Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 58 з 64 ПершаПерша ... 84849505152535455565758596061626364 ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 1 141 по 1 160.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Багато бо покликаних, але мало вибраних, що залишаться вірними Мені

Субота, 2 серпня 2014, 10:16

Моя дорога донечко, слідування за Мною в цій Моїй останній подорожі, щоб виконати Заповіт Мого Отця, можна порівняти з групою альпіністів, які піднімаються на гору. Знайте, що це висока гора з крутим підйомом, наповненим перешкод, які будуть проблемою навіть для найдосвідченіших альпіністів, бо з'являтимуться несподівані та раптові вигини і повороти на кожному рівні і на кожному розі. Для тих, хто вірить у те, що Я кажу, і хто йде за Мною добровільно з відкритим серцем, ця подорож буде простішою, ніж для решти. Та все ж, багато з тих, хто впевнений у собі на початку цієї подорожі, можуть йти занадто швидко і робити завеликі стрибки у спробі піднятися на вершину. Це ті люди, які зірвуться найжорстокіше та їхнє падіння на дно буде найболючішим.

Інші, ті, які не є досвідченими альпіністами, але які виконують чіткі настанови, дані їм Тим, Хто веде їх, у більшості досягнуть вершини першими. Їхня віра, їхнє терпіння та їхня готовність досягти вершини будь-якою ціною надаватимуть їм великої енергії та ентузіазму, що підтримуватимуть їх під час підйому на вершину. Ті, хто регулярно не зупиняється, щоб випити води і втамувати спрагу, обезводнять свій організм, а ті, хто забув взяти з собою їжу, не зможуть підтримувати сили.

На кожному кроці цієї подорожі очікують нові виклики, небезпечні повороти і валуни, на які майже неможливо піднятися. Потрібні дуже сильні люди, здорові духом і тілом, щоб залишитись в ланцюжку при сходженні на вершину. Їх будуть відволікати інші, ті, хто втратив віру у власну здатність піднятися на гору, і вони будуть постійно намагатися відтягнути їх від цього завдання.

Будуть ще й інші, хто заздрить тим, які роблять великі кроки вперед, ці люди будуть намагатися перешкоджати альпіністам, ставлячи перед ними пастки та інші перешкоди для того, щоб сповільнити їхній рух. Ці зневірені та заздрісні душі будуть робити все, що можуть, щоб не дати рішучим та самовідданим альпіністам досягнути вершини. Вони будуть видумувати брехню, щоб спробувати переконати тих зупинитись на їх шляху та піти назад, побоюючись великих небезпек, які можуть чекати попереду. Вони розкажуть їм, що ватажок альпіністів не здатен вивести їх на вершину і тому вони будуть у великій небезпеці, якщо будуть настільки дурними, щоб продовжити цей, за їхніми словами, небезпечний та непрохідний шлях.

І так вона буде продовжуватися, ця Моя Подорож, аж до того Дня, коли Я Прийду знову. Багато бо покликаних, але мало вибраних, що залишаться вірними Мені. Деякі покликані і справді йдуть за Мною. Але потім вони зрадять Мене. Їхня ненависть до Мене є найгіршою за все, тому що вони є тими, хто привів до Мене душі під час цієї подорожі до Спасіння. Але коли вони піддадуться спокусам Сатани, який посіє жахливу брехню в їхніх душах, вони стануть тими, хто буде відтягувати душі від Мене.

Тільки тим, хто зі смиренною душею і лагідним серцем - без злоби, гордині та егоїзму, вдасться досягнути вершини гори. Коли цей день настане, ті, хто відійшли від Мене і хто зрадив Мене, не будуть мати куди йти, бо шляху, який вивів на гору, більше не буде.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ay-true-to-me/

Дописів
    1 517

Типово

Багато людей називають себе Християнами, але вони не люблять Мене

Вівторок, 5 серпня 2014, 14:16

Моя дорога, улюблена дочко, тепер, коли Правда про те, що надходить, поширилася, навернення до Мене настало повсюди, де промовляються Мої Молитви за людство. Мій Залишок буде рости і помножуватися, так само як і Мої Вороги. Туди, де проходить Моя армія, невпинно будуть йти і вороги цієї Справи. Їх, що б'ються, штовхаються і плюються отрутою, ви пізнаєте за злом, яке виливається з їхніх вуст. А Моїх ви пізнаєте по тому, як їх будуть ганьбити в Моє Ім'я.

Ви ніколи не повинні втрачати мужності перед лицем ненависті. Ви повинні розуміти, хто працює в таких випадках і не визнавати його, інакше ви просто підсилите його. Вплив лукавого на Божих дітей проявляється і робиться очевидним у розбіжностях, які розділяють народи; вбивствах; переслідуваннях і спробах знищити Християнство.

Багато людей називають себе Християнами, але вони не люблять Мене. Вони ображають Мене і Мені дуже соромно за них. Вони жорстоко судять інших і не відчувають ніякої провини чи докорів сумління, коли обмовляють ближніх - тільки гаряче бажання поширювати ненависть. Боягузи, всі ті, хто ховається за завісою релігійного благочестя і дозволяють собі заявляти - достойна чи ні інша людина служити Мені. Вони насмілюються нав'язувати іншим свої знання про те, що, за їхньою думкою, значить бути Християнином, в той час коли вони переповнені ненавистю до Мене. Ви ніколи не повинні мати справи з людиною, чиє серце повне ненависті, коли вона каже, що говорить від Мого Імені. Ігноруйте її. Моліться за неї. Бо, якщо ви дійсно любите Мене, ви будете проявляти співчуття до всіх. Ви не будете судити ближнього; обмовляти його; поширювати брехню про нього, а потім дозволяти собі казати, що ви Мої. Геть від мене. Скоро ви станете переді Мною і будете звітувати про свої вчинки.

Християнство - це життєва сила, яка підтримує світ. Я Є Світло, яке розділило день і ніч, і без Мене ви б боролися в темряві. Ідіть зі Мною, коли Я покликав вас - або не підете взагалі.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...o-not-love-me/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Мій Син не посилав нікого, щоб відволікати вас від цих Повідомлень

Середа, 6 серпня 2014, 13:00

Мої дорогі діти, будьте уважними з тими, хто переслідує вас в Ім'я мого Сина, Ісуса Христа, бо вони будуть обережними і ховатимуться за завісою святості. Лукавий ніколи не показується таким, яким він є насправді, тому що він надзвичайно хитрий. Натомість, він буде наближатися до вас через душі, на які він впливає, під личиною любові, і багато з вас піддадуться цьому обману. Слова, які він використовує, можуть здатися заспокійливими та спокусливими, але вони залишать почуття тривоги у вашій душі.

Коли світові даються Повідомлення за велінням мого Вічного Отця, в них ніколи не будуть пред'являтися вимоги до вас. Вони ніколи не будуть давати людині владу над вами, щоб спонукати вас присягнути на вірність будь-якій живій людині. Уся слава повинна належати Богові. Жодна людина не може обіцяти вам спасіння, бо воно може прийти тільки від Бога. Ви можете готувати свої душі так, як вас навчив мій Син, Ісус Христос, і отримувати Таїнства. Ви можете приймати Дари Ласк, даних вам через мене, Непорочну Діву Марію, але вам не потрібно отримувати ні в кого дозволу для того, щоб бути гідними служити моєму Синові у цій чи іншій місії, схваленій на Небесах.

Будьте обережними з ворогами мого Сина, бо вони скрізь і роблять все від них залежне, щоб закрити людству очі на Правду Обітниці мого Сина прийти знову. Він скоро повернеться і тоді Істина стане відомою, а все, що Він обіцяв, вийде на світло. До великого Дня Господнього ви повинні зосередитися тільки на моєму Синові та повністю довіритись Йому. Мій Син не посилав нікого, щоб відволікати вас від цих Повідомлень, останніх у своєму роді, і той, хто стверджує інакше, є не від Нього.

Вірте, вірте, вірте у Милосердя мого Сина. Слухайте те, чому Він навчив вас — все, що міститься в Святій Біблії. Його Слово просте. Воно не складне. Просто слідуйте Його Вченню, яке охоплює понад 2000 років, і тоді ви знайдете мир.

Ваша Любляча Мати
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...hese-messages/

Дописів
    1 517

Типово

Вони скажуть, що Моє Слово є причиною багатьох злочинів, і тому воно буде вважатися політично неправильним

Четвер, 7 серпня 2014, 23:40

Моя дорога, улюблена дочко, якби не Моє Терпіння, Моя Кара впала б зараз на нечестивих, які бичують Мою Церкву на землі.

Ненависть проти Християнства нав'язується вам трьома способами. Перший - це глобальне відступництво, яке очолив той, хто мстить Мені і хто обманює світ потребою відкинути все, що від Мене, і викинути Мене гнити на пустище. Другий — через раціоналізм і втручання людини в Моє Слово, що чиниться вченими знавцями Мого Слова, які не сповнені духом Істини, а, натомість, начинені самовдоволенням, яке підживлюється гординею. Вони вважають себе такими досвідченими в тлумаченні Мого Вчення, що будуть добавляти в нього нові додатки і підлаштовувати те, чому Я навчав, для задоволення своїх власних потреб. І нарешті, є ті, чиї серця зроблені з каменю - холодні, байдужі та наповнені глибоким відчуттям ненависті до Мене і кожного, хто практикує Християнство привселюдно.

Вплив диявола проявляється такою великою кількістю способів, що людина, сама, буде нездатна протистояти домаганням всіх цих трьох груп, які будуть старатися зупинити її у проголошенні Правдивого Слова Божого. Вони скажуть, що Моє Слово є причиною багатьох злочинів, і тому воно буде вважатися політично неправильним — це стане основною причиною, щоб радикально змінити лице Християнства. Тільки ті прості люди, чия любов до Мене подібна до любові маленьких дітей, будуть вірними Мені, тому що решта будуть дуже зайняті впровадженням змін, пов'язаних з тлумаченням Мого Слова. І весь цей час священики, яких Я призвав свідчити про Істину, будуть у готовності, щоб зберегти Правду.

Приховування Істини принесе страшну темряву. Її змінення — це знущання над Моїм Розп'яттям. Замінити Істину — це відректися від Мене повністю. Та все ж, найбільшими злочинцями будуть ті, хто хвалиться своїми знаннями про Мене - їхня святість маскує помилки, а їхні слова і дії ніколи не привернуть вас до Мене, тому що Святий Дух не буде присутнім у їхніх душах. А якщо Святий Дух не присутній, то вони - ці зрадники Мого Слова - будуть притягувати темряву до тих, хто з ентузіазмом сприйматиме їхню брехню. Всі ці помилки будуть помічені знаком лукавого - гріхом гордині - дверима в пустелю. Як тільки ці двері відчиняться, всі інші беззаконня будуть текти через них, а душі всіх тих, хто піддався єресі, стануть безплідними.

Без Істини ви будете жити у світі, де нічого з того, що ви чуєте, не принесе вам мир. Без Світла Моєї Присутності сонце не буде сяяти — воно стане тьмяним і млявим, а потім покриється імлою, аж поки від руки смертної людини не перестане приносити світло так, що ті, хто має очі, але хто відмовився бачити, більше не будуть бачити, хоча ті, хто бачив і прийняв Духа Божого, будуть бачити.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...lly-incorrect/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Гуманізм стане заміною для Християнства, коли не залишиться і згадки про Бога

П'ятниця, 8 серпня 2014 , 21:15

Моя дитино, в той час, як Християн по всьому світі продовжують переслідувати, знущатися і глумитися, знайте також, що вони самі поділяться між собою. Кожен буде відстоювати своє особисте; кожен - своє власне бажання і кожен - своє власне тлумачення того, що насправді означає - служити моєму улюбленому Синові.

Хоча люди налякані терором, якого зазнають Християни у своєму щоденному житті від рук нечестивих людей, вони повинні знати, що це є лише однією з форм бичування, які змушені терпіти ті, хто проголошує Слово Ісуса. Усякі спроби розвалити Християнство робляться урядами, організаціями з прав людини та іншими силами, які стверджують, що сприяють добробуту людства. Гуманізм стане заміною для Християнства, коли не залишиться і згадки про Бога.

Гуманізм та раціоналізм, які використовуються лукавим, щоб заохотити людей за допомогою науки поставити під сумнів Божественність мого Вічного Отця, будуть пожирати світ. Їхній заспокійливий тон із зовнішньої сторони буде переконувати кожну людину, яка не має у своєму серці любові до Бога, що вони є більш бажаними, ніж Істина. Переконати людей, що гуманізм важливіший за Слово Боже, є основною метою ворогів мого Сина. Гуманізм надає підступне прикриття для зрадників із лона Церкви мого Сина, які хочуть виглядати люблячими, турботливими і такими, що постійно говорять про потреби інших. Вони будуть проповідувати гуманізм і всі його порожні обіцянки з кафедр Християнських Церков, поки, фактично, зовсім не перестануть згадувати про важливість спасіння ваших душ. Гріх буде дозволений як спосіб уникнути конфлікту в світі, але не буде визнаватися як реальна річ.

Стався найбільший обман усіх часів і скоро всім вам буде важко залишатися вірними Істині. Істина приносить розуміння і усвідомлення того, що потрібно для досягнення справжнього миру і любові у вашій душі. Це означає, що ви пізнаєте Любов, а також Божу Справедливість. Це також означає, що ви пізнаєте Боже Милосердя.

Коли всі згадки про гріх будуть знищені і коли Церква мого Сина більше не буде посилатися на важливість спасіння вашої душі, ви будете знати, що прийшла пора і що Час мого Сина вже близько.

Ваша Любляча Мати
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...ll-be-uttered/

Дописів
    1 517

Типово

Не тривожте ваші серця, не сперечайтеся про Мене та не намагайтеся перехитрити Мене, бо це все не послужить ніякій меті

Субота, 9 серпня 2014, 17:43

Моя дорога, улюблена дочко, в той час як шторми лютують, а мир вибухає, знайте, що наближається час Мого Втручання. Люди будуть бачити безлад всюди, куди б вони не глянули, і деякі з них скажуть, що час уже скоро. Поки ви не побачите, як війни спалахують в різних частинах світу і як нові вчення стають масовими і поширюються серед духовно спраглих, які першими накинуться на них, як бджоли на мед, тільки тоді ви можете бути впевненими у великих змінах, які будуть прискорювати Друге Пришестя.

Хмари зберуться перед бурями, а бурі будуть лютувати перед тим, як остання блискавка вдарить з небес. Знаки стають яснішими для тих, з очима, які можуть бачити, але решта просто думають, що світові бракує справедливості — потрясіння, як і раніше - такі самі, як були завжди. Але знайте, що передбачені пророцтва будуть збуватися і що багато людей будуть свідками їх перед Великим Днем.

Не тривожте ваші серця, не сперечайтеся про Мене та не намагайтеся перехитрити Мене, бо це все не послужить ніякій меті, окрім як стане причиною того, що страх буде роз'їдати ваші серця. Це тривожить Мене - бачити поділ у світі; це спричинює Мені біль - бачити зло, яке призводить до вбивства невинних, і страждання, заподіяні слабким. Це Мені боляче бачити, як багато знаходяться в темряві та плачуть від горя, бо не вірять у майбутнє. У них зовсім немає віри в Мою Обітницю повернути Собі Моє Царство і принести людству славу. О, як це засмучує Мене і як Я хочу принести цим душам втіху Моєї Любові та бажаю дати їхнім душам мир.

Коли потрясіння, які вражають світ, збільшаться, вам необхідно скласти руки і віддати Мені усі ваші справи по вашому захисту, а потім волати до Мене цією молитвою.

Молитва Хрестового Походу ( 163 ) Врятуй мене від переслідувань

О, Ісусе, збережи мене від болю переслідування в Твоє Ім'я.
    Прийми мене до Твого Серця.
    Визволи мене від гордині, жадібності, злості, егоїзму та ненависті в душі.
    Допоможи мені по-справжньому довіритися Твоєму Милосердю.
    Забери геть мої страхи.
    Допоможи мені полегшити мій біль і забери від мене всі переслідування, так щоби я міг йти за Тобою, як маленька дитина, знаючи, що все знаходиться під Твоїм Контролем.
    Звільни мене від ненависті тих, хто називає себе Твоїм, але хто насправді відрікся від Тебе.
    Хай їхні злі язики не бичують мене, а їхні злі діяння не відволікають мене від Дороги Істини.
    Допоможи мені зосередитися тільки на Твоєму Царстві, що приходить, і вистояти з гідністю проти будь-яких образ, які я можу терпіти у Твоє Ім'я.
    Принеси мир моєму розуму, моєму серцю і моїй душі.
    Амінь.

Будь ласка, зберігайте спокій, коли бурі будуть набирати обертів, бо якщо ви не довіритесь Мені повністю, ви втратите мужність, а ваш біль, коли ви побачите, як зло маскується під виглядом добра, стане нестерпним. Вірте в Мене. Ніколи не відступайте від Мого Вчення і моліться з повним зреченням вашої душі, вільної від злоби, що очікується від вас як від Моїх учнів. Якщо ви будете так робити, ви станете вільними і ніщо не буде вас більше турбувати.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-any-purpose/

Дописів
    1 517

Типово

Просіть і ви отримаєте. Будете мовчати, таїтись — і Я не зможу відповісти вам

Неділя, 10 серпня 2014, 18:00

Моя дорога, улюблена донечко, течії змінили свій напрямок і принесуть багато змін, які були передбачені. Не бійтеся, бо Я багато разів давав вам Моє Слово, що все закінчиться Моїм Великим Милосердям, яке охопить кожну душу Світлом Моєї Любові і Співчуття. Бійтеся тільки Мого Суду, але коли він здійсниться, знайте, що це допускається для блага інших і для спасіння світу. Я насилаю кару тільки для того, щоб зупинити поширення ненависті і пробудити в тих почорнілих від плям гріха душах хоч якусь любов, яка може ще залишилася в них, так, щоби вони прийшли до Мене.

Чому люди і, особливо, посвячені особи вважають, що знають більше за Мене? Є розумнішими від Того, Хто їх створив? Що їхній раціональний аналіз всього, що є від Мене, може відмінити Мою Присутність? Людська зарозумілість і гордість своєю власною досконалістю приведуть її до погибелі. Людина не має ніякої іншої влади крім тої, яка лежить у її душі. Віра, коли вона чиста, є могутньою силою, і через віру, саму тільки віру, Я, Ісус Христос, приношу вам надію, любов і радість. Тільки Я можу розширити можливості людини великими дарами, але поки вона не попросить їх у Мене, Я не можу нав'язувати їх проти її волі.

Просіть і ви отримаєте. Будете мовчати, таїтись — і Я не зможу відповісти вам, тому що ви не приходите до Мене. Завжди повертайтесь до Мене та просіть у Мене кожну ласку, і Я відповім вам кожного разу. Не повертайтеся до Мене спиною і не кажіть - все буде добре, життя саме про себе попіклується. Життя треба заслужити. Вічність є Даром від Бога, і вона дається тим, хто просить про неї. На жаль, багато людей змарнує свій шанс на Вічне Життя, бо вони думають, що людство є сильнішим за будь-якого Бога, який, можливо, існує або не існує. І тому вони будуть самі будувати свою долю і відвернуться від Вічного Життя через гріх гордині — такими впертими вони є.

Вони зреклись Мене під час свого життя на землі і відречуться від Мене тоді, коли Я стану перед ними з простягнутими руками у Великий день. Вони відвернуться і підуть у лігво лева, де вже ніколи не знайдуть і хвилини спокою.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...espond-to-you/

Дописів
    1 517

Типово

Християнство будуть ненавидіти, тому що воно виглядатиме як перешкода особистій свободі

Понеділок, 11 серпня 2014, 19:36

Моя дорога, улюблена донечко, світ затоплює нова форма духовності, що базується на вірі у надістоту — того, кого вони називають Христом - але це не має відношення до Мене, Ісуса Христа. Сатані, під видом Люцифера, якого називають Князем Світла, поклоняються не як уособленню зла, але як тому, що творить діла Божі. Цю ідеологію підтримують таємні секти, які створені, щоб знищити Християнство. Багато людей будуть втягнені в окультні та магічні практики, тому що вони жадають приємних збуджень. Але як тільки вони втягнуться, вони стануть заручниками, а з часом, одержимими дияволом.

Багато людей прагнуть духовного задоволення і шукають миру. Будь-яка ідеологія, яка стверджує, що дозволить їм самореалізуватися, принесе мир, спокій і глибше розуміння їх людської природи, буде привабливою для них. Багатьом, однак, буде неприємно йти за Мною, Ісусом Христом, бо суспільство засудило Мене до перебування в глибинах земних. І тому вони заспокояться, коли їм підсунуть хибне вчення, що всі дороги ведуть до Бога. А це — неправда, бо ви можете прийти до Бога тільки через Мене, Його єдинородного Сина, Ісуса Христа.

Я Є Одно з Тим, Хто все сотворив. Є тільки один Бог і Я, Ісус Христос, Є Слово, що стало плоттю, так щоби людство могло знову стати досконалим. Без Мене ви ніколи не зможете бути завершеними, ні в цьому житті, ні в наступному.

Світу скажуть, що найважливіша мета, якої треба прагнути, це — свобода, свобода будь-якою ціною. Але по-справжньому шанувати Бога означає втратити можливість служити тільки своїм власним інтересам, і тому Християнство будуть ненавидіти, тому що воно виглядатиме як перешкода особистій свободі. Служити Богові, будь-якому Богові, стане метою багатьох людей, що шукають Істину. Але коли Сатана вважатиметься людьми божественним, Бог - у Своїй нескінченній Справедливості - знищить тих, хто шанує звіра. Звір, який ховається серед еліти і можновладців, дає велику силу тим, хто поширює брехню про те, що Я, Ісус Христос, не існую. Це найбільше лихо, нанесене людству Сатаною, і через слабкість людини вона повірить брехні, яка виливається з уст нечестивих.

Є тільки один Бог. Є тільки одна дорога до Бога. Жоден інший шлях, незалежно від того, яким спокусливим він може бути вам представленим, не може привести вас до Отця, тільки той, які проходить через Мене, Ісуса Христа, Спасителя Світу.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...sonal-freedom/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Час для здійснення пророцтв Ла Салетт і Фатіми вже дуже близько

Середа, 13 серпня 2014, 14:39

Мої дорогі діти, час для здійснення пророцтв Ла Салетт і Фатіми вже дуже близько. Вам не треба боятися цих часів, а, радше, прийняти їх, бо ви повинні знати, що Заповіт Мого Отця буде остаточно виконаний, як це і мало бути. Антихрист, зрештою, займе своє місце в Церкві мого Сина на землі і ніщо не може цьому запобігти. Багато будуть спростовувати пророцтва, які я відкрила світу, і робитимуть це на свій страх і ризик. Ті, хто відмовляється прийняти до відома попередження, дані світу, і хто йде за ворогами Бога, піддадуть свої душі небезпеці, і саме за ці заблукані душі я прошу вас гаряче молитися.

Битва за рід людський і за спасіння всіх Божих дітей ведеться в даний час і велике лихо заподіюється всім тим, хто твердо відстоює всю Правду, яку мій Син відкрив світові. Ви ніколи не можете взяти якусь одну частину Його Слова або Святої Біблії і відкинути її на користь чогось, що, можливо, дозволяє вам почувати себе більш комфортно. Правду ніколи не буває легко прийняти, бо вона може вселити страх навіть у серця найсміливіших і найхоробріших Християн. Істина завжди відкидається і коли терновий вінець був покладений на Священну Голову мого Сина, Ісуса Христа, священики і старійшини того часу молилися в храмі, віддаючи славу Богові, в той час як їхні прихильники проклинали Його, вмираючого на Хресті. Так було тоді і в такий самий спосіб буде мститися світ Слову Божому і перевертати його шиворіт навиворіт і догори дригом. Я закликаю вас, дорогі діти, прийняти Істину, бо тоді ваша дорога до Царства Нової Ери буде легшою. Без усвідомлення того, що вам говориться зараз, багато душ впадуть в оману і приймуть звіра. Вони будуть відмовлятися від усіх своїх громадянських прав і свобод, якщо вони поклонятимуться ворогам мого Сина, поки, нарешті, не віддадуть свої душі лукавому.

Страх перед Істиною може привести до невдоволення, оскільки її може бути дуже важко прийняти. Невдоволення веде до гніву, а гнів - до ненависті. Ненависть проти цієї місії і всіх попередніх місій, буде збільшуватися, а тих, хто любить мене, Матір Божу, будуть заохочувати засудити її. Як це засмучує мене, коли моє ім'я використовується, щоб образити Слово Ісуса Христа, одного єдиного Спасителя людства. Замішання буде сіятись у моїх Марійських групах, так що вони почнуть сумніватися в попередженнях, які мені було доручено представити світу в Ла Салетт і Фатімі. Люди будуть цуратися того, що я сказала, і будуть вважати, що дані пророцтва стосуються іншого часу в далекому майбутньому.

В той час, коли всі потрясіння спалахнуть і коли Вчення, що міститься в Книзі мого Отця, буде переписане і подане світу як істинне, тільки ті, хто обдарований справжньою проникливістю, будуть розуміти Правду. Ви повинні багато молитися за виживання Церкви мого Сина,
    Його Тіла на землі, так щоби Він не був відкинутий і викинутий собакам. Коли цей день настане, Божа Справедливість втрутиться і людство, нарешті, зрозуміє, як це - зануритися в пітьму. День, коли Боже світло погасне - це час, коли все здійсниться, як було передбачено.

Ваша Любляча Мати
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...is-very-close/

Дописів
    1 517

Типово

Завжди відносіться з осторогою до розділень, які ви бачите в світі

Середа, 13 серпня 2014, 16:03

Моя дорога, улюблена донечко, лють Сатани ніколи не була настільки сильною як зараз, коли він завдає страждання різного роду Божим дітям в кожному куточку світу. Чим більше руйнування, тим більша його присутність і вплив. Але він безсилий сам один, і тільки завдяки впливу, який він має на тих, хто відкритий до нього, він може спричиняти такі диявольські гоніння. Чим більше душ він захоплює, тим гірше переслідування і тим більше людей він мучить. Коли люди, які вірні Мені, дозволяють йому створити замішання та відчай у їхніх серцях, отрута, яка розливається, є найгіршою. Бо тоді вони повертаються один проти одного, б'ються і розділяються, поки не знищать один одного.

Завжди відносіться з осторогою до розділень, які ви бачите в світі, чи то в політиці, чи в релігії, чи серед Моїх послідовників, бо вони завжди будуть мати коріння у лігві звіра, чиє царювання над людством прийшло до кінця. Він, однак, не зупиниться ні на секунду в здійсненні свого плану, щоб повністю знищити вірність Мені, Ісусові Христові.

Тільки тоді, коли ви приймете Моє Слово, яке Я даю вам зараз, ви отримаєте благодать, щоб попросити Мене провести вас через це підступне мінне поле. Жоден з вас не є достатньо сильним у вірі, щоб боротися з впливом зла. Без щоденної молитви, у якій ви просите Моєї Допомоги, ви не зможете залишатися поруч зі Мною. Та коли Я наділю вас такими ласками, ви станете сміливими і матимете сили, щоб залишитися вірними Мені. Тільки тоді Істина буде підтримувати вас.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-in-the-world/

Дописів
    1 517

Типово

Ті, хто заважає Божій Волі в Його Плані відносно спасіння душ, викличуть на себе Гнів Мого Отця

Четвер, 14 серпня 2014, 15:00

Моя дорога, улюблена донечко, Я бажаю, щоб ви знали, що ті, хто заважає Божій Волі в Його Плані відносно спасіння душ, викличуть на себе Гнів Мого Отця.

Коли людина отримує великий дар завдяки Божественній Волі Мого Вічного Отця і потім відкидає його назад, Мій Отець плаче. Але коли людина намагається зупинити, зашкодити або втрутитися в Мій План по здійсненню Заповіту Мого Отця, щоб принести спасіння світові, вона за це сильно страждатиме. Якщо людина думає, що її сила перевищує силу Бога, вона заплатить безсиллям. І, якщо людина обіймає Мене, як Юда, каже, що любить Мене, цілує Мене в щоку, а потім зраджує Мене, то вона не є кращою за того, хто віддав Мене в руки Моїх катів.

Я приношу людству велику благодать у ці часи. Я приношу людині великі дари через цю місію, і що ж вона робить у відповідь? Вона плює в Моє Обличчя, такою переповненою заздрості, злоби і ненависті є її душа. Ті, хто так поступає, будуть вражені глибокою печаллю підкріпленою самотністю, подібної якій вони ніколи раніше не знали. Вони будуть страждати від болю відділення від Бога в цьому житті на землі, а коли це станеться, вони будуть знати, що причиною є їхня зрада Мене, Ісуса Христа, їхнього єдиного Спасителя. Вони також повною мірою, все-таки, зрозуміють Моє Велике Милосердя, бо, даючи їм ці страждання на землі, Я даю їм шанс покаятися і стати повноцінними знову. Якщо вони з гідністю приймуть Мою Волю, Я принесу їм життя в Моєму Новому Царстві
    .

Прокиньтеся всі ви і зрозумійте, що Моїм єдиним бажанням є обійняти вас Моїми Люблячими Руками. Я не ворог - Я люблю вас і бажаю вас з тугою, яку ви не в змозі зрозуміти. Я посилаю пророків не для того, щоб налякати вас, але щоби розголошувати Правду, так щоби Я міг принести Вічне Спасіння всім вам, а, найпаче, найбільш недостойним із вас.

Прийдіть. Почуйте Мій Заклик - Мій План буде здійснений незалежно від того, як сильно ви протистоїте йому. Уся правда про те, що необхідно вам для відновлення вашого Богом даного права на вашу спадщину, стане відомою найближчим часом. Коли Я прийду з цією новиною, ви повинні вітати її, бо інакше втратите свою душу.

Ваш Люблячий Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-of-my-father/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Ви можете не зустріти мого Сина фізично, але ви обов'язково впізнаєте Його

Субота, 16 серпня 2014, 20:15

Мої дорогі діти, багато людей шукають мого Сина, Ісуса Христа, час від часу в своєму житті. Коли душа відкриває мого Сина, починається подорож, в якій необхідно пройти різними дорогами і через різні етапи. Коли ви станете ближчими до мого Сина, почнеться боротьба і тому ви повинні очікувати цього. Якщо ви наблизитесь до Нього, ви станете більш схожими на Нього, а Його Риси стануть характерними для вас. Ви можете не зустріти мого Сина фізично, але ви обов'язково впізнаєте Його. Ви відчуєте Його Любов. Його Біль стане вашим. Ви будете ділитись Його добротою і радість, яку Він переживає через Його беззастережну Любов до людства, стане вашою. Його Довготерпіння буде прищеплене у вашу душу, а Його Слово проникне в вас із розумінням, яке буде дане вам Святим Духом.

Якщо ви дійсно любите мого Сина, ви станете смиренними як Він і будете з гарячим бажанням служити Йому, чого б вам це не коштувало. Деякі душі йдуть духовним шляхом вдосконалення протягом довгого часу, але вони не пройдуть цей шлях, поки не довіряться повністю Богові. Якщо душа коливається на цьому шляху, їй буде надано благодать, щоб зібратись і продовжити свою подорож. Але якщо душа змагається з моїм Сином, і вважає себе гідною кинути виклик Слову, що стало Плоттю, то вона віддаляє себе від Бога.

Людина, яка знаходить Ісуса в цьому житті на землі і вірно служить Йому, буде мати мир. Мало що ще в цьому світі зможе будь-коли вдовольнити її знову. Якщо душа, ставши близькою з моїм Сином, пізніше віддаляється від Нього, вона буде терпіти страшенний біль. Для тих, хто пізнав Його і жив в Його Серці, цей біль розлуки з моїм Сином є найгіршим болем, відомим людині.

Коли вас спокушають оспорювати вчення Христа чи заставляють зректися Його будь-яким способом, знайте, що ніщо і ніколи в цьому світі не принесе вам мир, любов і радість, які приходять від Нього.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...-in-every-way/

Дописів
    1 517

Типово

Турбуйтеся перше про власну душу, а тоді вже моліться за інших

Неділя, 17 серпня 2014, 17:18

Моя дорога, улюблена донечко, хай не буде ніяких поділів між Моїми Учнями в цій місії по спасінню душ, тому що цього бажає той, хто ненавидить Мене. Коли Мої улюблені Християнські послідовники сперечаються і коли вони б'ються один з одним в Моє Ім'я, це приносить Мені велику печаль. Мій смуток посилюється, коли ті, хто проголошує Моє Слово, потім відкидають його, творячи зло своїм близьким жорстокими методами, для того, щоб посіяти злобу.

Усі Божі діти рівні в Моїх Очах. Знайте, що добрі серед вас не захищені від спокус Сатани, як і ті зневірені, з ненавистю в їхніх серцях, не залишаться без Моїх Дарів. Кожен з вас є грішником. Не приходьте до Мене ніколи і не кажіть Мені, що якась душа недостойна Мене. Не засуджуйте іншу людину переді Мною і не називайте її злою; бо хто ж тоді ви є, як не грішник в Моїх Очах?

Світ повен любові. Але він також сповнений ненависті і байдужості до Мене, Ісуса Христа, через існування гріха. Тільки тоді, коли гріх буде викорінений, світ стане досконалим. Тому ви повинні турбуватись перше про власну душу, а тоді вже молитись за інших. Якщо ви будете так робити, Я виллю Моє Милосердя на всіх вас. Якщо людина підносить себе переді Мною і погано говорить про інших, вона прийде на Мій Суд останньою, в той час як той, хто принижує себе переді Мною, прийде першим.

Коли ви по-справжньому приймете Моє Вчення? Чому ви говорите, що ви від Мене, коли ви ставитеся з ненавистю до ближніх? Ви ніколи не стане гідними Мого Царства, поки не скинете свій плащ лицемірства і лати гордині.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ay-for-others/

Дописів
    1 517

Типово

Світ знаходиться на порозі великих змін

Понеділок, 18 серпня 2014, 18:47

Моя дорога, улюблена донечко, коли Божі діти бачать чвари в світі і страшні звірства, що чиняться в ім'я справедливості, знайте наступне. Зло породжує зло. Що ви чините іншим - те ж саме буде зроблено вам. Мені притаманна Справедливість, і хоча Моє Милосердя велике, Моєї Кари треба боятися, коли вона впаде на невдячних і нечестивих людей.

Я не несу лихо будь-якій людині, бо це не те, що приходить від Мене. Але якщо зло чиниться по відношенню до Божих дітей, а нечестивість поширюється, Я виллю Мою Справедливість і хай ніхто не сумнівається, що ці часи близько. Зло бере початок з гріха. Душі, які піддаються гріхові, завжди повинні намагатися спокутувати свою провину якнайшвидше в Моїх Очах. В іншому випадку рана гріха гноїться, і якщо ви сумніваєтеся в силі зашморгу, яким Сатана затягує душі, сповнені ненависті і насильства, то ви повинні знати, що звільнити такі душі від його контролю надзвичайно важко.

Як тільки Сатана заражає душу, він починає постійно мучити цю людину, поки її розум, вчинки і дії не будуть підпорядковані лукавому. Заражена душа, зрештою, стає одержимою і тільки Я, Ісус Христос, можу звільнити цю душу в обряді екзорцизму. Душа може стати одержимою дуже швидко, але потрібні роки, щоб звільнити її від влади змія. Тому, коли ви відчуєте Мою Кару, знайте, що її мета - викорінити зло і покарати винних, які крадуть життя інших людей. Я покараю тих, хто відбирає життя тіла і життя душі. Жоден лиходій не сховається, бо Мої Очі все бачать.

Так багато ви знаєте про Мою Любов. У вас немає жодних сумнівів щодо того, наскільки великим є Моє Милосердя. Але смертна людина не знає нічого про Гнів Божий, бо вам про це не казали. Божий Гнів є реальним. Чи ви думаєте, що Він дозволив би Сатані знищити Його дітей, і при цьому б сидів, склавши руки, й дивився? Чи ви думаєте, що Він би не покарав душі, які коряться усім примхам і бажанням Сатани? Хоча добрі душі можуть загинути, вони будуть мати життя. В той час як злі душі можуть жити, але вони не будуть мати в собі життя.

Світ знаходиться на порозі великих змін, і все, що Бог передбачив, станеться. Все, що Він сказав, повинно статися, станеться. І хоча Я посилав вам пророків, щоб попередити вас, ви все-таки не послухали їх. Ви відкинули багато приватних одкровень, даних світові, щоби підготувати людство. Тим не менш, ви не дослухались.

Ви повинні молитися, щоб зменшити масштаб руйнувань у світі, бо якби ви могли побачити, що чекає на вас у майбутньому, ви б упали до Моїх Ніг, благаючи про Милосердя. Ті, хто не зможуть вберегти Слово Боже живим в Моїх Церквах на землі, будуть відповідати за втрату багатьох мільйонів душ, які, в іншому випадку, були б врятовані.

Ганьба вам, хто називає Мене своїм, коли ви, з одного боку, проголошуєте частину Істини, а з іншого проклинаєте Мене. Біль і скорбота, які Я терплю через гріх, і відділення людини від свого Творця, добігають кінця, бо Мій Час прийшов. У заключній битві за душі, коли зло зростає, знайте, що Боже покарання буде вдесятеро більшим за той біль, який заподіюють нечестиві своїм братам і сестрам.

Бійтеся не Моєї Любові, а Мого Суду.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-great-change/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Жодна людина не має право заподіювати шкоду іншій людині в Ім'я Бога

Четвер, 21 серпня 2014, 16:25

Мої дорогі діти, коли людина переслідує іншу людину і змушує її страждати, Дух Божий не може залишатися в такій душі, тому що в ній поселяється лукавий. Коли людина переслідує іншу, наносячи їй шкоду, чи духовно, чи фізично, і виправдовує свої дії, кажучи, що захищає Слово Боже, знайте, що це найбільший гріх, бо це ображає Божественність Бога.

Жодна людина не має право заподіювати шкоду іншій людині в Ім'я Бога, бо з цим ніколи б не мирився і не дозволив би мій Син, Ісус Христос. В той час як нещастя у світі зростатимуть, усім нечестивим діям будуть потурати ті, хто винен в страшному гріху проти Христа. Вони будуть використовувати кожну причину, щоб виправдати свої злі вчинки, та жоден з них не уникне покарання у Божому Плані Відкуплення. Хто чинить зло своїм ближнім, той буде змушений відповісти за свої гріхи проти Бога, Його Творіння і кожної Його дитини.

У цей час великого обману, коли грішникам важко відрізнити добро від зла, важливо пам'ятати Слова мого Сина, Ісуса Христа. Нехай той, хто без гріха, першим кине камінь. Людина, яка спричинює жахливі страждання іншим, буде осуджена відповідно до його або її дій.

Ви повинні, в цей час, молитися за людство і за благодать розрізняти гріхи, які здійснюються проти людства, і гріхи проти Бога. Гріх є гріхом, але коли злі дії здійснюються у Святе Боже Ім'я, то за ними настануть тяжкі наслідки. В той час як ненависть поширюється, буде і Божа Любов поширюватися через душі лагідних і смиренних, бо вони несуть факел Спасіння на тлі темряви. Тільки завдяки Благодаті Божій може людина врятуватися від гріха, і власне через ці душі, які люблять Бога беззастережно, душі, які помиляються, можуть бути відкуплені.

Ви повинні молитися, молитися, молитися за грішників повсюди, бо темрява засліплює їх до Істини. Без Правди світ зануриться в повну темряву. Моліться, щоб ви, мої дорогі діти, змогли витримати ту огидність, яку гріх приносить у ваше життя. Моліться за тих, хто переслідує Божих дітей, щоб вони змогли відчути у своїх серцях любов і співчуття до інших.

Моліться за спасіння душ і, особливо, тих, хто дозволив ненависті захмарити свої серця, і хто найбільше потребує Божого Милосердя.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-name-of-god/

Дописів
    1 517

Типово

Я озброю Моїх Ангелів і вибраних осіб на бій з тими, хто засуджує Мене

Субота, 23 серпня 2014, 20:00

Моя дорога, улюблена донечко, два знаки стануть очевидними в той час, коли безліч обраних душ підніметься, щоб допомогти Мені відновити Моє Царство на землі. Перший знак відноситься до зарозумілості душ в Моїй Церкві на землі, коли людський розум, інтелект та амбіції знищать істинну віру Моїх священнослужителів. Гордість і пиха в поєднанні з природним бажанням досягнути більших глибин віри, які все одно завжди будуть недосяжними, приведуть у фальшиву церкву темряви. Виникне велична ієрархія, яка буде розмножувати неправду і безплідну віру.

Другий знак відноситься до нижчих органів, коли функція людського тіла - священного Дару від Бога - буде зведена лише як до засобу для мирських прикрас, без жодної поваги до нього. Відсутність моралі призведе до відсутності поваги до людського тіла, включаючи зловживання ним, коли тіло використовується для участі в смертних гріхах плоті. Відсутність поваги до людського життя також означатиме, що вбивства стануть настільки частими, що багато людей стануть, врешті решт, повністю несприйнятливими до жахів фізичної смерті від рук злих людей.

Очищення людини триває, тому що без страждань жертовних душ багато людей були б втрачені. Тільки тоді, коли все здаватиметься нестерпним, ті, хто з Печаттю Бога Живого, отримають полегшення своїх страждань, які будуть руйнувати людство, в тому числі гріхи, війни, голод і хвороби. Ви ніколи не повинні нехтувати війнами — хоча вони можуть бути незначними — бо вони будуть поширюватися. Не ігноруйте відсутність справжньої віри в Моїй Церкві, бо вона також буде поширюватися. Не ігноруйте ненависть між народами, які використовують релігію як засіб для терору своїх ворогів, бо вона також буде поширюватися, пожираючи душі тих, хто любить Мене. Не ігноруйте ненависть до Божих провидців чи вибраних пророків, бо якщо вони ненавидять ці душі, то вони ненавидять Мене. Ви не повинні дозволити їхнім нечестивим язикам спокусити вас приєднатись до їхніх мерзенних спроб заглушити Мій Голос. Якщо ви дозволите їм, то станете такими ж зараженими, як вони.

І коли всі ці тривоги збудуться, Я озброю Моїх Ангелів і вибраних осіб на бій з тими, хто засуджує Мене. Тоді, коли світ втратить останню краплину гідності, притаманної людині, звір відкриє безодню і всі вороги Бога проникнуть в Мою Церкву. Але кожна людина буде сама вирішувати, готова чи не готова вона миритися з такою несправедливістю.

Ті, хто встане і буде захищати Волю Бога, наповняться великою Благодаттю і своєю вірою будуть спокутувати гріхи тих, хто занадто упертий або занадто боягузливий, щоб протистояти всьому, що суперечить Божому Слову. Коли всі злодіяння збільшуються і коли людина розуміє, що не може боротися або контролювати таке зло, вона повинна повернутися до Мене і сказати:

"Ісусе, позбав нас, безпорадних грішників, від Твоїх ворогів".

Тільки тоді Я можу втрутитися, щоб зменшити вплив насильства, убивств, ненависті і воєн, спричинених людськими гріхами. Звертайтеся до Мене щодня і просіть Мого Милосердя. Я ніколи не покину тих, хто звертається до Мене.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...o-denounce-me/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Моліться за мир у світі

Неділя, 24 серпня 2014, 17:00

Мої дорогі діти, Я закликаю вас молитися за мир у світі, бо дуже скоро багато країн буде втягнуто у війни, які буде важко стримати, а багато безневинних життів буде знищено.

Задля миру я прошу вас молити Мого Дорогого Сина, щоб зменшити вплив ненависті, посіяної в серця обманутих, які тероризують інших. Мир, коли виллється на землю Божою Владою, принесе вам розуміння того, як ви повинні ставитися один до одного - з любов'ю і повагою, незалежно від ваших розбіжностей.

Я прошу, щоб ви молилися цією Молитвою Хрестового Походу, Молитвою Миру для ваших народів, кожнісінького дня.

Молитва Хрестового Походу (164) Молитва Миру для Народів

О Ісусе, принеси мені мир.
    Принеси мир моєму народу і всім тим країнам, які розірвані на шматки через війни і поділи.
    Посій зерна миру в ті затверділі серця, які спричиняють страждання іншим в ім'я справедливості.
    Дай усім Божим дітям Благодать прийняти Твій Мир так, щоби любов і гармонія могли процвітати;
    так щоби любов до Бога перемогла зло і щоби душі могли врятуватися від розбещення брехнею, жорстокістю і нечистими амбіціями.
    Хай мир панує над усіма тими, хто присвятив своє життя Істині Твого Святого Слова, і тими, хто не знає Тебе взагалі.
    Амінь.

Мир вам, дорогі діти, і пам'ятайте, що без любові до Бога ви ніколи не зможете знайти справжній мир.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...-in-the-world/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Я витру ваші сльози; об'єднаю світ і принесу мир

Неділя, 24 серпня 2014, 17:15

Моя найдорожча донечко, чи люди дійсно усвідомлюють ступінь Моєї Любові до Моїх дітей? Чи вони знають, що з любов'ю може прийти страшний біль? Чиста любов може викликати великий біль, якщо ця любов нерозділена.

Я люблю Моїх дітей, Моє Творіння, Мою Плоть і Кров. І тому Я відчуваю сильний біль через те, що гріх розлучив Моїх дітей зі Мною, їхнім Вічним Отцем. Я плачу, коли бачу ненависть, яка може гноїтися в їхніх серцях по відношенню один до одного. Я плачу, коли бачу гріхи похоті, заздрості, гордині, жадібності, їхнього бажання перевершити один одного, а також біль і страждання, які вони завдають один одному.

Коли вони забирають Життя, яке Я заповів людині, Мій Біль є настільки великим, що Я кричу з такою тугою, що всі Небеса проливають сльози печалі разом зі Мною. Мій Час — скоро, і коли ви чуєте про війни; використання пестицидів; голод і землетруси все частіше, знайте, що настане година, коли Я скажу - досить!

Я вижену нечестивих в один подих; убивць — без жодного шереху, а Моїх ворогів — у мить ока. І тоді Я проголошу годину, час для Мого Сина повернути Його Законне Царство.

Я витру ваші сльози; об'єднаю світ і принесу мир; вижену тих, хто переслідував Моїх дітей, і приведу в Світлі Мого Царства тих, хто страждав в Моє Ім'я, бо вони будуть звеличені в Моєму Новому Царстві на землі.

Приготуйтеся, Мої діти, до радісного життя в Моєму Новому Раю, який буде вашим вже скоро. Страждання на цій землі закінчаться і сльози печалі будуть замінені сльозами радості. Це Моя Обітниця.
    Тому, коли ви відчуваєте, що більше не можете витримати, знайте, що час близько до початку Нової Ери.

Ваш Вічний Отець
    Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...d-bring-peace/

Дописів
    1 517

Типово

Коли хтось каже, що любить Мене, він робитиме все відповідно до Моєї Святої Волі

Понеділок, 25 серпня 2014, 19:05

Моя дорога, улюблена донечко, коли хтось каже, що любить Мене, він робитиме все відповідно до Моєї Святої Волі. Він віддасть усе в Мої Святі Руки і забуде про свої потреби та бажання. А тоді він скаже Мені: "Ісусе, все, що я кажу і роблю,хай буде по Твоїй Святій Волі — дій у мені відповідно до Волі Бога".

Людина, яка живе у Мені, а Я в ній, відмовиться від усього заради того, що приносить Славу Богу. Вона не матиме жодних корисливих мотивів; ніякого прихованого бажання догодити собі і буде робити все від неї залежне в цьому житті, щоби знаходитися в повній єдності зі Мною. Вона віддасть Мені кожну свою думку; кожен рух; кожен крок і кожну дію, так щоби Я міг діяти в її душі. Вона буде довіряти Мені повністю і знатиме, що все, що Я роблю, все, що Я дозволяю, і все, що Я здійснюю для того, щоб очистити землю, буде мати тільки одну мету - принести Славу Богу.

Людина, сама по собі, ніколи не може дати Мені такий дар, поки вона не дозволить Моєму Святому Духові оселитися в ній. Тільки тоді може вона зростати у досконалості, яка перетворить її так, що її серце і душа переплетуться зі Мною. І Я можу тоді через Мою Божественність творити великі чудеса в цій душі, яка, довірившись Мені повністю, буде як і раніше зберігати своє Богом дане право — свою свободу волі.

Дозволити Мені, Ісусові Христові, оселитися в вашій душі — потребує великої жертви з вашого боку. Ви повинні відкласти в сторону усі величні думки; усі свої слабкості і всю жалість до себе. Коли ви приходите до Мене і просите направляти вас, то усі страждання, які мучили вас раніше, будуть відкинуті. Ніщо не буде тривожити вас. Ви будете не здатні відчувати ненависть до інших, у тому числі до тих, хто заподіює вам велику шкоду чи смуток. Ви будете легко прощати, не будете тримати образи в своєму серці, незалежно від того, в які важкі обставини ви б не попали, і ви будете бачити все так, як Я бачу.

Щоб підготуватися до життя у Мені, ви повинні нагадати собі, що все, що добре, приходить від Бога. Людина своїм власним розумом та настановами ніколи не може досягти миру аж до дня, коли вона віддасть себе Богу розумом, тілом і душею. Якщо душа пропонує Мені, Ісусові Христові, дар своєї повної довіри, Я оселюсь в цій душі, і вона стане частиною всієї Моєї Слави. Я піднесу такі душі. Яка радість наповнить їхні серця! Страх перед невідомим не буде більше їх турбувати. В такий спосіб Я підготую світ до Моєї Великої Слави — Мого Нового Славного Царства, де все життя буде відбуватися відповідно з Волею Бога, на землі так, як і на Небі.

Коли Моя Воля вкорениться в душах тих, хто живе згідно з кожним Моїм бажанням, вони вже ніколи не будуть відчувати будь-яку ненависть в своїх серцях. Бо це буде просто неможливо. Я не здатний до ненависті і якщо ви дозволяєте Мені жити у вашій душі, то всередині вас не може залишатися нічого, що не приходить від Мене.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-my-holy-will/

Дописів
    1 517

Типово

Я буду втручатися способами, які здивують світ

Четвер, 28 серпня 2014, 20:40

Моя дорога, улюблена донечко, Я знаю Моїх, і вони знають Мене. Вони також знають тих, хто є Мої, так само, як вони знають і тих, хто не прийшов від Мене.

Ті, хто Мої, мають лагідне серце, сповнене любові до всіх грішників, включаючи Моїх ворогів, і сповнене смирення, бо знають, що вони ніщо без Мене. Їхні душі вільні від злоби, заздрості, ненависті і вони страждають через це. Вони світять як маяки, а їхні душі повні Божого Світла. Саме це Світло притягує Сатану і всіх занепалих ангелів як ціль для будь-якого роду спокус. Саме ці душі найбільше розшукує лукавий і в часи, які надходять, вони будуть перебувати під тиском брехні. Деякі з них повністю відпадуть від Істини. Інші будуть дотримуватися її, але робитимуть це з великими зусиллями, в той час як ті, хто має Благодать Божественної Волі Бога в своїх серцях, ніколи не покинуть Істину.

Світ перетвориться на поле великої битви, де царюватиме замішання, і саме ці душі, які від Мене, зіткнуться з найбільшими випробуваннями. Бажання Сатани — забрати в Мене тих, хто знає Мене. Це ті душі, які найближче до Мого Серця, тому вони є найціннішим трофеєм. Якщо такі душі впадуть в оману, Мій найлютіший ворог виставить їх напоказ переді Мною. Я буду висміяний їхньою зрадою і буду проливати гіркі сльози жалю за цими бідними Божими дітьми. Але знайте наступне. Я буду боротися за ці душі. Я буду втручатися способами, які здивують світ, так щоби Я міг вирвати їх з пазурів обману, і вони будуть знати, коли Я робитиму це. У той день Я знову спитаю їх: "Ви Мої чи ні?" Тоді вони будуть знати, що це Я, і Я поверну їх і прийму в Моє Нове Царство. Ті, хто залишаться сильними завдяки їхній непохитній вірі в Моє Святе Слово, будуть вести тих, хто від Мене. Завдяки цим душам — Моєму Залишку — Моє Милосердя пошириться далеко, аж за межі виднокола.

Зараз Я звертаюся до тих, хто знає Мене. Я бажаю, щоби ви кожен день проживали так, начебто завтра не буде. Вірте Мені. Просіть Мене про захист і про особливі ласки у вашій подорожі до Моєї Нової Ери Миру. Я прийду вам на допомогу кожного разу, і виллю на вас надзвичайні Благодаті. Тоді ви не будете нічого боятися, бо знатимете, що Я йду поруч з вами. Я буду тримати вас за руку і вести у Прихисток Мого Миру і Моєї Великої Слави.

Прийдіть до Мене і не бійтеся, бо Мій Великий День настане несподівано і раптово, і більше жодної сльози ви не проллєте, тому що будете з'єднаними з Божественною Волею Бога на віки вічні.

Прийміть Мою Любов, Моє Благословення і Моє Велике Милосердя, бо коли ви так зробите, ви по-справжньому підтвердите, що ви Мої.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ish-the-world/

Сторінка 58 з 64 ПершаПерша ... 84849505152535455565758596061626364 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті