Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 7 з 64 ПершаПерша 123456789101112131415161757 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 121 по 140.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Передбачення долі виходить не від Мене

21 вересня 2011 23,30 годин

Моя дочка ця подорож для вас зростає. Ви готові більше, ніж ви коли-небудь усвідомлюєте. Не бійтеся бо ваша місія, допоможе врятувати велику частину людства. Ваша роль була передбачена і в даний час організована на Небесах. Ви інструмент. Я твій Учитель.

Ви зазнаєте успіху в цій найсвятішій праці, вона не може бути і не зазнає краху. Ви можете відчувати себе, часом, дуже розчаровані, самотні й позбавлені мужності. Прийміть це. Ваші страждання навертає дорогоцінні душі до Мене на момент їх смерті. Ці душі тепер моляться за вас. Радійте бо якби ви бачили, любов, яку вони виливають для вас, ви б плакали від радості.

Мої святі на Небесах ведуть і захищають вас від лукавого, таким чином,вам надається багато милостей які дивують і радують вас. Ніколи не соромтеся в цій роботі. Це одна з найбільших місій Мого завдання на землі. Будьте сильною, сміливою і впевненою, але збережіть смирення у будь-якому разі. Етапи встановлюється зараз. Подіє про які Я говорив тепер будуть розвертатися.Як тільки вони трапляться,ваша довіра також повернеться. Для вас будуть всі докази що вам потрібно. Так, сатана перехопив цю роботу на кілька разів. Я дозволив це, тому що це гарантує, що ви залишаєтеся скромною у всі часи.

Не публікуйте дати. Не питайте, як майбутнє виявиться для людей, які від вас вимагають цього. Ворожіння виходить не від Мене. Тільки майбутнє що Я відкрию пов'язано з духовним благополуччям Моїх дітей. Радійте, що ви отримали цей найбільш особливий дар. Хоча ви ніколи не бажали цього, ви були сформовані для цієї роботи з Вашого першого подиху і ви будете виконувати Моє Найсвятіше Слово до вашого останнього подиху.

Іди вперед в ім'я Моє, і допоможіть Мені врятувати душі всіх людей з любов'ю і радістю в серці.

Я люблю тебе Моя дорогоцінна дочко. Я радію вашій сердечній любові для Мене і Моєї улюбленої Матері.

Ваш Ісус

Дописів
    1 517

Типово

Грішним душам Попередження не здасться легким

П'ятниця 30 вересня 2011 21,15 годин

Моя ніжно улюблена дочко моє завдання навернути душі збільшується тепер в інтенсивності.

Будь ласка, попередьте стількох, скільки ви зможете щоб підготували свої душі перед Попередженням.

Інформуйте всіх тих священиків, монахинь, єпископів та інших конфесій, які вірять в мого Вічного Отця, щоб слухати Мої слова.Бо багато хто з Моїх дітей у такій темряві, що світло Божественної Моєї слави зашкодить їхнім душам. Вони будуть відчувати реальну біль, тому що вони не будуть в змозі протистояти цьому великому акту Мого Милосердя.

Деякі люди посміхаються, розважаючись з цих Святих повідомлень. Це засмучує Мене. Не тому, що вони не вірять, що я говорю до них таким чином, а тому, що вони не хочуть вірити в Мене. Для всіх, хто турбується про своїх близьких ,будь-ласка, моліться, щоб очищення яке буде очікувати на них в процесі Попередження принесе їх, нарешті, в Моє Серце.

Я прошу, щоб усі Мої послідовники тепер захистили себе від Сатани. Вони повинні окропити кожен куточок свого будинку святою водою, носити бенедиктинський хрест і тримати вервицю(Розарий) близько. Моліться також до Святого-Архангела Михаїла. Сатана і його армія послідовників зробить все, щоб переконати вас, що це не Я, хто говорить. Сатана і його демони почнуть болісно мучити вас і посіють страшні сумніви у вас. Ви, діти Мої, може зупинити його, дотримуючись Моїх інструкцій. На жаль, він буде переконувати уми слабких душ до повної відмови від Мене.

Грішні душі не знайдуть Попередження легким. Вони будуть сперечатися про те, як вони образили Мене. Навіть палаючий вогонь пекла який вони будуть відчувати протягом Попередження не прибере всі сумніви щодо Мого існування.

Багато хто буде поширювати брехню про Попередження опісля коли це відбудеться. Вони, язичники, які є рабами Сатани створять брехні, яку вони будуть поширювати всюди. Наукові аргументи будуть висунуті, щоб пояснити події. Вони не хочуть чути правду. Вони повинні будуть молитися. Так сильно має владу Сатана над світом, що моє ім'я не буде обговорюватись у громадських місцях. Обговорення Мого існування на землі є неактуальною темою розмови.

Моє ім'я сьогодні використовується в основному за рахунок використання поганої мови або гірше, обмовки, коли проклинають. Але чуйте Мене зараз. Моє ім'я буде почуте й прийняте ще раз після Попередження тими, хто буде навернутий. Потім Моє ім'я буде використовуватися, коли Мої діти молитимуться до Мене.

Ваш Улюблений Ісус

Дописів
    1 517

Типово

Я ніколи не покину вас діти. Саме тому Я йду.

Понеділок третє жовтня 2011 12:30 вечора

Моя улюблена дочко Я говорю з вами сьогодні бо ви повинні розуміти, що є таке Попередження, і щоб розвіяти будь-які плутанини навколо нього. Багато людей бояться і вважають, що це День Суду. Але це не так. Це має бути день славного Божого Милосердя яке огорне увесь світ. Мої промені милостей виллються на кожну душу, чоловіка, жінку і дитину. Ніхто не буде виключений. Ніхто.

Це Моє повернення, щоб врятувати вас ще раз. Хіба ви не знаєте, що Я завжди був милостивим? Те, що я ніколи б не почекав до Страшного Суду,аж поки Я не намагався би ще раз врятувати вас всіх.

Це очищення про яке Я говорив. Напередодні цієї великої події світ пережив очищення за останні пару років. Я дозволив людству страждати втратами і отримати смирення через глобальний крах фінансових ринків, хоча Я не викликав його.Це було кероване глобальними групами у місцях влади, включаючи коридори урядів у всьому світі своєю нечестивою жадібністю. Проте через це страждання мільйонів людей тепер будуть готові почути слово Моє і прийняти Моє Милосердя. Вони не були б готові в іншому випадку. Не потрібно нічого боятися, якщо ви Мене любите і живете за заповідями що були надані світові через Мойсея за дорученням мого Вічного Отця.

Чекайте Мій приїзд в передчутті любові і радості, і будьте вдячні, що ви живі в сучасному світі, щоб отримати мій великий дар спасіння. Я ніколи не покину вас дітей. Саме тому Я йду. Саме тому, що Я люблю вас так сильно, що Я роблю це. Саме тому, що Я хотів, щоб підготувати вас і привести вас близько до серця, що я дав світові Свої повідомлення через Мою улюблену дочку.

Ці повідомлення будуть тривати після Попередження, щоб дати вам стільки знань,скільки потрібно щодо Мого вчення. Чесним словом, що міститься в цих томах, які Я відношу як до Книги Істини, буде створена нова армія християн, які будуть захищати Моє ім'я до Нової Ери Миру що починається.

Будьте радісні тепер Мої діти. Дозвольте Мені потішити вас бо це буде перший раз, коли ви будете приходити перед лицем Моїм лицем до лиця. Це буде, для Моїх послідовників, момент великої любові, миру і щастя. Повстаньте зараз і будьте сильними.Бо ви є привілейовані і для цього ви повинні запропонувати хвалу Богові Отцю, Вседержителю хто дозволив цьому статися.

Ваш Улюблений Спаситель Ісус Христос

Дописів
    1 517

Типово

Смерть мого сина Муаммара Каддафі

Четвер, 20 жовтня 2011 3:15 вечора

Моя ніжно улюблена дочко будь-які сумніви що залишилися у вас, можливо, мали час від часу відносно Моїх найсвятіших слів тепер були зменшені.

Я відкриваю пророцтва, щоб довести всьому світові, що це Я, Ісус Христос, Спаситель усього людства, який спілкується до Моїх дітей в усьому світі в цей час.

Моє завдання полягає не в сенсаціях але щоб ніхто не був виключений зі слухання Мого найтерміновішого виклику для всього світу.

Смерть Мого сина Муаммара Каддафі, чия душа, що ви і своїх близьких молилися за останні кілька місяців є одним з перших пророцтв, які доведуть всьому світу, достовірність цих повідомлень. Це мій знак, щоб ви Моя дочко,позбавити свій розум від сумнівів, які зберігаються у вашому розумі. (Деталі наступних двох лідерів що будуть вбиті були надані провидеці ще раз, і терміни цих звірств. Початкове повідомлення було виявлено в лютому 2011 року)

Ви, дочка Моя, наскільки це переповнює вас, були обрані, щоб підготувати людство до Моєї Нової Ери Миру. Це час, який буде слідувати через деякий час після Попередження.

Ідіть і підготуйтесяся до наступної частини вашої святої місії, щоб допомогти врятувати душі після Попередження. Вам надаються милості, щоб тримати вас сильними. Мої діти в усьому світі знаходяться на останньому слуханні Мого голосу про навернення.

Ті, хто Мене кривдить найбільше

Ніколи не показуйте страху в цій роботі,бо немає нічого боятися. Ніколи не хитайтеся і не дозволяйте невдачі або усного глузування уповільнити вашу роботу зі Мною. Я, Моя дочко, завжди на вашому боці. Пам'ятайте про це. Якщо і коли напали на Моє Святе Слово-- мовчіть. Моє Святе Слово завжди буде атаковане. Ті, хто робить Мені боляче,- більшість з них святі душі, які, через страх і обережність, на жаль, першими образять Мене через ці повідомлення. Сатана знає, що це Мої і благочестиві послідовники які, коли вони повертаються до Мене спиною,є тими, хто скривдив Мене найбільше.

Тепер Моя дочка ви починаєте відчувати фізичний біль, аніж муки, але ви зараз готові прийняти це в єднанні зі Мною. Ці випробування не будуть тривати довго, але протягом всього терміну ви будете почувати саме ту муку що Я відчуваю, коли Я свідчу гріх. Це, як Я вже говорив раніше, це подарунок і дуже небагато обраних душ отримали це. Наляканою час від часу, ви повинні розуміти, що не тільки те що ваші страждання принесуть вас до Мого Найсвятішого Серця, але це дозволить врятувати мільйони душ під час Попередження.

Ці страждання стануть більш інтенсивними, як Попередження наближатиметься. Терпіть це в мовчанні. Бо таким чином ви допоможете Мені врятувати дорогоцінні душі, які інакше були б вирвані(погублені) обманщиком.

Скажіть Моїм дітям, Я радію коли свідчу їх сильну віру. Скажіть їм, вони стають все ближче до мого Найсвятішого Серця. Скажіть їм, що Я зараз благословляю їх і дарую велике благословення, щоб дати їм силу яку вони повинні будуть мати,оскільки вони слідують Моєму керівництву через ці святі повідомлення. Вони повинні будуть мати силу,бо це не легко для Моїх дітей, щоб свідчити величезні масштаби змін, які тепер будуть розвиватися у вашому світі.

Моліться і об'єднайтеся як єдине ціле. Разом дивіться на Небеса, як маленькі діти з простої віри в Бога Отця. Попросіть Його, в святе ім'я Моє, об'єднати вас в його славній армії до перемоги вічного спасіння.

Я благословляю вас дітей з усією Моєю божественною любов'ю.

Ваш Ісус

Дописів
    729

Типово

Цитата Допис від volodymyr Переглянути допис
    Смерть мого сина Муаммара Каддафі
    Разве Каддафи был христианин?

Звідки Ви
    центр + Кировское рулят :)
    Дописів
    9 525

Типово

Цитата Допис від Bald Переглянути допис
    Разве Каддафи был христианин?
    И Далай Лама тоже ... Вы разве не знали? вчера об этом Иисус у себя написал в блогах.маил.ру ...
    Ваш Улюблений Спаситель Ісус Христос
    типа "из всех Ваших спасителей самый любимый спаситель"

Дописів
    729

Типово

Цитата Допис від ToXa_911 Переглянути допис
    Вы разве не знали? вчера об этом Иисус у себя написал в блогах.маил.ру ...
    На mail.ru? А я думал, Он Твиттером пользуется...
    Надеюсь не забыл также написать об "улюблених" сыновьях Саддаме Хусейне и Усаме Бин Ладене?

Дописів
    1 517

Типово

Моя армія збільшиться до групи більше 20 мільйонів

Середа 31 серпня 2011 21.00

Моя ніжно улюблена дочко любов у Мене є для вас і Моїх послідовників проходить через Мене і приносить Мені таку радість. Як Я люблю вас всіх. Ваша самовідданість, смиренність, довіра і чиста любові до Мене стає сильнішою з кожним днем. Хіба ви не відчуваєте це? Це мій подарунок усім і кожному з вас Моїх чистих душ, які були відведені від вашого повсякденного життя, щоб йти за Мною шляхом до Раю.

Мої діти, які були розбуджені Святим Духом, який вилився в усьому світі в травні, будуть тепер відчувати відданість Мені що не відомо багатьма з них заздалегідь. Я наберу Мою армію швидко зараз, і це буде в групі більше 20 мільйонів чоловік найближчим часом.Чим більша армія,тим більш потужним буде Святий Дух, в результаті чого Мої діти разом, як єдине ціле будуть боротися з обманщиком(сатаною). Моє Божественне керівництво в даний час прищеплено у ваших душах одинаково розумієте це ви чи ні. Це все одно, як якщо у вас є внутрішній перемикач. Коли Моя любов кличе, ви будете відповідати природно щоб навертати інших. Це сила Святого Духа, і в даний час відчувається в кожному куточку землі.

Усі релігії, усіх віросповідань, усіх рас і всіх націй будуть реагувати на світло істини зараз. Вони всі так дорогі Моєму Вічному Отцю. Він тепер звертається до кожного чоловіка, жінки та дитини, щоб вони чули Його заклик. Сатана не зможе витримати молитви, які читаються Моїми послідовниками. Його влада буде послаблена і це відбудеться найближчим часом. Молитва і віра Моїх послідовників робить його лютим. Тому що він безсилий у своїх спробах посіяти сумніви в умах Моїх вірних, він буде перемикати свою увагу на слабких грішників. Ці діти так розгубилися, вже і знищені смертним гріхом, що вони будуть притягнуті до нього. Через темряву своєї душі вони будуть не в змозі захистити себе. Моліться сильно, що їх душі могли бути врятовані.

Це вік, коли Моя Церква, хоча через надзвичайні перешкоди, спричинені гріхом, тепер буде відновлена Моїми послідовниками на землі. Це забере час, але коли це відбудеться, Моя Церква поверне колишню славу і буде відновлена в силі.
    Вона, разом з усім Моїм обраним народом, ввійде в славне Царство Мого Отця.
    Солодкість цієї події, коли світ буде позбавлений від сатани і всіх речей зла, можна тільки вітати діти. Це нова ера миру, що ви повинні очікувати на землі. Час може бути складний перед вами діти. Зосередьтеся на Мені, і ви витримаєте. Потім настане мир що ви очікуєте.

Ваш улюблений Спаситель

Ісус Христос

http://www.thewarningsecondcoming.co...er-20-million/

Дописів
    1 517

Типово

Грішним душам Попередження не здасться легким

П'ятниця 30 вересня 2011 21,15 годин

Моя ніжно улюблена дочко моє завдання навернути душі збільшується тепер в інтенсивності.

Будь ласка, попередьте стількох, скільки ви зможете щоб підготували свої душі перед Попередженням.

Інформуйте всіх тих священиків, монахинь, єпископів та інших конфесій, які вірять в мого Вічного Отця, щоб слухати Мої слова.Бо багато хто з Моїх дітей у такій темряві, що світло Божественної Моєї слави зашкодить їхнім душам. Вони будуть відчувати реальну біль, тому що вони не будуть в змозі протистояти цьому великому акту Мого Милосердя.

Деякі люди посміхаються, розважаючись з цих Святих повідомлень. Це засмучує Мене. Не тому, що вони не вірять, що я говорю до них таким чином, а тому, що вони не хочуть вірити в Мене. Для всіх, хто турбується про своїх близьких ,будь-ласка, моліться, щоб очищення яке буде очікувати на них в процесі Попередження принесе їх, нарешті, в Моє Серце.

Я прошу, щоб усі Мої послідовники тепер захистили себе від Сатани. Вони повинні окропити кожен куточок свого будинку святою водою, носити бенедиктинський хрест і тримати вервицю(Розарий) близько. Моліться також до Святого-Архангела Михаїла. Сатана і його армія послідовників зробить все, щоб переконати вас, що це не Я, хто говорить. Сатана і його демони почнуть болісно мучити вас і посіють страшні сумніви у вас. Ви, діти Мої, може зупинити його, дотримуючись Моїх інструкцій. На жаль, він буде переконувати уми слабких душ до повної відмови від Мене.

Грішні душі не знайдуть Попередження легким. Вони будуть сперечатися про те, як вони образили Мене. Навіть палаючий вогонь пекла який вони будуть відчувати протягом Попередження не прибере всі сумніви щодо Мого існування.

Багато хто буде поширювати брехню про Попередження опісля коли це відбудеться. Вони, язичники, які є рабами Сатани створять брехні, яку вони будуть поширювати всюди. Наукові аргументи будуть висунуті, щоб пояснити події. Вони не хочуть чути правду. Вони повинні будуть молитися. Так сильно має владу Сатана над світом, що моє ім'я не буде обговорюватись у громадських місцях. Обговорення Мого існування на землі є неактуальною темою розмови.

Моє ім'я сьогодні використовується в основному за рахунок використання поганої мови або гірше, обмовки, коли проклинають. Але чуйте Мене зараз. Моє ім'я буде почуте й прийняте ще раз після Попередження тими, хто буде навернутий. Потім Моє ім'я буде використовуватися, коли Мої діти молитимуться до Мене.

Ваш Улюблений Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-warning-easy/

Дописів
    1 517

Типово

Святий Дух в даний час вилитий на весь світ

Вівторок 10 травня 2011 Час 16.00 годин

Моя дочко розповіжте світу, що значний акт Мого Милосердя відбулася сьогодні, коли Святий Дух, один з найбільших дарів, Моїм дітям, вилився на весь світ. Цей подарунок має важливе значення, допомагаючи людству підготуватися до Попередження. Наповнені силою Святого Духа, Мої священні службовці і послідовники будуть значно укріплені у їхній любові до Мене і Мого Вічного Отця.

Цей дар життя принесе новий імпульс у ваші рівнодушні душі, які кричать для прояснення. Це було передбачено, і всі, в тому числі найзакореніліші грішники, отримають ласки.

Моє Милосердя, як Я вже сказав, не знає кордонів. Заповнені тепер з Духом Світла і Святості, ви, всі Мої послідовники в усьому світі, повинні бути хоробрими і проголосити тепер Слово Моє усім,кого ви зустрічаєте. Звільніться від презирств що у вас можуть виникнути,бо це занадто важливо тепер не ігнорувати мої благання про навернення.

Почуйте молитву Мою зараз, щоб дати вам потрібне підбадьорення

"Наповни мене зараз Господи даром Святого Духа, щоб виконувати Твоє Найсвятіше Слово, щоб грішники, яким Я повинен допомогти щоб їх врятувати у ім'я Твоє. Допоможи мені, щоб захистити їх, через мої молитви,Твоєю дорогоцінною кров'ю, так що вони можуть бути приведені до Твого Найсвятішого Серця. Дай мені дар Святого Духа, щоб ці нещасні душі могли насолоджуватися у Твоєму Новому Раю ".

Відмовляйте цю молитву кожен день після того як ви промовляєте Моє Божественне Милосердя , і ви, через вашу відданість до Мене, допоможете врятувати Моїх дітей.

Врятуйте Мене від мук що Я страждаю в Моєму Серці,оскільки Я дивлюся з таким великим жалем на спосіб, в якому Моє Святе ім'я сприймається в сучасному світі. Не задовольняючись заперечувати Мене, багато багато душ вступають в реакцію з гнівом, якщо ви, Мої вірні послідовники, навіть наважився сказати, що Я за правду. Вони дуже зляться, бо обманщик(сатана) так спритно повернув їх уми, щоб відвернутися від правди. Допоможіть цим душам всі ви. Моліться і просіть Мене зараз про міцність, яка вам потрібна в цій роботі.

Спеціальні Милості для тих, хто поширює навернення

Для всіх, хто поширює навернення,особливі милості будуть надані вам і справді особливе місце буде зарезервовано для вас в Царстві Отця Мого. Тепер йдіть і дозвольте Святому Духу наповнити ваші душі, щоб допомогти Мені врятувати Людство.

Я люблю всіх вас.
    Кожен з вас має місце в Моєму Найсвятішому Серці. Жоден з вас, грішників включно,не будуть виключені з Моєї битви за порятунок душ.

Ваш Улюблений Спаситель

Ісус Христос
    Цар Милосердя

Примітка: Заключний коментар Господа нашого Ісуса Христа,був наданий в кінці цього повідомлення.

"Моя дочко ця подія має велике значення. Це заощадить багато душ перед тим як Попередження трапиться,Дух Святий буде як і раніше присутній в світі опісля, щоб допомогти запобігти грішникам від падіння назад.

Це було передбачено, Моя дочко, і представляє хороші новини. Але Мої послідовники повинні наполегливо працювати зараз, щоб допомогти мені вести битви за душі ".

http://www.thewarningsecondcoming.co...-entire-world/

Дописів
    1 517

Типово

Прощення -шлях до свободи

Субота 21 травня 2011 10,40 годин

Моя дочко, прощення це шлях до свободи. Коли ви прощаєте тих, хто ображає вас або хто заподіяв вам зло, ви стаєте вільними духом. Тобто, коли радість наповнює вашу душу. Це також означає, що Я присутній у вас. Коли ви прощаєте інших це знак любові, і не тільки до ближнього, але і любов до Мене свого Божественного Спасителя. Для тих, хто не вірить Мені, що, коли вони, також, прощають іншим, Я є присутній і ходжу з ними. І все ж таки вони поняття не мають, що це так.

Прощення є любов. Моя любов може тривати нескінченно. Але Я благаю вас, діти Мої, дозволити Мені простити вас за ваші гріхи. Якщо б ви могли тільки просити Мене, щоб зробити це, не тільки ви будете вільні, але любов і радість,яку ви будете відчувати і вас це здивує. Цей акт смирення дозволить вам спілкуватися з любов'ю до інших.Ваше світло буде сяяти і впливатиме на інших по-особливому, але ані ви, ані вони не будуть знати про це. Моя любов, після акту Відкуплення відбудеться,наповнить вашу душу. Ваша чиста душа буде як магніт,оскільки вона залучить інших до вас.

Прощати іншим не так просто Мої діти. Гордість і почуття власної гідності запобігне цьому великому акту милосердя що відбудеться. Це робота сатани. Бо він знає, що відсутність вибачення, призводить до інших, більш серйозних гріхів проти Бога Отця. Коли ви не можете пробачити інших, насамперед, створюється образа, які при загостренні, веде до ненависті і навіть вбивства. У багатьох випадках це може привести до війни.

Якщо люди в усьому світі пробачили б люб'язно один одному, ненависті не існувало б. Вбивство було б рідшим і любов, любов до Бога, Вічного Отця,поширювалась би.

Вчіться прощати один одному.Відхиліть гордість в сторону і попросіть Моє Милосердя.
    Бо, коли ви просите щось згідно Моєї святої волі,вам буде надана відповідь.

Ваш Улюблений Спаситель

Цар Милосердя

Ісус Христос

http://www.thewarningsecondcoming.co...ay-to-freedom/

Дописів
    1 517

Типово

Невіра тих, хто сповідує Мене ранить Мене найбільше

Понеділок, 31 жовтня 2011, 3:30 ранку

Моя улюблена дочко Моє Святе Слово, яке дається світу,який забув про Моє існування, просвітить душі незабаром після того як Попередження трапиться.

Нарешті людство почує Мої слова, щоб Я міг вести їх до Моєї Нової Ери Миру на землі. Я закликаю всіх Моїх дітей в усьому світі відкинути заслін і почути що це Я, ваш Спаситель говорить.

Хоча Я ніколи не покажу вам дату Мого Повернення на землю вдруге, Я можу вам сказати, що Я повернуся в дусі зараз. Тепер Я приходжу, щоб врятувати вас ще раз під час Попередження,таким чином людина буде навертатися. Будь ласка, дозвольте Мені вести вас і дозвольте Моїй найсвященній місії поширитися по всьому світу, щоб принести Моїм дітям комфорт. Не блокуйте мене. Не відкидайте Мою руку Милосердя. Не дозволяйте вашій гордості, щоб стояла на шляху.

Прокиньтеся і визнайте, що Я зараз говорю з вами, так що Я можу принести вас в лоно Мого великого Милосердя. Нарешті ваша душа буде освітлена вогнем Моєї Божественної благодаті, яка буде вилита над всіма вами.

Усіх сумнівів вже не буде. Влада сатани буде зменшена швидко, хоча він не поступиться своєю владою до самого кінця.

Поки ви обміркувуєте Мої благання ви повинні запитати себе це. Якщо ви вірите в Мене, чому ви відкидаєте Мене зараз? Чому ви показуєте гнів і ненависть до тих, хто приходить в ім'я Моє? Чому ви возвеличили себе в Моїй Церкві за рахунок Моїх дітей. Пам'ятайте, що ви всі рівні в Моїх очах.

Прийдіть до Мене тепер зі смиренним серцем. Тому що, поки ви не зробите це, ви не можете скористатися Моїм Милосердям або отримати милості якими Я вас довгий час забезпечую.

Мій голос волає тепер для всіх невіруючих, щоб прийняти існування Мого Вічного Отця.

Після Попередження Дозвольте Мені допомогти вам на шляху до вічного життя. Моє серце болить, коли Я є свідок втрачених душ. Але знайте це. Це є невіра тих, хто сповідує вчення, Мого, ранять Мене найбільше.

Ваш Улюблений Спаситель Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...s-me-the-most/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець просить Своїх дітей об'єднатися в молитві

Вівторок, 15 листопада 2011 , 11:00 ранку

Я прийшов сьогодні Моя дочко щоб зібрати Моїх дорогоцінних дітей і всіх тих, хто вірить в Мене разом, щоб помолитися в єдності, щоб врятувати всі душі на Землі.

Це Моє бажання, щоб ви довели свою нескінченну любов до Пресвятої Трійці, показуючи смирення в любові один до одного, таким чином гріх всього людства може бути прощений.

Я Бог Правосуддя, але Я, насамперед, Бог Любові і Милосердя. Моя божественна батьківська любов до вас відображається в Моїй милосердній доброті.Оскільки такий, це Мій намір, щоб врятувати всі душі, в кінці часів, оскільки ви знаєте зараз вони є очивидними на землі. Не бійтеся діти. Мій намір полягає не лякати, а й обійняти усіх вас у Моїй всеохоплюючій любові до кожної Моєї дитини.

Я закликаю всіх Моїх дітей, особливо ті душі,що настільки повні любові до Мене, їхнього Творця, приєднатися до їхніх братів і сестер, повстати проти зла в світі.

Сатана і кожен демон в Пеклі тепер бродять по землі всупереч Мені, під час кінцевих часів, діти. Вони розкидані по всьому світу переслідують душі і женуть їх на грань безумства.

Злий вплив відчувається майже на кожного з вас у цей час.Це тому що Моє існування, і Мого Улюбленого Сина було відмовлене, відкинуто в сторону, що темрява в даний час охоплює ваш світ. Без визнання істинності вашого творіння на цій землі ви, Мої улюблені діти, стали мимоволі мішенню для сатани.

Ви помітите деякі зміни у вашому житті,бо це зараження охопило ваш світ. Вбивство, ненависть, відраза до проголошення Моєї слави або визнання Мого існування, війни, переслідування, жадібність, контролю та морального зносу. Всі такі злодіяння були створені у вашому світі сатаною і поширюються грішниками що настільки відкриті до його помилкових порожніх обіцянок.

Він, сатана, спокушає спочатку тих жадібних влади грішників, і тих слабких у вірі. Спокусивши їх, тоді він ними володіє. Вони, в свою чергу, заражають і викликають страшний біль, завдаючи зловживання щодо своїх братів і сестер.

Ви,Мої улюблені вірні, нині покликані Мною встаньте і захищайте Моє Святе Слово так, щоб людство могло врятуватися. Ви будете робити це двома способами. По-перше через постійну молитву і, по-друге, шляхом поширення Мого Пресвятого Слова. Молитва не тільки допоможе врятувати людство від пекла і повної відмови від Мене, але вона також пом'якшить Мою руку покарання. Ця рука покарання, і не сумнівайтеся, про це, впаде на тих безбожних грішників, які дозволили дух темряви, щоб контролювати їхню поведінку по відношенню до тих безневинних утриманців, над якими вони здійснюють контроль.

Я, Бог Отець, закликаю Моїх дітей з Небес, щоб почути Мій заклик, коли Я прошу вас повстати негайно.Приєднайтеся в молитві читаючи так:

"Всевишній Боже, в ім'я твого улюбленого Сина Ісуса Христа, Якого Ти пожертвував, щоб врятувати нас, твоїх бідних дітей від вогню Пекла почуй нашу молитву.Хай ми запропонуємо наші скромні жертви і приймемо випробування і нещастя як засіб, щоб отримати спасіння всіх душ під час Попередження.

Ми благаємо Тебе пробачити грішників, яким важко навернутися і прийняти твою милосердну доброту, щоб зробити необхідні жертви, які Ти вважаєш за потрібне, щоб спокутувати їх у Твоїх Святих Очах ".

Молячись до Мене, вашого Небесного Отця, Бога Всевишнього, Творця Всесвіту і Людства, Я вислухаю ваші молитви і надам захист для всіх тих, за чиї душі ви молитеся.

Дякую Мої заповітні діти за визнання цього Мого божественного заклику з Небес. Дякую за ваше смиренне серце що визнає Мій голос, коли він говорить.

Пам'ятаєте, Я океан Милосердя і любові до всіх вас з батьківською ніжністю. Я прагну лише, щоб врятувати всіх і кожного з вас, від влади лукавого, щоб ми могли об'єднатися в єдину Святу Сім'ю.

Бог Вічний Отець

http://www.thewarningsecondcoming.co...ite-in-prayer/

Дописів
    1 517

Типово

Егоїзм як епідемія зла що присутня в сучасному світі

Четвер 7 липня 2011 21.00

Моя улюблена дочко Я хочу, щоб світ знав, що Моя любов до них наповнює все Моє єство,оскільки Я готуюся до Великого Попередження. Я сповнений радості, тому що Я знаю, що Мої діти, особливо ті, хто не знає Мене, зрештою визнали, що Я існую під час Великого акту Милосердя.

Одне з найбільш тривожних рис, якою заражені Мої діти,це любов до себе, в цьому світі. Це епідемія зла поширена у всіх шарах суспільства і є одною з улюблених атак сатани, так і його демонів входити в душі Моїх дітей у всьому світі. Їх можна побачити які гордяться собою і голосять щоб інші обожнювали їх. Їх перша любов до себе тільки, а потім, коли цього недостатньо, вони жадають уваги тих, хто навколо них, щоб спонукати їх відкрито обожнювати їх.

Сьогодні зараження сатани настільки велика в тому що ці бідні душі які представляють себе, важко ігнорувати. Їх одержимість, як вони виглядають означає, що вони навіть йдуть так далеко, як наприклад заподіюють шкоду їх органам і зроблять все необхідне, щоб задовольнити їх любов до себе.

Коли сатана присутній в таких душах,це легко виявити. Ці люди будуть повні марнославства і як правило, буде розглядатися в місцях дії. Гріх егоїзму посилиться під час останніх часів, де багато хто буде гарантувати, що їхні погляди, їх благополуччя і егоїзм будуть за рахунок своїх друзів і навіть їх власних сімей. Любов до себе вважається рисою в сучасному світі. Це переслідування власних амбіцій отримати щось, ніколи не може бути задоволеним, бо сатана буде гарантувати,і таким чином ці люди будуть прагнути все більше і більше.

Діти, гріх гордості є той, який посилюється в світі зараз. Не приймайте його як форму поведінки і як частиною вашого повсякденного життя. Так багато молодих людей використовують ці цифри так званої фізичної досконалості як мети що потрібно прагнути. Проте їм повинно бути соромно за їхню поведінку, якщо ви відкриєте очі і побачите її такою, якою вона є. Це є порушенням першої Заповіді й такі люди які продовжать йти цим шляхом, вони будуть, ведені Обманщиком надалі в безладдя.

Егоїзм проявляється у всіх сферах життя, включаючи політику, моду, ЗМІ, кіно і навіть у межах Моєї власної Церкви. Смирення не можна досягнути, якщо ви страждаєте від егоїзму
    . Без смирення ви не можете увійти в Царство Отця Мого.

Ваш Улюблений Спаситель

Ісус Христос

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-world-today/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Два мільярди душ буде навернено в результаті цих повідомлень

Вівторок, 3 січня 2012 , 3:30 вечора

Моя дочко, дар сьогоднішнього бачення, де Я відкрив вам обличчя Мого Сина і Мене, вашого улюбленого Небесного Отця, зустрічається рідко.

Блаженні ви, що вам був даний цей надзвичайний дар з Небес. Це було необхідно, щоб зробити вас сильніше. Ваші страждання полегшені зараз і ви станете набагато сильнішою, ніж раніше.

Не бійтеся цього завдання бо ви повинні знати, що вся влада на землі є в Моїх Небесних руках. Ніхто не має влади над Отцем. Навіть обманщик не може фальсифікувати або змінити Мій Небесний План для Людства.

Небо радіє через навернення, яке розвернеться із-за цих, Моїх повідомлень для всього світу. Більше двох мільярдів душ тепер будуть навернені як прямий результат цих божественних повідомлень.

Жодна людина не зупинить цю роботу. Вони можуть спробувати, але це буде марно.

Мій божественний захист забезпечується для всіх душ, які проголошують істину вічного спасіння.

Ніколи не здавайтеся діти, незалежно від того, наскільки сильно ваше страждання стає. Страждання, ніколи не забувайте, наближає вас до Мого Царства Небесного.

Ви, Мої діти, будете радіти незабаром, коли ви відчуєтe милості які виллються на вас через Мого Сина.

Будьте пильні. Продовжуйте молитися за всі душі, і ніколи не сумнівайтеся жодної хвилини, що це Я,ваш Вічний Отець, який приносить вам спокій,для душі і тіла через ці повідомлення.

Поводьтеся з цими повідомленнями як з священними. Вони є і завжди будуть відповідні до Мого Слова, даного людині з початку часів. Вони будуть запалювати полум'я у вашій душі таким чином,їх буде важко ігнорувати.

Дозвольте Моєму Духу з вами поєднатися і заспокоїти вас. Тільки тоді Я зможу створити трепет душі таким чином, що іскри визнання спалахнуть у вашому серці.

Я закликаю вас бігти до Мене, щоб Я міг обійняти вас в єдиний спосіб, який може Отець.

Дозвольте Мені запропонувати вам свій захист і благодать, щоб ви були достатньо сильні, щоб боротися в Моїй армії проти зла в світі.

Моя армія принесе мир який ви бажаєте і любов яку вам потрібно, щоб втамувати спрагу.

Ідіть з миром діти, знаючи, що істина міститься в цих повідомленнях, які Я дозволив у цілому світі.

Ви, якщо є чисті і смиренні серцем,- визнаєте Мою любов. Станьте маленькими, як дитина, в Моїх очах. Тільки тоді Я підніму вас, як ангела в Мою ієрархію, коли прийде час.

Ідіть з миром.Покладіть вашу втомлену голову на Моє плече, і Я принесу вам комфорт і розраду що ви бажаєте.

Я люблю вас діти. Кожного з вас.

Я радію, коли прийде день коли наша Свята Сім'я воз'єднається, всі Небеса будуть співати в похвалі і славі для вічності.

Бог Отець

http://www.thewarningsecondcoming.co...ce-you-desire/

Palomnik
    Guest

Типово

Цитата Допис від volodymyr Переглянути допис
    Бог Отець: Два мільярди душ буде навернено в результаті цих повідомлень
    Володя, когда мы общались по телефону, Вы произволили впечатление человека адекватного. Куда теперь еще Вас понесло...

Дописів
    1 517

Типово

Хрестовий похід Молитви (1) "Мій подарунок до Ісуса, щоб рятувати душі"

Четвер, 17 листопада 2011 , 9:00 вечора

Моя улюблена дочко будь- ласка,попросіть Моїх дітей читати ці молитви з цього часу до ПОПЕРЕДЖЕННЯ. Моїм послідовникам пропонуються читати ці молитви, які Я дам вам кожен день, щоб рятувати душі. Це перша молитва

Мій подарунок до Ісуса, щоб рятувати душі

"Мій дорогий Ісус Ти, хто любить нас так сильно, дозволь мені у мій скромний спосіб, щоб допомогти врятувати Твої дорогоцінні душі. Помилуй всіх грішників як би не прикро, вони тебе образили.

Дозволь мені через молитву і страждання, щоб допомогти тим душам, які не можуть вижити Попередження щоб шукати місце поряд з Тобою у Твоєму Царстві.

Почуй мою молитву дорогий Ісусе, щоб допомогти Тобі завоювати ті душі, що Ти жадаєш.

О Пресвяте Серце Ісуса я зобов'язуюсь бути Тобі вірним у Твоїй найсвятішій волі в усі часи."

Ваш Спаситель

Ісус Христос

http://www.thewarningsecondcoming.co...ouls%E2%80%9D/

Дописів
    1 517

Типово

Підготовка завершена

Середа, 16 листопада 2011 , 8:30 вечора

Моя улюблена дочко, бережіться, зараз. Будь ласка, заспокойте всіх Моїх дітей, що віра буде забезпечувати їх порятунок. Тобто це все, що має зараз значення.

Любов до Мене і один до одного буде вашим шляхом до Раю.

Якщо ви любите один одного так, як Я люблю вас,це повинно бути безумовним. Ви повинні прийняти недоліки один одного. Прощайте діти.Війна не походить з Небес. Це обумовлено тим,що обманщик створює руйнування.

Повстаньте в даний час і моліться, моліться, моліться бо Моє Велике Милосердя якраз майже біля вас.

Підготовка завершена.

Ви тепер просто чекайте.

Підготуйте свої душі і моліться один за одного. Просто прийміть мою Святу волю Моя дочко.

Не просіть роз'яснення. Слідуйте Моїм вказівкам і виявляйте послух в усі часи.Не потрапляйте в пастки які створюється для вас, щоб спонукати вас до падіння. Сатана хоче, щоб ви впали, таким чином він може нашкодити вам, але Я повинен ще раз нагадати вам, щоб мовчати. Страждайте через будь-яке обурення опустивши очі вниз в повному смиренні.

Наслідуйте Мене дочко у всьому, що ви робите. Як тільки ви зробите це сатана не може зашкодити вам серйозно.

Тепер йдіть і чекайте. Бо Я приходжу найближчим часом.

Ваш Улюблений Ісус

Спаситель і Відкупитель всього Людства

http://www.thewarningsecondcoming.co...-now-complete/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець "Моя рука впаде з силою на країни, які легалізували аборти"

Понеділок 29 серпня 2011

Я прийшов в ім'я Отця Сина Ісуса Христа. Я Альфа і Омега, Бог Всевишній. Я хочу дати Моїм дітям в усьому світі це повідомлення.

Моя рука в даний час утримуються від покарання людини за гріхи що вона здійснює, через силу молитви. Я зішлю важкі покарання, якщо людина не відвернеться від гріха вбивства і абортів. Вже ви, діти Мої, бачили Мій гнів через землетруси, повені, цунамі та інших екологічні потрясіння. Я повинен карати вас діти,бо це не можливо уникнути покарання із-за ваших злочинів проти свого ближнього.

Гріх аборту, буде покараний, коли Моя рука впаде з силою на ті народи, які дивляться скрізь пальці на цю гидоту. Вам не буде дозволено вбивство Мого безпомічного творіння і якщо ваш уряд як і раніше не прийме закони, що заборонить цю практику ви побачите Мій гнів такої сили, що ви будете просити милості життя.Поки ви не замислювалися про відбирання життя ненародженої дитини.

Вбивство більше не будуть допускатися Мною. Ви будете зупинені і це буде найближчим часом. Моліться за душі цих безпорадних істот і просіть покути. Не приймайте такі язичницькі закони, прийняті вашим урядом, у яких немає поваги до життя.

Моє покарання на країни винні у легалізації абортів, знищить народи. Ваші країни розділяться на маленькі шматочки і впадуть в океан. Ваші підлі клініки і лікарні, де ви виконуєте ці практики закриються, і ви, винні серед вас, будуть кинуті у вогонь пекла через особливо тяжкі злочини.

Я прийшов дати вам це попередження зараз. Ніколи не виправдовуйте аборт. Повстаньте у ваших країнах і боріться, щоб запобігти цьому глобальному геноциду що триває. Якщо ваші уряди як і раніше наноситимуть свої дії жаху на Мої створіння, ви відчуєте потужну догану.

Зверніть увагу тепер на це одне з Моїх найбільш нагальних попередженнь людській расі. Турбуйтеся життям Моїх ненароджених дітей і Я турбуватимусь вашим. Моліться старанно діти про віру всіх Моїх дітей, оскільки вони продовжують ігнорувати навчання що дається вам з початку часів.

Бог Отець

Дописів
    1 517

Типово

Я не розкриваю дати

Неділя, 27 листопада 2011 , 3:00 вечора

Моя улюблена дочко ви повинні зберігати спокій, скласти і помістити всю свою довіру в Мені.

Час для Попередження майже тут, і ви повинні бути терплячими. Моліться Моя дочко,таким чином все людство може врятуватися через Мій подарунок.

Будь ласка, не роздумовуйте про дати,бо Я говорив вам багато разів, що Я не розкриваю дати.

Вони є не для вашого відома. Будьте терплячі. Час для Попередження настане згідно Моїй Святій Волі.

Помістіть всю вашу довіру в Мені, і залиште все в Моїх руках.

Ваш Улюблений Ісус

Сторінка 7 з 64 ПершаПерша 123456789101112131415161757 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті