Тогда это не взяткаНаздоганяли, і самі давалиЭто уже "благодарность"
И отменить зпщо хабарі - це частина існуючої системи, і з них треба платити податки...![]()
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Тогда это не взяткаНаздоганяли, і самі давалиЭто уже "благодарность"
И отменить зпщо хабарі - це частина існуючої системи, і з них треба платити податки...![]()
Быть везде и всюду чужестранцем
Вечным чужестранцем на Земле
Хочете- смійтесь. Вони теж сміються. З Вас.
Сміх крізь сльози.
Чому Ви вважаєте, що вони не такі самі? Ви вчилися з ними в одній школі, в одному виші, разом гуляли в дворі і на студентських вечірках, колись були колегами, або партнерами. Деякі з них - Ваші родичі, сусіди....
А тепер їх слід повбивати? Вони не люди? Вони стали іншими? "Не такими"? Хто їх такими зробив?
Хочте, дам підказку?
Свого часу я працювала в одній з партійМи вели прийом громадян і, зокрема, в рамках одного з соціальних проектів, допомагали пенсіонерам складати судові позови на виплату належної їм за законом пенсії. Повірте, ледь не кожна друга бабуся заходила до мене і пхала мені шоколадку, коробку цукерок, або зім"яту десятку....Як ми їм не пояснювали, що цього робити не потрібно, адже ми допомагаємо їм в першу чергу просто тому, що хочемо, що питання від "презенту" швидше не вирішиться - марно! Про моральність, гідність і решту - годі було й говорити. Не мені, мабуть, повчати людей, які втричі старші за мене, вони щиро ображались (!), коли я відмовлялась.
То звідки в діючих можновладцях і чиновниках всі ті змальовані Вами негативні риси? Не здогадуєтесь?
Я в жодному разі не захищаю ІІ, або його "оточення", як тут пишуть. Але від Вашої лайки на форумі на їх адресу їм гірше не стане. А Вам не стане краще.
Колись я пропонувала одному з таких от завзятих форумодописувачів стати депутатом. Причому на той момент шанси були дуже вискомими.
Він чомусь відмовився. Цікаво, чому?....
Годі виливати свою жовч і невдоволеність на форумах. Не знаю, як Вам, але ІМХО це виглядає жалюгідно - скиглити, скаржитись і гнути матюки від власної безпорадності, розпачу і нездарності.
ЗОЛОТЫЕ СЛОВА. Я о чем и говорю что сами выбрали теперь гадим, а систему не изменить, над городом есть еще и Киев и депутаты, а сами то сидим трындим но никто из нас не идет на пост мэра или главного милиционера или секретаря городского совета, а сидеть за налоги рассказывать так представьте сколько с их зарплат официальных налогов удерживают.
Вряд ли кто из здесь гадивших пошел на сессию госовета и высказал все то что он здесь строчит, А ВАМ СЛАБО
Извините, у меня другая работа. Которую я должен выполнять, причем качественно. Если я буду ходить на сессии горсовета, кто за меня мою работу делать будет? Вы, депутаты, Куличенко?
Пы.Сы. и на слабо нас не берите (крупным шрифтом). Я не полезу за вас на баррикады (не потому, что мне слабо, а потому, что у меня голова не только для шапки)!
ИМХО. Каждый должен заниматься своим делом (причем выполнять свою работу качественно). Потому что если я пойду на сессии горсовета, доярка в сантехники, а дворник - коров доить, то бардак будет еще похлеще.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Ірчик
Предлагаю ВАМ завести тему про МЕНЯ, и там поговорим про МОИ скавчання и прочее, хорошо ? Тут тема немножко другая. А в той вы с примерами, где я жалуюсь, где я скулю и прочее, а то треплетесь тут языком в общих фразах, противно читать, но вспоминая что вы уже работали в партии и сейчас вроде тоже депутат, меня это не удивляет.
Daishi, я не депутат. Не заздрітьОт Ви ж назвали мене "треплом", ІІ -та якихось примарних "їх" - мудаками , хабарниками і НЕлюдьми. Так я з тим самим задоволенням назвала Вас невдоволеним скиглієм. В чому проблема?
Боже збав! Розпинатись? Перед Вами?Ну распинаетесь тут вы пока что...это раз....во-вторых, насколько я "сумлінно" плачу налоги, не вам оценивать, я так понимаю....сколько плачу, все мои....Чи я в цю тему прийшла скаржитись на життя?
Депутати районної, міської та обласної рад також крім депутатства (яке є громадським навантаженням) працюють у себе на роботах. І грошей за депутатство не отримують. Тоді чому мають ходити на сесії і покращувати вам життя?Извините, у меня другая работа. Которую я должен выполнять, причем качественно. Если я буду ходить на сессии горсовета, кто за меня мою работу делать будет? Вы, депутаты, Куличенко?![]()
Значит ошибся, а кто вы ?я не депутат
Никаких проблем. Если вам стало легче, можете обозвать еще раз, а то что вы трепло, я убедился окончательно.От Ви ж назвали мене "треплом", ІІ -та якихось примарних "їх" - мудаками , хабарниками і НЕлюдьми. Так я з тим самим задоволенням назвала Вас невдоволеним скиглієм. В чому проблема?
Всего доброго.
а на сессию вход свободный, денег с граждан не берут или на прием граждан запишитесь кому хотите высказать свое фе, так же на депутатскую комиссию попасть не проблема, а то здесь героизм аж прээээээээээээ, а там язык думаю точно будет в одном то месте увы![]()
Не зовсім так, але впевнена, що у scepticа проблем не виникне, йому навіть запрошення надішлютьа на сессию вход свободный,![]()
Что ответить - есть, только смысла продолжать беседу с ВАМИ не вижу, тем более, не я эту беседу начал, так что считаю, что я имею право ее не поддерживать, а как закончить беседу, ну мог бы и на йух послать, если вам не нравиться вариант "всего доброго".Чудова манера згортати бесіду, коли нема чого відповісти
Судя по вашим мессагам то это будете выне вы ли это будущий градоначальник![]()
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks