| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ирочка! СПАСИБО ОГРОМНОЕ!!! Все так вкусно!!! Всех накормили, гости остались довольны!!! все балдели от детских "мышек"!!! Вы такая умница!!!! Коробочки отдадим при встрече. Подскажите, а Вы только молоком занимаетесь? мясом нет?
Ирчик жду колбаску 3 кг, до 24 августа, если позже перенесите на следующий раз в сентябре.
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
Кариночко, ой, як приємно, що все сподобалось і що все доїхало в належному вигляді*-) (Принаймні з того, що мишки були впізнавані я роблю висновок, що не дуже розтряслось дорогою - ми коли в таксі веземо я прошу таксиста їхати так, щоб не дай бог ямку "спіймати" або різко загальмувати*-) )
Сподіваюсь, довгоочікуване свято вдалося!
м"ясом ми займаємось, але наше м"ясо ще бігає
Коровки якраз не наші, а от хрюшки ростуть в селі свої. Перших будемо різати в листопаді орієнтовно. І потім - на Новий рік, в січні, в лютому, в березні... Якщо все буде ок - постійно триматимемо.
Ну і курочки в планахЗ весни вже.
Ирчик, а запиши и меня на 1 кг колбаски готовой и1 кг сырой.
Дівчата, записала!*-)
але, схоже, що буде вже після Незалежності![]()
День добрый
Запишите меня на 2кг сырой колбаски. Когда это будет примерно?
Ира! Добрый вечер! скажите на воскресенье 28 число можно сделать заказ на фуршетик? человек на 20 детей и 15 взрослых примерно
если "да", буду рада прайсу [email protected]
заранее благодарю!
Комора от Лоры https://forum.gorod.dp.ua/showthread...=406310&page=2
Востаннє редагував Ірчик: 23.08.2011 о 10:38 Причина: уточнила
Ира, Вы меня в список жаждущих колбасы записали?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks