Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 54 з 70 ПершаПерша ... 4444546474849505152535455565758596061626364 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1391, показано з 1 061 по 1 080.

Тема: [Консультация] По ремонту мобильных телефонов - 2012

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    251

Типово

Китайские телефоны ремонтируете? Есть заболевший "Star" A8000.

Дописів
    6

Типово iphone 3gs

Купил оригинал iphone 3gs на аукро - жалею что купил. Экран выступает из корпуса, где-то пропал датчик света. Попытался открыть и найти этот датчик света, обнаружил что был сорван до меня шлейф сенсора(сорвана защёлка шлейфа). Возможна ли замена самой защёлки? какие будут варианты ремонта? вышлите ответ на [email protected] Все деньги выкинул и телефон не получил(( помогите( Благодарю за ответ!

Звідки Ви
    Нагорка
    Дописів
    1 760

Типово

Цитата Допис від MetalJazz Переглянути допис
    Китайские телефоны ремонтируете? Есть заболевший "Star" A8000.
    Китайчатину к Эдвинусу несите, он их как семки щелкает http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=104382

Звідки Ви
    Нагорка
    Дописів
    1 760

Типово

Цитата Допис від van2011 Переглянути допис
    Купил оригинал iphone 3gs на аукро - жалею что купил. Экран выступает из корпуса, где-то пропал датчик света. Попытался открыть и найти этот датчик света, обнаружил что был сорван до меня шлейф сенсора(сорвана защёлка шлейфа). Возможна ли замена самой защёлки? какие будут варианты ремонта? вышлите ответ на [email protected] Все деньги выкинул и телефон не получил(( помогите( Благодарю за ответ!
    Ничего страшного здесь нету, эти защелки часто ломаются, подкладываем под шлейф бумажечку и все прекрасно работает

Дописів
    1

Типово

Доброго дня.
    У мене телефон Nokia 6260 (я розумію, що старий, але мені він подобається)
    Від недавна при включенні з'являється напис "phone startup failed contact the retailer".
    Першого разу ця проблема вирішилась форматуванням телефону, а зараз і це не допомагає. Що може бути з телефоном?
    Наскільки я знаю, це може бути проблема з "залізом", або прошивкою. Яка з них має більшу імовірність, і чи можна самому визначити в чому проблема?

І ще одне питання, цей телефон не відображає закінчення процесу заряджання акумулятора, телефон постійно (при підключеному зарядному пристрої) відображає процес зарядки, але насправді споживання струму в кінці заряджання спостерігається тільки короткочасними імпульсами. В чому причина такої несправності?

Дописів
    104

Типово

E71. Динамик не издает звуков при вызове и прослушивании аудио, но разговаривать можно - собеседника слышно. Динамик? Сколько "лечение" такого чуда, сориентируйте, пожалуйста.
    Вольный автоэлектрик 050 36 33 103
    Продам медок

Звідки Ви
    DNEPR
    Дописів
    2 471

Типово

Цитата Допис від wolf.xaker Переглянути допис
    Доброго дня.
    У мене телефон Nokia 6260 (я розумію, що старий, але мені він подобається)
    Від недавна при включенні з'являється напис "phone startup failed contact the retailer".
    Першого разу ця проблема вирішилась форматуванням телефону, а зараз і це не допомагає. Що може бути з телефоном?
    Наскільки я знаю, це може бути проблема з "залізом", або прошивкою. Яка з них має більшу імовірність, і чи можна самому визначити в чому проблема?

І ще одне питання, цей телефон не відображає закінчення процесу заряджання акумулятора, телефон постійно (при підключеному зарядному пристрої) відображає процес зарядки, але насправді споживання струму в кінці заряджання спостерігається тільки короткочасними імпульсами. В чому причина такої несправності?
    Ответил в личку.
    Ремонт мобильных, планшетов и др. электроники. Тел. моб.\viber 096-014-51-87 Skype: xsmc39 Сергей.

Звідки Ви
    Сокол
    Дописів
    1 738

Типово

у меня старенький Сони Эриксон Z 710 i
    После того, как ребенок слегка сполоснул его под водой - пропал звук. Скажите, его еще можно отремонтировать? Если да, то сколько это будет примерно стоить и куда подойти?

Звідки Ви
    DNEPR
    Дописів
    2 471

Типово

Цитата Допис від Primavera Переглянути допис
    у меня старенький Сони Эриксон Z 710 i
    После того, как ребенок слегка сполоснул его под водой - пропал звук. Скажите, его еще можно отремонтировать? Если да, то сколько это будет примерно стоить и куда подойти?
    Думаю в раене 50-70 грн.
    Ремонт мобильных, планшетов и др. электроники. Тел. моб.\viber 096-014-51-87 Skype: xsmc39 Сергей.

Дописів
    334

Типово

Добрый день!

Нокия Н97 мини. Проблема - при повышенной нагрузке на телефон (разговор в месте с плохим приёмом, вход в интернет, работа с ЖПС и т.д.) резкий разряд батареи. Замена аккумулятора ни к чему не привела. Есть диагноз? Как лечится и за сколько? Спасибо.
    Все виды работ противопожарного и тегногенного назначения. Консультирование.

Дописів
    334

Типово ,

Повтор
    Все виды работ противопожарного и тегногенного назначения. Консультирование.

Звідки Ви
    DNEPR
    Дописів
    2 471

Типово

Цитата Допис від Oblomoff Переглянути допис
    Добрый день!

Нокия Н97 мини. Проблема - при повышенной нагрузке на телефон (разговор в месте с плохим приёмом, вход в интернет, работа с ЖПС и т.д.) резкий разряд батареи. Замена аккумулятора ни к чему не привела. Есть диагноз? Как лечится и за сколько? Спасибо.
    Так сложно сказать, надо оставлять на диагностику, проблем может быть куча от кз до просадки по цепи.

Упорство и настойчивость 2012 (Марафон похудения) Аватар для Снежная Королева
    Звідки Ви
    уже Березинка )))
    Дописів
    13 048

Типово

Цитата Допис від REZIDENT Переглянути допис
    Так сложно сказать, надо оставлять на диагностику, проблем может быть куча от кз до просадки по цепи.
    Добрый день
    Хочу к вам приехать с кучкой телефонов
    Сегодня можно в обед где-то?
    Если есть - скиньте пожалуйста киевстар в личку
    Спасибо
    И напишите где вы находитесь, раньше были на Шмидта вроде где-то, а тепеь адреса в подписи не вижу, переехали?

Дописів
    1 316

Типово

Украден телефон Самсунг Дуос GT-B5722
    подробно тут
    http://forum.gorod.dp.ua/showthread....7#post16761797
    "довоенный" - сделанный до 2014 года

Дописів
    94

Типово

Добрый день. Подскажите сколько стоит будет замена дисплея на Нокия С6-01

Звідки Ви
    DNEPR
    Дописів
    2 471

Типово

Цитата Допис від Alex_asp Переглянути допис
    Добрый день. Подскажите сколько стоит будет замена дисплея на Нокия С6-01
    Китайский хорошего качества 480 оригинал около 700 грн.

Дописів
    38

Exclamation Как снять защитный код

модель телефона LG-p520 http://m.ua/m1_item.php?resolved_nam...FUUx3wodaztLDg

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Доброго дня!
    Є проблема, скажіть, чи можете допомогти.

Телефон Nokia N900, вже не гарантійний в один прекрасний день розрядився і не схотів заряджатись. Новий зарядний пристрій не допоміг. Похід в СЦ закінчився заміною юсб роз"єму. Зрештою, за тиждень я знову примудрилась повністю розрядити телефон (я користуюсь ним активно, а батарея тут слабенька). Довелося купити нову батарею.

В третій раз я виявилась розумнішою і коли побачила, що до зарядки мені ще далеко, а тел розряджається - вимкнула його Зарядився без проблем.

І от черговий раз він "помер" Виймання баатреї на 10/20 хвилин/1/2/5 годин/ніч не допомагає. Його проблема у тому, що навіт після того, як він вимкнувся сам від низького заряду при під"єднанні зарядного пристрою він намагається увімкнутись - індикатор кілька секунд горить, телефон смикається намагаючись увімкнутись і нарешті знесилений тухне, при цьому не заряджається.

Я розумію, що його треба якось вимкнути перед тим, як зарядити. Але ЯК?*-) І що взагалі це таке і як з цим далі жити?*-)) Чатувати щоб не розряджався - складно. Нести в СЦ більше не хочеться - вони знову тупо замінять роз"єм*-)))) Схоже, вони на Н900 знаються ще гірше за мене*-)

Викинути телефон - не пропонувати. Я його дуже люблю.

Звідки Ви
    DNEPR
    Дописів
    2 471

Типово

Цитата Допис від Obgreid Переглянути допис
    модель телефона LG-p520 http://m.ua/m1_item.php?resolved_nam...FUUx3wodaztLDg
    Через программатор.

Дописів
    160

Типово

телефон "verizon " самсунг, сим карты некуда вставлять и зарядного нет, какое зарядное подходит и будет ли он ваще пахать на наших просторах?

Сторінка 54 з 70 ПершаПерша ... 4444546474849505152535455565758596061626364 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті