| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
И мне!!!!
[email protected]
Ира, спасибо за всё! Это "неперевершено" Гостям очень понравилось. Все дружно угадывали, чем же пропитан рулет из лаваша?
можно прайс на anna.pasit_собака_gmail.com
и напоминаю за заказ на 2кг сырой колбасы)
Здравствуйте,
у Вас такой ассортимент, что я прямо теряюсь.
можно я напишу то, что выбрала, а Вы меня поправите или дополните?
Хотелось бы, чтобы было разнообразно, сытно, красиво.
Фуршет на 15 человек на понедельник с доставкой (26 сент.)
Кільця кольорових перців фаршированих сиром, зеленню і яйцем на салатному листі - 10 шт.
Капрезе з баклажанів, моцарели і помідорів (стовпчиками на шпажці) - 10 шт.
Млинці з грибами - 5 шт. ?
Млинці з м”ясом - 5 шт. ?
Канапе:
-Хліб – сир – язик – маринований огірок - 10 шт.
-Сир - маринований грибок – шматочок балика – помідор чері – лимон - 10 шт.
-Сир-виноград - 10 шт.
Заварні тістечка з сирним кремом - 10 шт.
Міні-пиріжечки з листкового тіста з бринзою - 10 шт. (?20 шт.?)
Еклери з “фальшивою ікрою” з оселедця - 10 шт.
Рулетики з сьомги з сирним кремом (20 гр) - 10 шт.
Кульки з курячого філе в горіховій обсипці - 10 шт.
Шановні ковбасомани!
маю дві новини: добру і погану. Добра - що в вихідні займуся ковбаскою*-) Перші кілограмів 12. Потім - на тижні, орієнтовно в середу-четвер буде ще одна партія.
Якщо у когось є побажання щодо потрапляння в ту чи іншу партію - пишіть. Загальний список вивішу ввечері.
А погана новина - м"ясо подорожчало, причому порівняно із липнем - майже на 30% (хоча в телевізорі чомусь продовжують говорити, що ціни в нас не ростуть), відповідно дорожчає і ковбаска. Кілограм готової тепер буде коштувати 100 гривень (не на 30% подорожчання, зверніть увагу*-) ). Сира ковбаса - 87 грн.
Я розумію, що зміна ціни може вплинути на бажання придбати свіженьку ковбаску, тому дуже попрошу всіх, хто замовляв, відписатись і підтвердити або скасувати замовлення.
Звертаю увагу, що місця в морозилці у мене обмаль, тому сиру ковбасу потрібно буде розібрати оперативно*-)
Востаннє редагував Ірчик: 20.09.2011 о 12:12
Здравствуйте, как с Вами можно связаться? Хотим заказать фуршет. спасибо
Ира, спасибо большое за вкусняшки. Всем очень понравилось. Гости просили телефончик![]()
Думаю еще не раз воспользуемся вашими услугами![]()
Ирочка!
Спасибо за фуршет. Вы как всегда на высоте.
Все очень аппетитно выглядело и было невероятно вкусно!
мы согласны на новую цену, нужно 2 кг сырой колбаски
вышлите прайс пожалуйста на anna.pasit_собака_gmail.com
Надя, на здоров"я! Сподіваюсь, все доїхало нормально!
Дякую за відгук! Звертайтесь, завжди з радістю зроблю вам смачно!*-))
Ура! Рада, що все ок! Я серед ночі вставала подивитись, як там еклери, чи не холодно їм у холодильнику*-)))))))
Зазвичай наповнюю вже перед відправкою, а це ночували готові вже.
Звертайтесь!
і величезна дяка за корисності! На наступне замовлення - з мене бонус-сюрприз!*-))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks