| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а кортежиков? кортежиков больше. вооот. если где-то чего-то убыло... Ломоносов- Лавуазье, слыхал?
ня.
Востаннє редагував Мафальда: 26.09.2020 о 06:19
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
прости, Зая. я таку хрень не смотрю. я вообще телевизор не смотрю, разве что фон во время завтрака по будням. и то, только если на VH1 или MTV всё ужасно на тот момент.
Доречі, де б ця клоунська потвора не з'явилась, завжди відбувається якась х..уйня. Доречна порада прихильникам сцикла - спаліть його, поки не запізно. Або взагалі нікуди не випускайте.
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
Як швидко очевидне стало повсякденним, як швидко безпорадні опинилися у глухому куту з переляком про свій же крах. Але яким боком до цього їхнього краху Україна!?"Я кровно заинтересован в успехе команды Зеленского, я лично. Объясню, почему. Их успех - это мой успех и успех Украины, их крах - это мой крах и крах Украины. Поэтому каждый из нас должен быть заинтересован в успехе Зеленского. Если у него не получится… Ну, ребята, мы страну потеряем", - заявил Гордон.
не выступать против - ознака нормального общественного договора (в зрелом обществе) на демократию. выбрали - кушаем, не обляпьіваемсяпо возможности.
а Вы підбурюєте на замах на общественньій договор
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Ну, то есть, на форумах жаловаться тем, кто еще совсем недавно тут рассказывал, какие бедные будут те, которые против них - это нормальное выполнение какого то там неподписанного договора - это нормально ?
И вот это - тоже нормально от страшных защитников Родины:
Ну ну ...Доречна порада прихильникам сцикла - спаліть його, поки не запізно
да. на форумах нормально.
з 6ї хв
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
сутки прошли без очередного эпикфейла
шось у лісі здохло
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks