Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я же не про ЖЭКи. Я о частных домах. Помню, у бабушки был флаг, и я всегда "участвовал" в его водружении)) В смысле, присутствовал))
А если властью, как Вы говорите, то почему уже во второй половине 70-х на частных домах уже не вывешивали флаги? Или власти перестали приказывать их вывешивать? Хмм.
Кстати, что касается предприятий, учреждений разного вида собственности и размера, имхо, никто и не убирал требования властей вывешивать флаги. Это и сейчас на Украине действует, если не ошибаюсь. Но это не касается частных домов (а тем более, балконов). Поэтому, думаю, это личное дело - вывешивать или нет
Ну то такэ...
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
такая же провальная акция как и со свечками..ребенка флагом в окне не накормишь..и в школу с флагом не отправишь голодного..дайте людям нормальный уровень жизни..перестаньте грабить украинский народ от имени украинской нации..и 90 процентов вопросов в общих отпадут сами собой
Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим
А скільки зараз коштує прапор??Допис від Cuznechik
. Покупать готовый слишком накладно. Пойду сейчас в магазин "Ткани", куплю два отреза, пошью и водрузю.
У мене прапор вже років з шість, останній раз бачила в ЦУМі років півтора тому за 21 грн
Правда не атласний.
О.Буриданов, спогад дитинства: на кожне державне свято дідусь діставав прапор УРСР і власноруч вішав на ворота....Приватний будинок.Насчёт частных домов не знаю, я в центре жил, но чтоб с балконов вывешивали...
Блин вы хоть када будете вешать страхОйтесь шо бы не вываливаться![]()
Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим
а у мене з роками з"явилось древко і спеціальний типу кронштейн для кріплення
Тому при вивішуванні я ризикую випасти з вікна значно менше, ніж коли мию вікна
До речі, існує навіть певний етикет державного прапора. Знайомий дипломат розповідав, що цьому їх вчать у виші.
Приватні особи для підкреслення свого громадянства, для вислов*лення почуття гордості за приналежність до своєї країни також дедалі частіше використовують свій національний прапор. Вивішування держа*вного прапора громадянами країни з дотриманням існучих вимог особ*ливо заохочується у відповідних ситуаціях (наприклад, під час націона*льних свят). При цьому громадяни не повинні вивішувати державний прапор щоденно.
В одних країнах питання використання прапора та поводження з ним в різноманітних ситуаціях відображені у внутрішньому законодавстві (США, Російська Федерація), в інших - регулюються виключно звичаями (Фінляндія). У Фінляндії, де формально немає законодавчого акту про державний прапор, історично склався його культ. Повагу до прапора ви*ховують з дитинства. Батьки вивішують державний прапор з приводу народження дитини, на весіллі прапор обов'язково присутній в якості "почесного гостя".
Одним з основних правил використання державного прапора є те, що національний прапор необхідно сприймати як концентрований символ держави, а відтак ніхто немає права щось довільно в ньому змінювати або розміщувати прапор в інший спосіб, ніж це передбачено законодав*ством і практикою конкретної країни. Найбільш неввічливим і навіть об*разливим є розміщення прапора в перевернутому вигляді. Таким чином його розміщують, лише коли хочуть подати сигнал біди.
Прапор може кріпитися на древку (зазвичай у вигляді прямого штока). Прапори на древках використовуються для вивішування на будівлях, установки в приміщеннях, носіння в руках. Прапор прикріплюється неру*хомо максимально близько до верхнього краю древка шляхом приби*вання, приклеювання тощо. Довжина древка повинна бути не меншою, ніж ширина полотнища, помножена на 2. При вивішуванні прапора на древку на стіні споруди древко повинно бути розміщено щодо горизон*тальної площини згідно із тими ж правилами, що й описані для щогл (флагштоків). При установці прапорів на древку на горизонтальній пло*щині (землі, підлозі приміщення, поверхні столу і т.п.) древко може роз*міщуватись або перпендикулярно горизонтальній площині, або під кутом до неї (не менше 60°).
Прапор може вивішуватись без древка - у вигляді самого полотнища. У даному випадку полотнище може бути розміщене на стіні (тобто при*кріплене до вертикальної поверхні) або підвішене до стелі приміщення або споруди (іншої інженерної конструкції у верхній частині приміщення або споруди). При вивішуванні без древка прапор може бути розміщений горизонтально (тобто полоси прапора йдуть паралельно горизонтальній площині), або вертикально (полоси прапора йдуть перпендикулярно го*ризонтальній площині). В останньому випадку верхня частина полотни*ща повинна знаходитися зліва, якщо стояти обличчям до прапора.
Універсальним є звичай вивішувати прапор у світлу частину доби - зі сходу до заходу сонця (з 7-9 годин ранку до 9-10 годин вечора). На щоглі (флагштоці) прапор піднімають швидко, а спускають повільно, гідно. З патріотичних міркувань у деяких місцях, таких як резиденція глави дер*жави, будинок уряду, парламенту, пам'ятники видатним особам, меморі*альні, історичні місця, місця народної слави тощо, прапор може вивішу*ватися цілодобово. При цьому необхідно забезпечити відповідне доста*тнє освітлення в нічний час.
Кстати, для вешающих (ся)
То есть, не с 24-го, а с 23-гоДень Государственного Флага Украины
Праздник учрежден в августе 2004 года Указом Президента Леонида Кучмы в качестве оказания почестей многовековой истории создания Украинского государства, государственной символики независимой Украины и с целью воспитания уважения граждан к государственным символам Украины. Отмечается ежегодно 23 августа.
Таки неуважно)) По поводу частных домов и балконов, это я приводил свои воспоминания с советских времен.
Я никого не осуждаю, если кому захочется вывесить украинский флаг в день независимости. Я говорю, что я этого делать не буду. И еще, особенно покоробили слова ТСЭто похоже на пометки "свой-чужой" во времена Варфоломеевской ночи. Не думаю, что вывешивание флага в окне, на балконе, на доме добавит патриотичности совершившему это. И не считаю себя меньшим патриотом Украины, чем усердно ратующие за это действо. Уж извинитеПредлагаю сделать так всем желающим показать, сколько у нас патриотов Украины.
Ну то такэ...
за неуважність прошу вибачення*-)
а з рештою не згодна, однак не вважаю за потрібне переконувати Вас у чомусь, а тим пак - ставити під сумнів Ваш патріотизм
Традиція вивішувати державний прапор в дні визначних подій та державних свят існувала і існує в кожній країні. Не варто шукати у заклику топікстартера якийсь підтекст, навіть якщо він і є
Ваша позиція нагадує впертість, чи то пак принциповість типу: "я цього не робитиму лише тому, що до цього закликають. А аби не закликали - робив би"![]()
А я и не шукаю, мне как-то мнение ТС обо мне глубоко безразлично. где-то так
Не надо только путать меня с прыщавым юнцом, комплексующим по поводу и без повода. Если Вам удобно так думать обо мне, то пожалуйста. Сам же остаюсь при своем мнении. Хорошо хоть на флаги теперь оранжевые ленточки теперь не вяжут, как раньше
Ну то такэ...
(C) не помню кто.Когда поэтам делать неху,
они выкладывают сайты,
и оседают в мегабайтах
себе и людям на потеху.
И создают библиотеху.
представьте себе, кошки вылизывают аналогичное место - с учетом анатомии
С материей не заморачивайтесь - вывесьте на древко простыню, если она у вас белая![]()
![]()
Сон разума рождает свидомищ.
Жывы по-новОму - готовься к земле!
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks