Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
уже ничегоно что делать с тем, что родители то НЕ ДОСМОТРНЕЛИ!??![]()
я повторю. великогабаритні та ремонтні відходи - ті самі побутові відходи. є офіційні перевезники, що виграли конкурс невідомо на які послуги. чи то на збирання, чи то на вивезення. яким начебто я повинен платити лише і саме за вивезення відходів. в законі мова йде про збирання. а все, про що Ви пишете - про пропозиції по 300 грн. та ін. - незаконно. якщо не під "чорним прапором", але під "сірим" - точно. це не я вигадав. закон такий.
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
Как бы там ни было, но человек выставивший свою дверь на лестничную площадку, подпадает под 52 статью КоАПа - нарушение правил благоустройства. Для мусора есть мусорные баки: складируйте мусор или в них, или рядом, тогда к Вам вопросов не будет. А сейчас вина за смерть ребенка, при должном желании МВД, если не ошибаюсь это их подследственность, ляжет на должностных лиц ЖЭКа
тоесть вы считаете, что двери, строительный мусор, и прочее нужно выставлять под подьезд или на лесничной клетке?а все, про що Ви пишете - про пропозиції по 300 грн. та ін. - незаконно. якщо не під "чорним прапором", але під "сірим" - точно. це не я вигадав. закон такий.
закон говорит что:
"Великогабаритні та ремонтні відходи у складі побутових
відходів мають збиратися окремо від інших видів побутових
відходів. "
думаю нужно как минимум связатся с организацией которой вы платите и узнать где это "окремо" находится, но не как не сваливать эти отходы в подьезде или во дворе.
Востаннє редагував Sergey B.: 02.08.2010 о 15:41
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
хочь це і не по темі, але поясню.
я не плачу. принципово. в темі про відходи я писав про те, що після того як я, опустивши сміття в контейнер, добровільно відмовився від права власності на відходи, а власник контейнера автоматично, згідно ЦК, набув право власності на такі відходи, я не бачу підстав платити за вивезення чужої власності. готовий платити за збирання (а саме за надання міста в контейнері або місця для тих самих великогабаритних відходів). але ж перевізники за умовами саме збиранням і не займаються і ніхто тариф ділити на складові не хоче. щодо місця розтошування "окремо", то гадаю, що я не повинен ні в кого нічого питати. це має бути прописано в договорі. але ж і договір мені ніхто не запропонував підписати.
Mr.Glum , вы не ответили на вопрос.я всё понимаю закон, договоров нет и т.д. но конкретно, по факту наличия отходов, вы считаете что оправдавшись этим нужно бросать крупногабаритный мусор в подьезде, лесничной клетке, во дворе и т.д.?тоесть вы считаете, что двери, строительный мусор, и прочее нужно выставлять под подьезд или на лесничной клетке?
Востаннє редагував Sergey B.: 02.08.2010 о 16:19
я спрашивал о другом.я вважаю, що нема підстав притягувати особу, що залишила ті двері, до відповідальності.
дивно. залишати-не залишати... то питання сумління. що Ви намагаєтесь з`ясувати?в моєму підїзді йде ремонт в одній з квартир. люди винесли частину сміття в мішках у коридор. двері винесли. дерев`яні. шпалери старі в рулонах. кажуть, що викличуть машину і все вивізуть. але не відразу. зрозуміло, що ніхто його вивозити не буде, поки не назбирають обсяг достатній для машини. і буде те сміття лежати може місяць... може два, поступово зростаючи в обсягах. складене акуратно. поряд все прибрано.
мені відразу розстріляти сусідів? чи перед тим відпустити дитину погуляти біля тих дверей саму, без нагляду?
что можно пытатся узнать спрашивая "тоесть вы считаете, ...."? - ваше мнение. но та как как вы увиливаете от ответа, мне оно уже не интересно.дивно. залишати-не залишати... то питання сумління. що Ви намагаєтесь з`ясувати?
Снова не Хонисте. Не в той теме пишете. Надо: тут
агірок, я тільки навчаюсь...
Да, опечатался, спасибо, что поправили: 152 статья.
ЖЭК занимается, как управляющая организация дома, в том числе и сбором мусора.
Сбор и вывоз мусора, даже если в мусоре есть металл, не равен сбору металлолома как хозяйственной лицензируемой деятельности. Поверьте, это так. Доказывать не буду ибо очень долго, уж извините.
А если руководствоваться Вашей логикой, то если я выкину в мусорный бак старые металлические чайные ложечки, общим весом один килограмм, то ЖЭК должен их найти в баке, выкинуть из него и не вывозить, так как это металлолом?!
Востаннє редагував Bombadil: 03.08.2010 о 09:21
150
якщо керуватись моєю логікою то ЖЕК не займається збиранням та вивезенням побутових відходів. і тим більше їх сортуванням. для цього потрібно конкурс пройти.ЖЭК занимается, как управляющая организация дома, в том числе и сбором мусора.
Сбор и вывоз мусора, даже если в мусоре есть металл, не равен сбору металлолома как хозяйственной лицензируемой деятельности. Поверьте, это так. Доказывать не буду ибо очень долго, уж извините.
А если руководствоваться Вашей логикой, то если я выкину в мусорный бак старые металлические чайные ложечки, общим весом один килограмм, то ЖЭК должен их найти в баке, выкинуть из него и не вывозить, так как это металлолом?!
Маме этого малыша только сочувствую и соболезную, я не могу найти слова в поддержку, ей необходим психолог, чтоб не сойти с ума от горя и не роазломать семью, а найти в себе силы жить дальше.
А по поводу дверей то мусор действительно не выносят многие, и складывают как не под дверь соседу так между этажами.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks