Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
Знайомі харківчани були у захваті від нашої набки. Коли приїздили, то завжди гуляли з Побєди до Поплавка...
Цього року були прикро вражені розвалом, сміттям, будяками і, головне, тим що нічого не зроблено за весну і не робиться... Кажу - приїжджайте через рік...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
всем кому не нравится мусор переехали туда где не мусорят, вот и все. а ждать, когда из северного, привокзальной или элитного сделают беверли хиллсз нет смысла.
Мне стало абсолютно неинтересно постить бред и т.п. (C) Zaurus
цим можна було, ну, перші півроку виправдовувати відсутність результатів, але не весь час і зовсім не ті результати, що є...
хіба куліченко так бив себе в груди п'яткою за кожний доторк до цеглинки на будівництві або триманні в руках ножиць та стрічечки, і видавав так наполегливо за докази гарної праці? я не кажу, що куліченко був няшенькою та чесним гарним мером, я про те, що не треба бути настільки нахабною пикою і вважати людей за йолопів поголовно.
цікаво, скільки тепер буде від нього слів про невдячність та погроз поступитися місцем комусь іншому від розчарування людством.
ну да, у нас же ж всі живуть насправді лише в "Амстердамі", а пр.Яворницького - то для відлякування.
- Миколайовичу, мерщій готуйся, там до тебе американська делегація їде!
- Та вже...
- Що?! Вже приїхали?!
- Та приїхали, хай би їм...
- І все вже побачили?
- Та бачили... що ж тут...
- І техніку іржаву без коліс бачили?
- Та бачили...
- І корівник без даху бачили?
- Бачили...
- І багнюку непролазну навіть біля контори?
- Та бачили ж, кажу...
- І що робити тепер?
- Та що. Нехай їдуть додому й клевещуть, імперіалісти кляті.
З життя перукарів. Де купити якісну іранську хню?
На фестивальном процентов на 30 разобрана брусчатка на пирамиде, светодиодные светильники встроенные в плиточку возле фонтана "одуванчик" не работают. Но в целом набка - очень даже достойная (правда ее реконструкция ну никак к БАФу не относится). Ан нет - в этом году наконец появилось ограждение от "Поплавка" в сторону речпорта.
Та по его раскладам это уже не центр, а возможно даже не набережная![]()
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
А как они позволяют к себе относится- так и будет.я про те, що не треба бути настільки нахабною пикою і вважати людей за йолопів поголовно.
реально сумно дивитися, як мафів більшає.
дніпро - не місто, а великий п'ятачок з кіосками біля автовокзалу задрипаного райцентру. поруч і варена кукурудза, і пепсі-кола з бубль-гумом, і об'ява "продам козу".
щоб прохідне місце тримати в чистоті, треба не лише квиток на вертольот до Місяця мати, а самому любити чистоту та порядок...
наступним треба вибирати когось типу Діви.
Головний проспект Дніпра в чистоті і кожен українець в Віденській опері... То є файне порівняння... Життєве...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks