Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я вважаю, що смерть від бомби й смерть від раку є однаково природними. У людській психіці закладені резерви, які дозволяють витримати загибель більшої частини племені, до якого належала людина. Намагатись уникати смерті - так само глупо, як й навмисно її шукати.
Особисто я брав участь у розслідуванні справи по загибелі дитини під час операції з видалення гландів. Я не обмежився виступами у інтернеті, я діяв реально - разом з батьками по суті чужої мені дитини. Й зараз скажу так: якщо мою дитину вб'є лікар, чи будь-хто, я ймовірніше за усе не намагатимусь шукати справедливості. Роль жертви - не для мене. Я краще сам вбиватиму чужих дітей по мірі необхідності. Й хай люди об'єднаються хоча б проти мене - це вже буде цікавіше: побачити як купка недорозвинених ідіотів перед обличчям небезпеки раптом розумнішає й намагається щось вдіяти. Просто торжество розуму якесь!что лично вы скажете по поводу смерти ребенка?
А от давайте.чтобы вы сказали, будь эта девочка -- украинкой? стали бы "сопли разводить"?
Загинула дитина якогось наймита під колесами вантажівки, якою керує такий саме наймит - не буде ні скандалу, ні піару. Усе залишиться на рівні особистих вчинків батьків та водія.
Загинула дитина олігарха, катаючись на водяному мотциклі - усім не тільки пох, багато хто ще й порадіє цій новині. А олігарх викине може десятки тисяч доларів, щоб покарати винних.
А не дай Бог маленька українка загине під колесами машини, керованої сином прокурора, депутата й т.п. - оввааааааа... ну сцуки дістали! таке починається - ппц.
Співставте ці три смерті й подумайте: як я повинен ставитись до загибелі українки під час бомбардування? Напевно повторюсь: якщо я не можу дістати НАТІвського пілота, то мабуть повинен задушити хоча б кількох дітей у країнах НАТО. Особисто, власними руками. Чого лівійці чомусь не роблять. Тому відчуйте різницю між "повинен зробити" й "можеш зробити". Й утріть соплі - якщо можете діяти, то дійте, а не можете - не скигліть. Ваша доля прийшла за вами й примайте її такою, якою ви її заслуживаєте. Втім - якщо соплі таки потечуть, то нічого страшного не буде. Іноді люди навіть усераються з переляку - так що ж тепер.
западному миру надо много новой нефти. так что ливийцы потерпят. чо.
Большинство выступающих начисто забывает о том, что убийства в Ливии происходят под флагом "борьбы за демократию против тирании". Почему то не думаю, что тема была бы так актуальна, если бы те убийства были бы следствием очередных разборок ливийских племен без участия НАТО и сочувствующих.
Где то так.
Ну то такэ...
В случае с европейцами--они пришли в чужую страну и расстреливают чужих детей. Это агрессия.
В случае с Россией--там ОСВОБОЖДАЛИ своих детей, а не расстреливали. (это для тупых пояснение)
и если ты не видишь разницы между агрессией на чужой территории и освобождением СВОИХ детей на СВОЕЙ территории--то с твоим междоушным ганглием проблема.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Массовая эмиграция украинских ватников в Россию привела к значительному повышению среднего уровня интеллекта в обеих странах /с/
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks