Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ув. turkul, с каких пор Винница стала Зап. Украиной?!!!! Прекратите опускать Донбасс "ниже плинтуса"! Я (мягко выражаясь) не влюблён в Донецк, но после ваших постов мне становится за него обидно. Там живут хорошие люди, а после такого "пиара" какое к ним будет отношение? Тем более что отношение ВСЕЙ Украины к Донецку (включая Крым, и там отметились хорошо донецкие) мягко говоря недоброжелательное. Прекратите постить чушь. Пожалейте свой город ( если конечно он ваш).
Да нечего тут спорить, Донецк, Луганск чужеродные образования на теле Украинской Империи, надо отстегнуть их и заживем счастливо без этих русских анклавов.
Во-первых ОЭ это дешевое гавно для сопливых девочек.
Во-вторых нет смвсла сравнивать разные направления.
В-третьих, ты высоко то не взлетай с такими заявлениями, обожжешся.
Мне например у ОЭ мало че нравится и при этом я с удовольствием слушаю Михея в роковом варианте, ОЭ на отсосе к сожалению. Для рагулей это неподъемный уровень.
Если ОЭ сравнивать с аналогичного плана роком, то Агата Кристи, НАУ, ЧиЖ и Ко, Смысловые галлюцинации, Би 2 и т.д. на голову выше.
Воно й видно... Коли починаєш йому аргументовано і по полицям розжовувати що й до чого, в чому сіль, а в чому - лише "вивіска", воно видає єдиний тупий аргумент - "лайно"... При цьому про тактовну відповідь мови навіть не йде. А потім воно ображається, що його за розумного не вважають...
Мдя... Ти хоч з основами музичної гармонії знайомий? Що таке музичні інтервали? Що таке акорди, які вони бувають? Що таке гармонічна музика, а що таке поліфонія?.. Що таке модуляція чи синкопа?.. Що таке субдомінантний септакорд і що вирізняє блюз з-поміж іншої музики?..
Музика - це не "крутий текст", написаний "під кайфом". Це в першу чергу високопрофесійний вокал і інструментальний супровід, мелодика і гармонія музичного твору. Якщо цього немає - гріш ціна такій музиці...
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks