| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Да я тоже только утром пил. В течении дня редко пью. Если завтра не забуду - попробую остановить.
Моя тоже древняя.
+++ тип паче у делонгі є набагато вище рінвя кавоварки, чим на фото й з помивкою молочної системи нема проблем вже давно, навіть в автоматичних капучінаторах. через мене в свій час тих делонгі (і не тільки) пройшло тьма. То у Зебра десь давно, давно "печаль" від молочників Тефаля/Філіпс залишилась мабуть, там дійсно - з тою помивкою молочної системи був триндець. Алеж, Jura - то дійсно клас вище й топ (на мій погляд теж) серед автоматичних кавоварок. делонгі й поряд не стояло, то є правда.
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Слабаки. У меня на кофемашине есть кнопка старт-стоп. Новая. Какой то дешевый Филипс. У малого тоже Филипс. Дорогой. Тоже есть кнопка.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
зупинити можливо любий вид заварювання, головне правили зупиняти тією кнопкою. котрою стартував напій. в більшості так. програмується кількість якраз в режимі поки держиш ллється, потім примусово зупиняєш - записує в память у більшості так. але бувають виключення. але зупинити можливо завжди примусово.
А я как вижу что оно в кружке поднимается тоже кнопку жму. На микроволновке))
купил фетучини. 7ккал на 100 г Попробуем. Продаются не в сухом а в вареном виде уже.
Те, у кого нет никаких вопросов к чистке кофемашин, обычно их просто не чистят как следует. Они засираются все. Одни меньше, другие больше. В итоге, в лучшем случае ваш кофе сопровождают ароматы прогорклого масла. В худшем - плесени.
И молочная группа не причем, это лишь вершина айсберга.
а ти взагалі, не про молочник? тоді згоден і до речі Jura з тим заморочніше, із-за іншого механізму формування "таблетки". Але гадаю, досконала чистка - то вже обслуговування раз на півроку наприклад, в мене те робить спеціаліст. А он МІХа каже, що те геть не треба роботи - поки є гарантіяМова ж не про те: дістати заварник й всі шіхлядки що дістаються й просто помити добре, я вірно розумію? якщо мова про досконалу чистку, згоден з тобою - то заморочно, але є спецалісти з обслуговування для того.
Жирдяи, у меня вообще тут никакой кухонной техники нет, только пару кастрюлек и пательня. И микроволновки нет.
Вот миксер правда купила, не выдержала.
.
Естественно, все вместе.
Я потому от машины и избавился. Кофе из нее пили редко, а чистить ее нужно было регулярно.
Если постоянно ей пользоваться, то оно уже больше смысла имеет. Но это не наш случай, мы постоянно варьируем ассортимент на столе.
Сейчас с туркой играюсь в основном.
Я видел электрические турки пробовал кто?
Не слышал хороших отзывов. Туристическая горелка + баллон работают на ура. С нормальной туркой.
Понятно. Нигде домашний кофе чтобы понравился не пил. Независимо от способа приготовления и оборудования.
Эспрессо или капучино с конопляным молоком предпочту в заведении. Но тут надо найти свое заведение.
Стинг приехал, на трибуне 100 еуро билет. Как то жаба вдруг проснулась..На те деньги можно в Германию попутешествовать(2х100 с ночевкой)) а Стинга в машине по дороге послушать))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks