Змій! Принаймні у мене така асоціаціяНе продається! Подарунок!
![]()
![]()
|
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Змій! Принаймні у мене така асоціаціяНе продається! Подарунок!
![]()
![]()
Зробив ще один будиночок на замовлення. Аби ви переконалися, що він не такий, як попередній, зверніть увагу на такі нюанси, як картина, журнальний столик, лампа, диван, розстановка меблів...форму вікна кожен наступний будиночок особливий і неповторний.Мої будиночки, як мости - двох однакових не буває
![]()
Востаннє редагував Dimokl: 17.06.2010 о 19:51
Во-первых я хочу сказать большое спасибо, мне повезло стать обладательнице домика, который Дима выставил в прошлом сообщении. У моей малышки день рождения и я долго выбирала ей подарок, чтоб он был и интересный, развивающий и надолго занял внимание. Я рассматривала на форуме разные интерактивные игрушки , куклы, говорящие, азбуки и прочее, но сделала выбор в пользу домика. И не ошиблась!!!! Доставка была в считанные дни, мы открыли посылку и сами попали в мир детства. Вся мебель и домик сделаны с любовью к своему делу, все хотелось щупать, нюхать запах дерева. Продуман интерьер, и все мелкие детали, коврики и постель в кроватку. Моей дочке 2 года, но она целый день сидит возле домика, переставляет мебель, катает на качельке, укладывает спать, кормит ит.д. Я рада что не приобрела интерактивную игрушку, так как я теперь понимаю, что детская фантазия намного интереснее, и не нужно убивать ее продуманностью новой игры, ведь мы не оставляем для ребенка возможности думать и фантазировать. Вообщем, мы очень рады подарку. Дима большое спасибо, и дай вам Бог счастья ,здоровья и новых творческих идей.
Дякую Rykkola за такий гарний коментар. Дуже-дуже приємноА в мене з'явилася нова будка
(саме так моя донечка називає ці іграшкові будиночки). На разі, він є у мене на складі
Як я уже зазначав - доставка за мій рахунок, а у подарунок лялька до будиночка.
![]()
Літо... пора відпусток і відпочинку! Майже всі дітлахи на морях, в горах, в селах... а оджи поменшало роботи й для мене.... тобто моєї роботи для вас... сумно![]()
![]()
золотые руки у вас. работы супер заинтересовал домик для кукол , пирамидки из яблок , грызуны, шнуровки. если можно цены.
Щось це я все будиночки для дівчаток роблю, а хлопчики обділені залишаються. Отож невдовзі будуть автозаправки, автопарковки, замки, маяки... тощо
Какая замечательная тема!
Какая красота!
Потрясающие игрушки!!!
Меня интересуют цены на шнуровки.
Дякую! Я стараюся. А, може, й не стараюся, це само так виходить
Отож, шнурівки: наразі є тільки три: листочок, яблочко і паравозик, які коштують відповідно 45,60 і 75 грн. Можливо, зробити на замовлення й інші шнурівки, наприклад: квіточку, машинку, грибочок, будиночок... тощо... тобто практично все що задумається, або забажає клієнт![]()
Красивые деревянные игрушки http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=113876&page=1
ПОТРЯСНЫЙ ДОМИК. я такого не видела. А сколько он стоит?
Мне кажется любая девочка была бы в восторге от такого домика
Я занимаюсь росписью.А вы могли бы иготовить досочек,тарелок,солонок, и другого дерева под роспись? И какая ваша цена?
http://svet-lania.gallery.ru/
Востаннє редагував Лания: 06.07.2010 о 14:52
Дякую Ксю! Може це не скромно прозвучить, але ти таки права!
Лания тарілочки я робити не можу, бо це токарні роботи, а я токарними роботами по дереву не займаюся і не планую.
Щодо іншого - думаю досточка для вас у моєму виконанні дорого коштуватиме - все ж таки ручна робота. Хоча я робив наприклад заготовки під магнітики (ангелики. кружочки, овали, сердечка, сніговички, різдвяні шкарпетки... тощо) Власне, те що замовляли те й робив! Але ви, напевне, таким не займаєтеся!
Красивые деревянные игрушки http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=113876&page=1
У Вас золотые руки! Потрясающие игрушки, а домики - просто нет слов! Самой захотелось поиграть![]()
Ponachka & арин@ дякую!
А я вчора зробив рибку нову! Це головний герой мультфільму "У пошуках Немо". Ним можна й так бавитися, але можна й розмалювати.
![]()
Dimokl, не перестаю любоваться вашими творениями!!!! Сплошная красота, особенно "будки" ))))
Сколько стоит такой домик?
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks