Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 6 з 27 ПершаПерша 12345678910111213141516 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 533, показано з 101 по 120.

Тема: Річниця дня народження Степана Бандери

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Цитата Допис від Sweet_Sveta Переглянути допис
    все вполне быть может, моего деда тоже дважды ранило осколками- в руку и в голову, однако не коммисовали, и тоже в 44 был на западной, давил сволочей. недодавил, как оказывается.
    Цитата Допис від Левша69 Переглянути допис
    так они 40 лет по чердакам и погребам прятались, вояки бравые...

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Цитата Допис від Лубенський Переглянути допис
    Якщо служили та давали присягу Радянському Союзу, а зараз живете в Україні, тобто в окупованій частині СРСР, платите податки, користуєтеся соціальними благами цієї країни, то Ви - колаборціоніст, пристосуванець і зрадник, так виходить? А Бандера присяги СРСР не давав, воював проти нього, навіть після війни не залишився в Союзі, не прийняв громадянство і загинув вірним клятві, яку давав народу України. То як розуміти Вашу логіку? Ви ллєте бруд на Бандеру і Шухевича прикриваючи свій колаборціонізм? Комплексуєте? Поясніть мені малолітньому будь ласка.
    ну а на счёт формы, чего молчим?

да, напомните- ка, сколько украинцев уничтожили нацисты, чьими пособниками были ваши ХЕРои Бандера и Шухевич..?

Zaurus
    Guest

Типово

Якщо служили та давали присягу Радянському Союзу, а зараз живете в Україні, тобто в окупованій частині СРСР, платите податки, користуєтеся соціальними благами цієї країни, то Ви - колаборціоніст, пристосуванець і зрадник, так виходить? А Бандера присяги СРСР не давав, воював проти нього, навіть після війни не залишився в Союзі, не прийняв громадянство і загинув вірним клятві, яку давав народу України. То як розуміти Вашу логіку? Ви ллєте бруд на Бандеру і Шухевича прикриваючи свій колаборціонізм? Комплексуєте? Поясніть мені малолітньому будь ласка.
    Я давно говорил что ЗУ отделить нафиг стеной от Украины - пусть жрут свои сахараные буряки с грибами

Ну а кто были Шухевич,Бандера,Побигущий и Стецько надеюсь тут говорить не нужно

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Цитата Допис від Zaurus Переглянути допис
    Я давно говорил что ЗУ отделить нафиг стеной от Украины - пусть жрут свои сахараные буряки с грибами
    там и буряков нет, леса вырубили- в Европу продали, так, шо, и грибов- тоже нет... Говерлу грызть будут...

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    2 269

Типово

ну а на счёт формы, чего молчим?

да, напомните- ка, сколько украинцев уничтожили нацисты, чьими пособниками были ваши ХЕРои Бандера и Шухевич..?
    За форму вже казав - не по-кишені вона мені. І досить вже робити заяви необгрунтовані. Такими "пособнікамі" можна назвати усіх громадян, що жили в окупованій Україні, працювали, платили податки і т.д. Абвер не було звинувачено в злочинах проти людства в Нюрнберзі, про це Вам (якщо не помиляюсь) вже казав форумчанин із Севастополя.
    Від мого питання Ви відмежувалися, ну то й не дивно, Вас ще в Союзі мабуть вчили правильно жити за подвійними стандартами
    У вогні перетоплюється залізо у сталь. У боротьбі перетворюється народ у націю. (Є.Коновалець)

Дописів
    32 194

Типово

За форму вже казав - не по-кишені вона мені. І досить вже робити заяви необгрунтовані. Такими "пособнікамі" можна назвати усіх громадян, що жили в окупованій Україні, працювали, платили податки і т.д. Абвер не було звинувачено в злочинах проти людства в Нюрнберзі, про це Вам (якщо не помиляюсь) вже казав форумчанин із Севастополя.
    Від мого питання Ви відмежувалися, ну то й не дивно, Вас ще в Союзі мабуть вчили правильно жити за подвійними стандартами
    Ради идеалов - можно было бы и поднапрячься - подзаработать копеечку. Было бы желание.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    2 269

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Ради идеалов - можно было бы и поднапрячься - подзаработать копеечку. Было бы желание.
    Не форма красить людину, а вчинки (с)
    У вогні перетоплюється залізо у сталь. У боротьбі перетворюється народ у націю. (Є.Коновалець)

Дописів
    94

Типово

все вполне быть может, моего деда тоже дважды ранило осколками- в руку и в голову, однако не коммисовали, и тоже в 44 был на западной, давил сволочей. недодавил, как оказывается.
    Знамо дело, ранение в руку называется "самострел". А не комисовали его потому что он был рембо-мересьев и без него никак? Короче брехун ваш дед как и прадед Зауруса.

Дописів
    7 965

Типово

это они лично Вам сказали?

зы
    подтирался я, подтирался...
    Вы, наверно, пропустили. Есть такая штука - Google Image. Рекомедую.

ЗЫ. Насчёт "подтирался" я понял. Запах сомнений не оставляет...
    У каждого своя рифма на слово "звезда"

Sweet_Sveta
    Guest

Типово

Цитата Допис від EL2012 Переглянути допис
    Знамо дело, ранение в руку называется "самострел". А не комисовали его потому что он был рембо-мересьев и без него никак? Короче брехун ваш дед как и прадед Зауруса.
    ко-ко-ко- ответил голос со стороны параши.
    но ответить легко, потому что осколочное ранение- это не ранение огнестрелом. и последствия несравнимы.
    хотя петухи не люди, откуда им знать.

Дописів
    32 194

Типово

но ответить легко, потому что осколочное ранение- это не ранение огнестрелом. и последствия несравнимы.
    Да не обращай внимание на придурков. Всё, что им остаётся - пытаться принизить подвиг героев, осознавая своё ничтожество. Опарыши.

Дописів
    94

Типово

Светлана ну что вы несете? Комисовали людей тогда на раз-два, потому что техники и оружия было мало, а людей было с избытком. Дед ваш был молодец что воспитал такую истую комунистку и придуманные истории ему допомогли.

Дописів
    94

Типово

А вы уважаемый 1го числа стекломой допивали или в буденовке против бандеровцев воевали? Буденовка аутентичная есть?

Дописів
    32 194

Типово

А вы уважаемый 1го числа стекломой допивали или в буденовке против бандеровцев воевали? Буденовка аутентичная есть?
    Ступай-ка в поближе к отхожему месту, голубок. Сиди там и жди - когда спросят о чём-либо. ))

Сиамский Кот
    Guest

Типово

нэ усих, а тых хто на сторону ворога перейшов

в общем- сам найдёшь...
    ну та я увижу ответ:

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Да не обращай внимание на придурков. Всё, что им остаётся - пытаться принизить подвиг героев, осознавая своё ничтожество. Опарыши.
    +++

Sweet_Sveta
    Guest

Типово

Светлана ну что вы несете? Комисовали людей тогда на раз-два, потому что техники и оружия было мало, а людей было с избытком. Дед ваш был молодец что воспитал такую истую комунистку и придуманные истории ему допомогли.
    *facepalm.jpeg*
    удаляюсь, метанием наночастиц перед нежвачными парнокопытными заниматься не буду.

Дописів
    11 791

Типово

ты видать наркоман

Дописів
    94

Типово

Ступай-ка в поближе к отхожему месту, голубок. Сиди там и жди - когда спросят о чём-либо. ))
    Не проэцируйте свою ориентацию на всех, 1го января "фашыстыбендеровцы" в вашем городе с факелами ходили, а вы шмурдяком похмелялись? Интернет боец!
    Вы опозорили своего героического деда! Стыд и позор таким соплякам как вы.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    2 269

Типово

нэ усих, а тых хто на сторону ворога перейшов
    Перейшов звідки? Невже зі сторони друга? Ви трохи недоговорюєте, бо не переходив ніхто. Не було звідки переходити.

ну та я увижу ответ:
    Ваше питання звучить в стилі:
    Ты перестала пить коньяк по утрам, отвечай -- да или нет? (с)
    Не були вони посібниками нацистів, тому і питання сформоване невірно.
    А якщо до самих нацистів, то таки да, знищили українців багато, але до показників більшовицьких катів їм дууже далеко.

Сторінка 6 з 27 ПершаПерша 12345678910111213141516 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті