| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Я не мав на увазі, що ця перемога для України. Ця перемога - для Хорватії. Ніякої політики. Це жарт. У мене там друзі з часів Динамо Київ, нічого іншого я на увазі не мав", - сказав екс-захисник киян.
"А чому хтось не зрозумає цей жарт? Я люблю російських людей. Це був просто жарт", - підкреслив Віда.
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Після гри команда і президент Хорватії Колінда Грабар-Кітарович відсвяткували звитягу в роздягальні.
Востаннє редагував Трурль: 08.07.2018 о 11:05
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
С сайта болельщиков ДК:
Посвящение хорватам.
Матч Хорватия-Россия породил бурю эмоций, и по ходу игры была масса поводов усомниться в футбольной справедливости как таковой. Но последний пенальти в ворота Акинфеева оказался моментом истины: справедливость все же не окончательно втоптана в денежную грязь. Заведомо слабейшая команда на сей раз не смогла утянуть победу.
И приятно отметить, что в этом сюжете яркую роль сыграл наш старый знакомый Домагой Вида.
А дальше – несколько строк в рифму. Быть может, не без преувеличения, однако в главном, по-моему, вранья нет ))
Кто-то жаждет в честь побед
Извергать фонтаны ваты,
Но победам этим вслед
Ждут хорваты,
Ждут хорваты.
Где оргазмы похвальбы?
Где бравурные кантаты?
Это было бы, кабы
Не хорваты,
Не хорваты.
Неказист и скромен вид,
Носят клетчатые латы,
Но гигантов, как Давид
Голиафа,
Бьют хорваты.
Что им долларов мешки,
Что им жирные откаты?
Воротилам вопреки,
Есть хорваты,
Есть хорваты.
Сам великий Лионель
С ними терпит боль утраты,
А пуйлов на вермишель
Рвут хорваты,
Рвут хорваты.
Наш дружище Домагой,
Аплодируем трикраты,
Пусть выходят за тобой
В бой хорваты,
В бой хорваты!
![]()
Востаннє редагував INTER72: 08.07.2018 о 12:16
Категоричность суждений - признак невежества.
Как крепка ненависть к мразям!
Вроде бы спортивная злость должна быть к хорватам за то,что не пустили нас в 98 и в этот финал.
Но мы их любим как своих,за то,что наказали мокшан.Жаль,что очевидно не размазали,хотя уровень позволял сделать это.
Хорватського футболіста можуть дискваліфікувати за "слава Україні" після тріумфу над РФ
https://www.eurointegration.com.ua/n.../07/8/7084080/Захисник футбольної збірної Хорватії Домагой Віда може бути дискваліфікованим за відеозвернення, яке він записав разом з колишнім гравцем команди Огнєном Вукоєвичем після перемоги над збірною Росії на Чемпіонаті світу.
Про це пише The Sun.
"ФІФА (міжнародний керівний орган футболу, - ред.) обробляє різні звіти про матч, зокрема потенційні докази з цього питання. Зрозумійте, поки ми не оцінимо всю наявну інформацію, ми не зможемо надавати коментарі", – заявили в ФІФА, яка намагається присікати різні політичні виступи футболістів.
"Слава Україні, давай, давай!" - каже Віда на відео, а Вукоєвич додає: "Ця перемога за "Динамо" і за Україну. Хорватія, вперед!"
Відео викликало хвилю обурення в Росії. Обидва футболіста довгий час грали за київське "Динамо". Віда – з 2013-го по 2018-й, Вукоєвич – з 2008-го по 2015-й. Останній також провів у 2013 році півсезону в московському "Спартаку" на правах оренди, а нині працює скаутом у збірній.
На уточнююче запитання російських журналістів, чи малось в ролику на увазі, що перемога була для України, Віда заявив: "Ні. Ця перемога – для Хорватії. Ніякої політики. Це жарт. У мене там друзі з часів "Динамо Київ", нічого іншого я на увазі не мав".
Віда, який забив гол росіянам, також висловив упевненість, що в Росії зрозуміють, що це жарт і додав, що любить росіян.
Так шо, рашики купили ЧМ?
Не купили ЧМ?
Купили, но не до конца?
Купили, но их кинули?
Шо счетают ыксперды?
Быть везде и всюду чужестранцем
Вечным чужестранцем на Земле
Дисквалифицировать из-за того, что паРаша обиделась???Они там чё, совсем охренели??
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Парашу плющит от "слава Україні" на уровне инстинктов,действует как чеснок на вампира.Пускай поизвиваются,тварюки!
Востаннє редагував Nzol: 08.07.2018 о 14:06
Интересно,это местного козломордого так разорвало или аж с сызрани сюда приползло на запах?))
Понаробили собі ніків... а зараз вилазять як мерці з могил...
Вовкулаки
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
ПаРашу обидели........
ФИФА вне политики......ага.....ФІФА почала розслідування щодо висловлювань захисника збірної Хорватії Домагоя Віди після матчу зі збірною Росії на ЧС-2018.
Про це повідомив The Sun один з представників федерації.
"ФІФА розглядає різні звіти з цього матчу, у тому числі шукає докази порушення регламенту в цьому епізоді. Але зрозумійте, поки ми не оцінили всю інформацію, ми не можемо це коментувати", - сказав представник ФІФА.
мало того, что обыграли. так еще и после игры ведут себя "с особым цинизмом". )
рашаскрепные такого простить не могут.
обожаю когда высокоблагородные рассуждают над перемогами)
Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks