Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 7 з 32 ПершаПерша 1234567891011121314151617 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 634, показано з 121 по 140.

Тема: Деревянные игрушки

Звідки Ви
    Львів
    Дописів
    513

Типово

Змій! Принаймні у мене така асоціація Не продається! Подарунок!

Дописів
    185

Типово

класс!

Звідки Ви
    Львів
    Дописів
    513

Типово

Зробив ще один будиночок на замовлення. Аби ви переконалися, що він не такий, як попередній, зверніть увагу на такі нюанси, як картина, журнальний столик, лампа, диван, розстановка меблів...форму вікна кожен наступний будиночок особливий і неповторний. Мої будиночки, як мости - двох однакових не буває

Востаннє редагував Dimokl: 17.06.2010 о 19:51

Rykkola
    Guest

Типово

Во-первых я хочу сказать большое спасибо, мне повезло стать обладательнице домика, который Дима выставил в прошлом сообщении. У моей малышки день рождения и я долго выбирала ей подарок, чтоб он был и интересный, развивающий и надолго занял внимание. Я рассматривала на форуме разные интерактивные игрушки , куклы, говорящие, азбуки и прочее, но сделала выбор в пользу домика. И не ошиблась!!!! Доставка была в считанные дни, мы открыли посылку и сами попали в мир детства. Вся мебель и домик сделаны с любовью к своему делу, все хотелось щупать, нюхать запах дерева. Продуман интерьер, и все мелкие детали, коврики и постель в кроватку. Моей дочке 2 года, но она целый день сидит возле домика, переставляет мебель, катает на качельке, укладывает спать, кормит ит.д. Я рада что не приобрела интерактивную игрушку, так как я теперь понимаю, что детская фантазия намного интереснее, и не нужно убивать ее продуманностью новой игры, ведь мы не оставляем для ребенка возможности думать и фантазировать. Вообщем, мы очень рады подарку. Дима большое спасибо, и дай вам Бог счастья ,здоровья и новых творческих идей.

Звідки Ви
    Львів
    Дописів
    513

Типово

Дякую Rykkola за такий гарний коментар. Дуже-дуже приємно А в мене з'явилася нова будка (саме так моя донечка називає ці іграшкові будиночки). На разі, він є у мене на складі Як я уже зазначав - доставка за мій рахунок, а у подарунок лялька до будиночка.

Звідки Ви
    Львів
    Дописів
    513

Типово

Літо... пора відпусток і відпочинку! Майже всі дітлахи на морях, в горах, в селах... а оджи поменшало роботи й для мене.... тобто моєї роботи для вас... сумно

Дописів
    488

Типово

золотые руки у вас. работы супер заинтересовал домик для кукол , пирамидки из яблок , грызуны, шнуровки. если можно цены.

Дописів
    1 273

Типово

Сколько будет стоить домик? Очень красиво!

Дописів
    1 273

Типово

Спасибо!

Звідки Ви
    Львів
    Дописів
    513

Типово

Щось це я все будиночки для дівчаток роблю, а хлопчики обділені залишаються. Отож невдовзі будуть автозаправки, автопарковки, замки, маяки... тощо

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    7 846

Типово

Какая замечательная тема!
    Какая красота!
    Потрясающие игрушки!!!

Меня интересуют цены на шнуровки.

Звідки Ви
    Львів
    Дописів
    513

Типово

Цитата Допис від Alesya_Kotenok Переглянути допис
    Какая замечательная тема!
    Какая красота!
    Потрясающие игрушки!!!

Меня интересуют цены на шнуровки.
    Дякую! Я стараюся. А, може, й не стараюся, це само так виходить
    Отож, шнурівки: наразі є тільки три: листочок, яблочко і паравозик, які коштують відповідно 45,60 і 75 грн. Можливо, зробити на замовлення й інші шнурівки, наприклад: квіточку, машинку, грибочок, будиночок... тощо... тобто практично все що задумається, або забажає клієнт
    Красивые деревянные игрушки http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=113876&page=1

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 527

Типово

ПОТРЯСНЫЙ ДОМИК. я такого не видела. А сколько он стоит?
    Мне кажется любая девочка была бы в восторге от такого домика

Звідки Ви
    Днепропетровская обл.
    Дописів
    9

Типово

Я занимаюсь росписью.А вы могли бы иготовить досочек,тарелок,солонок, и другого дерева под роспись? И какая ваша цена?

http://svet-lania.gallery.ru/
    Востаннє редагував Лания: 06.07.2010 о 14:52

Звідки Ви
    Львів
    Дописів
    513

Типово

Дякую Ксю! Може це не скромно прозвучить, але ти таки права!
    Лания тарілочки я робити не можу, бо це токарні роботи, а я токарними роботами по дереву не займаюся і не планую.
    Щодо іншого - думаю досточка для вас у моєму виконанні дорого коштуватиме - все ж таки ручна робота. Хоча я робив наприклад заготовки під магнітики (ангелики. кружочки, овали, сердечка, сніговички, різдвяні шкарпетки... тощо) Власне, те що замовляли те й робив! Але ви, напевне, таким не займаєтеся!
    Красивые деревянные игрушки http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=113876&page=1

Дописів
    1 155

Типово

Цитата Допис від Dimokl Переглянути допис
    Зробив ще один будиночок на замовлення. Аби ви переконалися, що він не такий, як попередній, зверніть увагу на такі нюанси, як картина, журнальний столик, лампа, диван, розстановка меблів...форму вікна кожен наступний будиночок особливий і неповторний. Мої будиночки, як мости - двох однакових не буває

Здравствуйте!!!!Это что-то потрясающее!!У вас замечательные работы!!!Просто восторг..А сколько будет стоить вот такой домик????

Звідки Ви
    Парус-2
    Дописів
    4 291

Типово

У Вас золотые руки! Потрясающие игрушки, а домики - просто нет слов! Самой захотелось поиграть

Звідки Ви
    Львів
    Дописів
    513

Типово

Ponachka & арин@ дякую!

А я вчора зробив рибку нову! Це головний герой мультфільму "У пошуках Немо". Ним можна й так бавитися, але можна й розмалювати.

Звідки Ви
    р-н Г.Сталинграда - Титова
    Дописів
    1 690

Типово

Dimokl, не перестаю любоваться вашими творениями!!!! Сплошная красота, особенно "будки" ))))

Дописів
    23

Типово

Сколько стоит такой домик?

Сторінка 7 з 32 ПершаПерша 1234567891011121314151617 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті

0
0