Мати Спасіння: Думайте про життя як про етап між народженням і Новим Славним Царством
П'ятниця, 29 серпня 2014, 14:25
Мої дорогі діти, хай ніхто з вас ніколи не боїться Небесного втручання в цій Місії Спасіння. Замість цього, будьте вдячними за Велике Боже Милосердя і Його незбагненну Любов до людського роду. Ви повинні віддати славу Богу в розумінні, що все починається і закінчується з Нього. І поза цим не існує нічого. Думайте про життя як про етап між народженням і Новим Славним Царством, яке чекає на всіх вас, якщо ви приймете Божу Обітницю, що Його єдинородний Син, Ісус Христос, прийде знову, щоб повернути Його Царство.
Так багато людей не вірить в Того, Хто створив їх. Вони можуть стати свідками Його Любові і, тим не менш, і надалі не вірити, що Любов приходить від Бога і що Бог є Любов. Ті, хто мириться з існуванням зла, не вірять в Божу Любов і не визнають існування лукавого. Тільки ті, кому вдалося подолати зло у всіх його формах, по-справжньому розуміють владу, яку має зло над людськими словами, вчинками та діями. Тільки тоді, коли душа звільняється від впливу зла, може вона стати справді вільною. Справжня свобода може бути досягнута тільки тоді, коли ви приймаєте Істину. Якщо ви не приймаєте Слово, що Стало Плоттю, тобто мого Сина, Ісуса Христа, то ви ніколи не станете вільними.
Діти, вам необхідно боротися зі злом у всіх його обманливих формах, як би не важко було його чітко розпізнати. Сатана - Князь Брехні. Він - шахрай, якому вдається переконувати світ, що його не існує. Він завжди представляє Правду як щось погане та він буде переконувати слабких серед вас, що зло завжди може бути виправдане. Ніколи не дозволяйте обдурити себе, тому що Правда була дана світу і міститься в Книзі мого Отця. Усього, що відступає від Істинного Слова Божого, слід уникати. Не слухайте тих, хто говорить вам, що злі дії є добрими справами, або що вони мусять бути прийнятими, бо такі настали часи.
Людський рід не змінився. Гріх не змінився. Все, що змінилося - це небажання людини прийняти Бога як свого Творця.
Ваша Любляча Мама
Мати Спасіння
http://www.thewarningsecondcoming.co...rious-kingdom/

Відповісти з цитуванням
Bookmarks