Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 67 з 302 ПершаПерша ... 17575859606162636465666768697071727374757677117167 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6033, показано з 1 321 по 1 340.

Тема: Юлия Тимошенко (Единая тема)

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від Crack Переглянути допис
    за то бабло которое Паша с Юлей отмыли через ЕЭСУ можно было купить, продать и снова купить всю Украину вместе с жителями. 400 млн. долл это всего лишь последний транш который Паша с Юлей повесили на бюджет, а всё остальные миллиарды благополучны были этим самым бюджетом оплачены....
    прежде чем нести такой бред хоть погугли сколько тогда был бюджет Украины, приколешься

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    просто у героів коміксу було многа- многа грошей і тому ціна не риночна, а барська.
    може був кінець
    року, треба було гроші асвоіть, то, сьо.
    ага, мне один даунбасец рассказывал как юля 10 лимонов баксов в сумочке через границу везла. на предложение прикинуть вес сумочки ответил просто - там же купюры по 100 баксов!!!!_))

Типово

интересное услышите на суде, откроете для себя много нового, хотя большую часть знает практически любой житель города......
    А Кучму рядом на скамью посадят?
    Демократия не может стать выше уровня того человеческого материала,
    из которого составлены ее избиратели.
    Бернард Шоу

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    ага, мне один даунбасец рассказывал как юля 10 лимонов баксов в сумочке через границу везла. на предложение прикинуть вес сумочки ответил просто - там же купюры по 100 баксов!!!!_))
    1 цитрус- це коробка з під високих жіночих чобот )

Дописів
    13 363

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    прежде чем нести такой бред хоть погугли сколько тогда был бюджет Украины, приколешься
    это ты сиди и прикалывайся, как при тогдашнем бюджете могла существовать коммерческая структура с годовым оборотом в 11 млрд. долл....
    Никогда не сдавайся и ты увидишь, как сдаются другие..

Дописів
    13 363

Типово

Цитата Допис від favorites.com.ua Переглянути допис
    А Кучму рядом на скамью посадят?
    за то что он прикрыл лавочку Пашу и Юли?........

Дописів
    491

Типово

Звернення Юлії Тимошенко

Звертаюся до всіх, хто мені вірить, хто мене підтримує як в Україні, так і за її межами.

Я знаю, що ви покладаєте на мене надії, очікуєте, що я зможу разом з вами звільнити Україну від кримінальної окупації, повернути її до життя. Я теж у це вірю. Я вас не підведу. Я маю сили вистояти, витримати всі нелюдські знущання, перемогти та стати поруч з вами для збереження європейської, незалежної України, для проведення таких потрібних країні змін.

Я знаю, що ви, як і я, шоковані новими обвинуваченнями, які оголошені Генеральним прокурором 18 січня 2013 року відносно моєї участі у трагічному вбивстві Євгена Щербаня та незаконного отримання фінансових державних гарантій для корпорації ЄЕСУ.

Будьте спокійні та впевнені, як і я: ці гучні обвинувачення є агонією, істерикою Януковича, який знає, що всі попередні кримінальні справи проти мене розвалилися, виявилися порожнім політичним брудом, і йому в найближчий час, після рішення Європейського суду з прав людини, доведеться випускати мене на свободу.

Він містично цього боїться, бо знає, що програє мені президентські вибори в 2015 році та втратить все, що незаконно нажив „непосильною” працею.

Він боїться, що Україна після виборів вже не буде його приватною власністю, боїться, що буде відповідати за все своє беззаконня, за насилля, за клептоманію, за розвал зовнішньої та внутрішньої стратегій України.

Він сам себе загнав в безвихідь та продовжує далі робити трагічні помилки.

Останньою з них є ідея обвинуватити мене у вбивстві Євгена Щербаня. Просто таку відверту неправду буде неважко спростувати в міжнародних судах. Саме в міжнародних, бо ціну судам, прокурорам, слідчим в Україні всі добре знають, і не варто про це говорити зайвий раз.

Я чітко і однозначно заявляю, що корпорація ЄЕСУ, яку я очолювала до кінця 1996 року, ніколи не отримувала фінансових державних гарантій від України. Такі гарантії, згідно з законом, надаються виключно колегіальним рішенням уряду та відображаються в законі про бюджет України. Я заявляю, що уряд ніколи не приймав колегіальних рішень з надання фінансових гарантій корпорації ЄЕСУ і такий борг ніколи не відображався в законі про бюджет України. Це легко та надійно перевіряється, відповідно і кримінальна справа проти мене з цього приводу буде визнана грубо та очевидно сфальшованою.

Я також чітко і однозначно заявляю, що я не маю ніякого відношення до трагічного вбивства Євгена Щербаня в 1996 році, і це буде доведено в міжнародних судах та судах інших країн.

Євген Щербань був одним із п`яти засновників корпорації „Індустріальний союз Донбасу” (ІСД), яка володіла сотнями підприємств, незаконно приватизованих в 90-х роках. Крім Євгена Щербаня, власниками корпорації ІСД були Олександр Момот, Ахат Брагін та Рінат Ахметов. П`ятим тіньовим співвласником корпорації ІСД був тоді молодий політик Віктор Янукович, який зараз є президентом України.

Євген Щербань був беззаперечним лідером цієї групи, народним депутатом та лідером Ліберальної партії України. Але протягом короткого часу були трагічно вбиті три власника корпорації ІСД.

Євген Щербань та Олександр Момот були застрелені в Донецьку, а Ахат Брагін – підірваний на донецькому стадіоні. Після цього вся власність корпорації ІСД, яка оцінюється в мільярди доларів США, перейшла Віктору Януковичу та Рінату Ахметову. Після трагічного вбивства Євгена Щербаня губернатором Донецької області також зміг стати Віктор Янукович. Керівники банди, яка вбила Євгена Щербаня, були одразу ж ліквідовані в Донецькій виправній колонії, за якою наглядали в той час прокурори Кузьмін та Пшонка. Що ще треба пояснювати і при чому тут до вбивства Євгена Щербаня моє прізвище?!
    Таких міжусобних кримінальних розборок, як в Донецькій області в 90-х роках, не було більше в жодному регіоні України. Юрій Луценко, коли став у 2005 році міністром внутрішніх справ, розкопав тільки в одному з донецьких териконів більше 30 трупів бізнесменів, суддів, адвокатів, слідчих та інших непокірних, яких ліквідували донецькі в 90-х роках. За що, в тому числі, Юрію Луценку помстилися та кинули за грати. Тоді, в 2005 році, Віктор Ющенко сказав Юрію Луценку «більше в териконах Донецької області не копати».
    Сьогодні Віктор Янукович вирішив свої злочини, скоєні в 90-х роках, перекласти на мене – свого головного політичного опонента - та спробувати залишити мене у в`язниці пожиттєво, а може, спробувати позбавити мене у своїй в`язниці життя, як він це робив в 90-х. Але ми не дозволимо йому це зробити. Віктор Янукович більше ніколи не буде Президентом України, які б кримінальні справи він проти мене не порушував. Я найближчим часом буду на свободі поруч із вами, а Україна займе своє гідне місце в європейській родині.
    Зараз, коли я пишу це звернення, тюремники встановлюють нові додаткові броньовані двері біля мене. Навіщо мене так охороняють сотні спецназівців в камуфляжі з автоматами?!
    Так само «загратовують» сьогодні в Україні свободу громадян, свободу слова, свободу зібрань, справедливість, право жити. Але куди б сьогодні Янукович не прилаштовував автомати, вони стріляють смертельними чергами в нього самого.
    Тримайтеся та вірте: все найгірше мине, невдовзі все буде по-іншому. А Віктор Янукович все правильно передчуває, виправдано боїться. Але в такий спосіб, як він намагається утримати владу, вона не утримається, такі дії тільки погіршують його і без того важке становище. Щоб зберегти таку бажану для нього президентську посаду, треба стати моральним, не корумпованим, демократичним та справедливим європейським лідером, а шлях політичних репресій, тиранії, диктату, клептоманії та відвертої тупості не веде до храму.

До швидкої зустрічі,
    Юлія Тимошенко

Дописів
    39 400

Типово

на Донбассе тогда работали практически все шахты и промышленные предприятия ещё худо бедно то жили,
    саме в цей час на заводах демонтували металеві конструкціі і продавали все, що можна було вивезти з заводів. це місто здали на металобрухт http://h.ua/story/335518/

им нужен был газ и электроэнергия, в обмен на которую они могли предложить весьма интересный ассортимент продукции, более интересный чем в Днепропетровской области и в более интересных объёмах . Там было за что бороться, поверьте....
    так я і запитую, чим саме розжилися після перемоги у боротьбі? ми ж вже знайємо, що достатньо було завалити Щербаня і Васілій кот.
    Востаннє редагував Rоlа: 22.01.2013 о 23:14

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

это ты сиди и прикалывайся, как при тогдашнем бюджете могла существовать коммерческая структура с годовым оборотом в 11 млрд. долл....
    а можна подробиці про 11 млрд. річного обсягу?
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

усе сядут... и кто щербаня заказал и кто кушнарева... время придет

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від vict Переглянути допис
    усе сядут... и кто щербаня заказал и кто кушнарева... время придет
    невже і ті, хто Аксельрода з Брагинським замовив?

L e s l i e
    Guest

Типово

невже і ті, хто Аксельрода з Брагинським замовив?
    и навить ти, хто пиццу замовыв

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від L e s l i e Переглянути допис
    и навить ти, хто пиццу замовыв
    це не я. їй бо.

L e s l i e
    Guest

Типово

це не я. їй бо.
    следователю расскажете

Globus
    Guest

Типово

интересное услышите на суде, откроете для себя много нового, хотя большую часть знает практически любой житель города......
    Уверен, приговор будет таким же
    http://zn.ua/POLITICS/synu_regionala..._ubiystvo.html)))

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Globus Переглянути допис
    Уверен, приговор будет таким же
    http://zn.ua/POLITICS/synu_regionala..._ubiystvo.html)))
    ви це кому?
    в них смисл життя - посадка Юлі, бо кожна бабця знає за шо. за це вони готові бути безкарно роздавленими машинами мажорів, вигнані з власних будинків і т.і.

Дописів
    8 672

Типово

Цитата Допис від Сергей Рыжак Переглянути допис
    Таких міжусобних кримінальних розборок, як в Донецькій області в 90-х роках, не було більше в жодному регіоні України. Юрій Луценко, коли став у 2005 році міністром внутрішніх справ, розкопав тільки в одному з донецьких териконів більше 30 трупів бізнесменів, суддів, адвокатів, слідчих та інших непокірних, яких ліквідували донецькі в 90-х роках. За що, в тому числі, Юрію Луценку помстилися та кинули за грати. Тоді, в 2005 році, Віктор Ющенко сказав Юрію Луценку «більше в териконах Донецької області не копати».
    И Ющенко хочется спасибо сказать.

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від iiss Переглянути допис
    И Ющенко хочется спасибо сказать.
    з нього в пеклі бджоли мед добуватимуть.

Дописів
    13 363

Типово

саме в цей час на заводах демонтували металеві конструкціі і продавали все, що можна було вивезти з заводів. це місто здали на металобрухт http://h.ua/story/335518/
    в Донецкой области таких городов по 5 на гектар. Даже если половину из них разобрать на металлолом (чего в 96 году ещё не было), всё равно ломоть будет достаточно жирный.....

так я і запитую, чим саме розжилися після перемоги у боротьбі? ми ж вже знайємо, що достатньо було завалити Щербаня і Васілій кот.
    после выполнения заказа Щербаня, результаты не заставили себя ждать:

Пик деятельности ЕЭСУ пришёлся на 1996—1997 года. Основным направлением деятельности была поставка газа в Днепропетровскую, Донецкую, Полтавскую, Черкасскую, Сумскую, Кировоградскую и Николаевскую области.

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%AD%D0%A1%D0%A3

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    з нього в пеклі бджоли мед добуватимуть.
    Фублін

Сторінка 67 з 302 ПершаПерша ... 17575859606162636465666768697071727374757677117167 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті