Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 55 з 64 ПершаПерша ... 54546474849505152535455565758596061626364 ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 1 081 по 1 100.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Я не розшукую нечестивих для того, щоб з легкістю знищити їх. Єдиним Моїм бажанням є спасти їх всіх.

Неділя, 11 травня 2014, 18:00

Моя дорога, улюблена донечко, Моєю заповітною мрією є принести любов, мир і щастя всім Божим дітям. Я ніколи не бажаю помсти, незалежно від того, якими грішними є вчинки людей. Не прагну Я і приниження для будь-кого, хоча вони, можливо, принижують інших в Моє Ім'я. Я ніколи не бажаю зруйнувати репутацію людини, коли вона є причиною багатьох руйнувань у світі. Я не розшукую нечестивих для того, щоб з легкістю знищити їх. Єдиним Моїм бажанням є спасти їх всіх. Я високо ціную душі всіх Божих дітей. Я постійно шукаю їх. Я намагаюся привернути їх до Мене. Навіть тих, хто не визнає Мого Існування, Я розшукую кожного дня. Я роблю Мою Присутність відчутною в їхньому житті, наповнюючи їхні душі любов'ю до інших, спираючись на доброту всередині них, так щоби вони могли здолати негативні думки, вчинки і дії.

Деякі душі є природно сприйнятливими до Мене і Я тішуся їхнім щедрим відгуком і ніжними серцями. Інші тримають бар'єр між собою і Мною, тому Мені важко доторкнутися їхніх душ. Але Я буду продовжувати спроби досягти цих душ багатьма різними способами, поки Я не зможу відкрити їхні серця до Влади Божої Любові.

Любов є рушійною силою, яка приводить до всього, що є добрим. Любов присутня у кожній Божій дитині з моменту її народження. Божий Дар любові допомагає людству перемогти лукавого. Коли Бог заступається і збільшує любов у душі, то Він робить це для того, щоб захистити Його дітей від беззаконня диявола. Любов сильніша за ненависть, але ненависть уперта. Сатана, сповнений ненависті до людства, не має ніякої любові, крім любові до себе самого. Він заражає людство, прищеплюючи ненависть душам, які були ослаблені через гріх. Ненависть знаходить підготовлене місце в душах тих, хто заздрить, хто сповнений гордині, хто самотній і збентежений. Сатана ніколи не буде спокушати душу до ненависті, представляючи її душі такою, як вона є. Замість цього, він завжди буде спокушати душу через гріх гордині, як його основну тактику. Душа буде вважати, що вона мусить образитися, бо таку поведінку диктують її власні потреби, бо вона знає краще, і тому що вона поступає правильно.

Божа Любов поширюється в цей час серед усіх Його дітей. Він робить це з Його Милосердя. Він збільшить любов у серцях людей, щоб допомогти людству боротися проти ненависті, яка незабаром посилиться у світі, коли серця людей стануть холодними, як камінь.

Я прошу вас молитися цю Молитву Хрестового Походу, щоб знайти Божу Любов у цей час.

Молитва Хрестового Походу ( 149 ) Знайти Божу Любов

О, Ісусе, наповни мене Божою Любов'ю. Наповни мене Твоїм Божественним Світлом і наповни мене любов'ю,яка необхідна для засіву насіння Божого Милосердя серед усіх народів.
    Дозволь мені поширювати Твою Божественну Любов серед всіх тих, з ким я зустрічаюся в житті.Пошир Твою Любов, так щоби вона зійшла на всі душі, усіх релігій, всіх віросповідань, усіх народів — і як туман охопила і об'єднала всіх дітей Божих.
    Допоможи нам поширювати Божу Любов, щоби вона змогла здолати і здолала все зло у світі. Амінь.

Завжди пов'язуйте любов з Присутністю Бога. Знайте, що тільки любов може привести до Мене душі. Знайте, що тільки любов може виходити від Бога. Тільки любов має владу принести мир, достаток і єдність між народами. Ненависть приходить від Сатани і скрізь, де ви зустрічаєтесь з нею, ви повинні молитись Молитву, щоб знайти Божу Любов. Пам'ятайте, що любов переможе все, бо вона виходить від Бога.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...save-them-all/

Дописів
    1 517

Типово

Небо потемніє на три дні перед тим, як Я повернуся

Вівторок, 13 травня 2014, 8:50

Моя дорога, улюблена донечко, це для Мене найбільша радість - бачити, що мої улюблені учні відгукнулися на Мій Заклик молитися Молитви Хрестового Походу, які Силою Святого Духа спасуть мільярди душ.

За допомогою Молитов Хрестового Походу Я оновлю і очищу душі людства в той самий час, коли Я оновлю Землю. Велике оновлення буде повністю завершене в той же час, так що світ буде готовим і стане гідним прийняти Мене, Ісуса Христа, як Спасителя, що повернувся.

Так само, як народам, які зустрічають королівську гідність, потрібно зробити багато приготувань, перш ніж цар покладе ногу на їхню землю. Так і ви ніколи б не дозволили запрошеному цареві прибути тоді, коли все знаходиться в безладі, занепаді або туди, де вулиці покриті брудом. Уповноважені таких країн будуть також намагатися гарантувати, щоб вони були одягнені і підготовлені належним чином для зустрічі високопоставлених гостей. Вони здійснять надзвичайні заходи, щоб підготувати відмінний прийом, і виберуть представників, яких вважають гідними, щоб вітати запрошеного царя. І нарешті, вони підготують величну церемонію святкування приїзду царя і у цей великий день зберуться на вулицях, щоб співати йому осанну. Вони будуть щедрими на похвалу для монарха та його оточення. Так буде і у Великий День Господній, коли Я, Ісус Христос, прийду судити.

Я прибуду раптово під звуки труб і солодкі співи Хору Ангелів. Небо потемніє на три дні перед тим, як Я повернуся. А потім воно засяє безліччю кольорів, яких людина ніколи раніше не бачила. Мене побачить кожен чоловік, жінка і дитина різного віку та відчують великий шок та велике хвилювання. Люди не повірять своїм очам і багато з них оніміє - інші будуть плакати сльозами полегшення і радості. Багато будуть не готовими і ця подія буде для них настільки гнітючою, що вони будуть проливати сльози печалі, бо розумітимуть в своїм серці, що вони відкинули Правдивого Месію і є негідними увійти в Моє Царство. Але Я кажу цим людям зараз. Того дня вам треба закликати до Мене і попросити Мене пробачити вас. Тоді ви також будете зібрані в Моєму Новому Царстві.

Так само, як і кожен цар, що прибуває, Я прошу тих з вас, хто любить Мене, підготуватися до цього Великого Дня. Вірте в Мене, підготуйте ваші душі, моліться за спасіння всіх душ і прийдіть одягненими, готовими і насторожі - так само, як наречена чекає нареченого. В той день, ви, діти Божі, з'єднаєтеся зі Мною як одно у Святому Союзі з Моїм Отцем для початку нового світу і Славної Епохи, обіцяної вам з самого початку.

Перебувайте в мирі. Підготуйтеся з любов'ю і простотою серця до цього Великого Дня.
    Не бійтеся його. Вітайте його наближення. Навіть якщо ви знаходитесь у великій темряві, Я заберу вас у Моє Світло. Все що вам потрібно зробити, це простягнути ваші руки до Мене, і Я обійму вас, як Моїх.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...fore-i-return/

Дописів
    1 517

Типово

Моя Любов, Моє Милосердя, Моє Співчуття будуть вашою Спасаючою Благодаттю

Середа, 14 травня 2014, 23:30

Моя дорога, улюблена донечко, Ласки, які Я посилаю світу, перетворять атеїстів в Моїх благочестивих учнів. Вони навернуться миттєво і впадуть на землю переді Мною у відданому служінні.

Ті, хто зраджував Мене протягом усього свого життя і хто відштовхував Мене, вийдуть наперед і попросять Мене прийняти їх як Моїх. Однак, тих, хто замишляв змову проти Мого Слова, спасти буде найважче. Тому що вони більш обізнані, ніж ті, хто не розуміє значення Мого Слова, і все ж вони свідомо намагаються переписати його, щоб задовольнити своє пихате самолюбство. При всіх своїх знаннях вони не бачать Істину, тому що вони не хочуть її бачити. Вони не будуть проголошувати абсолютну Правду, а, замість цього, сфабрикують її, щоб обдурити інших.

Деякі люди змінили своє відношення до Мене, тому що вони вважають, що їх покликання служити Мені призвело до отримання ними духовного прояснення. Вони думають, що мають владу, надану їм Силою Святого Духа, щоб адаптувати Моє Вчення під потреби сучасного суспільства. Їхня гординя стане причиною їхнього падіння, а їхній відхід від Благодаті побачать багато тих, хто почуватиметься ошуканим ними і введеним в оману. Інші серед них точно знають, що роблять, бо вони служать не Мені - а лукавому. Вони навмисно ходять серед вас, щоб знищити Правдиве Слово Боже. Вони не покаються, ані не приймуть Мою Руку, бо вони вірять брехні звіра, який обіцяв Моїм ворогам протягом століть його майбутній рай. І вони вибрали віру в цю ретельно збудовану брехню через свою жадібність і амбіції. Коли вони усвідомлять Правду, вони будуть кинуті у безодню. Такими є лиш деякі з тих нещасних і обманутих, що будуть заперечувати існування диявола, яким він є, і безодні, в якій він перебуватиме вічність.

Я попереджаю всіх Божих дітей, що ходіння диявольськими стежками, заперечення Слова Божого і вчинення смертного гріха призведе до кари. Кожен, хто говорить вам інакше, вводить вас в оману. Проте, Я спасу тих, хто розкається до останньої секунди, так сильно Я прагну врятувати кожного з вас.

Моя Любов, Моє Милосердя, Моє Співчуття будуть вашою Спасаючою Благодаттю. Я не хочу вас лякати, але Я повинен сказати вам Правду. Приходьте до Мене, незважаючи на ваші переконання, в самому кінці — і Я заберу вас, як Моїх. Ніколи не забувайте цю Обіцянку. Я обіцяю - Я досягну вас з глибини вашого відчаю.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-saving-grace/
    Востаннє редагував volodymyr: 23.05.2014 о 21:51

Дописів
    1 517

Типово

Я Є Присутнім у тому, хто любить усіх, незалежно від їхньої раси, віросповідання, статі або кольору шкіри

П'ятниця, 16 травня 2014, 16:05

Моя дорога, улюблена донечко, Я прошу всіх вас, хто любить Мене, присвятити Моєму Серцю душі всіх тих, хто відкидає Моє Милосердя. Я прошу вас привести до Мене атеїстів, які не будуть визнавати Мого Існування, і тих, хто, навіть якби Я стояв перед ними особисто, все одно б відкинули Мене. Ці затверділі душі втішаються іншими формами духовних пошуків, тому що вони відмовляються приймати Мене. Якби вони прийняли Істину, вони б знайшли великий внутрішній мир, якого ніяка інша форма духовних занять не може ніколи забезпечити. Ті, хто не вірить в Мене або в Того, Хто послав Мене, ніколи не наповнять свої душі миром.

Тільки Я, Ісус Христос, можу принести справжній мир вашим серцям, тому що Мене послав Той, Хто створив вас, щоб Я привів вас до Нього. Через Мене ви знайдете Мого Отця. І коли Отець об'єднається з дітьми, яких Він створив, запанує мир. Без Божого Миру не може існувати гармонії на Землі. Якщо немає миру, ви будете знати, що це викликано відсутністю смиренного служіння Богу.

Ті, хто добре обізнаний з Моїй Найсвятішим Словом, ніколи не повинні забувати, що всі знання, які ви, можливо, маєте про Мене, ніколи не повинні використовуватися проти Мене. Під цим Я розумію, що Ви повинні вірити Мені в тому, Ким Я Є. Прийміть Мене зі смиренним серцем. Ніколи не дозволяйте зарозумілості затьмарити вашу вірність Мені. Той, хто лагідний і ніжний серцем, любить Мене. Я Є Присутнім у тому, хто любить усіх - незалежно від їх раси, віросповідання, статі або кольору шкіри. Я Є у всіх, хто живе так, як Я навчив їх. Я також Присутній в тих, хто не знає Мене, але хто наслідує Мою Поведінку.

Коли Я ходив по Землі, Я ніколи не хвалився Моїми Знаннями - Я просто ділився Істиною. Я ніколи не зводив наклепів; не переслідував чи докоряв тим, хто не йшов за Мною. Я ніколи не говорив погано про будь-кого. Я приймав всіх Божих дітей зі всіма їхніми провинами по відношенню до Мене. Я ніколи не говорив, що Я пожертвую Моє Життя за небагатьох обраних. Ні, Я віддав Себе за кожного і, особливо, за запеклих грішників. Я ніколи не віддавав перевагу одній людині над іншою. Я ніколи не нахвалював одного і не обмовляв іншого, бо це було неможливо.

Я прагнув поширювати Істину в надії, що Моє Слово буде почуте. Я приніс мир багатьом стривоженим душам, які мали смирення, щоб слухати Мене. Я був непохитним, але справедливим до всіх тих, хто мучив Мене через їхню ненависть і злі язики. Я виганяв демонів з душ, які повставали проти Мене, і давав великі Дари тим, хто сильно страждав. Я не звертав уваги на насмішки так званих “святих людей” того часу, які любили тільки себе. Бог ніколи не був пріоритетним в їхньому житті, настільки вони були зайняті власними потребами. Але душами, яких Я шукав найбільше, були ті, хто не вірив в Бога. Вони потягнулися до Мене і не розуміли, чому вони були вибрані Мною. Вони прийшли до Мене за їх власною волею, але багато з них були приведені до Мене тими душами, які знали, Хто Я і Хто послав Мене. Завдяки цьому, Я вилив на них особливі Ласки, і вони миттєво навернулися.

Сьогодні, коли Я говорю з вами перед Великим Днем, Я бажаю, щоб ви привели до Мене душі невіруючих. Ви повинні зробити це через

Молитву Хрестового Походу( 150 ) Щоб спасти душі невіруючих:

Дорогий Ісусе, я прошу Тебе спасти всіх тих, хто не зі своєї вини відмовляється визнати Тебе. Я офірую Тобі мої страждання, щоб привести до Тебе душі тих, хто відкидає Тебе,та щоб Твоє Милосердя вилилось над усім світом. Помилуй їхні душі. Візьми їх у Твій Небесний Притулок і пробач їм їхні гріхи. Амінь.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ity-or-colour/
    Востаннє редагував volodymyr: 25.05.2014 о 16:29

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Ви ніколи не повинні проклинати інших, якщо ви просите Божого Благословення

Субота, 17 травня 2014, 15:54

Моя дорога дитино, коли мій Син дарує дітям Божим особливі ласки, то це означає, що тоді на них лягає і відповідальність за ці ласки. За кожне Благословення, яке ви, дорогі діти, отримуєте від мого Сина, ви завжди повинні складати подяку Богові. Коли мій Син обдаровує душу небесною Благодаттю, на цю людину покладаються великі надії. Кожна душа повинна тоді жити так, як навчав мій Син.

Мій Син робить Його Присутність відчутною, коли Його кличуть. Чим більш відкритою є душа до Його Любові, тим ближче стають він або вона до Його Святого Серця. Проте, коли душа підносить себе перед моїм Сином, просячи Його допомоги, вона нічого від Нього не отримає. Бог любить смиренні душі. Він посилає їм великі Милості. Чим більше Благодаті вони отримують, тим більше Він Присутній в них. Потім, коли Його Присутність стає видимою, ця душа стає предметом ненависті.
    Диявол притягується до душ, які знаходяться в Божому Світлі. Він тоді буде використовувати всі засоби, щоб принизити обрану душу і, як правило, робить це шляхом обману ним слабкої душі, щоб заподіяти біль і страждання смиренній душі.

На жаль, багато людей, які люблять мене, Матір Божу, приходять до мене, благаючи допомогти їм знищити інші душі. Ці душі, як вони мені кажуть, заслуговують Божої кари. Коли вони просять мого Сина осудити такі душі через ненависть у своїх серцях, їхні молитви не будуть почуті. Як ви можете любити мене, поклонятися моєму Синові і запевняти свою вірність Істині, якщо ви ненавидите інших? О, яким хитрим є лукавий, коли він пожирає святі душі, які дозволили гордині затемнити їхній розум. Як тільки гординя захоплює душу, вона відразу ж втрачає своє світло. Чим темнішою вона стає, тим дальше вона віддаляється від Божого Світла.

Якщо ви просите мого заступництва за вас перед моїм Сином, ви завжди повинні приходити до мене з серцем повним любові. Ви ніколи не повинні проклинати інших, якщо ви просите Божого Благословення, бо це огидно для Нього. Ненависть не грає ніякої ролі на Небесах.

Приходьте до мене, дорогі діти, тільки з любов'ю до ваших ворогів у серці, і тоді всі ваші молитви будуть почуті згідно зі Святою Божою Волею.

Ваша Любляча Мати
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...ods-blessings/

Дописів
    1 517

Типово

Вони будуть використовувати Мій Дім для шанування поганських божків, а світові скажуть, що знак поваги до них є винятково справедливим

Неділя, 18 травня 2014, 19:15

Моя дорога, улюблена донечко, всі пророцтва, дані тобі, почнуть тепер здійснюватися — спочатку по краплині, аж поки не поллються швидко, як вода з крана. Ви скоро станете свідками інцидентів, вчинків і дій, пов'язаних з Моєю Церквою на Землі. Ті, хто робить зневажливі заяви про Моє Святе Слово, замовкнуть, такими враженими вони будуть майбутніми подіями.

Все, що виходить від Мене, виходить від Мого Отця. Коли Мій Отець диктує деталі майбутніх подій, як частину Його Місії по спасінню душ, будьте впевнені, що вони відбудуться. В той час як у Моїй Церкві починається нова ера радикальних реформ, вона охопить багато нехристиянських груп. І хоча Я вітаю всі душі, Я ніколи не дозволю Моє Слово - на якому побудована Моя Церква — відштовхнути убік. Тих, хто не приймає Мене, тому що вони не вірять в те, Ким Я Є, будуть радо вітати в Моєму Домі. Їх прийматимуть з гостинністю; до них будуть відноситися з великою люб'язністю; їм даруватимуть подарунки та все ж вони відмовляться визнати їхнього Господа. Потім, з часом, вони будуть використовувати Мій Дім для шанування поганських божків, а світові скажуть, що знак поваги до них є винятково справедливим. Християнам скажуть, що Бог чекав би від них, щоб вони вітали невіруючих в Церкві. Деякі практики на Мою честь будуть адаптовані таким чином, щоб не ображати цих гостей. І скоро Мій Дім більше не буде належати Мені, бо там майже не буде згадуватися Моє Істинне Святе Слово.

Нові слова, що, як вони скажуть вам, виходять з Моїх Вуст, будуть використовуватися Моєю Церквою на Землі, щоб вітати чужинців у Моєму Домі. І, поки Я тихо сидітиму в кутку, вони будуть бешкетувати в Моєму Домі; викидати геть скарби і всі символи, пов'язані зі Мною, Моєю улюбленою Матір'ю і Стаціями Хресної Дороги. Мій Дім буде очищений від усього, що є дорогим для Мене, а в ньому оселяться самозванці. Він стане місцем дивних пам'ятних церемоній; нових і незвичайних молитов, а нова книга замінить стару. Це триватиме доти, поки Я не буду змушений покинути Мій Дім, так як він стане негідним Моєї Святої Присутності. Щодо усіх Моїх невинних учнів, то вони будуть бачити тільки те, що вони вважатимуть спробою модернізувати Католицьку релігію.

Незабаром у Мене вже не буде ключів від Мого Дому, бо вони також заберуть їх. І тоді Я зроблю Моїм Домом тільки серця Моїх вірних священнослужителів, Моїх улюблених учнів і тих, чиї серця будуть відкритими до Мене. Мій Дім - ваш. Мій Дім - для всіх. Але коли Я вітаю поган у Моєму Домі, це не дає їм права змушувати Божих дітей приймати їхні звичаї або дозволяти їхні церемонії в Господньому Домі.

Ви ніколи не повинні дозволяти використовувати вашу Віру таким чином або йти на компроміс, щоби язичники зганьбили Мій Дім.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-is-only-fair/

Дописів
    1 517

Типово

Сатана є найбільшим лихом людства, а його зараження - смертельне

Вівторок, 20 травня 2014, 11:14

Моя дорога, улюблена донечко, людина, яка не вірить в зло, не вірить і в гріх. Той, хто заявляє, що зло є лишень в свідомості людини, здатний приймати зло у будь-якому вигляді і, в кінцевому рахунку, стане несприйнятливим до нього.

Якщо на зло не звертають уваги, сатана здобуває велику перемогу, тому що князь брехні йде на все, щоб приховати зло, і зазвичай він робить це, представляючи аргументацію для розвитку толерантності у суспільстві. Коли людський розум використовується, щоб доводити всі раціональні причини для виправдання зла, душі, винні у поширенні такої неправди, стають чудовою мішенню для лукавого.

Як тільки душа допустить його, великий брехун переконає свою жертву, що вони діють щиросердно і на благо світу, коли виправдовують злодіяння проти Бога. Лукавий створив такий обман, що багато людей, які більше не вірять в Сатану чи в зло, яке він поширив по всьому світу, стануть нездатними розрізняти добре від недоброго. Ці люди будуть аргументувати і представляти всі раціональні точки зору для просування аморальності у всіх аспектах. Тоді людина, яка наважиться захищати мораль, буде демонізована ними. Таким є шлях людства в сучасному світі. Коли існування зла відкидається, то й існування Сатани заперечується. І тоді князь брехні і всі Мої вороги набирають сили, а його добровільні жертви, які будуть виступати в якості його промовців, стануть несприйнятливими до Божественних Ласк.

Коли сатана відкидається Моєю Церквою на Землі, тоді дуже мало можна зробити для тих, хто дійсно заражений лукавим. Якщо Моя Церква заперечуватиме існування звіра чи вічної безодні, в яку він і всі занепалі ангели були кинуті, то ви будете знати, що Правда приховується від дітей Божих.

Якщо люди не знають про небезпеки, які сатана готує душам, то вони не зможуть озброїтися проти зла. Коли це відбувається, Істинне Боже Вчення Бога більше не приймається таким, як воно є.

Час не змінюється в Моєму Царстві. Сатана є найбільшим лихом людства, а його зараження - смертельне. Такий обережний, щоб не видати себе, він є майстром обману, бо завжди буде видавати добро за зло, а зло за добро. Тільки ті, чиї очі дійсно відкриті до Бога, зрозуміють небезпеку, яку він представляє для спасіння світу.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ion-is-lethal/

Дописів
    1 517

Типово

Групи, які будуть висувати єресь проти Біблії, шукатимуть тих, хто залишиться стійким у Вірі

Середа, 21 травня 2014, 20:40

Моя дорога, улюблена донечко, Мій Отець бажає, щоб усі Його діти проявляли любов і милосердя один до одного. Гріх поширюється так швидко, як прямий результат гріха гордині, що зараження, особливо серед тих, хто називає себе Християнами, захопило багато душ, які були колись близькими до Мого Святого Серця.

Сатана і всі демони, яких він послав, щоб знищити людство, створили багато поділів у світі. Вони намагаються привести держави і громади в суперечку одне з одним. Терористичні атаки стануть ще лютішими, але найсерйознішим знаком буде переслідування Християн. Ніколи раніше Християни не були такими приниженими - їх право на свободу віросповідання урізане, а право залишатися вірним Слову зневажене - як вони будуть тепер.

Християни не тільки будуть мішенню Моїх ворогів, але вони також самі піднімуться один проти одного. Групи, які будуть висувати єресь проти Біблії, шукатимуть тих, хто залишиться стійким у Вірі. Вони будуть публічно критикувати їх, висміювати їхню вірність Істині і шукати кожного Мого священнослужителя, який насмілиться оскаржити їхню зраду Мене, Ісуса Христа.

Лукавий бореться зі Мною тепер зі страшною люттю, бо він знає, що Мій Час вже близько. Усвідомте, чим є будь-яка форма переслідування проти вас, як Християнина, справжнього провидця, пророка чи священнослужителя. Брутальний і огидний напад на Мене, люблячого вас Ісуса Христа. Пам'ятайте, Мої любі учні, що ви не повинні здаватися переслідуванням через вашу любов до Мене. Моліться за ті нещасні душі, які дозволили злу вилитися з їхніх вуст. Будьте терпеливими і спокійними, коли засвідчите переслідування Християн, бо тільки Моя Божественність є Вічною. Злі вчинки, дії чи єресь проти Мене зникнуть в одну мить. І тільки ті, хто по-справжньому Мої, знайдуть мир і спасіння.

Моліться за ваших гонителів і мучителів, бо, коли ви так робите, ви зменшуєте силу лукавого.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-in-the-faith/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Як Християни, ви повинні приготуватись боротися за свою Віру

Четвер, 22 травня 2014, 15:26

Мої дорогі діти, мій Син переживає сильні страждання через гріхи людей в цей час. Ненависть проти Нього і Його Пресвятого Слова — яке міститься в Пресвятій Біблії - проявляється в серцях багатьох людей, як з числа тих, хто належить до помилкових релігій, де не визнають Триєдиного Бога , так і тих, хто називає себе Християнами.

Кожен вчинений гріх завдає болю моєму Синові, а кожен смертний гріх відчувається ним як страшенний удар, нанесений Його Тілу. Кожен вчинений єретичний акт — це так, ніби ще одна колючка доповнює Терновий Вінець Болю, який Він вже терпить. Так як страждання мого Сина збільшуються в той час, коли кожен гріх проти Бога буде заперечуватись, так і страждання справжніх Християн будуть посилюватися.

Хоча страждання це жахлива річ, і хоча біль тих, хто захищає Його Слово,існує поза межами витривалості, але це може бути також спосіб, щоб стати ближчим до мого Сина. Якщо ви приймете страждання як благословення, а не як лихо, то ви зрозумієте, як мій Син використовує його, щоб перемогти владу лукавого. Коли ви приймаєте біль образ і насмішок, які ви завжди можете очікувати, якщо ви йдете разом з моїм Сином, тоді ви отримуєте багато Ласк. Такий біль не тільки зробить вас сильнішими, але й мій Син відкриє вам Його Співчуття до інших, чиї гріхи Він може омити завдяки вашій жертві Йому.

Так багато людей не розуміють, що, коли ви розвиваєте близькі стосунки з моїм Сином, і коли Він перебуває в деяких душах, то це завжди буде викликати біль у тих, хто погоджується взяти Його Хрест. Мій Син може по-справжньому проникнути тільки в ті душі, які відкриті до Нього і не мають гордині, злоби або самолюбства. Але як тільки Він повністю перебуватиме в таких душах, Світло Його Присутності буде відчуватися багатьма людьми, з якими вони контактують. Вони будуть залучати інших ставати учнями мого Сина. Але вони також стануть мішенями для лукавого, який буде жорстоко боротися, щоб відтягнути їх від мого Сина. Якщо лукавому не вдасться спокусити ці душі, його боротьба проти них стане ще більш запеклою, і він буде підбурювати інших людей нападати на них; ображати їх та обмовляти їх.

Дуже важливо, щоби всі Християни залишались уважними до планів, складених Сатаною, щоб пожерти душі тих, хто любить і служить моєму Сину. Він прагне ці душі більше, ніж будь-які інші, і ніколи не заспокоїться, поки вони не піддадуться його спокусам.

Як Християни, ви повинні приготуватись боротися за свою Віру, тому що все, що є дорогим для вашого серця, буде видалене крок за кроком. Ви повинні шукати Тайну Примирення(Сповідь) так, як ніколи раніше, тому що без неї, ви не зможете протистояти зараженню, яке заволодіває світом в цей час проти Християнства.

Пригадайте собі, дорогі діти, усе, чому мій Син навчав вас, тому що Його Слово буде піддано сумніву, поки воно не стане невпізнанним. Приходьте і просіть мене, люблячу вас Мати, Матір Спасіння, молитися за кожного з вас, щоби ви могли залишитися вірними Істині, читаючи цю Молитву для захисту вашої Віри.

Молитва Хрестового Походу (151) Для захисту Віри:

О, Божа Матір, Непорочне Серце Марії, Мати Спасіння, Молися, щоб ми залишилися вірними Істинному Слову Божому у всі часи. Приготуй нас захищати Віру, відстоювати Істину і відкидати єресі.
    Захисти всіх твоїх дітей у важкі часи і дай кожному з нас Благодать бути мужніми, коли нас будуть змушувати відкинути Істину і відмовитися від твого Сина.
    Молись, Пресвята Богородице, щоб ми отримали Божественне Втручання і залишалися Християнами у відповідності зі Святим Словом Божим. Амінь.

Ви всі будете благословенні великою мужністю, коли ви будете молитися цю Молитву Хрестового Походу. Ідіть з миром, мої діти, щоб любити і служити моєму Синові, Ісусові Христові.

Любляча вас Мати
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...or-your-faith/

Дописів
    1 517

Типово

Ви не мусите розуміти Божого Промислу — ви повинні просто прийняти його

П'ятниця, 23 травня 2014, 18:00

Моя дорога, улюблена донечко, прийдіть всі, хто любить Мене, і принесіть Мені свою любов, тому що Я дуже потребую втіхи. Я Є ваш Ісус, Син Чоловічий, Спаситель світу, і все таки Я плачу. Кожну Благодать, подаровану людям, невдячні душі відкидають Мені назад. Моє щедре Серце відкрите, таким чином Я можу притягнути всіх вас до Мене, але ви відвернулися. Навіть ті з вас, хто дійсно любить Мене, не приділяють Мені вдосталь свого часу. Замість того, щоб говорити зі Мною, ви говорите один з одним про Мене. Занадто багато розмов про Таємницю Божих Планів і майбутні події можуть викликати збентеження і розгубленість. Занадто багато аналізування і так званих інтелектуальних дебатів віддаляють від Мене.

Ви не мусите розуміти Божого Промислу — ви повинні просто прийняти його. Я ніколи не просив вас зрозуміти Таємницю Мого Божества, бо душі, які дійсно люблять Мене, будуть Мене любити за те, Ким Я Є, а не за те, що Я приношу. Вони не будуть шукати слави для себе. Вони не будуть розвивати свою духовність тільки для того, щоб заробити собі місце в Моєму Царстві. Вони ніколи не будуть хвалитися своїми знаннями про Мене, щоб мати успіх. Душі, які перебуватимуть в Мені - це душі, які не проситимуть нічого, крім добра для власних душ і душ своїх ближніх.

Коли ви кажете, що представляєте Мене, ви не розказуєте і не кричите про те, як добре ви Мене знаєте. Ви повинні просто показувати любов до ближніх і слідувати Моєму Вченню з душею, в якій немає місця для гордині. Отже, якщо ви дійсно Мої, ви будете витрачати менше часу на характеристику того, що Я говорив вам; чому Я навчав вас і що Я вам обіцяв. Я прошу, щоб ви прийшли до Мене і провели більше часу в тихому спогляданні Мене. Коли ви зробите так, Я відкрию Себе вам більш ясно і ви зрозумієте у ваших серцях, що це означає - по-справжньому служити Мені.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...y-accept-them/

Дописів
    1 517

Типово

Як тільки поганство охопить Мою Церкву, це ознаменує останню главу

Субота, 24 травня 2014, 21:20

Моя дорога, улюблена донечко, головна причина того, що сьогодні так багато людей, і особливо молоді, не хоче знати Мене — це їхній абсолютний егоїзм. Зацикленість на собі та бажання догодити тільки самому собі і своїм бажанням призвело до того, що відсутня справжня любов один до одного і мало милосердя залишилось в таких душах. Коли вони віддаляються від інших людей в гонитві за самореалізацією, вони не можуть любити свого ближнього. А коли вони не люблять свого ближнього, вони не можуть любити Мене.

Віддалення від Бога ніколи не було таким поширеним. В їхніх серцях, в яких майже немає любові, зло знаходить добрий ґрунт, щоб пустити коріння. Як тільки зло поселяється в душах, що стали легкою здобиччю, воно буде швидко розростатися і поширюватися. Чим більше воно поширюється, тим менше любові залишається в душі, а в неї вселяється ненависть до ближніх. І скоро ненависть, ревнощі, заздрість, скупість і жадібність стануть звичайними рисами для сучасного суспільства, поки, врешті-решт, з них не виросте повна відсутність почуттів в душі. Духовна порожнеча призводить до великої небезпеки, бо лукавий розумний, і він буде використовувати душі на цьому етапі, щоб вести війну проти Божої Присутності у світі. Коли світ зациклюється на собі і вимагає різних прав, які, на його думку, важливіші за великодушну самопожертву - то нічого доброго з цього не вийде.

Коли Люцифер виявив непокору Моєму Отцю, причиною його падіння була гординя. Гординя і егоїзм, коли все решта стає другорядним, призведуть до остаточного падіння людського роду. Непокора Богу буяє сьогодні.
    Так мало поваги до Його Заповідей можна побачити, і це призведе до того, що людина буде порушувати кожну з Десяти Заповідей. Коли Моя Церква на Землі — останній бастіон Мого Отця для Його дітей - порушить Першу Заповідь, тоді світ стане свідком найгіршого покарання з часів Потопу.

Як тільки поганство охопить Мою Церкву, це ознаменує останню главу.

Коли Божі діти люблять самих себе і красуються перед Ним, Він плаче гіркими Сльозами. Але, коли Його повністю замінять в серцях поганством і фальшивим богом, Його Гнів буде безпрецедентним.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...final-chapter/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Символ Віри, яким ви визнаєте, Хто Я Є, буде змінений, щоб величати фальшивих богів замість Мене

Понеділок, 26 травня 2014, 16:22

Моя дорога донечко, прийде час, коли Символ Віри, яким ви визнаєте, Хто Я Є, буде змінений, щоб величати фальшивих богів замість Мене.

Коли вводитиметься єдина світова релігія, це буде зроблено дуже акуратно, щоб не створити враження, що Мене, Вічного Отця, більше не шанують. Якщо не будуть вшановувати Мене, тоді ця нова молитва стане мерзотою і Мої діти ніколи не повинні промовляти її, якщо хочуть залишитися зі Мною і бажають Вічного Життя. Набагато краще просто мовчати, ніж вимовити хоча б одне слово богохульства, яке буде представлене у всіх церквах світу, що вшановують Мене, Вашого Отця, і приймають Мого Сина, Ісуса Христа, вашого Спасителя.

Слова, які величають Моє Ім'я та Ім'я Мого Сина, будуть перекручені, а вислови, які відносяться до Мого Сина, будуть містити такий вираз, як "Ісус Світла”. Ця нова молитва буде робити акцент на перевагах людини, її відповідальності у забезпеченні добробуту своїх братів і заохоченні всіх релігій разом, як один, почитати Бога. Усі згадки про Мого Сина так, як визначено Його вшановувати, будуть замінені цим новим титулом, який вони дадуть Йому. Світу скажуть поклонятися красі Землі; чудесам світу, створеного Богом, Який є одним для всіх і Який приймає будь-які види поклоніння. Це буде час, коли світ з'єднається разом в одному світі, наче поганська релігія. Через те, що дуже багато релігійних висловів будуть засмічені цим новим віровизнанням, потрібні будуть ті, хто благословенний проникливістю, щоб правильно зрозуміти, що відбувається.

Даремними будуть зусилля тих, хто нав'язує цю темряву Моїм дітям, бо вони будуть страждати за те, що відкидають свого Творця. І коли ця молитва буде прийнята за чисту монету, інша мерзота з'явиться - введення переписаного Слова, яке не буде нести в собі нічого, крім гнилі.

З часом, буде створений спеціальний символ, який представлятиме нового рукотворного бога, і тим, кого попросять носити цей символ, буде здаватися, що вони роблять добру справу, показуючи солідарність один з одним. Всі ці речі, як вони скажуть, є для блага всіх людей, а вашим першим обов'язком є пошук людської досконалості. Це, скажуть вони вам, є важливим, перед тим, як ви зможете зустрітися з Богом. Ви не можете виконувати Божу Волю, якщо ви не домагаєтеся справедливості, щоб звільнити людство від неволі релігійних переслідувань, бідності і воєн. У центрі уваги буде Моє Творіння - Земля; народи; люди і політичні правителі. Всі будуть пов'язані разом, як один, для того щоб, за їхніми словами, служити Богу краще. Але все, чому вони будуть служити — це буде князь брехні, який і принесе всі ці речі. І, в той час як світ буде вітати такі нові та, здавалося б, інноваційні досягнення у вирішенні глобальних проблем, людство буде примушене до поганства. Поганство принесе з собою жахливу темряву душі. І тоді, за всі ті речі, що вони висунули проти Мене, Я повторю їхні гидоти - на Землю, по якій вони ходять; на воду, яку вони п'ють; на гори, якими вони піднімаються; на моря, які вони перетинають, і на дощ, який зволожує їхні поля.

Битва між сильними, гордими і злими людьми і Мною, їхнім Вічним Отцем, їхнім Творцем, буде жорстокою битвою.

Ваш Вічний Отець
    Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...-gods-instead/

Дописів
    1 517

Типово

Ви будете так само ж винні, як і ті, хто віддав Мене в руки Моїх катів

Середа, 28 травня 2014 , 8:40

Моя дорога, улюблена донечко, Моя Обіцянка повернутися сповниться. Ніщо не може перешкодити Моєму Другому Пришестю, та все ж ті, які знають, Хто Я Є, і які працюють на Мого заклятого ворога з відкритими і готовими серцями, вважають, що вони зможуть знищити душі перед цим Великим Днем.

Звертаюся до Моїх ворогів — знайте наступне: Я знаю вас. Я можу бачити ваші душі. Я можу бачити зло, яке живе у ваших серцях. Я можу також бачити доброту, яка знаходиться поряд всередині вас. Послухайте Мене, бо Я відкриваю вам Правду про те, що гряде.

Якщо ви любите Мене, вас будуть заохочувати не любити.

Якщо ви вірите в Моє Вчення, вам запропонують повірити в нову фальшиву його заміну.

Якщо ви вірите, що Я спілкуюся з вами через ці Повідомлення, лукавий буде переконувати вас, що ці Слова приходять не від Мене. Отже, вас будуть спокушати зрадити Мене, і ви зробите це, переслідуючи Моїх слуг, які підтримують цю Місію. Ви станете зрадниками цієї Місії і, таким чином, ви будете так само ж винні, як і ті, хто віддав Мене в руки Моїх катів.

Якщо ви не слухаєте Мене, тоді все залежить від вас, і Я не буду притягувати вас до відповідальності, тому що Я ніколи не буду нав'язувати вам Мою Волю. Набагато краще для вас - ігнорувати Мене, але слідувати Моєму Вченню, ніж заподіяти страждання близьким.

Тепер, коли Мій План по спасінню мільярдів душ почав здійснюватися, знайте, що Я піднімусь над волею людей, які виступають проти Мене. Ніщо — ні слова - ні дії - ні вчинки - ні будь-який злочин - не можуть зупинити Мене в Моєму пошуку, щоб врятувати людство. Ті, хто стоїть на Божому шляху, будуть безсилими і, зрештою, лежатимуть пригнічені горем переді Мною у День, коли Я прийду судити.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-executioners/

Дописів
    1 517

Типово

Коли людина зраджує Мене, вона грішить проти Мене

Четвер, 29 травня 2014, 00:45

Моя дорога, улюблена дочко, коли Мої апостоли прийшли до Мене, ридаючи та проливаючи сльози розчарування від того, як жорстоко з ними обходилися в Моє Святе Ім'я, Я сказав їм наступне.

Ніколи не бійтеся, коли вас відкидають в Моє Ім'я.

Ніколи не лякайтеся реву лукавого, який кричить вустами тих, хто йому служить.

Ніколи не піддавайтеся страху, коли вас притягують до відповідальності в Моє Ім'я. Але коли вас зраджують ваші близькі, знайте, що це Мене вони б'ють по Обличчі.

Коли людина зраджує Мене, вона грішить проти Мене. Коли вона зраджує Божих пророків, вона зраджує Триєдиного Бога, і за це буде сильно страждати.

Якщо втручання Триєдиного Бога відкидається душами, які протистоять найбільшій силі Небес, ці душі змушені будуть перетерпіти потрясіння своєї совісті. Це потрясіння ніколи не покине їх, якщо вони не примирять свої душі зі Мною, їхнім Ісусом. Коли душа відкидає Мене, знаючи, що це Я, Ісус Христос, Який говорить, це гідне жалю. Але кидати виклик Триєдиному Богу, мішаючи Божому Втручанню в Його завданні по спасінню душ — це призведе до швидкої кари від Мого Отця.

Людство може насміхатися, сумніватися і аналізувати Моє Слово таким, як воно дано зараз, але коли люди насміляться спробувати помішати Мені спасти душі, зрадивши Мою Довіру і виступивши проти Мого Милосердя, тоді вони не побачать ніякого Милосердя.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ns-against-me/

Дописів
    1 517

Типово

Моя Любов ніколи не в'яне; ніколи не вагається; ніколи не вмирає. Незалежно від того, що ви зробили

Субота, 31 травня 2014, 8:20

Моя дорога, улюблена донечко, Моя Любов палає, як горнило, для кожного з вас. Вона розгорілася навіть ще з більшою силою через поганий вплив, якому піддалося людство. Усі види обману затьмарюють душі в цей історичний час через вплив диявола у світі, так як продовжується вирішальна битва за душі.

Кожен чоловік, жінка і дитина у віці старше семи років будуть вести боротьбу за те, щоб розрізняти добро від зла. Багато будуть миритися із злими вчинками і казати, що вони виправдані чинити так. Ті, хто буде визнавати добрими злі слова, вчинки і дії, насаджені в їхні серця лукавим, не відчуватимуть докорів сумління.

Кожна душа, незалежно від її віросповідання, раси, кольору шкіри чи матеріального статку, буде блукати в замішанні щодо того, що є добрим в Очах Бога, а що вважається поганим. І тоді, коли маси людей будуть помилково аплодувати гріху в кожному його вияві, ті, хто зрадить Мене, не матимуть в своїх душах жодного задоволення. Ті, хто не відступить від Істини у всьому, що приходить від Мене, будуть демонізовані. Але якщо вони будуть проводити час зі Мною, то не будуть хвилюватися, бо Я прищеплю їм внутрішній мир, якого не можна буде розхитати.

Я обіцяю всім вам, в тому числі слабким і тим, хто піддався брехні, насадженій вам Сатаною, що Я ніколи не відмовлюся від вас. Я буду тягнути вас до Себе; наповню вас Моєю Любов'ю, як тільки ви дозволите Мені наблизити вас до Мене. Моя Любов ніколи не в'яне; ніколи не вагається; ніколи не вмирає. Незалежно від того, що ви зробили. Але знайте, що ваша душа є вищою нагородою і лукавий ніколи не відступиться у своєму прагненні перемогти вас.

Моя Любов є настільки сильною, що навіть якщо ви зрадите Мене, Я гарантуватиму, що у вашій совісті ви будете знати про свою помилку.
    Ось чому у вас з'явиться почуття втрати, бо коли ви зробите щось в ім'я справедливості, знаючи у вашому серці, що це неправильно - ви не будете відчувати нічого, крім смутку. І тоді ви повинні звертатись до Мене, вашого Ісуса, з цією Молитвою, щоб допомогти вам у час вашої безпорадності.

Молитва Хрестового Походу ( 152 ) Допоможи мені в годину моєї безпорадності

Дорогий Ісусе, допоможи мені в годину моєї безпорадності.
    Звільни мене від гріха і відкрий мої очі, моє серце і мою душу на обман диявола і його нечестиві дороги.
    Наповни мене Твоєю Любов'ю, коли я відчуваю ненависть в моєму серці.
    Наповни мене Твоїм Миром, коли я відчуваю печаль.
    Наповни мене Твоєю Силою, коли я немічний.
    Вирятуй мене з в'язниці, в якій я знаходжуся, так щоби я міг бути вільним і почувався безпечно у Твоїх Святих Руках. Амінь.

Моя Любов вічна. Ваша душа вічна. Моє Царство вічне, а також і Царство лукавого.

Коли ви винні в страшному гріху, ви повинні боротися щосекунди, щоб віддалитися від небезпеки, і прагнути залишатися вірним Мені увесь час. Найпростіший спосіб зробити це - любити один одного так, як Я люблю вас. Все, що віддаляє вас від любові до ближнього, не приходить від Мене.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...you-have-done/
    Востаннє редагував volodymyr: 08.06.2014 о 13:27

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Це Дар Захисту для дітей за велінням мого люблячого Отця

Субота, 31 травня 2014, 16:20

Моя дорога дитино, я хочу закликати батьків у всьому світі присвятити їхніх дітей та молодь моєму Непорочному Серцю.

Мій Дорогоцінний Син, Ісус Христос, бажає, щоб я зробила це, тоді Він покриє їх Своєю Дорогоцінною Кров'ю і таким чином збереже їх у безпеці. Він хоче, щоб ви, дорогі діти, зробили це для того, щоби Він дарував їм великі Ласки. Це Дар Захисту для дітей за велінням мого люблячого Отця. Через Свого Сина, Ісуса Христа, Він обіцяє великі Ласки і ті діти, які будуть представлені мені, будуть захищені від впливу злого духа.

Мій Син буде робити все необхідне, щоб об'єднати всі сім'ї в Його Новому Раю і, присвячуючи своїх дітей мені, Матері Спасіння, кожна сім'я отримає великий Захист.

Моя любов до Божих дітей особлива, тому що я Мати всіх дітей Божих. Саме через мене, Матір Спасіння, присвячені мені душі будуть врятовані завдяки Милосердю Мого Сина. Ці душі не піддадуться спокусі обману, який буде представлений світу антихристом.

Ви повинні перечитувати цю молитву раз на тиждень, перед моїм образом, люблячої вас Матері, і благословляти себе святою водою перед молитвою.

Молитва Хрестового Походу ( 153 ) Дар Захисту для дітей:

О, Мати Божа, Мати Спасіння,
    Прошу тебе посвяти душі цих дітей (назвіть імена...) і представ їх твоєму улюбленому Сину.
    Молися, щоб Ісус, Силою Своєї Дорогоцінної Крові, покрив і захистив ці маленькі душі усяким видом захисту від зла.
    Прошу тебе, дорога Мати, захистити мою родину в часи великих труднощів, і щоби твій Син з прихильністю віднісся до мого прохання об'єднати мою родину воєдино з Христом і дарував нам Вічне Спасіння. Амінь.

Ідіть і будьте вдячними за Любов, яку Бог має до Своїх дітей. Велике Милосердя і Благословення буде приділене кожній дитині і молодій людині, чиє ім'я ви представите мені для присвячення моєму Сину.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...eloved-father/

Дописів
    1 517

Типово

Я обіцяв Моєму Отцю, що Я буду шукати кожну душу, за яку Я пожертвував Моє Життя. І Я зроблю це

Вівторок, 3 червня 2014, 18:22

Моя дорога, улюблена донечко, Я маю намір здійснити навернення усіх народів світу, і зробити це швидко. Моя любов до всіх вас настільки велика, що, навіть у тих випадках, коли замішання панує в серцях тих, хто не знає Мене, Я буду втручатися способами, яких досі людство не бачило.

Мій Мир отримає кожна душа, яка побачить Світло Істини. Моя Любов принесе їм душевний спокій, якого вони ніколи по-справжньому не знали. Дух Істини буде Моїм Даром світу та людству, яке не визнає Мене.
    Тільки тоді зможе людина стати відкритою до Божественного Втручання, яке здійснюється за Велінням Мого улюбленого Отця, так щоби Він міг охопити кожну Його дитину.

Свідками Божої Любові незабаром стануть байдужі душі - ті, які залишаються наглухо закритими до впливу Святого Духа. Полум'я Святого Духа буде, як меч, розрізати їхні серця і волю, наповнюючи їх природним розумінням того, якою дорогоцінною є кожна душа в Очах Бога.

Дух Істини пробудить душі тих, хто відкидає Мене, хто з презирством ставиться до людей, які вірять в Мене, і тих, хто вірить у свою власну непереможність. Він торкнеться сердець зарозумілих, гордих, пихатих, торкнеться незнаючих, запеклих грішників з ненавистю в їхніх серцях, а також і смиренних. Жоден з вас не буде виключений з цього великого Чуда. Я обіцяв Моєму Отцю, що Я буду шукати кожну душу, за яку Я пожертвував Моє Життя. І Я зроблю це. Бо що доброго було б від Моєї смерті, якщо б вона означала, що хоча б один грішник не може бути врятований? Я прийду скоро підготувати вас всіх до Мого Спасіння. Радійте, бо Мій Час близький.

Ідіть, Мої любі учні, і перебувайте в любові, надії і очікуванні Мого великого Милосердя. Я виконаю Мою Обітницю кожному з вас, і ви будете пожинати плоди Мого Царства, якщо приймете, зі смиренням, Мій великий вилив Любові.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...fe-and-i-will/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: День Прослави Матері Спасіння, буде останнім днем, присвяченим мені, Божій Матері

Середа, 4 червня 2014, 14:13

Мої дорогі діти, Спасіння може бути заповідане тільки моїм Сином, Ісусом Христом, душам, які приймають Його Божественне Милосердя.

Проте, Медалик Спасіння є надзвичайним Даром з Небес, даним світу завдяки великій Любові мого Сина до всіх Божих дітей. Через владу дану мені по велінню мого Вічного Отця цей Медалик стане запорукою Спасіння мільярдів душ. Це стане можливим тому, що як тільки душа приймає цей Медалик з відкритим серцем, це призводить до її навернення.

Моя роль як Співвідкупительки встановлена у наданні допомоги моєму Сину здійснити Його великий план, щоб об'єднати всіх і принести їм Вічне Життя. Всі повноваження, надані мені, як Матері Спасіння, щоб розчавити голову змія, означають, що його влада буде зменшена швидко. Ось чому він, лукавий, зневажає цей Медалик і буде використовувати кожну заражену ним душу, щоб непристойно облаяти цей Медалик і боротися з ним. Ви повинні завжди ігнорувати злого духа і молитися до мене, вашої люблячої Матері, в цей особливий день в наступні роки, задля отримання особливої Благодаті. Я проголошую цей день, 4 червня 2014 року, як День Прослави Матері Спасіння. У цей день, якщо ви будете промовляти цю молитву, я буду клопотатися за Дар Спасіння для всіх душ, а особливо для тих, хто знаходиться у великій духовній темряві.

Молитва Хрестового Походу (154) Молитва Дня Прослави Матері Спасіння:

О, Мати Спасіння, я виставляю перед тобою сьогодні, 4 червня, у День Прослави Матері Спасіння, наступні душі (перелік імен).
    Прошу, дай мені і всім тим, хто прославляє тебе, дорога Мати, і хто поширює Медалик Спасіння, усілякий захист від лукавого і всіх тих, хто відкидає Милосердя твого улюбленого Сина, Ісуса Христа, і всі дари, які Він заповідає людству.
    Молися, дорога Мати, щоби всі душі отримали Дар Вічного Спасіння. Амінь.

Діти, пам'ятайте те, що я казала вам, завжди звертайтеся до мене, вашої Матері, щоб прийти вам на допомогу в години великої нужди. Я завжди буду заступатися за вас, щоб принести вам мир і втіху у всі часи у вашому прагненні стати ближчими до мого Сина.

Сьогоднішній день, День Прослави Матері Спасіння, буде останнім днем, присвяченим мені, Божій Матері. Радійте, бо всі ангели і святі об'єднуються в цей час заради душ, які тепер будуть захищені від лукавого і чия доля тепер перебуватиме з моїм Сином.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...mother-of-god/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Зображення одиниці буде використовуватися в якості символу в новій книзі

П'ятниця, 6 червня 2014, 23:15

Моя дорога дитино, вороги мого Сина незабаром представлять світу нечестиву книгу, на обкладинці якої буде знаходитися цифра один в червоних і чорних кольорах з головою козла, прихованою в її дизайні.

Нерозсудливим заявлять, що ця книга є важливим виданням, яке буде об'єднувати світ. Вона буде розглядатись, як найголовніше джерело забезпечення світової єдності, і стимулюватиме всіх, хто її читає, пристосовуватися до нового способу мислення; нового способу віри в себе самого; позитивного відношення до себе; так щоби ви могли об'єднатися, як одно, з іншими людьми, які йдуть цим шляхом самозвеличення. Ця книга стане доктриною об'єднання всіх народів; всіх релігій; всіх політиків; всіх законів та економічних поглядів. Вона буде використовуватися для створення нового єдиного світового суспільства, позбавленого релігій, які шанують мого Сина, Ісуса Христа. Вона стане частиною шкільних програм, а всі уряди будуть заохочувати, щоб адаптувати філософію цієї книги до конституцій своїх країн.

Зображення одиниці буде використовуватися в якості символу в новій книзі, і люди будуть носити значки, щоб публічно заявляти про свою вірність цьому всесвітньому альянсу. Все буде готово, так що, коли антихрист підніметься, буде видно, що книга грає роль в його диктатурі. Ця книга буде схвалювати кожне хибне вчення; кожну брехню в очах Бога; неправду і небезпечну філософію, які приведуть всіх тих, хто прийме її зміст, до серйозної помилки. Через цю книгу здатність людей відрізняти добро від зла буде послаблена. Їхня мораль буде поставлена під сумнів, а поганство, замасковане під релігію, яка радо вітає всіх, буде хитро вплетене в кожний параграф книги.

Багато людей захочуть купити цю книгу, тому що вона буде проголошена вражаючим досягненням у світі політики. Вона стане книгою, яка сприятиме формі комунізму, але буде розглядатися як книга з унікальною духовністю, що торкнеться сердець багатьох людей. Вона буде містити все, що є протилежністю до Правдивого Слова Божого. Це буде книга, яка поставить своєю метою євангелізацію світу з вірою у важливість гуманізму. Вона буде прославляти людство; людський інтелект; людський прогрес; великі наукові досягнення людини і важливість однакового управління всіма країнами.

Все це планується для того, щоб забезпечити, що антихриста приймуть з великими урочистостями. Щоби не помилитися, ця книга буде таємно розроблена тим, хто оголосить себе царем світу. І всі народи будуть в захваті від нового світу; нового початку та нового лідера. З часом його будуть вітати в Церкві мого Сина з книгою єресі. І коли він сяде на троні в новому храмі, всі будуть ставитися до нього як до Христа. Невдовзі після цього він обдурить світ, що він мій Син, Ісус Христос.

Це буде час великої кількості сліз - сліз, які проливатимуться з Небес через обман, якому піддадуться так багато людей. Всі ці приготування почалися, але і Бог також готується боротися з тими, хто потрапив під вплив антихриста. Підготуйтеся добре також, дорогі діти, бо вам буде потрібна всяка допомога з небес для підтримки вас у майбутньому.

Ідіть вперед з надією, бо цей період часу буде коротким, так як Бог не дозволить звіру царювати довше, ніж це необхідно згідно зі Священним Писанням. Вірте, надійтеся і будьте вдячними за те, що отримали Істину тепер, бо так ви зможете підготуватися. Дякуйте завжди Богові за такі Ласки, бо Він є настільки Щедрим, що чим більше ви будете звертатись до Нього, через Його улюбленого Сина, тим більше Він буде зменшувати вплив таких випробувань.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...-the-new-book/

Дописів
    1 517

Типово

Віра духовенства буде топтатись найбільшим ворогом Бога, який коли-небудь ходив по Землі - антихристом

Субота, 7 червня 2014, 20:00

Моя дорога, улюблена донечко, Дух Істини, який існує у Моїй Церкві на Землі, повинен підтримуватись, розвиватись і підтверджуватись тими Моїми священнослужителями, яким Я довірив турботу про всіх Божих дітей.

Священики у Моїй Церкві скоро зіткнуться з проблемами, які приведуть до того, що багатьом з них стане дуже важко відстоювати Моє Слово. Все, що не від Мене, буде представлене їм зрадниками серед них.

О, як Я бажаю втішити їх, і Я буду робити все, що в Моїй Владі, щоб наповнити їхні душі Вогнем Святого Духа. Я робитиму це для того, щоб вони зберігали пильність, спокій і не мали сумнівів, коли їх попросять приєднатись до вчення, яке буде не від Мене. Вони повинні, як охоронці Мого Слова, бути готовими залишитися вірними Мені. Хоча їх будуть переконувати прийняти нову інтерпретацію Мого Слова, і це призведе до серйозного відступництва. Якщо вони поведуть невинні душі і тих, хто відданий Мені, в оману і у вчинення богохульства, вони будуть винні в прийнятті вчення Пекла. І за це вони пізнають, що таке Гнів Мого Отця.

Священики, які є Моїми, повинні оновити їхні клятви любові, милосердя і чистоти, якщо вони хочуть залишитися в Стані Благодаті для того, щоб служити Мені так, як вони взяли на себе зобов'язання робити в Моє Ім'я. На жаль, сила зла, яка діятиме проти них, буде такою, що багато з них не зможуть витримати тиск, який буде чинитися на них. Інші приймуть нове вчення і стануть частиною нового всесвітнього священства, яке незабаром буде проголошене - де вони більше не будуть служити Триєдиному Богу. Тоді вони поведуть багато душ у відступництво. Лише деякі з них залишаться вірними Мені і будуть втішати тих християн, які ніколи не відхиляться від Правди. Ті, хто зрадить Мене, самі стануть жертвами антихриста і його армії, які будуть переслідувати їх такими методами, що поки вони не укладуть договір із звіром, вони будуть відкинуті як злочинці і звинувачені у злочинах, близьких до зради.

Вірні будуть втішати один одного і по Моїй Милості отримають Дари від Бога, необхідні їм, щоб захиститися від переслідування, у тому числі Печать Живого Бога, що дозволить їм здолати протидію, з якою вони зіткнуться, коли Християнство буде під жорстокою атакою. Ті, хто перебуватиме для Мене і в Мені, будуть відчувати велику мужність в своїх серцях, бо вони будуть здатні відрізнити Дух Істини від духа зла. І весь цей час віра духовенства буде топтатись найбільшим ворогом Бога, який коли-небудь ходив по Землі - антихристом. Він буде спокушати їх і заманювати у великі тенета обману і відчаю. Його вплив на них буде подібний до великої темряви, яка зійде на них і погасить Світло їхніх душ, і багато після цього продадуть свої душі Сатані.

Всі ці події виглядають дуже резонансними, як гуркіт грому, але звір не буде так діяти. Ні, його місія буде виглядати великою євангелізацією світу, яка буде проявлятися різними способами. Вона буде здаватися настільки привабливою, що жертвами обману стануть і ті священнослужителі, Божі світила, обрані, щоб привести Його народ на Землі до святості.
    Вороги Бога також приєднаються до нового євангельського руху, який буде проголошений в кілька етапів і без особливої показовості, щоб не створювати ґрунту для багатьох питань.

Будуть введені нові законодавчі акти, метою яких буде виглядати поліпшення життя бідних у світі. Потім буде проводитись уніфікація країн через їхні банки, бізнес, дружні альянси в подіях майбутніх воєн, політиків і, нарешті, через релігію. Перші кроки вже зроблені, а план узгоджувався протягом більше семи років і дуже докладно.

Все, чого Я від вас прошу, це зберігати пильність і молитися за всіх Моїх священиків, так щоби вони залишались у Благодаті, яку Я дарував їм для того, щоб вони служили Мені, і щоби вони могли зберегти Істинну Віру.

Тільки Істина вічна.

Тільки Істина Мого Слова буде підтримувати життя - життя душі, а також життя цієї Землі.

Брехня, представлена як Істина, приходить від Сатани, який приречений у вічності. Ті, хто йде за ним, вибирає його шляхи і стає його слугою, порине у темряву і піддасть себе серйозній небезпеці.

Тільки Істина врятує вас. Я є Істина. Ідіть тільки за Мною, бо ніщо інше не може принести вам любов, мир, вічну радість і щастя. Тільки йдучи за Мною і Моїм Святим Словом — таким, як Я дав його світу, без підроблень - ви можете бути врятовані.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...he-antichrist/

Сторінка 55 з 64 ПершаПерша ... 54546474849505152535455565758596061626364 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті