Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 7 з 8 ПершаПерша 12345678 ОстанняОстання
Всього знайдено 147, показано з 121 по 140.

Тема: Фонтан для горсовета за 2 млн.....

Звідки Ви
    Св. Стефан
    Дописів
    19 726

Типово

Наздоганяли, і самі давали
    Тогда это не взятка Это уже "благодарность"
    що хабарі - це частина існуючої системи, і з них треба платити податки...
    И отменить зп
    Быть везде и всюду чужестранцем
    Вечным чужестранцем на Земле

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Daishi Переглянути допис
    Ірчик
    Хочу - и смеюсь, во всяком случае я не ругаю, а просто смеюсь.
    В зеркало я смотрю по необходимости. Но разница между мной и теми ТАКИМИ ЖЕ САМЫМИ людьми, что я не лгу, не ворую и не нарушаю закон, прикрываясь связями или бабками.
    Зы
    Да, а если меня не устраивала зп на какой то работе - я увольнялся, а не прикрывался тем, что зп маленькая и начинал воровать. Так что я не считаю ИХ такими же людьми как и я...
    Я их вообще людьми могу считать только с биологической точки зрения.
    Хочете- смійтесь. Вони теж сміються. З Вас.

Сміх крізь сльози.

Чому Ви вважаєте, що вони не такі самі? Ви вчилися з ними в одній школі, в одному виші, разом гуляли в дворі і на студентських вечірках, колись були колегами, або партнерами. Деякі з них - Ваші родичі, сусіди....

А тепер їх слід повбивати? Вони не люди? Вони стали іншими? "Не такими"? Хто їх такими зробив?

Хочте, дам підказку?

Свого часу я працювала в одній з партій Ми вели прийом громадян і, зокрема, в рамках одного з соціальних проектів, допомагали пенсіонерам складати судові позови на виплату належної їм за законом пенсії. Повірте, ледь не кожна друга бабуся заходила до мене і пхала мені шоколадку, коробку цукерок, або зім"яту десятку....Як ми їм не пояснювали, що цього робити не потрібно, адже ми допомагаємо їм в першу чергу просто тому, що хочемо, що питання від "презенту" швидше не вирішиться - марно! Про моральність, гідність і решту - годі було й говорити. Не мені, мабуть, повчати людей, які втричі старші за мене, вони щиро ображались (!), коли я відмовлялась.

То звідки в діючих можновладцях і чиновниках всі ті змальовані Вами негативні риси? Не здогадуєтесь?

Я в жодному разі не захищаю ІІ, або його "оточення", як тут пишуть. Але від Вашої лайки на форумі на їх адресу їм гірше не стане. А Вам не стане краще.

Колись я пропонувала одному з таких от завзятих форумодописувачів стати депутатом. Причому на той момент шанси були дуже вискомими.

Він чомусь відмовився. Цікаво, чому?....

Годі виливати свою жовч і невдоволеність на форумах. Не знаю, як Вам, але ІМХО це виглядає жалюгідно - скиглити, скаржитись і гнути матюки від власної безпорадності, розпачу і нездарності.

Дописів
    126

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Хочете- смійтесь. Вони теж сміються. З Вас.

Сміх крізь сльози.

Чому Ви вважаєте, що вони не такі самі? Ви вчилися з ними в одній школі, в одному виші, разом гуляли в дворі і на студентських вечірках, колись були колегами, або партнерами. Деякі з них - Ваші родичі, сусіди....

А тепер їх слід повбивати? Вони не люди? Вони стали іншими? "Не такими"? Хто їх такими зробив?

Хочте, дам підказку?

Свого часу я працювала в одній з партій Ми вели прийом громадян і, зокрема, в рамках одного з соціальних проектів, допомагали пенсіонерам складати судові позови на виплату належної їм за законом пенсії. Повірте, ледь не кожна друга бабуся заходила до мене і пхала мені шоколадку, коробку цукерок, або зім"яту десятку....Як ми їм не пояснювали, що цього робити не потрібно, адже ми допомагаємо їм в першу чергу просто тому, що хочемо, що питання від "презенту" швидше не вирішиться - марно! Про моральність, гідність і решту - годі було й говорити. Не мені, мабуть, повчати людей, які втричі старші за мене, вони щиро ображались (!), коли я відмовлялась.

То звідки в діючих можновладцях і чиновниках всі ті змальовані Вами негативні риси? Не здогадуєтесь?

Я в жодному разі не захищаю ІІ, або його "оточення", як тут пишуть. Але від Вашої лайки на форумі на їх адресу їм гірше не стане. А Вам не стане краще.

Колись я пропонувала одному з таких от завзятих форумодописувачів стати депутатом. Причому на той момент шанси були дуже вискомими.

Він чомусь відмовився. Цікаво, чому?....

Годі виливати свою жовч і невдоволеність на форумах. Не знаю, як Вам, але ІМХО це виглядає жалюгідно - скиглити, скаржитись і гнути матюки від власної безпорадності, розпачу і нездарності.
    ЗОЛОТЫЕ СЛОВА. Я о чем и говорю что сами выбрали теперь гадим, а систему не изменить, над городом есть еще и Киев и депутаты, а сами то сидим трындим но никто из нас не идет на пост мэра или главного милиционера или секретаря городского совета, а сидеть за налоги рассказывать так представьте сколько с их зарплат официальных налогов удерживают.
    Вряд ли кто из здесь гадивших пошел на сессию госовета и высказал все то что он здесь строчит, А ВАМ СЛАБО

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від MISTO Переглянути допис
    ЗОЛОТЫЕ СЛОВА. Я о чем и говорю что сами выбрали теперь гадим, а систему не изменить, над городом есть еще и Киев и депутаты, а сами то сидим трындим но никто из нас не идет на пост мэра или главного милиционера или секретаря городского совета, а сидеть за налоги рассказывать так представьте сколько с их зарплат официальных налогов удерживают.
    Вряд ли кто из здесь гадивших пошел на сессию госовета и высказал все то что он здесь строчит, А ВАМ СЛАБО
    Извините, у меня другая работа. Которую я должен выполнять, причем качественно. Если я буду ходить на сессии горсовета, кто за меня мою работу делать будет? Вы, депутаты, Куличенко?

Пы.Сы. и на слабо нас не берите (крупным шрифтом). Я не полезу за вас на баррикады (не потому, что мне слабо, а потому, что у меня голова не только для шапки)!
    ИМХО. Каждый должен заниматься своим делом (причем выполнять свою работу качественно). Потому что если я пойду на сессии горсовета, доярка в сантехники, а дворник - коров доить, то бардак будет еще похлеще.

Звідки Ви
    Св. Стефан
    Дописів
    19 726

Типово

Ірчик
    Предлагаю ВАМ завести тему про МЕНЯ, и там поговорим про МОИ скавчання и прочее, хорошо ? Тут тема немножко другая. А в той вы с примерами, где я жалуюсь, где я скулю и прочее, а то треплетесь тут языком в общих фразах, противно читать, но вспоминая что вы уже работали в партии и сейчас вроде тоже депутат, меня это не удивляет.

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

Та я не спорю. Я про те, що товариш оно розпинається про те, як сумлінно платить податки скільки таких у місті?
    Отож. Як платимо - так і працюють

Якби всі платили.... можливо б і чиновники були сумліннішими
    Можливо
    Ну распинаетесь тут вы пока что...это раз....во-вторых, насколько я "сумлінно" плачу налоги, не вам оценивать, я так понимаю....сколько плачу, все мои....

А насчет "Якби всі платили.... можливо б і чиновники були сумліннішими" - улыбнуло....
    Здесь ничего хорошего уже не случится …

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

мля...сколько вам лет, если не секрет ????

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово

Мне, "парню с улицы" на сессии горсовета дадут слово? Когда там ближайшая сессия?
    ...я так думаю.

Дельфинарий: хлорированная тюрьма

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

Цитата Допис від sceptic Переглянути допис
    Мне, "парню с улицы" на сессии горсовета дадут слово? Когда там ближайшая сессия?

Скажете, что я за вами....а я пока пойду займу очередь в облсовет....

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово

Цитата Допис від каратель Переглянути допис
    Скажете, что я за вами....а я пока пойду займу очередь в облсовет....
    Хорошо! В облсовете я за Вами...
    ...я так думаю.

Дельфинарий: хлорированная тюрьма

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Daishi, я не депутат. Не заздріть От Ви ж назвали мене "треплом", ІІ -та якихось примарних "їх" - мудаками , хабарниками і НЕлюдьми. Так я з тим самим задоволенням назвала Вас невдоволеним скиглієм. В чому проблема?

Ну распинаетесь тут вы пока что...это раз....во-вторых, насколько я "сумлінно" плачу налоги, не вам оценивать, я так понимаю....сколько плачу, все мои....
    Боже збав! Розпинатись? Перед Вами? Чи я в цю тему прийшла скаржитись на життя?

Извините, у меня другая работа. Которую я должен выполнять, причем качественно. Если я буду ходить на сессии горсовета, кто за меня мою работу делать будет? Вы, депутаты, Куличенко?
    Депутати районної, міської та обласної рад також крім депутатства (яке є громадським навантаженням) працюють у себе на роботах. І грошей за депутатство не отримують. Тоді чому мають ходити на сесії і покращувати вам життя?

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від sceptic Переглянути допис
    на "слабо" берете? Не боїтесь, що дійсно запросять? Язик тоді у Вас нікуди не залізе? Бо з пальцями, бачу, все гаразд

Звідки Ви
    Св. Стефан
    Дописів
    19 726

Типово

я не депутат
    Значит ошибся, а кто вы ?
    От Ви ж назвали мене "треплом", ІІ -та якихось примарних "їх" - мудаками , хабарниками і НЕлюдьми. Так я з тим самим задоволенням назвала Вас невдоволеним скиглієм. В чому проблема?
    Никаких проблем. Если вам стало легче, можете обозвать еще раз, а то что вы трепло, я убедился окончательно.
    Всего доброго.

Дописів
    126

Типово

а на сессию вход свободный, денег с граждан не берут или на прием граждан запишитесь кому хотите высказать свое фе, так же на депутатскую комиссию попасть не проблема, а то здесь героизм аж прээээээээээээ, а там язык думаю точно будет в одном то месте увы

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Daishi Переглянути допис
    Всего доброго.
    І Вам не хворіти*-)) Чудова манера згортати бесіду, коли нема чого відповісти

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

а на сессию вход свободный,
    Не зовсім так, але впевнена, що у scepticа проблем не виникне, йому навіть запрошення надішлють

Звідки Ви
    Св. Стефан
    Дописів
    19 726

Типово

Чудова манера згортати бесіду, коли нема чого відповісти
    Что ответить - есть, только смысла продолжать беседу с ВАМИ не вижу, тем более, не я эту беседу начал, так что считаю, что я имею право ее не поддерживать, а как закончить беседу, ну мог бы и на йух послать, если вам не нравиться вариант "всего доброго".

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

Чи я в цю тему прийшла скаржитись на життя?
    А чего вы вообще зашли в эту тему ??? Поведать нам вместе с персонажем MISTO о величии Вани-Вани ??? Не тратьте время......

Дописів
    126

Типово

Цитата Допис від каратель Переглянути допис
    А чего вы вообще зашли в эту тему ??? Поведать нам вместе с персонажем MISTO о величии Вани-Вани ??? Не тратьте время......
    а кто по вашему не будет фонтан делать, а сразу придет и город чище станет, за каждым будет бумажки собирать и перед деревом ляжет и на асфальтоукладчик за руль сядет и дороги начнет делать, не вы ли это будущий градоначальник ????????????

Звідки Ви
    Св. Стефан
    Дописів
    19 726

Типово

не вы ли это будущий градоначальник
    Судя по вашим мессагам то это будете вы

Сторінка 7 з 8 ПершаПерша 12345678 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті