Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 63 з 121 ПершаПерша ... 13535455565758596061626364656667686970717273113 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 2407, показано з 1 241 по 1 260.

Тема: Днепр vs. Донецк ???

Звідки Ви
    Donbass/Donetsk
    Дописів
    1 174

Типово

Цитата Допис від buddy Переглянути допис
    От мені подобається: ляпне щось із серії "інфа 100%", його фактами тикають обличчям у багнюку - воно тут же визвіриться... але що цікаво: єдиний аргумент у нього це "лайно"... Воно не володіє ні офіціальною інформацією, ні статистикою, ні бодай якимись достовірними знаннями з предмету, але кругом суне своє "авторитетне" "лайно"...

Скажи, чого в тобі того лайна так багато, що ти його пхнеш у майже кожен свій пост на цьому форумі?..

Інтелект на рівні ПТУ-шника трієчника, їй-богу...
    Какими фактами?

Так ты ПТУ-шник отличник. Вот в чем дело. Ошибаешься я заканчивал Академию. Кстати, в Донецкой обл. больше вузов чем в Днепропетровской.
    Востаннє редагував turkul: 26.10.2012 о 22:24

Звідки Ви
    Donbass/Donetsk
    Дописів
    1 174

Типово

Цитата Допис від Duke Nukem Переглянути допис
    Міхєй, тьі?
    Впрочєм нєважно. http://lurkmore.to/Сперва_добейся

Да і какая там музьіка, реп - єто тєкст. Так что про міровьіх - енто токмо про Руссскій мір.
    Капец у вас приматов развлечения, я тебе про настоящую музыку, а ты бредом каким-то засираешь. Ну спасибо хоть Вовой зи Львова пугать не начал бы, а то счаз бы пол форума обрыгалось от такой крутой западнянской музыки, а точнее гавна.

Вам, рагулям до Михея как до луны.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 109

Типово

Цитата Допис від turkul Переглянути допис

Вот это западнянское гавно в Виннице ТРК по совместительству и гостиница. 3 или 2 звезды. все больше ничего в Виннице нет.

Где ты это гавно откопал про пять звезд?
    Ув. turkul, с каких пор Винница стала Зап. Украиной?!!!! Прекратите опускать Донбасс "ниже плинтуса"! Я (мягко выражаясь) не влюблён в Донецк, но после ваших постов мне становится за него обидно. Там живут хорошие люди, а после такого "пиара" какое к ним будет отношение? Тем более что отношение ВСЕЙ Украины к Донецку (включая Крым, и там отметились хорошо донецкие) мягко говоря недоброжелательное. Прекратите постить чушь. Пожалейте свой город ( если конечно он ваш).

израильский солдат
    Guest

Типово

Капец у вас приматов развлечения, я тебе про настоящую музыку, а ты бредом каким-то засираешь. Ну спасибо хоть Вовой зи Львова пугать не начал бы, а то счаз бы пол форума обрыгалось от такой крутой западнянской музыки, а точнее гавна.

у рагулей из Океан Эльзы есть платиновый альбом GLORIA. вот до этого донецко-московским рэперам не добраться))))

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Dlyk Переглянути допис
    Ув. turkul, с каких пор Винница стала Зап. Украиной?!!!! Прекратите опускать Донбасс "ниже плинтуса"! Я (мягко выражаясь) не влюблён в Донецк, но после ваших постов мне становится за него обидно. Там живут хорошие люди, а после такого "пиара" какое к ним будет отношение? Тем более что отношение ВСЕЙ Украины к Донецку (включая Крым, и там отметились хорошо донецкие) мягко говоря недоброжелательное. Прекратите постить чушь. Пожалейте свой город ( если конечно он ваш).
    а воно унівєрсітєтов не кончало. )))
    ви ж не сподівалися на то, що воно вас зрозуміє

Дописів
    170

Типово

Да нечего тут спорить, Донецк, Луганск чужеродные образования на теле Украинской Империи, надо отстегнуть их и заживем счастливо без этих русских анклавов.

Звідки Ви
    Donbass/Donetsk
    Дописів
    1 174

Типово

Цитата Допис від израильский солдат Переглянути допис
    у рагулей из Океан Эльзы есть платиновый альбом GLORIA. вот до этого донецко-московским рэперам не добраться))))
    Во-первых ОЭ это дешевое гавно для сопливых девочек.
    Во-вторых нет смвсла сравнивать разные направления.
    В-третьих, ты высоко то не взлетай с такими заявлениями, обожжешся.
    Мне например у ОЭ мало че нравится и при этом я с удовольствием слушаю Михея в роковом варианте, ОЭ на отсосе к сожалению. Для рагулей это неподъемный уровень.

Если ОЭ сравнивать с аналогичного плана роком, то Агата Кристи, НАУ, ЧиЖ и Ко, Смысловые галлюцинации, Би 2 и т.д. на голову выше.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    4 082

Типово

Какими фактами?

Так ты ПТУ-шник отличник. Вот в чем дело. Ошибаешься я заканчивал Академию. Кстати, в Донецкой обл. больше вузов чем в Днепропетровской.
    Академію чого? Явно не архітектурного профілю. Інакше б не палився на такому примітивному розумінні цього поняття...

израильский солдат
    Guest

Типово

Мне например у ОЭ мало че нравится и при этом я с удовольствием слушаю Михея в роковом варианте, ОЭ на отсосе к сожалению.

кого волнует что ты слушаешь? платиновый альбом=знак качества.

Дописів
    39 400

Типово

[video=youtube;Ms5aX_oggLs]...
    а до Ненсі , як до сонця, так?

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    4 082

Типово

Львів, до слова, це не тільки Вова зі Львова. Це ще й "Піккардійська терція" і "Океан Ельзи", наприклад... Твій Міхей з їх музикою навіть поруч не стояв...

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    4 082

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    а воно унівєрсітєтов не кончало. )))
    ви ж не сподівалися на то, що воно вас зрозуміє
    Воно й видно... Коли починаєш йому аргументовано і по полицям розжовувати що й до чого, в чому сіль, а в чому - лише "вивіска", воно видає єдиний тупий аргумент - "лайно"... При цьому про тактовну відповідь мови навіть не йде. А потім воно ображається, що його за розумного не вважають...

Звідки Ви
    Donbass/Donetsk
    Дописів
    1 174

Типово

Я делю более широко, Юго-восток и остальное...по Днепру.
    Без тебя Долнецк не обеднеет, на лирику давить не стоит, здесь этим никого не проймешь. Не нравится Донецк иди к львовянам, сэма раздавите и сельские хороводы поводите.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 109

Типово

Цитата Допис від израильский солдат Переглянути допис
    Но они РАГУЛИ с западэнщины а не из Данецксуперстармегасити! Априори "быдло свидомитске".Следовательно отстой! А вобще-то дискуссия теряет смысл, оппонент (гость из " Донецка) похоже действительно ПТУшник. Ну или очень молодой человек. На серьёзного донецкого не тянет.

Звідки Ви
    Donbass/Donetsk
    Дописів
    1 174

Типово

Академію чого? Явно не архітектурного профілю. Інакше б не палився на такому примітивному розумінні цього поняття...
    Янукович на соседней кафедре был завом. Эту академию я заканчивал.

Звідки Ви
    Donbass/Donetsk
    Дописів
    1 174

Типово

Воно й видно... Коли починаєш йому аргументовано і по полицям розжовувати що й до чого, в чому сіль, а в чому - лише "вивіска", воно видає єдиний тупий аргумент - "лайно"... При цьому про тактовну відповідь мови навіть не йде. А потім воно ображається, що його за розумного не вважають...
    От тебя лишь бла, бла, бла...ни одного аргумента.
    Скажи внятно. что ты мне аргументировал? Что в Днепре меньше гостиниц, парков, ВУЗов и т.д. так я с этим вроде и не спорю.

Звідки Ви
    Donbass/Donetsk
    Дописів
    1 174

Типово

Львів, до слова, це не тільки Вова зі Львова. Це ще й "Піккардійська терція" і "Океан Ельзи", наприклад... Твій Міхей з їх музикою навіть поруч не стояв...
    Людей то не смеши, гавном этим. Ты еще напугай меня группой Флит - композиция Ижачок. На до жэе было имбицилами такими быть, что такое спеть.
    Послушай настоящую музыку, а не сопливый рагульский рок для школьниц. ОЭ даже близко не подымет сий уровень.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Но они РАГУЛИ с западэнщины а не из Данецксуперстармегасити! Априори "быдло свидомитске".Следовательно отстой! А вобще-то дискуссия теряет смысл, оппонент (гость из " Донецка) похоже действительно ПТУшник. Ну или очень молодой человек. На серьёзного донецкого не тянет.
    в мене є і донецькі клієнти. шкода, що деякі дебіли з Донецька кидають тінь на цих нормальних людей.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Людей то не смеши, гавном этим.
    Послушай настоящую музыку, а не сопливый рагульский рок для школьниц. ОЭ даже близко не подымет сий уровень.

пля, істінно донецька група. всі пацани з Артьома, я вам точно говорю.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    4 082

Типово

Мне например у ОЭ мало че нравится и при этом я с удовольствием слушаю Михея в роковом варианте, ОЭ на отсосе к сожалению. Для рагулей это неподъемный уровень.

Если ОЭ сравнивать с аналогичного плана роком, то Агата Кристи, НАУ, ЧиЖ и Ко, Смысловые галлюцинации, Би 2 и т.д. на голову выше.
    Мдя... Ти хоч з основами музичної гармонії знайомий? Що таке музичні інтервали? Що таке акорди, які вони бувають? Що таке гармонічна музика, а що таке поліфонія?.. Що таке модуляція чи синкопа?.. Що таке субдомінантний септакорд і що вирізняє блюз з-поміж іншої музики?..

Музика - це не "крутий текст", написаний "під кайфом". Це в першу чергу високопрофесійний вокал і інструментальний супровід, мелодика і гармонія музичного твору. Якщо цього немає - гріш ціна такій музиці...

Сторінка 63 з 121 ПершаПерша ... 13535455565758596061626364656667686970717273113 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті