Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Пенсу-пвошнику по статусу положено. Отслеживает не только то, что внутри страны, а и за её пределами.
да. в качестве мэра Бухареста сделал одни их самых комфортных в ЕС условий для украинцев в своей юрисдикции. за ЕС, за НАТО.
лучший мотиватор был: за кого ты проголосуешь - за того, у кого списывал контрольные по математике, или за того, кто пздил твои бутрики?
/ Никушор - преподавал математику, победитель олимпиал и пр. /
Я ссыкун, я боюсь.(((
Да, на сайте выложили((((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Если у вас жилсервисовский дом, к вам будет приезжать горсоветовская аварийка. Если у вас осбб, к вам пробивать канализацию приедет только тот, с кем у осбб есть договор. Не знаю, заключает ли городская аварийка договоры с осбб. У нас это частники везде.
У Галатеи осбб, как я поняла.
Где там Алексhttps://t.me/Tsaplienko/74230
Вперше в історії сучасної війни дрони-перехоплювачі знешкодили ударні БпЛА ворога. Саме у такий спосіб сьогодні вночі ліквідували понад 100 російських «шахедів», повідомляють Сили безпілотних систем.
Станом на сьогодні підрозділ Darknode 412-го полку Nemesis СБС перехопили:
76 одиниць «Shahed‑136» — дронів-камікадзе іранського виробництва;
24 одиниці «Гербера» — спрощеної модифікації Shahed-136, що виготовляється на території рф.
Це економічно ефективно, адже вартість ракети ППО може сягати $1 млн, тоді як дрон-перехоплювач — близько $5 000
СБС обіцяють масштабувати застосування дронів-перехоплювачів!
ну наконец-то дождались - война роботов
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш
Востаннє редагував Антуриум: 18.05.2025 о 21:00
Хоть это радует, надеюсь ничего не изменится после подсчёта голосов.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks