Ого. Все целы?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
да-да, мовчіть-мовчіть,
пока вся Победа в дыму..
мовчіть и дальше..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
кіт Келлог та Стів Віткофф повинні були після Паски приїхати до Зе щось там доузгоджувати. Не їдуть бо Зе не погодився віддати Донбас. В середині травня наші друзі-США планують оголосити про вихід з переговорного процесу. Далі нами буде фінансово опікуватися ЄС. На весь 2027й рік контракти з фашистами про виготовлення ракет до Патріоту. Чехи по снарядам теж щось наобіцяли, на весь 2027й. Звідси - війна продовжиться весь 2026 і весь 2027й
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
шо ж там тушить, там же ничего и не было..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
дааа.. уж
не мала баба клопоту - купила порося..)))
ну или - обойдемся и без сопливых
ну, когда сегодня влупили второй раз по тому же месту через несколько часов после первого - к сарказму все все знают и почему не уточняют место, начинаешь относиться несколько по другому. Да и кому интересно сколько машин медиков с надзвичайниками собралось в конкретном месте, полицаи такое - они все равно не опытные и не обученные.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks