Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Всегда считала, что у юристов интересная работа. Мозги шевеляться постоянно. Устаёшь канеха.
Ну так по пути ж завозим письма в канцеляриюне очень дорого. Ну и сроки ж есть на ответ? Не поспоришь?
Я еще не нудела тебе, но если нужно, то обращайся. Бесплатно на правах любимки )))))))))))))
Короче: вам всем Валерия передает привед )))))
майже дубль з іншої теми
копію притяг в плані ціни на профілактику, бо все руки не доходили поцікавитись може кому цікаво був тому ж 2006 році купив Термал.. по грошах щось до 1000. та ж байда по гарантії. 7 років. кожні два роки викликати на профілактику. 350 грн виклик.. плюнув. куплю краще новий як здохне.
сьоні висить об'ява на дверях під'їзду. профілактика, чистка бла бла бла.. дай думаю позвоню. набрав. "профілактика 200. якщо треба поміняти анод і решту, а їх треба міняти кожні півтора року, за все 350"... як він 9 років працює без ніяких профілактик? я звісно не уявляю що там у нього в середині)))) але воду гріє.. вода без запаху, кольору. фільтрів перед ним ніяких.. навіть хз чи треба його розбирати чистити.. може його взагалі потім назад хрен зберуть до кучі
Лёёёёёш, я тут письмо Созидателя читаю и падаю с кресла от ржачки. Если хо почитать, то почту мне кинь. Это ржака)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks