Китайские телефоны ремонтируете? Есть заболевший "Star" A8000.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Купил оригинал iphone 3gs на аукро - жалею что купил. Экран выступает из корпуса, где-то пропал датчик света. Попытался открыть и найти этот датчик света, обнаружил что был сорван до меня шлейф сенсора(сорвана защёлка шлейфа). Возможна ли замена самой защёлки? какие будут варианты ремонта? вышлите ответ на [email protected] Все деньги выкинул и телефон не получил(( помогите( Благодарю за ответ!
Китайчатину к Эдвинусу несите, он их как семки щелкает http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=104382
Доброго дня.
У мене телефон Nokia 6260 (я розумію, що старий, але мені він подобається)
Від недавна при включенні з'являється напис "phone startup failed contact the retailer".
Першого разу ця проблема вирішилась форматуванням телефону, а зараз і це не допомагає. Що може бути з телефоном?
Наскільки я знаю, це може бути проблема з "залізом", або прошивкою. Яка з них має більшу імовірність, і чи можна самому визначити в чому проблема?
І ще одне питання, цей телефон не відображає закінчення процесу заряджання акумулятора, телефон постійно (при підключеному зарядному пристрої) відображає процес зарядки, але насправді споживання струму в кінці заряджання спостерігається тільки короткочасними імпульсами. В чому причина такої несправності?
E71. Динамик не издает звуков при вызове и прослушивании аудио, но разговаривать можно - собеседника слышно. Динамик? Сколько "лечение" такого чуда, сориентируйте, пожалуйста.
Вольный автоэлектрик 050 36 33 103
Продам медок
у меня старенький Сони Эриксон Z 710 i
После того, как ребенок слегка сполоснул его под водой - пропал звук. Скажите, его еще можно отремонтировать? Если да, то сколько это будет примерно стоить и куда подойти?
Добрый день!
Нокия Н97 мини. Проблема - при повышенной нагрузке на телефон (разговор в месте с плохим приёмом, вход в интернет, работа с ЖПС и т.д.) резкий разряд батареи. Замена аккумулятора ни к чему не привела. Есть диагноз? Как лечится и за сколько? Спасибо.
Все виды работ противопожарного и тегногенного назначения. Консультирование.
Повтор
Все виды работ противопожарного и тегногенного назначения. Консультирование.
Украден телефон Самсунг Дуос GT-B5722
подробно тут
http://forum.gorod.dp.ua/showthread....7#post16761797
"довоенный" - сделанный до 2014 года
Добрый день. Подскажите сколько стоит будет замена дисплея на Нокия С6-01
модель телефона LG-p520 http://m.ua/m1_item.php?resolved_nam...FUUx3wodaztLDg
Доброго дня!
Є проблема, скажіть, чи можете допомогти.
Телефон Nokia N900, вже не гарантійний в один прекрасний день розрядився і не схотів заряджатись. Новий зарядний пристрій не допоміг. Похід в СЦ закінчився заміною юсб роз"єму. Зрештою, за тиждень я знову примудрилась повністю розрядити телефон (я користуюсь ним активно, а батарея тут слабенька). Довелося купити нову батарею.
В третій раз я виявилась розумнішою і коли побачила, що до зарядки мені ще далеко, а тел розряджається - вимкнула йогоЗарядився без проблем.
І от черговий раз він "помер"Виймання баатреї на 10/20 хвилин/1/2/5 годин/ніч не допомагає. Його проблема у тому, що навіт після того, як він вимкнувся сам від низького заряду при під"єднанні зарядного пристрою він намагається увімкнутись - індикатор кілька секунд горить, телефон смикається намагаючись увімкнутись і нарешті знесилений тухне, при цьому не заряджається.
Я розумію, що його треба якось вимкнути перед тим, як зарядити. Але ЯК?*-) І що взагалі це таке і як з цим далі жити?*-)) Чатувати щоб не розряджався - складно. Нести в СЦ більше не хочеться - вони знову тупо замінять роз"єм*-)))) Схоже, вони на Н900 знаються ще гірше за мене*-)
Викинути телефон - не пропонувати. Я його дуже люблю.
телефон "verizon " самсунг, сим карты некуда вставлять и зарядного нет, какое зарядное подходит и будет ли он ваще пахать на наших просторах?
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks