| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
сміт:
+Борис Филатов никак не относится ко всему сегодня тут сказанному не по теме
1234A:
отже, Боріса Філатова так ніхто і не зацікавив щодо спілкування державною. навіть державна посада.Заинтересуйте человека - он вам горы свернет
а як тоді треба? грошима, бусікамі?
![]()
Давайте не будем противопоставлять эффективность работы чиновника и культуру его поведения в СМИ. Особенно, если его хамство относится к высказыванию, его не касающемуся никаким образов вообще.
Пусть хоть попробует научиться хотя бы такому поведению, как в анекдоте:
На концерте классической музыки сосед во время паузы спрашивает соседку: "Это не Вы сказали ёb твою мать?". Та с ужасом смотрит на него. "А, извините, наверное, музыкой навеяло."
От хотів не спілкуватись, але не витримав.
warta, уявіть, ви - директор школи.
У вас є два вчителя історії, які тягнуть навантаження всієї школи. Один із вчителів погано знає державну мову, але намагається навчити дітей історії, хоч і на суржику, та свій предмет занє. Заміни вчителю немає - молодь не хоче йти до школи на таку зарплатню. Якщо вчителя звільнити, то другий вчитель не взмозі взяти все навантаження на себе.
Ваш вибір:
1. Звільнити педагога, який погано знає державну мову, але знає предмет - та залишити дітей без викладання предмету, чи доручити викладнання історії фізику або фізруку.
2. Залишити вчителя працювати.
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
+ 100 . В конце прошлого года у нас в школе учитель (молодой) преподавал на украинском языке - природоведение. Не доработав до конца года(2017) уволился. Хоть и проработал уже не 1 год. По простой причине -финансы. Он не мог одной школьной зарплатой обеспечить семью. Теперь его уроки пытается "тянуть" учитель совсем другого профиля. НЕТ желающих за эту зарплату ни на мове ни на языке. А они "там" размахнулись - по увольнять
ЗЫ причем жалко то что с детьми он очень даже ладил и дети его уважали
Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом.. Марк Твен.
бачу, мені пишуть.
якщо "варта" - то я.
була б я директоркою, у мене б взагалі питання невідповідності вчителів своїй посаді не виникло.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks