Егор Бу, просто тут на фороме пытаются формировать общественное мнение...но оно тут не сформируется...слишком мало посетителей...
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Егор Бу, просто тут на фороме пытаются формировать общественное мнение...но оно тут не сформируется...слишком мало посетителей...
Значить Ви, израильский солдат, відповідати мені не збираєтесь ...
Ну а я продовжу: пропоную Вам, в такому разі, погодитись зі встановленням пам'ятника фон Гельдману в Дніпрі. Бо напевне зберіглися у нас люди, які плекають теплі спогади про осінь 1941-го і масові розстріли євреїв. А потім, за Вашою логікою, коли вони помруть, цей пам'ятник тихенько приберемо. Згода? Ніяких нацистських теорій, лише для того щоб не плювати на людей, які "живут светлыми воспоминаниями"?
Ст**, не считаю нужным коментировать ваш бред...
До речі, засновника Дніпропетровського Університету.вулиця десь називалася іменем фон Альберті![]()
Точно, з-під палиці не побіжиш. А з-під кулемета заградзагону – залюбки!под танк, или на пулемет из под палки не побежишь....
Он як?![]()
Що, хоробрий солдате, коли нема чого відповісти - опонент марить?
Хоч скажіть з якої причини Ви тут захищаєте комуняцьких ідолів? Чи культ поклоніння ним Ви виезли з собою, так би мовити експортом?
Джмелю, стовідсотково!
Егор Бу:"Вот так" буває, коли невігласи беруться щось пояснювати.При освобождении Украины от немцев в советской армии украинцев погибло в 3 раза больше, чем их было в УПА, РОА и других бандах вместе взятых! А под танк, или на пулемет из под палки не побежишь.... Вот так
Тоді з'ясується, що в Совєцьку армію всі геть чисто добровольцями пішли; що загинули не марно, а за комуняцьку ідею; що загиблих з Совєтів вчетверо більше за німців, бо всі були суто ідейні; що в УПА і РОА теж набирали за мобілізацією; що кількість по суті страчених солдат Красної армії має доводити цінність совєтів ... (світла пам'ять всім загиблим).
Вам би, Егор Бу, книжок яких почитати, ніж маніпулювати числом загиблих.
Ст**, уважаемый вы мне тупо неинтересны как собеседник...то о чем вы меня спрашиваете я уже объяснял многократно...
израильский солдат,ну, коли так ...
Зробіть ласку, мені тупому, вкажіть де відповідали на мої питання? Ну не знайшов я![]()
Ст**, заметьте это надо вам а не мне...так что пилите Шура
http://www.rambler.ru/db/news/msg.html?mid=7058615Сегодня в день 126 годовщины со дня рождения Иосифа Сталина в одном из городов Северной Осетии открыли памятник бывшему вождю.
Деньги на создание бюста Сталина выделили коммунисты Дигорского района республики, сообщает телекомпания НТВ. "Великого вождя" они до сих пор считают главным героем всех времён и народов.
Монумент в райцентре Дигора установили на улице, названной в честь Сталина.
В этом году памятники Иосифу Виссарионовичу появились также в Красноярске и якутском городе Мирный, в Калининграде восстановили его барельеф, а в Махачкале накануне торжественно открыли музей Сталина
израильский солдат,
затерте, бо написав дурницю
израильский солдат,
Добре, "плювок в їх бік". Але хіба не було плювком в бік членів НСДАП, коли в 1945-му в Німеччіні перейменовувалися вулиці, що носили імена нацистських бонз? Яка наша мета - бути толерантними до будь-якого ставлення, аби "не образити часом когось", або уявнити правду? Те, що Ви пропонуєте, є прикладом найпоганійшої толеранції: ІМХО це є близьким родичем таких явищ, як гомосексуальні "шлюби", евтаназія та таке інше. Якщо людина була носієм аморальних принципів, то нехай почує правду про себе та свої принципи. Саме тому я вважаю, що комунякам треба казати в учі - хто вони є та чого варти їх принципи. Як вони при цьому будуть себе почувати - мене не бентежить. Вони є злочинцями.
salezian, ну тогда надо провести хотябы референдум...но опять же на все это надо деньги которых в бюджете итак не очень много
израильский солдат:Шкода! Ну та що ж, не переший раз трамвайних хамів зустрічаю.Ст**, заметьте это надо вам а не мне...так что пилите Шура
Ст**,сам нахамил и еще и хамом обозвал...крутоШкода! Ну та що ж, не переший раз трамвайних хамів зустрічаю.
Комуняку -- на гiлляку!Допис від salezian
Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens
Не ожидал, что эта тема вызовет столько эмоций и обсуждений... Приятно удивлен.
Это говорит о том, что время избавляться от гнета коммунистическо-тиранского прошлого пришло. И начать нужно именно с переименовывания улиц и площадей. Кстати, на мой взгляд - аура у названий тоже есть. И жить на улице Ленина или проспекте Калинина, все равно, что впитывать негативную энергетику замшелых коммуняк.
Українець у совєтській армії перед боєм пише:
"Якщо вб'ють, прошу вважати мене комуністом. А як ні - то ні".
![]()
Комуняку - на гіляку!
![]()
Думаю, исторические названия надо вернуть, это справедливо, но переименовывать вообще все улицы с коммунистическими фамилиями, думаю, не стоит. Это тоже история. Но переименовывать улицы украинскими героями тоже не считаю нужным, тем более что многие из них в Днепре и не были никогда. Не знаю, есть ли улица Махно, но вот его как земляка увековечить надо бы...
Ага, давайте шило на мило. Назвемо вулицю на честь бандита-грабіжника, вірного вислужника большевиків, кавалера ордена "червоного прапору"!
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks