| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Знатно плющит лишнехромосомных ... Ай , Вида маладца![]()
Здесь ничего хорошего уже не случится …
В коментах хор ватьі.
Та да.Без квантового юмора не обошлось - то много ходов очка,то хор ваты)).
Репоеды уже призывают в сети блокировать вход на матч хорватов с англичанами![]()
Здесь ничего хорошего уже не случится …
ИМХО что то на этом ЧМ таки произойдет....![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Ты больше так не делай, знаешь же эту еб...тую на всю голову страну.....ФІФА винесла попередження захиснику збірної Хорватії Домагою Віді за неспортивну поведінку, що суперечить принципам чесної гри.
Про це повідомили в прес-службі організації.
"Ми можемо підтвердити, що дисциплінарний комітет ФІФА виніс попередження Домагою Віді за його висловлювання на відео, викладеному після матчу Чемпіонату світу між збірними Росії та Хорватії", - сказав представник ФІФА.
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Ну, якщо ще хтось у світі не знав що таке параша, то після ЧМ будуть мати інформацію...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Стеклянным мальчик хочет такого же лоха как и он.....А то Кавани забивает.....Форвард ПСЖ Неймар хоче, щоб його екс-одноклубник по Барселоні Луїс Суарес перейшов в паризький клуб.
Неймар вважає, що йому доведеться залишитися в Парижі ще на один сезон. Тому він хоче, щоб його другий сезон в ПСЖ видався більш успішним, ніж перший.
26-річний бразилець хоче, щоб ПСЖ підписав Луїса Суареса з Барси, а форвард Едінсон Кавані покинув клуб, повідомляє tribuna.com.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks