия не может стать выше уровня того человеческого материала,
    из которого составлены ее избиратели.
    Бернард Шоу

Сторінка 7 з 8 ПершаПерша 12345678 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті