Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 7 з 16 ПершаПерша 12345678910111213141516 ОстанняОстання
Всього знайдено 305, показано з 121 по 140.

Тема: Флаг Украины в каждом окне.

Почетный форумчанин Аватар для j
    Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

Цитата Допис від Irinel Переглянути допис
    (А кто знает - где можно приобрести флаг СССР и УСССР? Вот их бы я с удовольствием поставила бы на почетное место в доме)
    Между бюстиком Сталина и эксклюзивным издание Майн Кампф?
    ...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Цитата Допис від О.Буриданов Переглянути допис
    Властью, властью... ЖЭКи вывешивали. А у подъездов под это дело были оборудованы специальные вставлялища
    Я же не про ЖЭКи. Я о частных домах. Помню, у бабушки был флаг, и я всегда "участвовал" в его водружении)) В смысле, присутствовал))
    А если властью, как Вы говорите, то почему уже во второй половине 70-х на частных домах уже не вывешивали флаги? Или власти перестали приказывать их вывешивать? Хмм.
    Кстати, что касается предприятий, учреждений разного вида собственности и размера, имхо, никто и не убирал требования властей вывешивать флаги. Это и сейчас на Украине действует, если не ошибаюсь. Но это не касается частных домов (а тем более, балконов). Поэтому, думаю, это личное дело - вывешивать или нет
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

Властью, властью... ЖЭКи вывешивали. А у подъездов под это дело были оборудованы специальные вставлялища
    Какое ёмкое и красивое слово

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

Цитата Допис від j Переглянути допис
    Да, барбадосский и шведский флаги тоже красивые. Каждый по своему.
    Но наш красивее на порядок
    Согласен, очень красивый флаг, ведь должно же быть хоть что то приличное у этого государства.
    Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
    Об управленческом учете человечьим языком

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

Цитата Допис від Harald Переглянути допис
    Бунчук из конского хвоста
    Это ближе к истине. Причем с девятью концами - обязательно.

(задумчиво так) Хм, а можно ведь концы раскрасить в желтые и голубые тона и будет самое оно

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

Цитата Допис від j Переглянути допис
    Между бюстиком Сталина и эксклюзивным издание Майн Кампф?
    Оу, Вы продаете? И почем?

Звідки Ви
    Каз ССР Приватград
    Дописів
    18 042

Типово

такая же провальная акция как и со свечками..ребенка флагом в окне не накормишь..и в школу с флагом не отправишь голодного..дайте людям нормальный уровень жизни..перестаньте грабить украинский народ от имени украинской нации..и 90 процентов вопросов в общих отпадут сами собой
    Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим

Дописів
    7 965

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    касается частных домов (а тем более, балконов). Поэтому, думаю, это личное дело - вывешивать или нет
    Насчёт частных домов не знаю, я в центре жил, но чтоб с балконов вывешивали...
    Ни в 60-х, ни в 70-х, ни в 80-х такого не було
    Тогда галстуки сразу после школы по карманам прятали. Бандеровцев, кубыть, боялись...
    У каждого своя рифма на слово "звезда"

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Допис від Cuznechik
    . Покупать готовый слишком накладно. Пойду сейчас в магазин "Ткани", куплю два отреза, пошью и водрузю.
    А скільки зараз коштує прапор??

У мене прапор вже років з шість, останній раз бачила в ЦУМі років півтора тому за 21 грн
    Правда не атласний.

О.Буриданов, спогад дитинства: на кожне державне свято дідусь діставав прапор УРСР і власноруч вішав на ворота....Приватний будинок.

Дописів
    7 965

Типово

Ото я й кажу...
    У каждого своя рифма на слово "звезда"

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Тогда галстуки сразу после школы по карманам прятали. Бандеровцев, кубыть, боялись...
    В 60-е еще не прятали, не шиковали, конечно, но и не прятали. Может позже? Но я и не сторонник поголовного обезличивания галстуками и комсомольскими билетами
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Ну так, я понял, к этому призывает ТС и ее сторонники в этой теме, с балконов. Или они все в частных домах живут? Не думаю
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Ну так, я понял, к этому призывает ТС и ее сторонники в этой теме, с балконов. Или они все в частных домах живут? Не думаю
    Я може читала неуважно. А що поганого у вивішуванні з балкону??
    Я не перший рік це роблю.. і якось не спадала на думку, що це моветон. Що ж мені, міняти свою птахівню на 9 поверсі на приватний будинок?

Звідки Ви
    Каз ССР Приватград
    Дописів
    18 042

Типово

Блин вы хоть када будете вешать страхОйтесь шо бы не вываливаться
    Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Stone Переглянути допис
    Блин вы хоть када будете вешать страхОйтесь шо бы не вываливаться
    а у мене з роками з"явилось древко і спеціальний типу кронштейн для кріплення
    Тому при вивішуванні я ризикую випасти з вікна значно менше, ніж коли мию вікна

До речі, існує навіть певний етикет державного прапора. Знайомий дипломат розповідав, що цьому їх вчать у виші.
    Приватні особи для підкреслення свого громадянства, для вислов*лення почуття гордості за приналежність до своєї країни також дедалі частіше використовують свій національний прапор. Вивішування держа*вного прапора громадянами країни з дотриманням існучих вимог особ*ливо заохочується у відповідних ситуаціях (наприклад, під час націона*льних свят). При цьому громадяни не повинні вивішувати державний прапор щоденно.
    В одних країнах питання використання прапора та поводження з ним в різноманітних ситуаціях відображені у внутрішньому законодавстві (США, Російська Федерація), в інших - регулюються виключно звичаями (Фінляндія). У Фінляндії, де формально немає законодавчого акту про державний прапор, історично склався його культ. Повагу до прапора ви*ховують з дитинства. Батьки вивішують державний прапор з приводу народження дитини, на весіллі прапор обов'язково присутній в якості "почесного гостя".

Одним з основних правил використання державного прапора є те, що національний прапор необхідно сприймати як концентрований символ держави, а відтак ніхто немає права щось довільно в ньому змінювати або розміщувати прапор в інший спосіб, ніж це передбачено законодав*ством і практикою конкретної країни. Найбільш неввічливим і навіть об*разливим є розміщення прапора в перевернутому вигляді. Таким чином його розміщують, лише коли хочуть подати сигнал біди.
    Прапор може кріпитися на древку (зазвичай у вигляді прямого штока). Прапори на древках використовуються для вивішування на будівлях, установки в приміщеннях, носіння в руках. Прапор прикріплюється неру*хомо максимально близько до верхнього краю древка шляхом приби*вання, приклеювання тощо. Довжина древка повинна бути не меншою, ніж ширина полотнища, помножена на 2. При вивішуванні прапора на древку на стіні споруди древко повинно бути розміщено щодо горизон*тальної площини згідно із тими ж правилами, що й описані для щогл (флагштоків). При установці прапорів на древку на горизонтальній пло*щині (землі, підлозі приміщення, поверхні столу і т.п.) древко може роз*міщуватись або перпендикулярно горизонтальній площині, або під кутом до неї (не менше 60°).

Прапор може вивішуватись без древка - у вигляді самого полотнища. У даному випадку полотнище може бути розміщене на стіні (тобто при*кріплене до вертикальної поверхні) або підвішене до стелі приміщення або споруди (іншої інженерної конструкції у верхній частині приміщення або споруди). При вивішуванні без древка прапор може бути розміщений горизонтально (тобто полоси прапора йдуть паралельно горизонтальній площині), або вертикально (полоси прапора йдуть перпендикулярно го*ризонтальній площині). В останньому випадку верхня частина полотни*ща повинна знаходитися зліва, якщо стояти обличчям до прапора.

Універсальним є звичай вивішувати прапор у світлу частину доби - зі сходу до заходу сонця (з 7-9 годин ранку до 9-10 годин вечора). На щоглі (флагштоці) прапор піднімають швидко, а спускають повільно, гідно. З патріотичних міркувань у деяких місцях, таких як резиденція глави дер*жави, будинок уряду, парламенту, пам'ятники видатним особам, меморі*альні, історичні місця, місця народної слави тощо, прапор може вивішу*ватися цілодобово. При цьому необхідно забезпечити відповідне доста*тнє освітлення в нічний час.

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

Кстати, для вешающих (ся)
    День Государственного Флага Украины

Праздник учрежден в августе 2004 года Указом Президента Леонида Кучмы в качестве оказания почестей многовековой истории создания Украинского государства, государственной символики независимой Украины и с целью воспитания уважения граждан к государственным символам Украины. Отмечается ежегодно 23 августа.
    То есть, не с 24-го, а с 23-го

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Я може читала неуважно. А що поганого у вивішуванні з балкону??
    Я не перший рік це роблю.. і якось не спадала на думку, що це моветон. Що ж мені, міняти свою птахівню на 9 поверсі на приватний будинок?
    Таки неуважно)) По поводу частных домов и балконов, это я приводил свои воспоминания с советских времен.
    Я никого не осуждаю, если кому захочется вывесить украинский флаг в день независимости. Я говорю, что я этого делать не буду. И еще, особенно покоробили слова ТС
    Предлагаю сделать так всем желающим показать, сколько у нас патриотов Украины.
    Это похоже на пометки "свой-чужой" во времена Варфоломеевской ночи. Не думаю, что вывешивание флага в окне, на балконе, на доме добавит патриотичности совершившему это. И не считаю себя меньшим патриотом Украины, чем усердно ратующие за это действо. Уж извините
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Таки неуважно)) По поводу частных домов и балконов, это я приводил свои воспоминания с советских времен.
    Я никого не осуждаю, если кому захочется вывесить украинский флаг в день независимости. Я говорю, что я этого делать не буду. И еще, особенно покоробили слова ТС Это похоже на пометки "свой-чужой" во времена Варфоломеевской ночи. Не думаю, что вывешивание флага в окне, на балконе, на доме добавит патриотичности совершившему это. И не считаю себя меньшим патриотом Украины, чем усердно ратующие за это действо. Уж извините
    за неуважність прошу вибачення*-)

а з рештою не згодна, однак не вважаю за потрібне переконувати Вас у чомусь, а тим пак - ставити під сумнів Ваш патріотизм

Традиція вивішувати державний прапор в дні визначних подій та державних свят існувала і існує в кожній країні. Не варто шукати у заклику топікстартера якийсь підтекст, навіть якщо він і є

Ваша позиція нагадує впертість, чи то пак принциповість типу: "я цього не робитиму лише тому, що до цього закликають. А аби не закликали - робив би"

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

за неуважність прошу вибачення*-)

а з рештою не згодна, однак не вважаю за потрібне переконувати Вас у чомусь, а тим пак - ставити під сумнів Ваш патріотизм

Традиція вивішувати державний прапор в дні визначних подій та державних свят існувала і існує в кожній країні. Не варто шукати у заклику топікстартера якийсь підтекст, навіть якщо він і є
    А я и не шукаю, мне как-то мнение ТС обо мне глубоко безразлично. где-то так

Ваша позиція нагадує впертість, чи то пак принциповість типу: "я цього не робитиму лише тому, що до цього закликають. А аби не закликали - робив би"
    Не надо только путать меня с прыщавым юнцом, комплексующим по поводу и без повода. Если Вам удобно так думать обо мне, то пожалуйста. Сам же остаюсь при своем мнении. Хорошо хоть на флаги теперь оранжевые ленточки теперь не вяжут, как раньше
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Екатеринослав, вр. оккупированный каломойшами
    Дописів
    22 188

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ...когда коту делать нех, он, понятно што ... а когда кошке???
    Когда поэтам делать неху,
    они выкладывают сайты,
    и оседают в мегабайтах
    себе и людям на потеху.
    И создают библиотеху.
    (C) не помню кто.

представьте себе, кошки вылизывают аналогичное место - с учетом анатомии

С материей не заморачивайтесь - вывесьте на древко простыню, если она у вас белая
    Сон разума рождает свидомищ.
    Жывы по-новОму - готовься к земле!

Сторінка 7 з 16 ПершаПерша 12345678910111213141516 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті