Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 56 з 64 ПершаПерша ... 646474849505152535455565758596061626364 ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 1 101 по 1 120.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Я прошу тих, хто стежить за цими Повідомленнями, молитися за цю Місію

Неділя, 8 червня 2014, 14:45

Моя дитино, Я хочу попросити тих, хто стежить за цими Повідомленнями, молитися за цю Місію. Ваші Молитви потрібні, щоб ця Справа була захищена від усіх злих підступів і дій лукавого через тих, хто служить йому і прославляє його. Ніколи раніше ваші молитви не були так необхідні, як зараз. Дії лукавого проти цієї Місії Спасіння стають сильнішими, а його ненависть збільшується. Якщо ви не будете просити Бога зменшити ненависть лукавого і його вплив на людство, його дії досягнуть успіху і погублять душі, єдиною надією яких на спасіння будуть Дари, які Бог дає Його дітям.

Я прошу вас, дорогі діти, молитися за всіх тих, хто присвячує своє життя Божому Заклику і цій Місії. Ця Молитва повинна промовлятися за всіх Божих пророків, провидців і священнослужителів, щоб вони продовжували служити Йому в той час, як Він виконує Остаточний Заповіт.

Молитва Хрестового Походу (155) Для захисту Місії Спасіння:

О, найдорожча Мати Спасіння, вислухай наше прохання про захист Місії Спасіння і захист Божих дітей. Ми молимося за тих, хто кидає виклик Божій Волі в цей великий момент історії. Ми просимо тебе захистити всіх тих, хто відповідає на твій Заклик і Слово Боже, щоби врятувати всіх від ворогів Бога. Допоможи звільнити ті душі, які стали жертвами обману диявола, і відкрити їм очі на Істину.
    О Мати Спасіння, допоможи нам, бідним грішникам, стати гідними отримати Благодать витривалості в наш час страждань в Ім'я твого улюбленого Сина, Ісуса Христа.
    Захисти цю Місію від зла. Захисти твоїх дітей від переслідування. Покрий нас усіх твоїм Найсвятішим Покровом і підтримай нас Даром збереження своєї віри кожен раз, коли нам кидають виклик за проголошення Істини, за передання Святого Слова Божого, до кінця наших днів, зараз і на віки вічні. Амінь.

Мої улюблені діти, ви повинні представляти свої Молитви Моєму Сину кожен день, для захисту цієї Місії від ненависті Сатани. Якщо ви буде так робити, всяке Благословення буде дане вам. Ті з вас, хто має змогу, будь ласка, офіруйте Служби Божі, так часто, як ви можете, за Божого пророка Марію Божого Милосердя і за всіх слуг Божих, так щоби через Боже Милосердя всі душі об'єдналися з Ним у Його Царстві, на віки вічні.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...-this-mission/

Дописів
    1 517

Типово

Любов – це єдиний засіб, щоб перемогти ненависть. Ненависть не може перемогти Любов, якщо вона виходить від Бога

Понеділок, 9 червня 2014, 21:42

Моя дорога, улюблена донечко, як палко Я бажаю досягнути тих, хто втратив віру і хто більше не вірить в Мене, а також до тих, хто нічого не знає про Мене.

Ці Повідомлення - для всього світу, а не тільки для обраних, які віддають Мені усяку шану і чиї душі наповнені любов'ю до Мене. Я люблю кожного, але Я покладаюся на вірних для поширення Слова Божого, щоб запалювати в тих закаменілих закритих серцях вогонь Моєї Любові.

Якщо ви любите Мене, ви будете робити для близьких ті всі добрі справи, яким Я навчив вас. Ви будете ставитися до близьких так, як Я полюбив вас. Ви будете довготерпеливими з тими, хто зневажає вас за відкрите виявлення Християнства. Ви буде приймати слабких: навчати їх Моєї Любові всіма своїми словами і вчинками. Бути Християнином означає відстоювати Моє Слово всіма способами. Ви не повинні ніколи забувати, що Моя Любов - Божественна. Моя Божественність - бездоганна, а Сила Святого Духа непереможна, коли він Присутній у будь-якому Ділі, яке є від Мене. Мої Діла — могутні, і вони будуть зростати і поширюватися, як потужний порив вітру, зі швидкістю, яка є поза вашим розумінням. Тому, коли Я виявляю Себе Моїм Словом - Моїми Повідомленнями для світу - якщо ви приймете Мене, Я викажу велике Милосердя до всіх, хто добровільно бере Мою Чашу. Якщо ви приймете Дари, які Я даю вам, і використаєте їх так, як Я бажаю, для добра інших, то стануться великі чудеса навернення. Моя Любов, коли ви приймаєте її від Мене, пошириться на ваших близьких. Коли близькі отримають вашу любов, вони також зрозуміють, звідки вона приходить.

Моя Любов, коли вона вселиться у ваші душі Силою Святого Духа, заставить Вас стати на коліна переді Мною, плачучи від радості. Не помиліться: ви пізнаєте Божу Любов миттєво, коли вона пройме ваше серце Владою Утішителя. Тоді ви зрозумієте Силу Любові, бо Я Є Любов. Я Є Сила, від якої кожен демон, кожен занепалий ангел і сам Сатана падають на землю в агонії, тому що вони не мають ніякої влади наді Мною.

Якщо ви дозволите Моїй Любові заповнити ваші душі, ви також будете мати силу всередині вас, щоб перемогти усяке зло в світі. Моя Любов руйнує владу Сатани і всіх його демонів.
    Моя Любов буде вашою зброєю проти зла, з яким вам доведеться зіткнутися, якщо ви будете говорити в Моє Ім'я. Прийміть Мою Любов і завжди любіть Моїх ворогів. Не майте ненависті до Моїх ворогів, бо власне цього хоче від вас лукавий для того, щоби він міг поширювати ненависть. Любов, коли поширюється, породжує любов в близьких так само, як ненависть породжує сумніви, страх і гнів. Любов – це єдиний засіб, щоб перемогти ненависть. Ненависть не може перемогти Любов, якщо вона виходить від Бога.

Я хочу дати вам цю Молитву Хрестового Походу, щоб захистити вас від ненависті.

Молитва Хрестового Походу (156) Захист від ненависті
    :

Дорогий Ісусе, даруй мені Твою Любов і відкрий моє серце, щоб з вдячністю прийняти Твою Любов. Силою Святого Духа хай Твоя Любов засяє у мені, щоби я став світилом Твого Милосердя.
    Охопи мене Своєю Любов'ю і хай моя любов до Тебе зменшить усяку ненависть, яка є на моєму шляху, коли поширюю звістку про Твоє Слово. Вилий на нас Твоє Милосердя і прости всім тим, хто відкидає Тебе, ображає Тебе і хто байдужий до Твоєї Божественності, і зішли їм Дар Любові.
    Хай Твоя Любов світить в часи невизначеності, слабкої віри, в часи випробувань і страждань, і Силою Святого Духа допоможи мені донести Істину до тих, хто найбільше потребує Твоєї Допомоги. Амінь.

Мої дорогі учні, вам потрібен Мій Захист більше ніж будь-коли, в той час як ця Місія зростає. Моя Любов завжди буде покривати вас, і Я виявлю Себе вам через Моє Слово, Благодать Святого Духа і навернення через молитву, які ця Місія Спасіння принесе світу.

Ніколи не сумнівайтеся в Моїй Божественності чи в Силі Бога, бо без Мене ви є ніщо.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...omes-from-god/

Дописів
    1 517

Типово

Без мого Світла немає нічого, крім темряви, в душі. Ні миру. Ні любові. Ні надії. Ні Життя.

Вівторок, 10 червня 2014, 12:05

Моя дорога, улюблена донечко, люди можуть запитати, чому це так важливо - зберегти Жертвоприношення Святої Літургії за будь-яку ціну? Свята Літургія є осередком Моєї Присутності — Моєї Справжньої Присутності у світі. Моя Присутність приносить і Життя, і Світло. Вона принесе душі життя і наповнить її особливою Благодаттю. Вона принесе з собою Світло — Моє Світло — яке є яскравішим за сонце. Іскорки Мого Світла достатньо, щоб освітити кімнату, яка знаходиться в темряві. Допоки Моя Свята Євхаристія зберігається у великій славі на вівтарях Моїх Церков, доти буде життя. Без неї наступить темрява. Коли немає Мене — немає Світла. Без мого Світла немає нічого, крім темряви, в душі. Ні миру. Ні любові. Ні надії. Ні Життя.

Які б нові правила не нав'язували вам в ім'я євангелізації та модерності від Мого Імені, знайте: якщо Моя Євхаристія більше не вшановується так, як Вона повинна вшановуватися і як це було визначено, ви можете бути впевнені, що зовсім скоро Вона зникне взагалі. У день, коли це станеться, настане темрява, що зійде на Землю. Ви не побачите її, але ви будете відчувати її в холодних серцях людей, тому що відтоді людство зміниться. Як тільки Моя Присутність зменшиться, відкриються ворота Пекла і антихрист займе Моє Місце в Моїй Церкві. Це буде той, хто не від Мене, і хто буде сидіти на троні, що по праву належить Мені. А Моя Церква буде лежати ниць біля його ніг. Це буде найбільша зрада Мене, вашого Ісуса, з того часу, як Юда віддав Мене Моїм ворогам на розп'яття.

Моя Церква буде переслідувана в першу чергу і ті, хто слабкий у вірі, поклоняться звіру. Ті люди, які будуть стверджувати, що представляють Мою Церкву — розіпнуть Мене знову. Коли самозванець заявить, що він — це Я, почнеться відлік часу, а потім під оглушливий звук відкриється небо і гуркіт грому ознаменує Моє повернення. Тоді світ зрозуміє Правду Моєї Обітниці повернутися, щоб остаточно відновити Моє Царство і принести єдність Моїй Церкві, Моїй Справжній Церкві - тим, хто залишиться вірним Мені, витримавши всі випробування і страждання.

Ніщо не може здолати Мою Церкву, бо під Моїм Проводом і керівництвом Вона залишиться недоступною для звіра і всіх тих зрадників, що зрадять Мене у своїх корисливих цілях.

Слухайте тепер Мою обіцянку. Все, що Я сказав вам, станеться. Все, що Я обіцяв вам, буде виконано. Все, що Моє, воно і ваше. Ви всі належите Мені. Пригорніться до Мене щосили, бо без Мого Захисту ви потрапите в облуду і це розіб'є Моє Серце. Ніколи не покидайте Мене заради того, хто ненавидить вас. Я ніколи не покину вас, тому що Я люблю вас дуже сильно. Я притягую вас до Себе і все-таки ви відстороняєтеся. Чому? Чого ви боїтеся? Хіба ви не знаєте, що ви є від Мене і це ваше природне первородство? Притуліться до Мене, Мої улюблені учні, бо незабаром ви будете відчувати себе розгубленими і не будете знати, куди повернутися. І Я буду чекати, щоб принести вам Мою любов і втішити вас.

Прийдіть. Не бійтеся Мене. Я приходжу тільки з любов'ю, щоб принести вам Мій Мир.

Моє Світло дає вам можливість бачити.

Моя Любов дає вам надію.

Моє Серце приносить вам втіху.

Мої Руки зцілюють вас.

Мої Очі дивляться на вас.

Мої Рани притягують вас.

Моє Тіло годує вас.

Мій Біль - ваш.

Ваш біль - Мій.

Моє Милосердя врятує вас.

Моє Слово — ваша дорога до Мого Царства.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-hope-no-life/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Влада Пресвятої Трійці є поза межами втручання людини

Середа, 11 червня 2014, 12:25

Моя найдорожча донечко, Моїм Бажанням є, щоб кожен з вас відповів на Заклик Пресвятої Трійці в цей час. Влада Пресвятої Трійці є поза межами втручання людини і завдяки Благодаті Моєї Любові Я тягнуся до людства, щоб проголосити йому Правду.

Не бійтеся вашого Отця, бо Я Є ваш, а ви — Мої. Вся Влада знаходиться в Моїх Руках, і Я роблю виняток для багатьох, щоб об'єднати світ. Багато душ є байдужими до Мене. Вони уникають Мене, заперечують Моє Існування і ображають Мою Божественність, розміщуючи фальшивих божків, зроблених з розплавленого золота, переді Мною. Все, що зроблене з глини, буде замінене оновленим буттям. Ніщо на цій Землі не вічне. Усе знову перетворюється в пил. Все, що є вічним, не з вашого світу. Я створив людину на Мою Подобу. Я вдихнув у вас життя, і ви можете дихати, і саме Я Той, Хто забере його назад. Все починається і закінчується з Мене, і ніхто не може і не буде диктувати те, як Я буду об'єднувати Моїх дітей. Це Моє завдання — а не ваше. Мої плани по спасінню душ — і добрих, і поганих, і мерзенних — не будуть зруйновані. Можливо будуть пошкоджені, але ніколи не будуть зруйновані, бо все, що Я кажу — станеться, і все, що Я бажаю - збудеться.

Я знаю кожного з вас, бо ви народилися з Моєї Любові. Якими б не були ваші обставини, вони виникли з Божественного Провидіння, і це є причиною всього. Ті з вас, хто не знає Мене - ви також Мої, тому що Я створив вас. Ви не еволюціонували з інших видів. Вірити в таке - значить обманювати себе, і це служить тільки засобом, засадженим у ваші серця обманщиком для того, щоб ви відреклися від Мене. Зрікаючись Мене, вашого Вічного Отця, ви зрікаєтесь Вічного Спасіння. А, заперечуючи Істину Мого Існування, ви відділите себе від існування вічної слави.

Усе Милосердя - Моє. Я щедро виливаю Моє Милосердя на тих, чиї серця чисті; у кого є в душі любов, тому що вони дозволили Мені увійти в них. Головною перешкодою для отримання Вічного Життя є людська гординя. Гординя є найбільшим бар'єром на шляху об'єднання зі Мною. Ви можете знати Мене через Мого Сина; розуміти Моє Слово, але не практикувати в житті те, чому вас навчили. Любов виходить від Мене. Коли гординя вселяється в душу, любов у ній помирає і замінюється ненавистю. Гординя походить від Сатани, і викликає в Мене огиду, а також і смуток.

Дозвольте Мені любити вас - прийміть Моє Слово та Дари, які Я дав світу через найбільшу Жертву смерті Мого Сина на Хресті. Я дав вам життя. Я дав вам Себе через Явлення Мого Сина. Я смиренно принизив Себе перед вами для того, щоб перемогти гріх гордині. Я навчав вас через пророків. Я дав вам дар свободи волі, але ви зловживали ним, щоб задовольнити свою власну похіть і бажання. Дар свободи волі має подвійну мету - дати вам свободу вибору, щоби ви приходили до Мене не зі страху, а з любові; а також перемогти владу диявола. Ваша свобода волі — це те, що сатана жадає найбільше, і він буде використовувати всякий обман, щоб змусити вас віддати її йому. Коли душі роблять це через гріх гордині, практики Нової Ери та окультизму, вони стають рабами лукавого. Тоді він буде проявляти в цих душах, що віддали йому свободу волі, кожну зі своїх рис. Ви пізнаєте їх по їхній поведінці. І одною з ознак, що їх свобода волі віддана лукавому, є те, що ці душі постійно прагнуть публічно висміяти Мого Сина, Ісуса Христа, і Його Мати, Непорочну Діву Марію, Матір Світу. Сатана ненавидить їх обох.

Якщо, натомість, ви використовуєте свободу волі, яку Я дав вам, на благо вашої душі і для любові один до одного, вона стає потужним засобом, щоб зменшити владу Сатани. Але ті душі, які віддають дар свободи волі Мені, через Мого Сина, Ісуса Христа, дають Мені наймогутніший дар зі всіх. Бо завдяки цим душам Я переможу лукавого, і вони є засобами, за допомогою яких Я зможу спасти душі тих, хто повністю відділився від Мене.

Це Моя Обітниця. Я спасу душі навіть у зовсім безнадійних випадках завдяки жертвам тих, хто віддає Мені цей дар своєї свободи волі через Мого Сина, Ісуса Христа.

Ваш Вічний Отець
    Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...ence-of-man-2/

Дописів
    1 517

Типово

Це буде Найбільший День з того часу, як Бог створив Адама і Єву

П'ятниця, 13 червня 2014, 22:20

Моя дорога, улюблена донечко, Мій Час вже дуже близько, і тому важливо, щоб кожна людина в світі готувалася так, ніби вона могла бути забрана з цього життя в будь-який момент. Не ігноруйте Мій Заклик, бо ті, хто не підготується до Великого Дня, залишаться у великому смутку.

У День Мого Другого Пришестя — якому буде передувати Попередження, коли Я докажу світові, Хто Я Є — ви повинні бути готові. Я приходжу, щоб усіх вас взяти у досконалий новий і славний Рай. Я не хочу втратити нікого. Кожен з вас є безцінним дитям Божим. Ті, хто не знає про своє походження, в мить дізнаються, Хто Я Є. Тому що це буде витікати з вродженого людського інстинкту, так само, як дитина, що відділена від своїх природних батьків, впізнає свою власну плоть і кров, навіть якщо потрібно ціле життя, щоб воз'єднатися один з одним. Це буде природне відчуття, і для тих, хто має добре серце, цей заключний момент буде наповнений хвилюючою любов'ю. Вам нема чого боятися.

Для тих, хто вибирає віру у фальшивих божків і хто не визнає Триєдиного Бога — ви не будете з готовністю приймати Мене, бо ви завжди Мене відкидали. Та все ж, Я притягну вас до Мене і обійму. Сила Божа зійде на вас через Дар Святого Духа, і вам стане важко повернутися спиною до Мене. Тому для всіх тих, хто побачить Мене, в тому числі й тих, хто відкидав Мене в цьому житті — більшість з вас зрозуміє Істину в цей момент. І ви дозволите Мені узяти вас в Мої Пресвяті Руки.

Я підніму вас усіх в одну мить, в мить ока, в Моє Нове Царство. І тоді настане початок кінця. Ті душі, які поклонялися звіру, які віддалися тілом, розумом і душею Сатані, і які стали його добровільними слугами, не матимуть куди повернутися, куди сховатися, і залишаться без будь-якої допомоги, бо Сатана покине їх. Тому що від того часу Сатана буде кинутий у безодню, а його владі буде покладено край повністю в цей момент. Для таких душ, Я кажу наступне. Навіть на цьому етапі Я виявлю до вас Милосердя. Ви повинні покликати Мене і сказати:

«Ісусе, допоможи мені. Ісусе, пробач мені всі мої гріхи".

і Я підніму вас також в Мій Новий Рай.

Я спасу кожну душу, яка покличе Мене безпосередньо перед тим, як небо закриється; гори обваляться і море затопить Землю, і тоді Небеса зникнуть разом зі старою Землею. Підніметься Мій Новий Рай, Нове Небо та Земля, така сама, як вона була створена для Адама і Єви, і всі будуть радіти. Бо це буде Найбільший День з того часу, як Бог створив Адама і Єву. Ніколи не втрачайте надії і пам'ятайте ці мої слова до вас.

Моє Милосердя є настільки Великим, що навіть ті, хто продав свою душу дияволу, будуть врятовані, якщо вони тільки побажають цього, прикликавши Мене в Останній День. Вони також можуть жити Вічним Життям великої слави з усіма Божими дітьми. Цей Новий Рай — ваша законна спадщина. Не проміняйте її на фальшиві та порожні обіцянки Сатани.

Я люблю вас усіх. Завжди зберігайте Мою Любов у ваших серцях, і Я завжди буду захищати вас від зла.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-adam-and-eve/

Дописів
    1 517

Типово

Ви ніколи не повинні поклонятися іншому богові, крім Триєдиного Бога

Субота, 14 червня 2014, 12:40

Моя дорога, улюблена донечко, є тільки один Бог - Бог Отець, Бог Син і Бог Дух Святий — три окремі Особи в Одній. Нема трьох розділених осіб, бо Ми є Одно — Бог Отець, Творець Усього; Бог Син, Який виявив себе, живучи серед вас, і Бог Дух Святий, даний людству як Дар, за допомогою якого Істина заповнює ваші серця знаннями, новим життям і Силою Моєї Любові.

Коли ви приходите до Мене, ви приходите до Мого Отця. Коли Святий Дух кличе вас, Він виходить від Отця.
    Все виходить від Бога. Ви ніколи не повинні поклонятися іншому богові, крім Триєдиного Бога. Але знайте наступне. Щоб пізнати Отця, ви повинні визнати Бога Сина, бо без Мене, Ісуса Христа, ви не можете знати Отця.

Бог любить усіх Його дітей, але Його діти не люблять Його так, як повинні. Це не так страшно, тому що через Мене вони стануть частиною Мого Нового Царства на Землі. Але є ті, хто йде за лукавим і хто свідомо віддає йому дар своєї свободи волі. Тоді вони більше не контролюють свої дії, бо злі духи використовують їх для того, щоб вербувати інші вразливі душі. Ці душі не поклоняються Богу - замість цього вони поклоняються Сатані. Я благаю вас допомогти Мені врятувати ці бідні нещасні душі, бо вони більше не можуть спасти свої душі власною волею. Я бажаю, щоб у ваших молитвах ви просили полегшення для душ у неволі, так щоби вони повернулися до Мене.

Молитва Хрестового Походу (157) За душі у неволі:

О, дорогий Ісусе, звільни ті душі, які є рабами фальшивих богів і Сатани. Допоможи нам через наші молитви принести їм полегшення від болю одержимості.
    Відкрий ворота їхньої в'язниці і покажи їм шлях до Царства Божого, перш ніж Сатана візьме їх заручниками в безодню Пекла.
    Ми просимо Тебе, Ісусе, покрий ці душі Силою Святого Духа, так щоби вони віднайшли Істину, і допоможи їм знайти в собі мужність, щоб відвернутися від підступів і злоби диявола. Амінь.

Проблемою, з якою стикаються душі, що поклоняються фальшивим богам, є те, що вони відкриваються для злого духа, якому потрібна лише маленька частка їхньої свобідної волі для того, щоб заразити їх. Фальшиві боги ведуть душі в страшну небезпеку. Найбільша небезпека, яка стоїть перед ними, в тому, що вони вважають, що такі практики є нормальними, здоровими для їхнього духу, а також засобом, за допомогою якого можна знайти мир і спокій у їхньому житті. Але все, що вони знайдуть — це біль і смуток.

Будьте свідомими небезпеки використання окультних практик і практики “нового покоління-new age”, бо вони не від Мене. Тільки йдучи за Мною, Ісусом Христом, ви можете мати Вічне Життя. Протилежністю до життя є смерть. Смерть тіла не означає кінець вашого існування. Ваше існування вічне. Вічне Життя приходить тільки через Мене. Вічна смерть приходить від Сатани.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...he-triune-god/

Дописів
    1 517

Типово

Я зруйную храми цих сект і зупиню їхні підлі дії проти Божих дітей

Неділя, 15 червня 2014, 9:30

Моя дорога, улюблена донечко, більшість людей не має поняття про ступінь зневаги, цькування і ненависті, які є до Мене у світі.

Існують групи та секти, які спеціалізуються на поклонінні Сатані і здійснюють жахливі звірства під керівництвом того, хто ненавидить Мене. Бідні грішники, які беруть в цьому участь, продали свої душі дияволу і на зовнішній погляд вони є просто джерелом розваг, але вислухайте Мене зараз. У них є тільки один господар, і цей господар має велику владу над ними, бо вони віддали йому дар своєї свободи волі. І так як Сатана просто зневажає людський рід, він використовує ці душі, хоча вони і дійсно не розуміють цього. Їхня ненависть до Мене настільки ж сильна, як і до тих, хто служить Мені, Ісусові Христові.

Остання битва за душі буде точитися в кожному куточку світу, і саме ці групи будуть битися найбільш жорстоко, щоб відтягнути людей від Мене і від остаточного Спасіння, яке Я приношу Божим дітям. Оскільки Я люблю всіх — і навіть тих, хто пожертвував своїм життям і своїм правом на Вічне Спасіння заради порожніх обіцянок князя брехні, Моїм обов'язком є подолати всі перешкоди і дотягнутися до них, щоби Я міг їх врятувати.

Я зруйную храми цих сект і зупиню їхні підлі дії проти Божих дітей. Ті, хто звільниться з цих в'язниць ненависті, Я обіцяю, побачать, що Я чекаю на них. За кожну душу, яка прийде до Мене з цих груп в пошуках миру — Я наверну їх вдесятеро більше. Я переможу диявола і заберу Божих дітей, незалежно від того, що вони зробили, від краю прірви Пекла.

Не бійтеся влади злого духа, якщо ви тільки довіряєте Мені повністю. Моя Влада, Влада Бога, Початок і Кінець, ніколи не буде знищена. Але будь-яка людина, яка намагатиметься знищити Божу Владу, знаючи про наслідки, і яка відкине всі Мої зусилля, щоб врятувати її душу - буде страждати вічно.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...gods-children/

Дописів
    1 517

Типово

Я Є Добрий, Люблячий і Терпеливий

Неділя, 15 червня 2014, 14:25

Моя дорога, улюблена донечко, Мій План відкупити людство і виявити Моє Нове Царство успішно здійснюється, як і було передбачено. Я принесу світу великий Дар, а ті, кого це пригнічує і страшить, знайте наступне.

Я Є Добрий, Люблячий і Терпеливий, і все буде зроблено згідно Святої Волі Мого Отця, Який не бажає принести біль і тугу жодному з Його дітей, незалежно від того, якими почорнілими є їхні душі. Якби це було не так, Він би знищив світ і забрав тільки вибраних до Нового Раю. І так: Мій Отець чекав і чекав, поки населення світу не досягло найбільшого розміру. Він почав заключну частину Його Плану по спасінню людства, так щоби відразу нескінченна кількість людей могла спастися.

Цього Плану не треба боятися чи протистояти йому, так як заключний приз є один, який принесе вам всім найбільшу славу. Ви не повинні йому чинити опір; ви не повинні висміювати його або відкидати його, бо інакше ви будете жалкувати про це рішення вічно. Нехай жодна людина не втручається у Божу Волю. Щоб врятувати багато людей Мій Отець, не вагаючись, покарає тих, хто стане на Його Шляху спасіння мільярдів душ.
    І оскільки кожна душа є для Нього дорогоцінною, і тоді як Він буде втручатися усіма можливими способами, щоб привести душі до тями, Він знищить тих, хто відповідальний за зречення від Нього мільйонів душ. Не сумнівайтеся в тому, що вони будуть страждати за це, і нехай буде відомо, що ви впізнаєте ці душі по їхніх справах, а пізніше по їхньому покаранню. Їхнє покарання почнеться на Землі в цей час, в надії, що вони побачать Істину. В іншому випадку, Мій Отець усуне їх.

Сила Божа виявляється на Землі в цей час, і ви побачите, як різні сторони будуть проявлятися в битві за душі. Вони будуть включати в себе тих, хто по-справжньому служить Мені; тих, хто не знає Мене, і тих, хто знає, але вибрав служіння іншому господареві, а не Мені. Єдиними переможцями будуть ті, хто з Божого Милосердя отримає Ключі до Царства Божого.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...g-and-patient/

Дописів
    1 517

Типово

Двері були відкриті для того, щоб дозволити поганам осквернити Мою Церкву

Понеділок, 16 червня 2014, 17:27

Моя дорога, улюблена донечко, ті з вас, хто не бажає, щоб Я спілкувався з вами, знайте наступне. Ваша свобода волі означає, що ви можете вільно вибирати, хочете чи не хочете ви приймати те, що Я кажу, і те, чого Я хочу. Вірити чи не вірити в це — ваш вибір і, щоб ви не вирішили, Я ніколи не буду Судити вас за це.

Але ви ніколи не повинні судити інших в Моє Ім'я. Під цим Я маю на увазі, судити тих, хто відкидає Мене, а також тих, хто приймає Моє Втручання. Жоден з вас не має права називати іншу людину злою чи винуватою в гріхах. Ті з вас, хто суворо судять - людей, які, на вашу думку, недобрі, грішні або поширюють єресь - не маєте на це права. Ви повинні мовчати і молитися за тих, хто завдає вам болю. Тільки Я, Ісус Христос, маю Владу судити людство.

Коли ви принижуєте іншу людину в Моє Святе Ім'я, ви грішите і Я буду судити вас за це. Якщо ви ображаєте інших своїм язиком, Я заставлю вас замовчати. Якщо ви шкодите репутації іншої людини, ваша власна репутація буде поставлена під сумнів. Лицемірство огидне для Мене і коли ви винні у наклепі, який здійснюється в Моє Ім'я, тоді ви ганьбите не тільки себе, але і Моє Святе Ім'я.

Будь-яка людина, яка заподіює біль іншій особі і відкрито удає, що говорить в Ім'я Бога, обманює тільки себе. Ті, хто наказує близьких і каже, що просто виконує свої обов'язки через посвяту та відданість Богу, є не від Мене. Ганьба вам, бо ви не знаєте Мене. І поки ви боретесь між собою - Християнин проти Християнина — погани поміж вами вторгаються в Мою Церкву. Ворог працює дуже розумно. Його хитрий план полягає у створенні ворожнечі всередині Моєї Церкви і тоді як справжня вірність Мені послабилась, двері були відкриті для того, щоб дозволити поганам осквернити Мою Церкву і Святу Євхаристію.

Ганьба тим з вас, хто знає Правду - Моє Святе Слово, дане вам у Священному Писанні. Усі жертви були зроблені для вас: Божі пророки послані вам були зневажені, переслідувані і вбиті; візіонери, провидці і святі — усіх ви шанували тільки після їхньої смерті, але бичували, коли вони передавали Моє Слово; і, насамкінець, Моя Власна Жертва - коли ви розіп'яли Мене. І що ви робите тепер? Ви дозволяєте тим, хто поклоняється фальшивим божкам, віддавати їм шану на Моїх вівтарях, які призначені, щоб вшановувати Мене. Чи дозволять ці погани вам зробити те ж саме у їхніх храмах?

Історія повторюється. Погани захопили Церкву Мого Отця і були вигнані. Коли ви осквернюєте Мою Церкву і Моє Тіло, ви більше не достойні служити Мені і Я вижену кожного Мого священнослужителя, який зраджує Мене таким чином. Ваші гріхи чорніші за гріхи тих, кому ви служите в Моє Ім'я, тому що ви поведете за собою душі, які ви забираєте від Мене. Настав час для вас зробити вибір. Або ви приймаєте Мене, Ісуса Христа, таким як Я Є, а не таким, як ви хочете, щоб Я був, або ви зрікаєтесь Мене. Третього не дано.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ate-my-church/

Дописів
    1 517

Типово

Світ позбавляють Істини Мого Слова

Вівторок, 17 червня 2014, 22:23

Моя дорога, улюблена донечко, Моя Армія Найвірніших зібрана у великій кількості і розсіюється по всіх частинах світу. Належні Мені знають Мене і Силою Святого Духа Я виявив Себе через Силу Моїх Слів, що містяться в цих Священних Посланнях.

Моє Слово швидко приверне до Мене тих, хто вже благословенний Святим Духом. У цих душ немає ніяких сумнівів. Святий Дух через Мої Слова приверне і більш упертих та, хоча вони можуть бути невпевненими в тому, чи це дійсно Я, Ісус Христос, Хто манить їх відповісти на Мій Заклик, вони з осторогою все ж прийдуть до Мене. Врешті решт, вони приймуть Мене повністю. Є і ті, хто вірить в Мене, але хто не приймає того, що Я звертаюся до них. Вони, з часом, також відізвуться на Мій Заклик. Але до чого Я Закликаю? Щоб просто засвідчити Себе? Ні, бо це не потрібно. Мій Заклик полягає в тому, щоб зібрати вас та підготувати так, щоби всі Християни допомогли Мені в Моєму пошукові для спасіння людства. Саме через Моїх улюблених учнів Я можу зробити багато.

Моя Місія — спасти душі, і Я виконаю її, використовуючи свободу волі людини. Божа Воля в тому, щоб дати життя і привести всіх Божих дітей під Його Захист. Завдяки Святій Божій Волі всі душі можуть спастися, але дорога до Вічного Спасіння пролягає через свободу волі, дану людині Богом. Саме завдяки вашій свободі волі кожен з вас сам вибере своє майбутнє. Вас не будуть примушувати прийняти Боже Милосердя, але вас попросять піти за Мною. Я не буду наказувати вам зробити це, тому що це ваше право - право вашої свободи волі - вирішувати для себе, що ви хочете зробити.

Деякі люди будуть вибирати мудро, бо вони будуть знати, що Я пропоную шлях Істини - Дорогу до Вічного Життя. Деякі люди будуть вибирати нерозумно і йти неправильною дорогою. Вони робитимуть так, тому що не зможуть зрозуміти Істину, Слово Боже. Вони дозволять чарам великих матеріальних принад, пристрастям та насолодам звабити себе від Мене. Вони не вірять в життя після смерті і не відчувають докорів сумління за гріхи, які вони здійснюють, виконуючи власні егоїстичні бажання. Проте, якщо вони побачать Істину і будуть заохочені іншими слухати Слово Боже і Мою Обітницю про майбутнє, вони можуть змінитися. Вони можуть завдяки Дару Навернення перебувати в Моєму Царстві.

Таким чином, Мій Заклик — заохотити всі душі шукати Істину. Через їхню свободу волі - і це має бути їхній власний вибір - вони дозволять Мені, своєму улюбленому Ісусові, спасти їх. Я закликаю зараз усіх Християн взяти свою зброю і йти вперед, щоб допомогти Мені зібрати ті душі, які розсіяні і втрачені. Завдяки вашій допомозі Я можу заохотити всі душі кожного віросповідання, раси і кольору шкіри прийти до Мене. Коли ви дотягнетесь до них, Я огорну вас великими дарами Святого Духа, так щоби ви могли досягти успіху і привели до Мене втрачені душі, за якими Я плачу щосекунди.

Божа Воля — спасти всіх. Але саме через свободу волі людини, яка йде у Мої Руки за її власним вільним вибором, Свята Божа Воля виповниться так, як і повинна. Ідіть усі, і вивчайте Істину Святої Євангелії. Світ позбавляють Істини Мого Слова. Мого Слова більше не навчають так, як це має бути. Люди повинні отримати Істину - це те, за що Я віддав Моє Життя. Без доступу до Правди - Мого Святого Слова - ви не зможете вибрати правильний шлях до Вічного Спасіння.

Ось чому Я приходжу зараз — щоб принести вам Істину. Щоб привести вас до тями, так, щоби ви приготувались, були готовими і чекали Великого Дня без страху, туги та тривоги у ваших серцях. Якщо ви приймете Мене і довіритесь Мені повністю - ви будете у мирі.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...th-of-my-word/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: На кожен ваш крок назустріч моєму Дорогоцінному Сину ви будете робити два кроки назад

Середа, 18 червня 2014, 14:51

Мої діти, йдіть за мною, Матір'ю Спасіння, і візьміть мене за руку, бо я веду вас дорогою Істини до мого Сина. Саме завдяки моєму заступництву багато з вас знайде в собі мужність, щоб йти цією тернистою і кам'янистою дорогою до Вічного Спасіння.

Дорогі діти, для того, щоб по-справжньому пізнати мого Сина, потрібна велика наполегливість. Ви повинні відкрити свій розум, своє серце і свою душу без тіні сумніву чи гордині, перш ніж ви зможете побачити. Коли Істина відкриється вам у вашому серці, вам необхідно триматися за неї, бо це засіб, за допомогою якого ви станете вільними.

На кожен ваш крок назустріч моєму Дорогоцінному Сину ви будете робити два кроки назад, через ті методи, за допомогою яких лукавий буде глузувати над вами. Він ніколи не перестане намагатися відтягнути вас від Христа, бо він зробив це своєю підлою місією - тягнути вас у протилежному напрямку. Тому, коли ви падаєте на вашому шляху, ви повинні знову підніматися і починати все спочатку. Кожен раз, коли ви робите крок назад, пам'ятайте, що все, до чого схиляє Сатана, завжди буде рухом у зворотному напрямку — протилежному до всього, що мій Син заповідає людському роду. Таким чином, вам потрібне велике терпіння, але як тільки ви подолаєте кожну наступну перешкоду, ви будете йти все швидше дорогою до Мого Сина. Кожна невдача, коли буде переборена, зробить вас сильнішими у вірі. І коли ваша віра стане сильною, ніщо не буде стояти на вашому шляху, щоб стати справжнім учнем Ісуса Христа.

Ідіть з миром, дорогі діти, і дозвольте мені, Матері Спасіння, допомогти вам стати сильнішими у вашій любові до Ісуса Христа, тому що без Нього ви ніколи не знайдете мир і щастя, яких ви шукаєте в цьому житті чи після нього.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...eps-backwards/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Щоб по-справжньому служити моєму Синові, ви повинні найперше любити Його. Щоб любити мого Сина, ви повинні в першу чергу пізнати Його

Субота, 21 червня 2014, 15:40

Моя дорога дитино, моє власне життя на Землі було присвячене моєму Синові, Ісусові Христові. Моя душа була створена на Небесах моїм Отцем, Богом Всевишнім, і моє народження було надзвичайним Даром людству. Я була послана Богом з єдиною метою привести у світ довгоочікуваного Месію. Народження мого Сина було Чудом і з моменту, коли Він зробив Свій перший Подих, єдиним моїм бажанням було служити Йому у всіх потребах.

Я поклонялася перед моїм Сином і визнавала Його з великим благоговінням. Його прекрасна Божественна поведінка швидко виявилася вже протягом трьох місяців з дня Його народження. Його усмішка сяяла навіть у такому малому віці; а Його проникливі блакитні очі мали надзвичайну глибину і зрілість. Я знала, що я повинна служити Йому усіма способами, але Він виявив до мене велику Любов у дуже ранньому віці. Ця Любов не була просто любов'ю дитини до його матері — ні, це було набагато сильніше почуття. Він заспокоював мене; пестив моє обличчя, коли я починала хвилюватися про небезпеки, які очікували нас з моїм чоловіком, Святим Йосифом.

Після втечі до Єгипту мені було важко заспокоїтися і я була постійно готовою до усіх потенційних загроз та небезпек, а це означало, що я спала лишень кілька годин уночі. Ще навіть до того, як мій Син виявив Себе світу, я ясно бачила небезпеки, які чекали на Нього в майбутньому. Його Руки завжди тягнулися до людей з любов'ю і дружбою. Ще хлопчиком Він притягував до Себе багатьох, хоча вони поняття не мали, Хто Він. Він також притягував до Себе невиправдану критику від друзів і людей, яких Він знав. Над Ним знущалися і сміялися, а багато ображали також і мене. Присутність Бога притягувала добрих людей, а також і людей з темними душами до нашої маленької родини з самого дня народження мого Сина. Моя любов до Нього була дуже сильною. Я любила Його за те, Ким Він був, але я також любила Його як Мати, і ця любов триває і донині.

Я дещо надмірно опікала мого Сина, і коли Він загубився на зворотньому шляху з Єрусалиму, мене охопив жах. Відчуття втрати заполонило кожну клітиночку мого тіла, і я не могла заспокоїтися, поки не знайшла Його. У той день, коли я знайшла Його в Храмі, де Він говорив і проповідував старійшинам, я зрозуміла, що з цього моменту я повинна тільки служити Йому і бути покірною до всіх Його Бажань.

Щоб по-справжньому служити моєму Синові, ви повинні найперше любити Його. Щоб любити мого Сина, ви повинні в першу чергу пізнати Його. Пізнати мого Сина - означає вивчити Його Слово і зрозуміти, що Він говорив Своїм учням під час Свого Перебування на Землі. Тільки через Його Слово ви можете пізнати Ісуса Христа. Якщо ви приймаєте Його Святе Слово, тоді ви можете служити Йому. Ви не можете служити Йому, якщо ви не шануєте Його Слово і не робите все те, чому Він навчив вас. Покора до Божого Слова є обов'язковою, якщо ви хочете жити, як справжні Християни. Якщо ви проповідуєте Його Слово, то ви повинні практикувати те, що мій Син проповідував - любити один одного; відноситись до ближніх так, якби ви самі хотіли, щоб до вас відносились; величати Бога через Святі Тайни, як Він навчив вас.

Ви ніколи не повинні диктувати Богові ваше бажання змінити Його Слово, тому що у вас немає на це права. Служіння моєму Синові можливе тільки тоді, коли ви залишаєтеся покірними Його Вченню. Ідіть в мирі, щоб любити і служити Господу.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...now-him-first/

Дописів
    1 517

Типово

Я подібний до матері, яка змушена розлучитися із своєю дитиною з часу її народження

Понеділок, 23 червня 2014 , 1:45

Моя дорога, улюблена донечко, Я приношу сьогодні тобі та усім Моїм любим послідовникам великі Благословення. Моє Серце розривається від любові до вас усіх. Я усвідомлюю, що ваша подорож в служінні Мені може бути часами дуже важкою, але Я хочу, щоб ви знали, що Я веду вас в ній кожної секунди. Немає жодного випробування на вашому шляху, яке не може бути подоланим. Тому, якщо ви відчуваєте безпорадність і страх, ви не повинні здаватися і, коли ви вірите в Мене, все буде виглядати простішим.

Я подібний до матері, яка змушена розлучитися із своєю дитиною від її народження і яка ніколи не зможе побачити цю дитину знову протягом її життя. Мати ніколи не забуде цієї дитини і кожен день тужить за своєю плоттю і кров'ю в надії, що возз'єднається зі своєю дитиною через якийсь час. Щодня ця дитина перебуває в її думках; вона молиться за його або її благополуччя і відчуває постійний біль, глибоко в своєму серці, через її втрату. Ніщо і ніколи не заспокоїть її, поки вона знову не обійме цю дитину своїми руками. Вона має велике терпіння, велику надію і глибоку тугу за тим, щоб зустрітися лицем до лиця з дитиною, яка вийшла з її утроби, і не звертає уваги на роки, які минають. Все, що для неї має значення — це те, щоб вона і її дитина були знову разом — сплетені в обіймах одне з одним.

Я Є подібним до будь-кого з батьків, які змушені терпіти таку муку. Чекання тривожить Мене. Але біль втрати, коли давно загублена дитина відмовляється повернутися до батьків, є найважчим. Біль, який Я відчуваю, коли діти Божі зрікаються Мене, постійно Мене мучить. Я зроблю все, щоб притягнути ці душі до Мого Лона. Я використаю інші душі - їхніх братів і сестер, які хочуть втішити Мене - у Моєму прагненні розбудити їхні душі з дрімоти. Мені дуже потрібні Мої улюблені учні, брати і сестри цих загублених дітей Божих, щоб розсіятися по всьому світу і зібрати Мою родину разом.

Ми повинні об'єднатися проти духу темряви, який зробить практично неможливим для цих душ розпізнати Правду їхнього народження. Цим людям треба розповісти про їхнє право первородства; їхню спадщину та їхнє Вічне Спасіння. Бо час вже близько, коли вся Правда буде розкрита. З вашою допомогою, Мої любі учні, вони прийдуть до Мене, назад в Мою родину, де всі ми об'єднаємося, нарешті, як одне ціле. Як це і повинно було бути.

Я люблю вас усіх з глибокою ніжністю і радію, коли ви відповідаєте з любов'ю у ваших серцях на Мій Заклик.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...hild-at-birth/

Дописів
    1 517

Типово

Не поривайте відносин з тими, хто ненавидить вас через Мене

Середа, 25 червня 2014, 23:37

Моя дорога, улюблена донечко, немає необхідності людям зупиняти всю їхню щоденну активність, коли вони клянуться у вірності Мені. Я не є Богом, що велить вам впасти до Моїх Ніг, забувши про ваші щоденні обов'язки. Я не гордий; не стою велично з гордим виглядом, правлячи людським родом; і Я не диктую вам кожен ваш рух та не намагаюсь примусити вас підпорядковуватись Мені. Я не Такий, бо Я прийшов як смиренний слуга, щоб звільнити людину з рабства у диявола.

Я прийшов спасти вас, і Я приходжу знову, щоб завершити Мій План Спасіння. Я Є тут, щоб служити вам. Я прийшов навернути вас до Мене і, оскільки Я тішуся вашою любов'ю до Мене і часом, який ви присвячуєте Мені, Моїм наміром є зробити це таким чином, щоб не заподіяти вам надмірного страждання. І хоча Я радію тому часу, який ви тратите на Мене, і молитвам, які ви підносите, ви все-таки мусите жити своїм життям для того, щоб годувати і одягати себе та свої родини.
    Все, чого Я прошу - щоби ви жили так, як це необхідно для того, щоб служити Мені. І, по мірі того, як ваші відносини зі Мною будуть поглиблюватися, ви відчуєте нездоланне бажання говорити зі Мною через ваші думки і слова.

Я прошу вас, щоби ви ставилися до інших з такою повагою, яку ви показуєте Мені. Не сперечайтеся з іншими і не втрачайте контролю над собою через Мене. Однак, ніколи не виправдовуйте дії або слова тих, хто ображає Мене - просто моліться за них. По мірі того, як ваша любов до Мене буде рости, ваші відносини зі Мною стануть більш інтимними. Коли це станеться, прийде час, коли ви будете притягувати до себе гнів тих, чия віра слабка. Очікуйте часу, коли це станеться, і не лякайтеся та не засмучуйтеся, тому що коли ви знаходитесь в союзі зі Мною, вас будуть ненавидіти за це. Будьте терплячими з цими людьми. Будьте ласкавими. Будьте ввічливими. Не треба сперечатися з ними, бо те, що ви говорите, не буде мати значення. Замість цього, покажіть їм сенс Християнства, відповідаючи на ненависть любов'ю.

Не поривайте відносин з тими, хто ненавидить вас через Мене. Натомість, будь ласка, моліться за них. Ви повинні намагатись зберігати баланс у вашому житті, коли ви знаходитесь в союзі зі Мною. Хоча Я і бажаю, щоб ви були зі Мною, Я також хочу, щоб ви любили тих, кому Я потрібен, але хто не може побачити Мене; хто не може прийняти Мене у своєму серці або хто не має поняття про те, що означає Вічне Життя.
    Ваш обов'язок переді Мною і Моє Бажання — щоби ви тратили свій час мудро, люблячи ці душі. Через ваші слова, вчинки, дії і молитви, ви можете принести і принесете Мені ці душі.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...because-of-me/

Дописів
    1 517

Типово

Ніхто з вас не здатний зрозуміти Божественні Закони

Четвер, 26 червня 2014, 14:00

Моя дорога, улюблена донечко, ти ніколи не повинна думати, що Моє Слово, дане світові через ці Повідомлення, буде легко прийняте. Ті, хто не приймає їх, час від часу робитимуть зусилля, щоб жити згідно з цими повідомленнями і всім тим, чого Я прошу від них. Але замість того, щоб жити цими повідомленнями та змінювати своє життя відповідно до них, вони будуть уважно розглядати і ставити під сумнів кожне Слово, яке виходить з Моїх Святих Уст. Якби вони, замість цього, дотримувалися Мого Вчення, яке ніколи не змінюється, тоді вони б служили Мені краще.

Ніхто з вас не здатний зрозуміти Божественні Закони, які виходять від Мого улюбленого Отця. Якщо ви будете намагатись аналізувати Таємницю Божества Святої Трійці, ви зазнаєте невдачі, тому що не все є для вашого розуміння. Усі, хто вважає, що розуміє події, що стануться перед Моїм Другим Пришестям та після нього, повинні знати наступне. Я відкриваю певні події майбутнього тільки для того, щоб допомогти вам підготувати свої душі. Мої Одкровення не даються вам для того, щоб викликати сенсацію, полеміку чи ненависть поміж вами, бо Я ніколи б не створив такого збентеження. Збентеження виникає через брак довіри до Мене і величезну людську цікавість, що цілком зрозуміло. Але ви повинні просто залишатися вірними Моєму Святому Слову - це все, чого Я прошу.

Я жив простим життям, коли Я ходив по Землі. Я навчав Мого Слова простим способом, так щоби Моє Вчення зрозуміли всі. Я показав Мою огиду до тих, хто мав представляти Бога і чиїм обов'язком було забезпечити, щоб Десять Заповідей шанувались. Бо ці вчені мужі, переповнені гординею, носили прикрашений дорогоцінностями одяг та хвалилися своїм місцем у Храмі Божому. Такими заглибленими були вони у свої справи зовнішнього подання; складення наказів; застереження бідних, принижених і невчених; що забули один важливий факт. Їхня роль була служити Богові. А щоб служити Богові, вони повинні були служити Його дітям. Замість цього вони вимагали поваги; шукали похвали і бажали владних місць в ієрархії, яка існувала в Храмах. Ніколи Я не заохочував сенсаційність, хоча Моє Слово, доведене до маси людей в дуже простий спосіб, створювало суперечки. Бо тільки Слово Боже, яке є простим і зрозумілим, може викликати таке роздратування. Істина розділює багатьох людей, тому що вони не можуть сприйняти її. І все ж, тільки Істина - Слово Боже — це те, що повинно вас хвилювати. Аналізування Мого Слова, суперечки над змістом Істини і створення сенсацій з Слова Божого є марною тратою вашого часу. Набагато краще, якби ви служили Мені, служачи ближнім в Моє Ім'я.

Не бійтеся Правди; не відкидайте її; не відганяйте і не створюйте її нових тлумачень. Правда залишається такою самою, як і завжди. Моє Слово — це Моє Слово. Те, що Я кажу - Буде. Божа Воля не може бути змінена.
    Якщо ви приймаєте Істину, вона принесе вам ясність розуму; мир у ваших душах і бажання бути покірними Моєму Слову — так як воно дано - на всі часи. Немає нічого, щоби ви могли додати до нього, бо воно залишиться незмінним на віки вічні.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...g-divine-laws/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Ці чуда стануться впродовж трьох років

Четвер, 19 червня 2014, 13:48

Моя дитино, по волі мого Вічного Отця у всіх частинах Землі стануться найближчим часом чуда. Ці чуда кинуть виклик усій людській аргументації, науковим знанням і досвіду. Земля, сонце і місяць будуть взаємодіяти, утворюючи незвичайні видовища, і багато людей будуть знати, що таке можливо тільки завдяки Руці Божій. Ці чуда стануться впродовж трьох років, і вони будуть мати місце з певної причини. Вони повинні допомогти заново розпалити віру людства так, щоби люди зрозуміли, що все контролюється Рукою Бога.

Коли людина чинить злі вчинки і справи, Бог може зупиняти їх. Людям важко зрозуміти битву між лукавим і Богом. Несправедливість допускається з різних причин, але головна з них пов'язана з необхідністю очищення. Це може здаватися несправедливим, але людина не може цього правильно оцінити, поки не отримає Дар Розуміння, який приходить від Святого Духа. Саме тоді, коли душі очистяться, вони почнуть розуміти, яким чином Бог діє, щоб привести Його дітей у стан, коли вони зможуть пізнати Його.

Чуда, про які я кажу, будуть великими Ділами Божими і будуть включати запобігання трагедій, які, здавалось би, неможливі з наукової точки зору. Вони також будуть включати великі знаки на небі; рух Землі і кольори, пов'язані з природою.

Моя власна причетність до цих чудес буде видна через знаки, які появляться в місцях моїх з'явлень по всьому світі. Не бійтеся цих чудес, бо вони - Дар від Бога. Будьте вдячними за Його Милосердя; бо немає задачі занадто важкої, яку б Він не взяв на Себе для того, щоб людський рід прокинувся і прийняв Його. Це Воля Божа, бо Він любить кожного з вас.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...f-three-years/

Дописів
    1 517

Типово

Моя Церква, коли вона розділиться і ослабне, із великим задоволенням прийме гуманізм

П'ятниця, 27 червня 2014, 22:11

Моя дорога, улюблена донечко, вам ніколи не вдасться легко ідентифікувати роботу Сатани в світі, тому що він дуже хитрий. Він рідко буде виставляти свої справи таким чином, щоб викликати у людей здогадки про його вплив. Протягом свого царювання на Землі, він зайшов дуже далеко, щоб переконати світ в тому, що його не існує. Зрідка ви будете бачити Правду, бо вона виявлятиметься через тих людей, яких він використовує, щоб переконати інших людей, що Бога не Існує.

Мета диявола - обдурити людей вірою в те, що цей світ і існування людського роду є засобами, за допомогою яких можна досягнути мети. Його найбільшим успіхом було запровадження гуманізму і, особливо, світського гуманізму.

Гуманізм, так зване бажання піклуватися потребами людського роду шляхом усунення соціальної несправедливості, є помилкою. Ті, хто приймає гуманізм у своєму житті, замінюють ним віру в Бога, і причина таких їхніх дій зрозуміла. На жаль, в багатьох релігіях з'явились розкольники, чия поведінка не перебуває під впливом Бога. Їхня ненависть до ближніх і душогубна схильність проголошуються в Ім'я Бога, хоча, в дійсності, сам Сатана надихає їх на кожен крок. Він робить так, щоб відштовхнути людей від Бога. Ці темні душі скоюють страшенні злочини та використовують Ім'я Мого улюбленого Отця для здійснення грішних вчинків. Потім вони виправдовують ці дії іменем своєї релігії і це заставляє багатьох людей відмовитись від будь-якої віри в Бога.

Оскільки світський гуманізм схвалює всі добрі справи в ім'я соціальної справедливості, то він є дуже привабливим для чутливих серцем душ, бо їхні наміри добрі. На жаль, коли вони приймають цю доктрину, вони приймають те, що Створення світу було випадковістю, викликаною природою. Але це неправда, бо світ був створений Mоїм Вічним Отцем. Жоден учений ніколи не зможе пояснити Створення світу, бо це знання ніколи не буде виявлене людині.

Якщо ви відкидаєте надприродне і Божественне Існування Бога, то це означає, що ви відкидаєте моральні орієнтири, які походять від Бога. Це означає, що мораль - глибоке відчуття того, що є бажаним, а що не бажаним для Бога - не може бути стійкою, і це веде до темряви. Замість цього, людина стане зосередженою тільки на своїх фізичних потребах, і буде нехтувати своєю душею. Після смерті її душа, яку вона відмовилась прийняти як життєдайний Божий Дар, не прийматиме Божого Милосердя. На тому етапі багато таких душ повністю віддаляться від Божого Милосердя.

Моя Церква, коли вона розділиться і ослабне, із великим задоволенням прийме гуманізм. І, в результаті, вона притягне всі ці душі неправильною інтерпретацією Правди їхнього існування. Світ прийме цей новий вид церкви — церкви, зосередженої на соціальній несправедливості - і жодного слова про важливість спасіння вашої душі не буде сказано.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-great-relish/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Справжня Церква стане Підпільною

Субота, 28 червня 2014, 15:03

Моя найдорожча дитино, найбільший обман, який зійде на людство, вийде зсередини Церкви мого Сина на Землі, і буде спровокований Його ворогами, які проникли в неї облудними шляхами. Сатана увійде в Церкву мого Сина і ознаки цього ясно побачать ті, хто має Духа Божого, міцно прищепленого у їхні душі.

Віра священнослужителів мого Сина буде зруйнована, тоді як багато з них будуть змушені покинути його через богохульні дії. Багатьох бідних нещасних служителів примусять присягнути на вірність новою клятвою, а вони будуть занадто наляканими, щоб відмовитися, хоча багато з них знатимуть, глибоко в своїх серцях, що це неправильно.

Багато нових правил буде запроваджено в Церкві мого Сина на Землі, в той час як тисячі нових членів присягнуть на вірність Церкві, та вони не будуть справжніми, бо не матимуть Істинного Духа Христа у своїх серцях. Вони увійдуть в Церкву і будуть свідчити про нову єдину світову релігію, яка не шануватиме мого Сина, Ісуса Христа. Мало того, що вони не будуть служити Йому, але більше того - їх обов'язком буде служити потребам гуманізму, які будуть, у самій своїй суті, заперечувати Існування Надприродного Божого Стану і усього, що за Ним стоїть.

Духовенство, яке колись присвятило своє життя Богові, буде залучене у цей великий обман і, як наслідок, втратить Істинну Віру. Вони не будуть проповідувати важливість спасіння душ, яке стало можливим завдяки смерті мого Сина на Хресті. Хрест є центром Християнства. Існує тільки один Хрест, і саме через Хрест виявляться перші видимі знаки зради мого Сина. Будуть запроваджені нові види хрестів, які будуть принижувати Хресне Знамення і все, що воно означає в серцях людей.

Невіруючі, які до цих пір не мали ніякого інтересу до Християнства, будуть залучені у так звану нову єдину світову церкву. Разом з представниками усіх інших релігій, які не повстали з Істини, вони будуть знущатися і насміхатися над Божими дітьми, які залишаться вірними Слову Божому.

Справжня Церква стане Підпільною і ця підпільна армія об'єднається по всьому світі, щоб стати святими останніх днів, які будуть мати владу від Святого Духа підтримувати Істину. В них будуть плювати; з них будуть сміятися і звинувачувати в тому, що вони - радикали, так само, як мого Сина, Ісуса Христа, звинувачували в єресі, коли Він ходив по Землі, щоб проповідувати Істину.

Потрібна буде величезна мужність, щоб залишитися вірними Слову Божому, бо вас будуть звинувачувати у злочинах. Вашим злочином вони, вороги Бога, об'являть те, що ви поширюєте брехню про цю мерзоту. Все, що виходить від Бога, буде проголошене брехнею, хоча правда, яку за їхніми словами представлятиме нова єдина світова релігія, якраз і буде брехнею.

Дух Святий зійде, однак, на тих, хто продовжить поширювати Святе Євангеліє і мій Син огорне вас і захистить вас. Майбутнє виживання людського роду і право на Вічне Життя, обіцяне кожному чоловікові, жінці і дитині, лежатиме на ваших плечах. Це буде Залишок, Найвірніші, які будуть зберігати палаючим Світло Бога у світі, що зануриться в темряву.

Багатьом з вас кинуть виклик і брехня, посаджена злим духом у ваші серця, відверне вас від Істини. На жаль, багатьом з вас буде занадто важко залишатися вірними своїм переконанням і ви спокуситесь відвернутися від мого Сина.

Для забезпечення того, щоб ви залишалися сильними, сміливими, спокійними і перебували в мирі, тоді як ви берете на свої плечі Хрест мого Сина, ви повинні молитися цю Молитву Хрестового Походу. Для багатьох з вас, кому важко прийняти, що ці речі повинні статися, прийде день, коли ви будете молитися цю Молитву Хрестового Походу (158 ) три рази на день, тому що тиск, який будуть чинити на вас для відречення від мого Сина, стане нестерпним.

Молитва Хрестового Походу (158 ) Захисти мене від прийняття єдиної світової релігії:

Дорогий Ісусе, захисти мене від зла нової єдиної світової релігії, яка приходить не від Тебе. Підтримай мене у моїй подорожі до свободи дорогою до Твого Святого Царства.
    Збережи мене у єдності з Тобою, коли мене мучать і заставляють проковтнути брехню, яка поширюється Твоїми ворогами на загибель душ.
    Допоможи мені витримати переслідування і залишитися вірним Істинному Слову Божому у противагу лжевченням та іншим богохульствам, які мене, можливо, змушуватимуть прийняти.
    Через Дар моєї свобідної волі, візьми мене у Володіння Твого Царства, щоб я міг встати і проголошувати Істину, коли вона буде обізвана брехнею.
    Ніколи не давай мені похитнутися, коливатися чи втікати в страху перед лицем переслідування. Допоможи мені залишатися твердим і непохитним в Істині, допоки я живу. Амінь.

Ідіть, мої дорогі діти, і прийміть, що ці речі стануться, але знайте, що якщо ви залишитеся вірними моєму Синові, то допоможете спасти ті душі, які будуть уведені в оману.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...ome-a-remnant/

Дописів
    1 517

Типово

Ви ніколи не повинні відкидати Бога через злочини тих, хто неправдиво стверджує, що служить Йому

Неділя, 29 червня 2014, 20:20

Моя дорога, улюблена донечко, будь-яка людина, яка ховається за релігією, скоюючи зло людям іншої віри, не приходить від Мене. Релігії, які маскують ненависть і демонізують інші конфесії, не служать Богу.

Коли люди використовують Мене, Ісуса Христа, як ширму, щоб сховатись за нею в їхньому прагненні вбивати і мордувати невинних, то це найбільше святотатство. Люди, які вірять в Бога, для того, щоб служити Йому, повинні знати: Ким Бог є; що Він сказав світу і як Він наставляв Своїх дітей через Десять Заповідей.

Бог є Любов. Він не виправдовує ненависті будь-якого роду. Якщо і коли ви бачите людей, які прикриваються релігією, щоб заподіювати біль ближнім, з будь-якої причини, ви повинні знати, що це не має нічого спільного з любов'ю до Бога. Ненависть приходить від Сатани, і він поширює свою отруту серед релігійних радикалів для того, щоб виявити свій гнів проти Бога. Проникаючи в тих, хто має викривлене розуміння того, Хто Я Є, він досягає успіху в поширенні ненависті до Бога. Люди будуть тоді запитувати: "Як Бог міг дозволити таке зло в Його Ім'я?" Відповідь у тому, що зло завжди буде знаходитись в місцях, де шанують Бога, тому що лукавий ретельно розшукує такі місця, щоб зганьбити усяку релігію, яка величає Бога. Через його дії люди будуть потім відвертатися від Бога і звинувачувати Його в кожному злочині, скоєному тими, хто стверджує, що служить Йому.

Ненависть обережна, щоб не виявити себе. Ті, хто стверджує, що представляє Бога, як правило, подають її так, що здається, ніби відновлюється справедливість щодо ворогів Бога. Це буде виглядати як "висловлення стурбованості” і засудження того, що вони бажають подати світу як зло. У церкви різних конфесій по всьому світі проникли зсередини вороги Бога. Мета їх у тому, щоб зганьбити ім'я Мого Вічного Отця. В результаті в усіх куточках світу виникла глибока недовіра і брак віри в Бога. Природним є припущення, що раз представники Бога спровокували зло в Його Ім'я, то віра в Бога є помилкою. Саме тому світ занурився у ненависть, корупцію і війни, бо план Сатани - знищити всі релігії, які шанують Істинного Бога. Ті, хто спричинює ці лиха, не мають любові у їхніх душах.

Ви ніколи не повинні відкидати Бога через злочини тих, хто неправдиво стверджує, що служить Йому. Якщо ви зробите так і віддалите себе через це від Бога, ви піддастеся брехні, яку Сатана хоче вам підсунути. Ніколи не судіть інших за їхні переконання — добрі чи погані. Ніколи не осуджуйте Мого Вічного Отця або Мене, Ісуса Христа, Його улюбленого Сина, за гріхи, що чинять ті, хто служать в Його Церквах. Людина є і завжди буде грішником на цій Землі. Гріх завжди буде прокляттям людини, допоки Я не прийду знову. Але звинувачувати Бога за гріхи є страшенним святотатством, якого не можна допускати.

Усвідомте той факт, що Сатана існує і що він намагається це приховати для того, щоб обдурити душі і заставити їх проклинати Бога, Творця всього, що є і будь-коли Буде. Незабаром всі ці злодіяння закінчаться і уся Слава буде Моєю. Вже не довго залишилось, коли Сатана буде знищений, а людський рід зможе ясно побачити Хто Я Є і Славне Життя, яке Я принесу під час Мого Другого Пришестя.

Ви повинні зберігати пильність до всього, що представляють в Моє Святе Ім'я, бо ви побачите, що не все приходить від Мене.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-to-serve-him/

Дописів
    1 517

Типово

Ви можете захищати тільки Істину, бо Я Є Істина. Якщо ви відкинете Істину - ви відкинете Мене

Понеділок, 30 червня 2014, 23:50

Моя дорога, улюблена донечко, ви, Мої дорогі учні, повинні знати, що ворота Пекла ніколи не переможуть Моєї Церкви, хоча більша частина Моєї Церкви на Землі буде знищена, як і було передбачено. Але Правда ніколи не може загинути. Моє Слово ніколи не згине, ані Моє Вчення не буде забуте тими, хто перебуває в справжній єдності зі Мною.

Тільки ті, хто залишається вірним Моєму Слову, можуть сказати, що вони є частиною Моєї Церкви на Землі. Ті, хто радісно вітає будь-яку форму переписування Святого Євангелія чи адаптації Мого Вчення, більше не зможуть стверджувати, що вони служать Мені. Якщо Мої священнослужителі наважаться проголосити альтернативне вчення до того, яке було дане людині Моїми апостолами і пророками ще до Мого Часу, то вони будуть негайно вигнані.

Я попереджаю всіх тих, хто приймає що-небудь, що вважається священним - але що є творінням рук людських, і хто приймає це як Моє, що Я викину вас геть, тому що ви більше не зможете називати себе Моїми служителями. А якщо ви заведете душі в оману, ваше покарання почнеться за вашого життя і буде тривати ще довго після вашої смерті.

Мій Гнів невідомий вам, тому що ви ще повинні стати його свідком. Але знайте наступне. Ви, хто зрадить Мене, вже знаєте, хто ви є, бо ваша віра вже ослабла. Багато з вас вже впало і ваша слабкість буде вашою погибеллю. Ви зрадите Мене; відречетеся від Мене і приймете Моїх ворогів, бо ви будете так спіймані в лапи нової релігії - світського гуманізму, який прийде, як вовк в овечій шкурі, щоб зжерти вас — що й забудете Мене. Ваші амбіції і бажання догодити Моїм ворогам, які піднесуться до великих висот в ешелонах Моєї Церкви - засліплять вас до Правди. Це буде причиною вашої смерті і смерті всіх тих, кого ви затягнете у серйозну помилку.

Коли Моя Церква переверне Моє Вчення з ніг на голову; виверне навиворіт і поставить задом наперед, ви будете знати, що настав час для антихриста стати в центрі уваги. Ті, хто поклоняться звірові, підпише собі смертний вирок і вручить свою свободу волі, Священний Дар від Бога, в руки Моїм ворогам. Як тільки ви складете клятву цьому новому лжевченню, ви будете винні у Моєму розп'ятті і ваша кара буде суворою.

Ви запитаєте, чому ви маєте бути покараними за ваш послух старшим? Відповідь проста. Коли ви дали клятву служити Мені, ви погодилися захищати Істину. Якщо ви розірвете цю клятву через ваш послух Моїм ворогам, що приходять, тоді ви будете служити не Мені, Ісусові Христові.

Ви можете захищати тільки Істину, бо Я Є Істина. Якщо ви відкинете Істину - ви відкинете Мене. Якщо ви, як слуги Божі, відречетеся від Мене, ви більше не будете здатними вести дітей Божих до їхнього Вічного Спасіння.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...d-you-deny-me/

Сторінка 56 з 64 ПершаПерша ... 646474849505152535455565758596061626364 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті