Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 6 з 64 ПершаПерша 1234567891011121314151656 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 101 по 120.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Атеїсти і вчені скажуть, що Попередження було ілюзією

Неділя 3 липня 2011 час 18,30 годин

Моя ніжно улюблена дочко ви повинні рухатися вперед, дивіться прямо перед собою і слідуйте Моїм інструкціям. Не звертайте в сторону, коли ви в даний час піддаєтеся нападам лукавого кожну хвилину дня. Зосередьтеся тільки на Мені. Ви повинні навчитися розуміти, що час, проведений у Моїй компанії, особливо на Поклонінні(Адорації) має важливе значення, якщо ви хочете триматися на вершині цієї місії. Тривалість перебування в молитві важливе ще й тому,- що чим довше ви будете проводити в тісному спілкуванні зі Мною, тим більше милості ви отримаєте. Невиконання цієї вимоги буде означати, що ви залишаєте себе беззахисною для атак обманщика.

Мої слова, Моя дочко, ігноруються багатьма, хто не хоче слухати. Є багато причин для цього. Багато хто з Моїх дітей сьогодні закрили очі на правду про їх духовне життя. Вони охоплюють світ і все,що він пропонує в якості заміни на хліб життя. Багато хто також побоюються лжепророків цього віку, в якому лжепророки з'являються скрізь. Це плутанина, що сатана хоче викликати, щоб ті справжні Мої посланці були непоміченими. Через смирення що характерне Моїм візіонерам, вони не можуть підняти себе в очах всього світу, бо це не в їхньому характері. Помилкових провидців буде штовхати себе в центр уваги. Їх увагу буде зосереджено на самих себе. Їх повідомлення можуть здатися достовірними та повними квіткової мови показуючи уривки з Біблії, де це зручно, але там будуть два ключових аспекти їх повідомлення, які будуть виявляти їх неправдивими що вони передають. По-перше, вони будуть центром уваги через ці повідомлення, і будуть користуватися всією увагою, яку вони отримують. І аж потім, самі повідомлення. Вони будуть оманливими,їх буде важко читати і не залишать незабутнє враження на душу. На жаль, Моя дочко Церква має тенденцію ігнорувати справжніх провидців, бо вони повинні проявити відповідальність у цих питаннях.

Тому, набагато простіше Моїй Церкві, щоб підтримати ті повідомлення, які включають уривки з Біблії, щоб оголосити їх достовірними. Не так-то просто це для них, щоб прийняти простоту Мого вчення, особливо якщо сьогодні велика частина істини ховається за маскою толерантності. Не легко сприймається нагадування про кінець часів, коли, через страх і неуцтво, тим самим Священні службовці відмовляються приймати мою чашу і діяти відповідально.

Це найважливіший момент в історії світу. Всі ознаки були дані Моїм візіонерів протягом останнього століття все ж вони ігноруються і штовхнули вбік,оскільки вони ховають голову в пісок. Саме в цей час Мої священні службовці повинні багато проповідувати про важливість мого повернення на Землю. Вони повинні підготувати душі, нагадуючи їм про наслідки відмови спокутувати своєї провини, поки вони ще на цій землі. Тому що вони не можуть попросити вибачення після смерті. Я закликаю Моїх священних службовців зараз. Чому ви не хочете підкреслити це в ваших стадах? Чому ви не активно обговорюєте наслідки для Моїх дітей під час Великого Покарання? Хіба вам не відомо , що багато Моїх дітей втратять свої душі антихристу, який вже тут, на цій землі перед стрибком(ростом),що він чекає своєї години. Мої діти повинні розуміти, що Попередження, в той час як великий акт милосердя, це тільки перший етап того, що буде дуже важким і складним періодом для всіх Моїх дітей. Бо після того, ті, запеклі грішники і послідовники сатани будуть заперечувати Моє існування.

Атеїсти скажуть, що це глобальна ілюзія. Вчені будуть шукати логічне пояснення, але його не буде. Тим часом Мої послідовники будуть розриватися на дві частини. Багато мільйонів будуть навернені, але вони будуть здивовані брехнею що пошириться групою зла, одною світовою смертельною організацією, метою якої є знищити людей із-за їх власної фінансової вигоди.

Діти, якщо достатня кількість людей не може залишитися на істинному шляху,
    то це не буде можливо, щоб запобігти впливу покарання. Бо це є, коли Бог Отець буде рухатися, щоб зупинити знищення грішниками Свого творіння і Його дітей. Він дозволить землетруси такої сили, якої ніколи раніше не відчували, вулкани в найнесподіваніших місцях, і земля буде покинута, як корабель у бурхливій воді,без якора, щоб триматися на одному місці.

Будь ласка, діти дозвольте Попередженню, щоб врятувати вас всіх.
    Погодьтеся, що це диво допоможе врятувати мільйони людей, які, в іншому випадку були б втрачені. Але для тих, хто не хоче змінити своє життя вони віддадуть перевагу будинку сатани. Без молитви немає ніякої надії для них, бо вони будуть позбавлені ключів Нового Раю на землі. Замість цього вони будуть горіти у вогні пекла. Якби вони знали, куди ця стежка зла веде їх, ви думаєте, вони б змінити свій спосіб життя? Діти, будь ласка, допоможіть їм, кажучи їм правду. Моліться, щоб врятувати їхні душі, якщо вони не будуть слухати. Бо це все, що ви можете зробити.

Ваш улюблений Спаситель

Справедливий Суддя і Цар Милосердя

Ісус Христос

Дописів
    1 517

Типово

Цитата Допис від Рус7519 Переглянути допис
    А шо не так? Йегова(Яхве Саваоф) - Бог отец, И.Х - его сын, Исус Йеговович - не обидно аж никак! В чём прикол? Че-то не пойму, объясните грешному?))
    покажіть мені місце у Євангелії де таким іменем Господь називає себе?
    Хіба Господь не навчав що "ваша відповідь має бути так-так, ні-ні,все інше від лукавого...
    Не додавайте до Божого свого,бо наше часто грішне,а Боже найдосконаліше...
    Мир вам і Божої любові!

Звідки Ви
    Суворова стрит
    Дописів
    6 962

Типово

Цитата Допис від volodymyr Переглянути допис
    покажіть мені місце у Євангелії де таким іменем Господь називає себе?
    Хіба Господь не навчав що "ваша відповідь має бути так-так, ні-ні,все інше від лукавого...
    Не додавайте до Божого свого,бо наше часто грішне,а Боже найдосконаліше...
    Мир вам і Божої любові!
    А я ничего и не добавляю, В Старом Завете есть имена Вашего христианского бога-отца. В церквях на потолке дедушка добрый такой - господь Саваоф написано.
    Не на все вопросы можно адекватно ответить да или нет. Попробуйте эксперимента ради на такой ответьте: Ваши близкие знают, что Вы Сатане поклоняетесь? Прошу: Да или Нет, как учил Ваш господь.

Дописів
    1 517

Типово

Цитата Допис від Рус7519 Переглянути допис
    А я ничего и не добавляю, В Старом Завете есть имена Вашего христианского бога-отца. В церквях на потолке дедушка добрый такой - господь Саваоф написано.
    Не на все вопросы можно адекватно ответить да или нет. Попробуйте эксперимента ради на такой ответьте: Ваши близкие знают, что Вы Сатане поклоняетесь? Прошу: Да или Нет, как учил Ваш господь.
    Богу Єдиному служу в Святій Трійці хвальній,Єдиноіснуючій..А сатани відрікаюсь назавжди...
    Мир вам і Божої любові!

Дописів
    1 517

Типово

Неважливо яка ваша релігія, є тільки один Бог

Неділя 11 вересня 2011 19,15 годин

Моя улюблена дочко, коли Мої діти відчувають розпач,налякані або самотні скажіть їм, що вони повинні звернутися до Мене. Ніколи раніше так багато Моїх дітей в усьому світі відчувають таку порожнечу у своєму житті. При відсутності напрямку вони приходять більш віддаленими, коли вони харчуються на дієті зі сміття. Щодня ЗМІ годує їх історіями, які показують зло, що присутнє в світі,тримає так багато країн у страху. Тоді є відсутність духовної їжі, і,замість цього дієта брехні, коли вам розповідають про чудеса мирських амбіцій. Все це, ви розумієте такі речі, розчаровують. Тоді, як ви прагнете до такої цілі,де ви неодмінно захочете досягти цих висот, знову ж таки, ви будете розчаровані.

Пам'ятаєте, Я є ваша їжа діти. Це буде тільки через Мене, що ви знайдете справжній мир, достаток і чисту любов у ваших серцях. Це не можливо, щоб отримати такий мир в іншому місці.

Зверніться до Мене тепер кожен з вас, хто страждає скорботу у ваших серцях. Дозвольте Мені тримати і втішити вас. Для вас, Мої діти,що втрачені, але дорогоцінні душі. Багато хто з вас заблукав і не знає свій шлях назад до мого стада. Деякі з вас вибрали інше стадо -це стадо не від Мене.

Послухайте Мій заклик, коли ви чуєте Мій голос у вашій душі ви будете знати правду. Я ваш шлях до Мого Вічного Отця. Пам'ятайте, що багато з вас, хто по-різному називає Бога Отця, Вседержителя можуть як і раніше поклонятися тому ж Богу -Існує тільки один Бог. Наближається час, тепер час, коли його слава буде відкрита світові. Неважливо, яка ваша інтерпретація Бога Отця.Він є Любов.
    Його милість всеохоплююча. Йдіть,і зверніться до Нього зараз скрізь, де ви знаходитесь у світі. Він чекає вашого відклику.

Ваш Улюблений Спаситель

Ісус Христос

http://www.thewarningsecondcoming.co...-only-one-god/

Дописів
    1 517

Типово

Ніколи не погрожуйте іншим в ім'я Моє

Субота 10 вересня 15,30 годин

Я говорю з вами сьогодні, Моя улюблена дочко необхідно коритися Мені в усьому. Моя дочко всі Мої послідовники, для того, щоб бути гідними Моєї любові і відданості, повинні виконувати заповіді Отця Мого.
    Хоча вони і можуть коливатися час від часу вони повинні прагнути весь час слідувати правилу любові. Любіть один одного і поставте вашого ближнього перед власними потребами. Тоді все стане на свої місця.

Ті, хто називають себе Моїми послідовниками повинні бути дуже обережні щодо того, як вони поширюють Моє Святе Слово. Якщо вони потрапляють у пастку зарозумілості, самоправедності, або коли вони засуджують інших в ім'я Моє, вони ображають Мене дуже. Ніколи не погрожуйте іншим покаранням,що вони можуть очікувати від Мене. Ніколи не кажіть іншим, що Я покараю їх, тому що ви відчуваєте гнів до них з яких-небудь причин. Бо, коли ви робите це, ви будете винні в запереченні Мене, тому що ви будете перекручувати істину відповідно до власного порядку денного. Ніколи не відчувайте себе вище інших, тому що ви привілейовані у істині.

Діти Я люблю всіх Моїх дітей, навіть якщо вони помиляються і блукають. Моліться за них у всі часи, якщо ви стверджуєте, що є Моїми істинним послідовниками .Всіма способами проповідуйте істину. Скажіть їм, завжди про Мою глибоку любов до Моїх дітей. Але ви ніколи не повинні судити їх. Ніколи не кажіть іншим, що їх гріхи, або ті, які ви вважаєте гріхами,і що вони будуть напевно покарані Мною , тому що ви не маєте права це робити.

Моє сьогоднішнє послання дуже просте. Коли ви любите Мене і говорите в ім'я Моє, ви ніколи не повинні підносити себе з-за цього. Ви ніколи не повинні погрожувати вашим братам чи сестрам, або кидати тінь в ім'я Моє.

Пам'ятайте, тому що ви Мої послідовники ви будете мішенню Обманщика саме через свою віру. Таким чином, ви повинні бути обережні, що він не обдурив вас і щоб ви не зробили гріх проти своїх братів чи сестер.

Ви повинні залишатися сильними діти Мої. Я даю вам це послання, щоб направляти вас і, щоб тримати вас на правильному шляху до Мене.

Ваш Улюблений Ісус

Цар Людства

http://www.thewarningsecondcoming.co...rs-in-my-name/

Звідки Ви
    Суворова стрит
    Дописів
    6 962

Типово

Богу Єдиному служу в Святій Трійці хвальній,Єдиноіснуючій..А сатани відрікаюсь назавжди...
    Мир вам і Божої любові!
    Вот видите, не смогли на мой вопрос ответить да или нет, пришлось Символ Веры включить, или шо там это.

Дописів
    1 517

Типово

Моліться за душі тих, кому загрожує прокляття, які не переживуть Попередження

Четвер 28 липня 15:30 годин

Моя дочко духовна сухість що ви переживаєте за останні кілька днів, коли ви знайшли неможливо було молитися обманщик намагається відтягнути вас від Мене.

Тепер, коли ви дали своє остаточне зобов'язання стати жертовною душею Мого Вічного Отця, щоб допомогти Мені врятувати душі ви тепер отримаєте додатковий захист для запобігання обманщика щоб не відволікав вас.

Час прийшов для великої кількості молитов в цьому ваш останній шанс, дітей, щоб допомогти врятувати ті душі, які не доживуть до попередження. Будь ласка,візьміть до уваги Мій заклик молитися старанно для цих бідних загублених дітей в серпні що призначений для порятунку душ.

Розкажіть молитовним групам всюди слідувати моїм дорученням щодо щоденної Меси (Служби Божої), щодня Євхаристії і одного дня посту в тиждень протягом усього місяця. Не варто недооцінювати силу,що ваші молитви будуть мати, коли мова йде про порятунок душі.

Розпочніть молитися за тих членів своєї сім'ї, які перебувають в гріху або які не є віруючими. Вони включають в себе близьких друзів і знайомих, які відвернулися від Мого вчення охоче і які наносять несправедливості на інших. Вони потребують ваших молитов зараз.

Зараз настав час для спокійного відображення, оскільки день для Попередження наближається. Тиха, безперебійна молитва і відданість викликається для команди, і Я,закликаю Моїх священиків в усьому світі заохочувати Моїх дітей молитися за душі тих, кому загрожує прокляття. Тільки молитва може допомогти їм зараз особливо молитву до Мого Божого Милосердя.

Об'єднуйтеся в любові до Мене.

Ваш улюблений Спаситель

Ісус Христос

Дописів
    1 517

Типово

Неділя 3 липня 2011 час 18,30 годин

Моя ніжно улюблена дочко ви повинні рухатися вперед, дивіться прямо перед собою і слідуйте Моїм інструкціям. Не звертайте в сторону, коли ви в даний час піддаєтеся нападам лукавого кожну хвилину дня. Зосередьтеся тільки на Мені. Ви повинні навчитися розуміти, що час, проведений у Моїй компанії, особливо на Поклонінні(Адорації) має важливе значення, якщо ви хочете триматися на вершині цієї місії. Тривалість перебування в молитві важливе ще й тому,- що чим довше ви будете проводити в тісному спілкуванні зі Мною, тим більше милості ви отримаєте. Невиконання цієї вимоги буде означати, що ви залишаєте себе беззахисною для атак обманщика.

Мої слова, Моя дочко, ігноруються багатьма, хто не хоче слухати. Є багато причин для цього. Багато хто з Моїх дітей сьогодні закрили очі на правду про їх духовне життя. Вони охоплюють світ і все,що він пропонує в якості заміни на хліб життя. Багато хто також побоюються лжепророків цього віку, в якому лжепророки з'являються скрізь. Це плутанина, що сатана хоче викликати, щоб ті справжні Мої посланці були непоміченими. Через смирення що характерне Моїм візіонерам, вони не можуть підняти себе в очах всього світу, бо це не в їхньому характері. Помилкових провидців буде штовхати себе в центр уваги. Їх увагу буде зосереджено на самих себе. Їх повідомлення можуть здатися достовірними та повними квіткової мови показуючи уривки з Біблії, де це зручно, але там будуть два ключових аспекти їх повідомлення, які будуть виявляти їх неправдивими що вони передають. По-перше, вони будуть центром уваги через ці повідомлення, і будуть користуватися всією увагою, яку вони отримують. І аж потім, самі повідомлення. Вони будуть оманливими,їх буде важко читати і не залишать незабутнє враження на душу. На жаль, Моя дочко Церква має тенденцію ігнорувати справжніх провидців, бо вони повинні проявити відповідальність у цих питаннях.

Тому, набагато простіше Моїй Церкві, щоб підтримати ті повідомлення, які включають уривки з Біблії, щоб оголосити їх достовірними. Не так-то просто це для них, щоб прийняти простоту Мого вчення, особливо якщо сьогодні велика частина істини ховається за маскою толерантності. Не легко сприймається нагадування про кінець часів, коли, через страх і неуцтво, тим самим Священні службовці відмовляються приймати мою чашу і діяти відповідально.

Це найважливіший момент в історії світу. Всі ознаки були дані Моїм візіонерів протягом останнього століття все ж вони ігноруються і штовхнули вбік,оскільки вони ховають голову в пісок. Саме в цей час Мої священні службовці повинні багато проповідувати про важливість мого повернення на Землю. Вони повинні підготувати душі, нагадуючи їм про наслідки відмови спокутувати своєї провини, поки вони ще на цій землі. Тому що вони не можуть попросити вибачення після смерті. Я закликаю Моїх священних службовців зараз. Чому ви не хочете підкреслити це в ваших стадах? Чому ви не активно обговорюєте наслідки для Моїх дітей під час Великого Покарання? Хіба вам не відомо , що багато Моїх дітей втратять свої душі антихристу, який вже тут, на цій землі перед стрибком(ростом),що він чекає своєї години. Мої діти повинні розуміти, що Попередження, в той час як великий акт милосердя, це тільки перший етап того, що буде дуже важким і складним періодом для всіх Моїх дітей. Бо після того, ті, запеклі грішники і послідовники сатани будуть заперечувати Моє існування.

Атеїсти скажуть, що це глобальна ілюзія. Вчені будуть шукати логічне пояснення, але його не буде. Тим часом Мої послідовники будуть розриватися на дві частини. Багато мільйонів будуть навернені, але вони будуть здивовані брехнею що пошириться групою зла, одною світовою смертельною організацією, метою якої є знищити людей із-за їх власної фінансової вигоди.

Діти, якщо достатня кількість людей не може залишитися на істинному шляху,
    то це не буде можливо, щоб запобігти впливу покарання. Бо це є, коли Бог Отець буде рухатися, щоб зупинити знищення грішниками Свого творіння і Його дітей. Він дозволить землетруси такої сили, якої ніколи раніше не відчували, вулкани в найнесподіваніших місцях, і земля буде покинута, як корабель у бурхливій воді,без якора, щоб триматися на одному місці.

Будь ласка, діти дозвольте Попередженню, щоб врятувати вас всіх.
    Погодьтеся, що це диво допоможе врятувати мільйони людей, які, в іншому випадку були б втрачені. Але для тих, хто не хоче змінити своє життя вони віддадуть перевагу будинку сатани. Без молитви немає ніякої надії для них, бо вони будуть позбавлені ключів Нового Раю на землі. Замість цього вони будуть горіти у вогні пекла. Якби вони знали, куди ця стежка зла веде їх, ви думаєте, вони б змінити свій спосіб життя? Діти, будь ласка, допоможіть їм, кажучи їм правду. Моліться, щоб врятувати їхні душі, якщо вони не будуть слухати. Бо це все, що ви можете зробити.

Ваш улюблений Спаситель

Справедливий Суддя і Цар Милосердя

Ісус Христос

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    29 666

Типово

эко приложили. вот и очерчен круг врагов

Palomnik
    Guest

Типово

Цитата Допис від -=coNDor=- Переглянути допис
    Христиане тоже сюда относятся. Так как "контактерство" и "визионерство" с библейским христианством несовместимы.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    29 666

Типово

Цитата Допис від Palomnik Переглянути допис
    Христиане тоже сюда относятся. Так как "контактерство" и "визионерство" с библейским христианством несовместимы.
    главное, штоп розарий был, четки и внутреннее ощущение, что это правда

Дописів
    1 517

Типово

Класична помилка, допущена при спробі стати ближче до Мене

Неділя 18 вересня 2011 18,15 годин

Я прийшов в ім'я Ісуса Христа, Сина Бога Всевишнього. Я є той самий.

Моя ніжно улюблена дочко, чому ж людина продовжує шукати відповіді на її існування за допомогою науки. Вони шукають і шукають, але відповіді, які вони придумали, не відповідають дійсності, і так далекі від істинного існування духовної сфери Царства Отця Мого, що ви повинні молитися за ці душі.

Я знаю, що прийняти правду про Моє існування,та Мого улюбленого Отця є дуже важким діти.Бо кожного разу коли очі намагаються побачити істину, сатана відволікає вашу увагу в іншу сторону. Велику частину часу він буде використовувати логіку, щоб переконати Моїх дітей що Царство Отця Мого - просто плід уяви людей. Він буде використовувати комфорт, матеріальний світ, щоб переконати вас, що вони повинні бути вашим пріоритетом.

Тоді є душі, які дійсно розуміють істину. Вони роблять класичну помилку, коли намагаються стати ближчими до Мене. Це легко для них, щоб, як тільки їх матеріальне благо забезпечиться, вони можуть рухатися вперед самі по собі в духовну подорож. Але це не так,насправді. Ви повинні, всіма засобами, захистити свої родини і ваші будинки. Ви повинні годувати тих, хто залежить від вас. Після цього ви повинні покласти Мене спочатку, перш ніж всі земні блага. Це буде ваша перепустка в Рай. Людина є ніщо без Бога. Ніяка матеріальна розкіш не буде,і не може, замінити любов до Бога. І вони(багатства) не можуть бути збережені, або ж та сама ціна покладена на них, якщо ви хочете дійсно обійняти Мене у вашому серці.

Довіртеся Мені і про інше будуть піклуватися. Якщо ви спробуєте зробити все на свій розсуд і триматися за багатство, тому що ви можете мати краще з обох світів, ви будете розчаровані.

Пам'ятайте Моя любов до вас буде годувати ваші душі. Матеріальне багатство буде годувати тілесні бажання, але воно втратиться протягом певного часу, і ви залишитеся ні з чим.

Будь ласка, діти, незалежно від того, наскільки це важко, дозвольте Мені направити вас на шлях істини до вічного щастя. Просто попросіть Мене по Мою допомогу, і Я відповім.

Ваш улюблений Вчитель і Спаситель

Ісус Христос

http://www.thewarningsecondcoming.co...-closer-to-me/

Дописів
    1 517

Типово

Найважливіша подія після Мого Воскресіння

Понеділок 19-го вересня 2011 20,15 годин

Моя ніжно улюблена дочко Я маю намір привести кожного чоловіка, жінку та дитину в Мій Новий Рай на Землі. Бо, якщо тільки одна душа залишається позаду це порушило б Моє серце. Саме тому число посланників що Я зараз послав у світ збільшилося. Саме тому вони можуть поширювати Моє Святе Слово і заохочувати до навернення.

Я не відправив послів щоб лякати Моїх дітей. Навпаки, роль Моїх посланників є підготовка кожної людини на цій землі, щоб вони були готові і гідні жити в цьому Новому Раю.

Мої діти, часи у яких ви живете є неприємними. Закон і порядок зламався. Жадібність призвела до того, що ваша фінансова стабільність була вкрадена у вас. Самопрослава і одержимість з амбіцією привела до того, що ваша віра була також віднята від вас.

Як сім'я, де немає батьківського контролю

Ви, Мої діти, ніби як в сім'ї, де немає батьківського контролю. Як зіпсована дитина, ви отримуєте всі матеріальні блага ви жадаєте без того, щоб заробити їх. Вам надається їжа,за яку вам не доводиться трудитися. Все, що не влаштовує вас замінили ще однією новинкою, іншим стимулятором. Однак ніщо не задовольняє надовго. Потім рядки трапляються серед дітей, кожен з яких прагне керувати іншими, щоб отримати по-своєму. Фізичні війна може спалахнути. Але ніхто не відповідає, і тому вони один одному роблять боляче іноді з тяжкими наслідками.

Ось як Я дивлюся на світ. Мої діти нещасливі, не вистачає душевного комфорту, але відмовляються щоб їх вела Моя Церква. Церква Моя, сьогодні, не може контролювати таке недисципліноване населення, яке не знаходить відданість до Мене, щоб бути настільки ж стимулюючими, як земні блага плоті.

Війна руйнує людство і духовний занепад створив вакуум у світі, який більшість з вас, до теперішнього часу, відчуваєте наслідки у ваших серцях. Ніщо так не здається. Матеріал слави блищить, а зовнішнє його світло є привабливим для голодуючих для комфорту, але немає нічого, крім темряви позаду нього.

Я є світло, яке відсутнє у вашому самотньому заплутаному і десь наляканому житті. Саме тому час близько для Мене, щоб втрутитися і взяти на себе відповідальність. Ви, Мої діти, повинні вітати це і готуватися до Мого Великого Милосердя.

Ви повинні молитися за своїх братів і сестер, і з нетерпінням очікувати з розкритими обіймами Моє втручання. Будьте позитивні. Будьте тими хто надіється. Будьте впевнені, що навіть самі закоренілі грішники будуть звільнені через появу цієї Великої Події, найбільш важливої,з часу Мого Воскресіння.

Ваш Улюблений Спаситель

Ісус Христос

Дописів
    1 517

Типово

Я зараз послав Моїх пророків у світ

Неділя 25-го вересня 2011 11,45

Моя ніжно улюблена дочко, як переконати молодих людей і людей, що опинилися в зайнятому безглуздістю способом життя виклик, який Я представляю вам.

Ваше завдання використовувати всі види сучасного інструменту комунікації, які доступні, щоб переконати молоде сучасне суспільство в істинності Мого існування. Я обіцяю, що всі ті, маленькі діти, яким дана правда, за допомогою таких засобів, будуть відчувати Мою присутність, як тільки вони читають Мої повідомлення. Поширення навернення тепер, дочко Моя, в кожному куточку світу. Це роль, для якої ви були вибрані. Поширюючи Моє слово масово,таким чином більше людей можуть бути досягнуті. Використовуйте Інтернет та засоби масової інформації. Мої послідовники візьмуть участь у цьому з часом,і поширюватимуть правду в усьому світі.

Ця місія тільки почалася. Закладено основи. Тепер відповідно до досконалого вибору часу Отця Мого світ тепер буде звертати увагу на ці божественні повідомлення.

Я пообіцяв повернутися. Щоб прокласти шлях для Мене зараз Я послав Моїх пророків у світ, включаючи вас, Моя дочко. Багато хто з них тепер відповідають на Мій виклик в кожній країні світу, хоча їхні голоси малі. З часом вони теж будуть почуті, щоб вони могли проголосити Мою Славу яка є вісником Мого повернення
    .

Існує деякий час попереду до цього Славного повернення . До тих пір підготуйте Моїх дітей. Попередження буде навертати мільйони, але це тільки початок. Період після цього повинен бути витрачений на виховання душ, щоб вони належним чином підготувались,і таким чином вони будуть придатні для в'їзду в Новий Рай Отця Мого на Землі.

Ви маєте багато терпіти діти, але так багато, з нетерпінням чекають, коли ви отримаєте доступ до цієї чудової Нової Ери Миру, радості і щастя на землі. Наполегливість в даний час затребувані. Мужність і стійкість буде надаватися тим, хто закликає Святого Духа. Потім, Моя армія, підніме душі тих, хто блукає до Мене Не дозволяйте жодній з цих душ блукати і загубитися в пустелі. Моліться за них. Покажіть їм, любов і розуміння. Ніколи не говоріть їм, що вони приречені,не звинувачуйте їх у гріху, тому що це тяжкий злочин у Моїх очах. Замість того, будьте сильні (духом), але добрі. Просто скажіть їм правду. Це буде ясним для них згодом.

Ви не можете діти отримати перемогу над усіма душами.Можете зробити все що від вас залежить.

Ваш Улюблений Ісус

Дописів
    1 517

Типово

Попередження є проявом Мого Божественного Милосердя надане сестрі Фаустині

Неділя 26-го червня 2011 18.00 годин

Моя ніжно улюблена дочко час близько. Існує дуже мало часу, щоб попередити і підготувати всі ці бідні душі, які будуть настільки вражені під час Попередження, що вони не зрозуміють, що вони є свідками. Вони повинні бути попереджені, щоб вони знали, чого чекати. Якщо вони відкриють свої серця в цей великий момент Божественного Милосердя їм буде надана можливість вічного життя.

Це велике Попередження проявить Моє Божественне Милосердя дане сестрі Фаустині. Цей великий Акт Моєї Милісті було передбачено, і це буде під час Попередження, що Моє Велике Милосердя охопить весь світ. Моя кров і вода буде фонтанувати, щоб ви всі знали правду, нарешті. Скажіть, хто не вірить в Мене, або Мого Вічного Отця, що ця подія відбудеться. Потім, коли це трапиться, вони зможуть витримати шок Моєї Милості яка врятує мільйони душ під час Попередження від влади сатани. Правда, коли буде виявленою, врятує багатьох від вогню Пекла.

Святий Дух після цього буде присутній в Моїх дітях у всьому світі, допоможе перемогти роботи(спокуси) лукавого. Всі ви повинні поширювати слово про те, як людство потребує підготовки їх душі заздалегідь. Бо навіть віруючі повинні розуміти, що вони теж знаходять емоційно тривожним для перегляду їх власної минулої гріховної поведінки,коли це виявиться переді Мною.

Я закликаю всіх вас тепер шукати покаяння(Сповіді). Для тих, інших християн, ви повинні встати на коліна і молитися за спокутування. Для тих, хто не впевнені в цьому пророцтві будь-ласка, тримайте ваші серця відкриті для того, коли ви станете свідками цієї екологічної надприродної події, але важливо, що ви зрозумієте, що це найбільше чудо яке ви коли-небудь будете бачити і що це Мій великий подарунок для всіх вас. Зважте на це. Це, як останній день Страшного Суду буде розгортатися, тільки на цей раз ви не будете засуджені. Вам буде надано новий шанс життя, коли ваші душі будуть врятовані, щоб ви могли відновити рівень якого Я хочу.

Віруючі моліться за інших всім серцем тепер, коли вони будуть врятовані.

Ваш Спаситель
    Ісус Христос

http://www.thewarningsecondcoming.co...o-sr-faustina/

Звідки Ви
    центр + Кировское рулят :)
    Дописів
    9 525

Типово

Во-первых, очень правильно сказано:
    Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія
    Вашего, именно Вашего, не нашего ...
    а тебе не кажется всё это большим маразмом и идиотизмом? )))))))))))))))))))
    Середа 7-го вересня 2011 23,45 годин
    .........
    Ваш улюблений Вчитель і Спаситель

Ісус Христос
    http://www.thewarningsecondcoming.co...-closer-to-me/
    Уже состоялось второе пришествие, Иисус среди нас и пишет блоги на собственном сайте? Где галочка "Добавить в сборник маразмов"?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    29 666

Типово

Цитата Допис від ToXa_911 Переглянути допис
    а тебе не кажется всё это большим маразмом и идиотизмом? )))))))))))))))))))
    Как вы можете так говорить?! Ведь миллионы леммингов...

Дописів
    1 517

Типово

Розуміння Мого Розіп'яття

Понеділок 26-го вересня 2011 23,45 годин

Моя ніжно улюблена дочко сьогодні ввечері, в перший раз, я дав вам розуміння Мого Розіп'яття, яке здивувало вас. І все ж те, що Я відкрив вам має величезне значення.

Багато байдужих віруючих думають, що коли Я був розп'ятий, тому що Я Син мого Отця, Я не страждав фізичний біль,як людина. Вони також вважають, що через Мій божественний статус, Я не боявся,бо це могло бути через силу що Я отримав від Отця Мого.

Істина зовсім інша. Я відчував себе дуже самотнім і Мені було страшно. Мій час в саду був страшним через свою людську природу. Пам'ятайте, що Я прийшов у плоті. Я мав таке ж почуття болю і горя, як і будь-яка людина. Багато людей не розуміють цього.

Я відчував себе покинутим Моїм Вічним Отцем і вважається само собою зрозумілим у деякому роді Моїми апостолами, які не зробили нічого, щоб заспокоїти Мене в ці страшні години.

Коли Я побачив Моїх катів Я тремтів від страху і ледве міг реагувати на їхні звинувачення. Я відчував, як будь-яка людина коли її піддадуть насиллю. Моє достоїнство збереглося через жертву яку Я знав, що повинен був зробити для людства. Парадокс, я знаю, але Я також відчував любов і радість у серці під час цього страждання. Бо Я знав, що Моя смерть була щоб врятувати вас, Мої діти для вічності. Але зараз Я хочу, щоб ви запитали вас, скільки людей можуть бути врятованими, Моєю смертю на хресті? Хто хоче врятуватися і чи вони дійсно розуміють цю важливість .

Через Мою смерть вони можуть увійти в Царство Небесне зараз. Вони також знають, що це буде їхній власний вибір і через вільну волю що вони отримали. Віра в Бога Отця повинна бути вашим пріоритетом. Прийдіть до Мене першими і Я поведу вас до Нього. Дотримуйтеся Мого вчення,яке дано вам через Біблію. Возлюби ближнього свого. Тримайте свою віру простою. Тримайте збалансоване уявлення про вашу віру. Любіть Мене. Моліться зі Мною.Поклоняйтеся Мені. Дозвольте Мені любити вас Моїм ніжним Серцем, щоб Моя Божественна Присутність могла заповнити ваші дорогоцінні душі. Я є ваш.Ви є Мої діти. Це так просто.

Чим більше ви молитесь,тим ближче ви є до Мене. Тим ближче буде і серце ваше в Моєму Серці.

Ваш Ісус

Спаситель Людства

Звідки Ви
    центр + Кировское рулят :)
    Дописів
    9 525

Типово

Как вы можете так говорить?! Ведь миллионы леммингов...
    кто-кто? зомби-хомячки?

Сторінка 6 з 64 ПершаПерша 1234567891011121314151656 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті