Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 67 з 102 ПершаПерша ... 17575859606162636465666768697071727374757677 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 2026, показано з 1 321 по 1 340.

Тема: Как вам сервис igov.org.ua???

Дописів
    11 844

Типово

ближайшие пару дней добавят слоты очереди. "спробуй ще раз"

Дописів
    1 173

Типово

Цитата Допис від Agr@ell Переглянути допис
    ближайшие пару дней добавят слоты очереди. "спробуй ще раз"
    Черга доступна, дякую.

Дописів
    1 173

Типово

Отримання ID-картки замість вклеювання фотокарток при досягненні особою віку 25 або 45 років:

Подати заявку на отримання паспорта вклеювання фотокарток при досягненні особою віку 25 або 45 років можна на порталі iGov.org.ua: заповнити коротку форму, обрати зручний час відвідання органу ДМС та у назначений час прийти на зустріч зі всіма необхідними документами. Перелік буде надісланий у листі електронною поштою.

Документи для отримання ID-картки:

довідка про реєстрацію місця проживання з органу реєстрації; якщо її у Вас немає, Ви можете оформити цю довідку через iGov (працює не для всіх регіонів)
    оригінал та копію ІПН;
    квитанцію про сплату з мокрою печаткою банку, де Ви зазначені, як платник;
    якщо Ви отримуєте ІD-картку не у тому підрозділі ДМС, в якому оформлювали попередній паспорт, та пошкоджена сторінка з фотокарткою, то Вам потрібно додатково принести фотокартку розміром 3,5 х 4,5 см (фотокартки, що подаються для оформлення паспорта, мають бути виконані з одного негатива, із зображенням обличчя виключно анфас, без головного убору, виготовленими на тонкому білому або кольоровому фотопапері без кутика; для громадян, які постійно носять окуляри, обов'язкове фотографування в окулярах)
    якщо Ви перебуваєте або перебували у шлюбі, то Вам потрібно додатково принести оригінал та копію документів про шлюб або розірвання шлюбу;
    якщо Ви маєте дітей та бажаєте, щоб інформація про них була внесена до чіпу, то Вам потрібно додатково принести оригінал та копію документів про народження дітей;
    якщо Ви змінювали прізвище, ім'я або по батькові, то Вам потрібно додатково принести оригінал та копію документів про зміну прізвища, ім'я або по батькові;
    довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи (для внутрішньо переміщених осіб);
    Зверніть увагу! Отримання ID-картки замість вклеювання фотокарток не є обов'язковим. Якщо Ви бажаєте, то можете просто принести дві фотокартки розміром 3,5 x 4,5 см для вклеювання, та далі користуватись паспортом у формі книжечки.
    Так вот: "довідка про реєстрацію місця проживання з органу реєстрації; якщо її у Вас немає, Ви можете оформити цю довідку через iGov (працює не для всіх регіонів)" для Новокодацкого таки не працюе. Вот интересно, было же когда-то сообщение, что сейчас чиновники не имеют права требовать никаких справок. Как поступать в этом случае?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    4 494

Типово

Цитата Допис від AprilApril Переглянути допис
    Так вот: "довідка про реєстрацію місця проживання з органу реєстрації; якщо її у Вас немає, Ви можете оформити цю довідку через iGov (працює не для всіх регіонів)" для Новокодацкого таки не працюе. Вот интересно, было же когда-то сообщение, что сейчас чиновники не имеют права требовать никаких справок. Как поступать в этом случае?
    У моей жены прошла другая форма. Та, где фигурирует состав семьи. Причем она беспроблемно взяла ее в ЖЭКе.
    Ща поищу.

UPD.
    Вот эта прокатила: "Довідка про місце реєстрації та склад сім’ї (форма 3)"
    https://igov.org.ua/service/740/general
    Востаннє редагував batoshka: 13.12.2016 о 16:30 Причина: UPD

Каденс важнее клиренса!

Дописів
    1 173

Типово

Цитата Допис від batoshka Переглянути допис
    У моей жены прошла другая форма. Та, где фигурирует состав семьи. Причем она беспроблемно взяла ее в ЖЭКе.
    Ща поищу.

UPD.
    Вот эта прокатила: "Довідка про місце реєстрації та склад сім’ї (форма 3)"
    https://igov.org.ua/service/740/general
    Спасибо.
    Увы, для Новокодакого и эта услуга не доступна.
    ЖЕКи же, вроде бы, убрали.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    4 494

Типово

Цитата Допис від AprilApril Переглянути допис
    Спасибо.
    Увы, для Новокодакого и эта услуга не доступна.
    ЖЕКи же, вроде бы, убрали.
    Наш (КЖЭП №34) працює...

Каденс важнее клиренса!

Звідки Ви
    Киев-Днепропетровск
    Дописів
    11 514

Типово

А кто мне сможет прокомментировать?
    Написала на айгове заявку на прописку ребенка. Пришел ответ: "На жаль, Вам відмовлено у надані послуги 0-860923247... ...Коментар Державного службовця:
    потрібно вказати вірну адресу".

Они правда считают, что я не знаю какой правильный адрес?!

Дописів
    3 661

Типово

Цитата Допис від m a d a g a s k a r Переглянути допис
    Написала на айгове заявку на прописку ребенка. Пришел ответ: "На жаль, Вам відмовлено у надані послуги 0-860923247... ...Коментар Державного службовця:

я не спец, но возможно это связано с неразберихой в адресах.
    я делала загран, и заполняя доки надо было указать свой адрес. мне сказали указывать не новое название города и улицы, а то которое стоит в паспорте.

Звідки Ви
    Центр
    Дописів
    5 995

Типово

Цитата Допис від 7531 Переглянути допис
    я не спец, но возможно это связано с неразберихой в адресах.
    я делала загран, и заполняя доки надо было указать свой адрес. мне сказали указывать не новое название города и улицы, а то которое стоит в паспорте.
    Немного бредовое требование.
    У меня например в паспорте прописка с новым названием улицы.

Звідки Ви
    Киев-Днепропетровск
    Дописів
    11 514

Типово

Улица, по которой планируется быть прописанным ребенок, в названии не менялась. Оба родителя прописаны по другим разным адресам. Но там, по-моему, прописку родителей не запрашивали.

Звідки Ви
    Центр
    Дописів
    5 995

Типово

Улица, по которой планируется быть прописанным ребенок, в названии не менялась. Оба родителя прописаны по другим разным адресам. Но там, по-моему, прописку родителей не запрашивали.
    А ребенка ж прописывают к маме.
    Ребенок не может быть прописан один.
    Скорее всего из-за этого отказ.

Дописів
    11 844

Типово

Может быть, указали Днепропетровск вместо Днепр?

Звідки Ви
    Киев-Днепропетровск
    Дописів
    11 514

Типово

Цитата Допис від GALINA88 Переглянути допис
    Тю какое-то...

Может быть, указали Днепропетровск вместо Днепр?
    как-то не запомнила, а само Звернення уже не отображается.
    Но там, вроде бы, в одной ячейке выпадало Днепр (Днепропетровск).

В общем, что-то в моем случае сервис айгов для меня бесполезная штука
    надо топать ножками...

Дописів
    1 290

Типово

Цитата Допис від GALINA88 Переглянути допис
    Вы не правы.
    с 14 лет может не с родителями.

Дописів
    1 290

Типово

Тю какое-то...

как-то не запомнила, а само Звернення уже не отображается.
    Но там, вроде бы, в одной ячейке выпадало Днепр (Днепропетровск).

В общем, что-то в моем случае сервис айгов для меня бесполезная штука
    надо топать ножками...
    У меня с пропиской ребенка тоже с айгов( а вернее сказать, с сотрудниками исполкома, отвечающими за общение через айгов) не сложилось, они мне тоже отказ прислали.
    Просто хорошее начало опять поручили тем же б...дям. Учитывая, что никто в эл.виде ничего не делает, могли б хотя бы давать возможность просто записаться в эл.очередь. Так нет, опять создают пипец под кабинетом из живой очереди.
    з.ы. из практики, отказы по айгов приходят ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО связанные с местом регистрации, все остальные органы пропускают даже с ошибками и неточностями, которые потом при живом общении исправляли или подсказывали, как правильно заполнить.

Звідки Ви
    Киев-Днепропетровск
    Дописів
    11 514

Типово

Цитата Допис від жули Переглянути допис
    Вы не правы.
    с 14 лет может не с родителями.
    Нам до 14 лет еще 13 расти нужно)))

У меня с пропиской ребенка тоже с айгов( а вернее сказать, с сотрудниками исполкома, отвечающими за общение через айгов) не сложилось, они мне тоже отказ прислали.
    Просто хорошее начало опять поручили тем же б...дям. Учитывая, что никто в эл.виде ничего не делает, могли б хотя бы давать возможность просто записаться в эл.очередь. Так нет, опять создают пипец под кабинетом из живой очереди.
    з.ы. из практики, отказы по айгов приходят ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО связанные с местом регистрации, все остальные органы пропускают даже с ошибками и неточностями, которые потом при живом общении исправляли или подсказывали, как правильно заполнить.
    Тогда вопрос (вдруг знаете):
    а идти нужно в ЖЕК к паспортистке или в паспортный стол? А то мы на днях зашли в ЖЕК и сразу вышли. Помещение мизерное, а желающих попасть в ОДНО окошко много...

Дописів
    1 290

Типово

Нам до 14 лет еще 13 расти нужно)))

Тогда вопрос (вдруг знаете):
    а идти нужно в ЖЕК к паспортистке или в паспортный стол? А то мы на днях зашли в ЖЕК и сразу вышли. Помещение мизерное, а желающих попасть в ОДНО окошко много...
    К огромному сожалению, регистрацию забрали у паспортных столов и жеков, в моем Соборном районе сейчас это находится в здании исполкома.
    В айгов для регистрации малыша, Вам нужно найти вкладку регистрация ребенка до 14 лет, адрес регистрации ребенка ставите свою регистрацию ( по возможности регистрации к отцу не подскажу, не сталкивалась). И теперь самое главное!!!! - при личном посещении требуют присутствия обоих!!!!! родителей или нотариальн. разрешение от второго.

Звідки Ви
    Киев-Днепропетровск
    Дописів
    11 514

Типово

К огромному сожалению, регистрацию забрали у паспортных столов и жеков, в моем Соборном районе сейчас это находится в здании исполкома.
    В айгов для регистрации малыша, Вам нужно найти вкладку регистрация ребенка до 14 лет, адрес регистрации ребенка ставите свою регистрацию ( по возможности регистрации к отцу не подскажу, не сталкивалась). И теперь самое главное!!!! - при личном посещении требуют присутствия обоих!!!!! родителей или нотариальн. разрешение от второго.
    Дело в том, что мне его не надо ни ко мне, ни к папе регистрировать, а в отдельно взятую квартиру...Про присутствие обоих родителей читала.
    В общем, хлопотное это дело. Пока побудет без регистрации детеныш.

Дописів
    11 844

Типово

Дело в том, что мне его не надо ни ко мне, ни к папе регистрировать, а в отдельно взятую квартиру...Про присутствие обоих родителей читала.
    В общем, хлопотное это дело. Пока побудет без регистрации детеныш.
    Если родители зарегистрированы отдельно, то ребенок до 14 регистрируется с одним из родителей
    http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/207-2016-%D0%BF#n13
    У разі реєстрації місця проживання батьків за різними адресами місце проживання дитини, яка не досягла 14 років, реєструється разом з одним із батьків за письмовою згодою другого з батьків у присутності особи, яка приймає заяву, або на підставі засвідченої в установленому порядку письмової згоди другого з батьків (крім випадків, коли місце проживання дитини визначено відповідним рішенням суду або рішенням органу опіки та піклування).

Звідки Ви
    Киев-Днепропетровск
    Дописів
    11 514

Типово

Если родители зарегистрированы отдельно, то ребенок до 14 регистрируется с одним из родителей
    http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/207-2016-%D0%BF#n13
    Понятно!
    Спасибо!
    Будем ждать 14 лет )))

Сторінка 67 з 102 ПершаПерша ... 17575859606162636465666768697071727374757677 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті