Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував OUTCAST: 01.04.2009 о 20:50
1941-1945. Я помню! Я горжусь! Сталин всегда у мудаков виноват, а мудаки у мудаков никогда не виноваты (с)
Шо-то долго команды собираются....фанаты подустали ждать..."фанареть" начинают...
![]()
Все сволочи... Не взяли меня в судьи.
а я травмировал ногу сильно (((
Мне стало абсолютно неинтересно постить бред и т.п. (C) Zaurus
Коли ОУТКАСТ прийме громадянство Росії - тоді я вийду та зіграю проти нього у матчі Україна - Росія. На Дніпропетровському ж форумі може бути матч правого берега проти лівого, 12 кварталу проти Тополі, але ніяк не матч українців проти росіян. І якщо топікстартер достатньо несповна розуму, аби назвати себе фофудьєносцем, то нехай він грає й за свідомитів також.
1941-1945. Я помню! Я горжусь! Сталин всегда у мудаков виноват, а мудаки у мудаков никогда не виноваты (с)
А нука... кто был в 1983 на игре Днепр Спартак?
А?
А до этого Днепр - Динамо (Москва)
А?
Я был
Бился со спартаковцами и муорами, пили пиво потом. после полного признания НАШЕЙ ПОБЕДЫ!
Было мне,, малолетке , в ту пору 13 лет. Был я всех ниже на пол-головы, но вы**ывался, потому что знал - бросить через голову - могу любого
Щакс постарел
Мельчаем, браты! Только бороться и остаётся, хули...
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks