Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 53 з 64 ПершаПерша ... 3434445464748495051525354555657585960616263 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 1 041 по 1 060.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Вони - Мої. Я - їхній. Так буде завжди. Я люблю їх усіх. Це так просто.

Середа, 26 березня 2014, 14:52

Моя дорога, улюблена донечко, Я закликаю всіх Моїх послідовників по всьому світі об'єднатися як одно у Мені і молитися за душі тих, хто віддалився від Мене. Я, особливо, закликаю Мої Молитовні Групи Хрестового Походу повсюди і всіх тих, хто відповів на Мій Заклик через Книгу Істини, любити один одного, як Я люблю вас. Відкладіть в сторону ваші розбіжності — якщо вони з'являються; ігноруйте поділи, якщо вони виникають, і не звертайте уваги на ненависть, що Сатана і душі, які він обдурив, виливають на вас, тому що це Моя остання Місія в приготуванні до Мого Другого Пришестя.

Ви повинні зрозуміти мету Мого Плану відкупити світ через Книгу Істини. Його мета - врятувати всі душі в усьому світі, незалежно від того, ким вони є, у що вони вірять, як вони грішать, що вони роблять одне з одним і яких поглядів вони дотримуються. Вони - Мої. Я - їхній. Так буде завжди. Я люблю їх усіх. Це так просто. І не може бути по-іншому.

Коли вас переслідують в Моє Ім'я, завжди піднімайтеся над цим і моліться за душі тих, хто проклинає вас, тому що Моє Серце розривається за них. Я сильно страждаю за такі душі. Принесіть Мені їх, щоб вони могли відкрити свої серця для Моєї Любові до них. Допоможіть мені досягнути їхніх засмучених і розбитих душ та закаменілих сердець, бо без Мене і без Мого Втручання вони змарніють і загинуть. Я не бажаю цього. Прийдіть, всі ви. Я закликаю тих, хто в Мені і зі Мною. Я закликаю тих, хто не знає Мене по-справжньому, але хто думає, що знає. Я закликаю тих, хто не дотримується Мого Вчення. Я закликаю тих, хто відкидає цю Місію і заявляє, що вона — помилкова. Не відкидайте Мене, тому що Я не відкинув вас. Не бійтеся Мене, бо Я вам не ворог, і Я бажаю ваші душі, щоби ви могли бути частиною Мене, і тоді ви знайдете мир у ваших серцях.

Мій Час прийшов, коли Я веду вас, щоб відкрити ваші серця і нагадати вам Істину Мого Слова, яка ніколи не змінюється. Час Мого Пришестя близький, і дуже важливо, щоб ви приготували ваші душі і душі тих, з ким ви спілкуєтеся. Мій прихід буде раптовим і ніхто вас не попередить. Не знехтуйте вашими душами, тоді коли вам необхідно бути готовими побачити Світло Мого Лиця так, щоби ви могли встояти переді Мною, якщо ви хочете увійти в Моє Царство.

Я завжди буду любити вас, коли ви служите Мені всім вашим серцем. Я завжди буду любити вас, коли ви відкидаєте Мене, засуджуєте Мою Місію чи наговорюєте на інших в Моє Ім'я, бо ви не знаєте, що робите. Коли цей День прийде, Я закличу вас, одного за другим, а потім візьму вас в Мої Руки, щоб втішити Вас, коли ви цього так бажатимете. Тому що в цей День Я об'єднаю всіх, хто любить Мене, і оголошу про відкриття Воріт, щоб дозволити увійти всім Божим дітям з усього світу, в тому числі тим, хто помер і знову воскресне - як одно у Мені. Тоді, нарешті, сповниться Воля Мого Отця.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...s-that-simple/

Дописів
    1 517

Типово

Вчені прикладуть в найближчі два роки максимум зусиль, щоб спростувати Існування Бога

Субота, 29 березня 2014, 14:30

Моя дорога, улюблена донечко, вчені прикладуть в найближчі два роки максимум зусиль, щоб спростувати Існування Бога. Вони будуть неправдиво стверджувати, що людина може підтримувати життя на інших планетах, крім Землі. Земля ж - це єдина жива частина Всесвіту, створеного Богом для Його дітей. Але це не єдина причина, чому ці твердження будуть доводити, що Бога не Існує. Вони будуть проголошувати велич людини; її інтелект і досягнення в галузі науки, щоб спростувати думку про те, що людина була створена Богом. Найбільшою образою буде, коли вони заявлять, що людина виникла завдяки науковому чуду. Вони підуть дуже далеко, щоб тільки довести, що людина непереможна, і, тим не менш, вони не будуть мати відповіді на питання, що відбувається після фізичної смерті тіла, яка чекає на кожну людину. Це питання буде ігноруватися тими, хто бреше і хто заперечує Бога.

Вони будуть висміювати тих, хто вірить в Існування Раю або в їхнього Істинного Творця, Бога Всевишнього. І під час всіх цих публічних виступів проти Правди жодного слова не скажуть ті, хто стверджує, що веде Мою Церкву. В останні дні релігія стане поганською концепцією, в якій поклоніння Землі, сонцю, місяцю і зіркам замінить пошану Богу.

Велика частина світу повернеться до поганства і принесе смерть своїм душам. Незважаючи на всі Втручання Мого Отця, вони стануть на інший шлях. Ось чому Мій Отець пообіцяв світу Книгу Істини для роз'яснення Книги Одкровення, щоб спасти ваші нещасні душі. Людина - вперта. Людина - горда, марнославна, і чим більші успіхи вона робить в науці, тим менше вона знає і тим більше вона віддаляється від Істини.

Будьте уважні тепер до Мого Слова, бо незабаром все, чому Я навчив вас, буде поступово видалено, буква за буквою, з Моїх Церков на Землі. Слово відберуть від вас, але Я ніколи не покину вас самих, бо Я завжди буду з вами, направляючи вас, навчаючи вас і наповнюючи вас Моєю Любов'ю. Ви завжди будете в Моєму Серці, і завдяки вашій любові до Мене Я зможу спасти тих, хто загубився. Ви, мої любі учні, є Моїм зв'язком з дітьми Божими і через ваші молитви Я буду прагнути об'єднати світ. Тому ви ніколи не повинні впадати у відчай, навіть коли все здається повністю безнадійним.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ext-two-years/

Дописів
    1 517

Типово

О горе тим, кого Господь вибрав служити Йому в останні дні, тому що вони не прокинуться на Мій Заклик

Неділя, 30 березня 2014, 20:00

Моя дорога, улюблена дочко, ви ніколи не повинні легковажити Моїми Словами до вас, бо вони дані вам як Акт Великого Милосердя. Вони дані світові не тому, що людина гідна отримати їх, а скоріше тому, що людина спрагла Слова.

Кожен Дар, даний людині через заступництво Моєї Матері з часу Моєї Смерті на Хресті, мав за мету допомогти всім грішникам підготуватися до Великого Дня. Моя Мати відповіла на Божественну Волю Мого Отця, коли вона народила Мене, Спасителя і Відкупителя світу. Вона, в свою чергу, була призначена заступницею людини перед Божественною Справедливістю Бога. Це її роль - заступатися за грішників для того, щоб попередити їх і підготувати для приймання Мене, її Сина, в останній День.

Кожне з'явлення Моєї улюбленої і Божественної Матері, яке відбувалося у світі, було за Владою Мого Отця. Все, що вона передбачила, тепер збудеться, та все, що вона об'явила, було забуто більшістю Моїх священнослужителів, які вирішили знехтувати її попередженнями.

О горе тим, кого Господь вибрав служити Йому в останні дні, тому що вони не прокинуться на Мій Заклик. Глухі та сліпі, вони будуть дотримуватись полегшеної версії Книги Мого Отця, і замість плодів, які вони були покликані дати, нічого, крім гнилих плодів, не буде виходити з їхніх вуст. Горді та зарозумілі, вони відкинули заступництво Моєї Матері, її з'явлення і її заклик до них зібратися для того, щоб привести їх у мудрість Небесної Ієрархії, де царює Істина. Вони відхилилися від Істини, і, замість того, щоб впасти ниць в чистому смиренні перед Божим Престолом, вони дотримуються законів людини — людини нерозумної - яка не знає Правди Обітниць, даних Богом Його народу.

Сьогодні світ, можливо, добився великих успіхів у медицині, в технології і в науці, але він обміняв знання про те, що необхідно, щоб увійти в Моє Царство, на гроші, багатство і владу. Всі речі цього світу - гроші, влада, майно, владні позиції в уряді - ніщо в Моїх Очах. Я можу знищити їх лиш одним помахом Моєї Руки. Повага до людських знань і досягнень у науці даремна, бо вони не є вашою заслугою - це таланти, дані людині від Бога через Його любов до Своїх дітей. Якби Він забрав їх разом з усіма матеріальними благами, які ви маєте, що б тоді залишилося вам? Нічого.

Ті, хто дійсно знає Мене, ні про що не будуть піклуватися, бо вони знають, що, якщо вони Мої, то вони тільки отримають полегшення, коли довіряться Мені повністю, тому що вони знають — Я ніколи не покину їх напризволяще. Чому ж тоді ви шукаєте речі, які не від Мене - речі, які ніколи повністю не задовільнять вас? Чим дальше ви відкидаєте Мене і шукаєте пусті обіцянки, тим більше ви будете почувати себе ізольованими, тоді коли наближається час для Мене, щоб відділити полову від пшениці.

Єдиний вибір, який ви можете зробити — це стати справжньою дитиною Бога, без Якого ви - ніщо. Не має значення хто ви, яку позицію в житті займаєте, яку роль відіграєте. Щоби вам спастися - має значення тільки те, що Бог любить вас.
    Жодна людина не достойна стати переді Мною. Жодна людина не є настільки чистою душею, щоб вона могла досягти святості. Ніхто з вас не може бути піднятий в Моє Царство тільки за ваші заслуги. Лишень завдяки Моєму Милосердю ви станете достойними жити Вічним Життям.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ke-to-my-call/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Землетруси вдарять ваші міста

Понеділок, 31 березня 2014, 14:00

Моя найдорожча донечко, настав час, коли людина, так довго грішивши і заплямовуючи себе в Моїх Очах, опуститься тепер на саме дно аморальності та буде прагнути знищити все, що є святим для Мене.

Всяке життя приходить від Мене. Життя душі — Моє. Життя плоті — також Моє. Хай жодна людина не втручається - щоб її власне життя не було забране Мною. В цьому ви можете бути впевнені. Кожна форма життя, яка була створена Моєю Рукою, буде нищитись руками нечестивих людей. Вони будуть забирати життя від тих, хто в утробі матері, і заявляти, що це одна з форм прав людини. Ви, Мої діти, не маєте права знищувати життя Моїх дітей — чи до, чи після їх народження - а якщо ви зробите це, то понесете страшне покарання. Без примирення і при відсутності покаяння за цей мерзенний гріх, Я знищу вас, а також ті країни, які заохочують це зло. Коли ви знищуєте своє власне життя, ви ображаєте Мене, бо воно не належить вам і тільки Я маю право давати життя і забирати його в Мій Час. Втручаючись в життя плоті, ви втручаєтесь в Моє Божество, і Я не буду стояти осторонь та ігнорувати таку незвагу до Моїх Створінь.

Коли для людини буде недостатнім позбавити життя тіла, вона підло атакуватиме життя душі, приносячи смерть Моєму Святому Слову, яке вона буде топтати, поки не розтрощить всі його частини так, що воно стане як гравій під ногами. Тоді людина, зарозуміла і сповнена хибних поглядів на свої здібності, намагатиметься шукати нову планету - нове житло для людства, хоча це і неможливо. Дар справжньої землі, на якій Я помістив людство, не буде вважатися достатнім для потреб людини. І так вона і йтиме - шляхом до самознищення. Людина сама стане автором свого власного кінця. Вона буде систематично знищувати все, що є святим для Мене.

Дар життя, даний Мною кожному Моєму створінню, буде вкрадений у Мене людиною без найменшого каяття. Вона буде миритися з кожною частиною своїх душогубних намірів, заявляючи, що позбавлення життя є доброю справою. Смерть через аборт - це найбільша з усіх образа і Я попереджаю людство, що надходить Мій Суд, тому що Я більше не дозволю так зневажати Мене.

Землетруси вдарять ваші міста, і в кожному народі, який виправдовує позбавлення життя, ви відчуєте пробудження Мого Гніву, коли Я струсону ваші обтяжені та сповнені ненавистю серця. Ті, хто шукає каяття за цей гріх, будуть збережені, але знайте, що жоден народ серед вас не уникне цього покарання.

Смерть Моєї Церкви не буде допущена, тоді як людина разом з фальшивими лідерами, за якими вона по-рабському слідує, буде знищувати Таїнства і перетворювати їх так, що вони зникнуть. Я розвалю ваші храми і церкви, якщо ви будете продовжувати оскверняти Тіло Мого Сина. Ви бичували Його, насміхалися з Нього і переслідували Його учнів — аж поки жорстоко не вбили Його, розіп'явши. Але ви так нічого і не навчились. Ваше невміння смиренно служити Йому, тому, Хто дав вам життя, приніс вам Відкуплення, і Хто тепер намагається підготувати вас до Великого Дня, викликає огиду в Мене.

Я — Засмучений. Я — Зажурений і Я — Сердитий, тому що вам вдалося остаточно вбити усі форми життя, які Я дав вам. Я маю на увазі як життя тіла, так і життя душі. Вам більше недостатньо життя, яке Я дав вам, тому Я заберу його назад в Останній День від тих, хто кинув його Мені назад. Хоча ваша війна проти Мене, Творця Світу - всього, що існує, продовжується, Я дозволю ваші нечестиві дії знищення тільки на дуже короткий час.

Я даю вам тепер час, щоб роздивитись гріхи людства проти всього, що є святим для Мене, так щоби ви могли спокутувати гріхи світу.
    Остання битва вже розпочалася, і багато життя - Дар життя, створеного Мною - буде знищено людиною. І за це Я покараю світ.

Ваш Отець
    Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-your-cities/

Дописів
    1 517

Типово

За цими бідними душами Я плакав Кривавими Сльозами в Гетсиманському Саду

Вівторок, 1 квітня 2014, 21:00

Моя дорога, улюблена донечко, часом швидкість поширення і зростання цієї Святої Місії може бути величезною. Важливо, щоб Моє Слово почули в усіх країнах, і щоб Молитовні Групи Хрестового Походу були створені в кожному народі і, особливо, в країнах, де Мене не шанують.

Ніколи не дозволяйте інтенсивності цього Слова сховати причину того, чому Я мушу досягнути до всього світу. Мені потрібні навіть найзапекліші душі, які не мають ані найменшого бажання дозволити Святому Духу торкнутися їхніх сердець, слухати і чути, що Я говорю, і розуміти Мою Обіцянку.

Мій План Спасіння — не збереження найвірніших, він — для всіх, навіть тих, чиї почорнілі душі можуть викликати огиду у вас. За цими бідними душами Я плакав Кривавими Сльозами в Гетсиманському Саду. Вони були душами гіркоти, втрати — коханці звіра, яких виставив переді Мною Сатана. Він показав Мені, як багато їх все одно відкинуть Мене, незважаючи на Мою Жертву Богу, Моєю готовністю та Мого Бажання відкупити світ Моєю Смертю на Хресті. Мій Біль за цими душами нестерпний, і ти, Моя донечко, ніколи не повинна ігнорувати Моє Бажання досягнути невіруючих. Не має значення, як вас зневажають; сварять і проклинають; ви повинні піднятися над ненавистю, яка завжди буде націлена на цю Місію, і привести Мені ці душі, незважаючи на ціну. Приведіть Моїх улюблених учнів, а потім тих, хто не знає Мене, чи тих, хто може не знати Мене. Потім приведіть до Мене душі тих, хто ненавидить Мене. Це повинно бути метою кожного з вас. Коли ви приведете до Мене ці бідні засмучені душі, Я заповім їм великі Милості, так щоби Я міг залучити їх до Мого Милосердя.

Коли ви дивитеся навколо себе і бачите душі тих, з ким ви контактуєте і хто не знає про Мій План прийти знову, ви повинні звернутися до них і присвятити їх Мені. Ви принесете Мені велику втіху та радість, якщо ви так зробите, бо тоді Я зможу робити все, щоб об'єднати всі душі повсюди.

Ідіть і множтеся, бо шлях вже приготовлений. Пройшов короткий час з тих пір, як Я вперше звернувся до світу через цю Місію. Тим не менш, це була важка подорож, а тепер всі шляхи помножаться і розширяться так, щоби жоден народ не був виключеним, таким є Моє Милосердя.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...of-gethsemane/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Навернення, Обіцяне моїм Отцем, почнеться в цьому місяці

Середа, 2 квітня 2014, 16:27

Моя дитино, навернення, Обіцяне моїм Отцем, почнеться в цьому місяці і буде поширюватися по всьому світу Силою Святого Духа. Душі будуть збережені і мій Син виявить Велике Милосердя до найзапекліших грішників.

Багато людей, які зовсім не вірять в Бога і живуть так, начебто не існує Вічного Життя, будуть першими, кому Мій Отець побажає показати Світло Істини. Цих людей дуже люблять, а відсутність у них віри буде заміщена любов'ю і тугою за примиренням з Ісусом Христом, Якого вони покинули. Наступними будуть душі тих, хто скоїв страшний гріх і хто заражений впливом диявола. Їм буде дана велика Благодать і Милосердя мого Сина прошиє їхні серця, так раптово, що їх навернення буде миттєвим. Таким несподіваним буде це Чудо, що коли вони почнуть поширювати звістку про Євангеліє, багато хто підніметься і буде їх слухати.

Саме через навернення найбільших грішників дуже багато душ можуть і будуть врятовані. Потім прийде черга всіх тих, хто вже слідує Істині, вибирати, бажають чи ні вони залишатися вірними моєму Сину і Його Вченню. Ці душі будуть страждати найбільше, тому що вони - Божі, і через це лукавий прикладе максимум зусиль, щоб мучити їх сумнівами про Істину. Це душі, яких будуть відтягувати від мого Сина і яких лукавий жадає найбільше.

Для захисту віри Християн у всьому світі, будь ласка, моліться цю Молитву Хрестового Походу:

Молитва Хрестового Походу (144) Для захисту Християнської Віри

О Мати Спасіння, будь ласка, заступися за душі Християн у всьому світі.
    Будь ласка, допоможи їм зберегти свою віру і залишитися вірними Вченню Ісуса Христа. Молися, щоб вони мали силу розуму і духу відстоювати свою віру в усі часи.
    Випроси для них, дорога Мати, ласки, щоб відкрити їм очі на Істину і дати їм Благодать розрізняти усі хибні вчення, представлені їм від Імені твого Сина.
    Допоможи їм залишатися справжніми і вірними Божими слугами та відмовитися від зла і брехні, навіть якщо їм доведеться через це страждати від болю і насмішок.
    О Мати Спасіння, захисти всіх твоїх дітей, і молися, щоб кожен Християнин йшов шляхом Господа до останнього свого подиху. Амінь.

Діти, Ісус любить всіх. Він завжди буде боротися, щоб захистити вас від нещастя, і Він буде втручатися найбільш незвичайними способами, щоб захистити вас від всякого зла в дні темряви, які вам доведеться пережити в Його Ім'я. Довіртеся мені, люблячій вас Матері, і я заступлюся за вас, щоб привести вас ближче до Мого Сина під час майбутніх випробувань.

Дякую вам, що відповіли на цей Заклик з Небес.

Ваша Любляча Мати
    Мати Спасіння
    Матір Божа

http://www.thewarningsecondcoming.co...in-this-month/

Дописів
    1 517

Типово

Поки любов процвітає, людський рід може врятуватися

Четвер, 3 квітня 2014, 17:11

Моя дорога, улюблена донечко, любов є одним з наймогутніших Божих Дарів. Поки любов процвітає, людський рід може вижити. Любов перевершує всяке зло, поділ і ненависть, бо вона - від Бога, Який є Всемогутній, і ніяка сила зла не може знищити її повністю.

Коли душа по-справжньому наблизиться до Мого Серця, Я наповню її Любов'ю. Я переповню таку особу цим Даром, і тому вона не зможе ненавидіти інших, навіть тих, хто знущається над нею. Коли Любов присутня в душі, вона використовується Богом, щоб залучати інші душі до Нього. Вона використовується для того, щоб приносити радість і втіху тим, хто цього потребує і хто страждає. Проте, Любов — це Ласка, і вона дається тим вибраним душам, які будуть ділитися нею з іншими на Прославу Божу. О, яку радість приносять ці душі Мені, коли вони безумовно приймають Любов від Мене. Коли вони вітають Мою Присутність з відкритим серцем і дозволяють Мені наповнити їхні душі, вони стають Моїми чашами, і як добре вино вони заповнять і задовольнять душі тих, хто спраглий до Моєї Присутності.

Любов — це спосіб, яким Я спілкуюся зі світом до настання Великого Дня, коли Я прийду, щоб повернути собі Моє Царство. Де присутня справжня любов, там Є Я. Де немає любові, немає Мене. Багато людей відгороджується від Мене і тому не здатні відчувати повноту Дару Любові, як це повинно бути.

Я обіцяю всім вам, що буду поширювати Дар Моєї Любові через цю Місію. Моя Любов буде вашою відмінною рисою і всі ті, хто відгукується на Мій Заклик, будуть оповиті Моєю Любов'ю, якщо будуть молитися цю Молитву Хрестового Походу:

Молитва Хрестового Походу (145) Наповни мене Твоїм Даром Любові

Найдорожчий Ісусе, наповни мене, порожню посудину, Даром Твоєї Любові. Наповни мою душу Твоєю Присутністю. Допоможи мені любити інших так, як Ти любиш мене. Допоможи мені бути посудиною Твого Миру, Твого Спокою і Твого Милосердя. Завжди відкривай моє серце до потреб інших і дай мені Благодать прощати тих, хто відкидає Тебе і хто зловживає проти мене. Допоможи мені свідчити Твою Любов через справи, як Ти зробив би це, якби був на моєму місці. Амінь.

Я доторкнуся душі кожного, хто дозволить Мені увійти. Любов принесе вам вічне щастя. Приймаючи Мою Любов без сумнівів і з відкритим серцем, ви принесете Мені велику радість. Мій Дар тепер ваш, і Я бажаю, щоб ви помістили Дар Любові перед собою і вкладали його у все, що ви робите, починаючи з цього часу. Таким чином ви допоможете перемогти ненависть, яка заражає людство і яка виходить від Сатани. З цим Даром Любові Я виливаю на всіх вас особливе Благословення; Благословення унікальне і потужне, яке ви відчуєте, коли будете молитись цю Молитву і, особливо, в Молитовних Групах Хрестового Походу, які є надзвичайно важливими в цій Моїй Місії Спасіння.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-can-survive/

Дописів
    1 517

Типово

Вони приведуть мільйони Католиків до серйозної помилки і Мої Церкви втратять свою Святість

П'ятниця, 4 квітня 2014 , 23:20

Моя дорога, улюблена донечко, пророцтва не відкриваються людині Богом для того, щоб створити сенсацію. Вони даються, щоб підготувати людство до його майбутнього в Моєму Царстві, щоб люди могли бути попереджені про можливі небезпеки для їхніх душ. Кожне Втручання у ваші життя за Велінням Мого Отця - для вашого ж блага і блага інших душ.

Мої Пророцтва, дані тобі, Моя дочко, вже почали в значній мірі дійсно справджуватися. Самозванці взяли під свій контроль зсередини, і будуть продовжувати дурити світ думкою, що нове вчення - те, яке змінює існуюче Святе Вчення, затверджене Богом - може бути поправлене, щоб прилаштувати до життя всіх людей всіх релігій. Остерігайтеся слова “екуменічний” або будь-яких спроб взяти Мою Церкву на Землі і позбавити її Божественності.

Той, хто втручається в Літургію, не є Моїм справжнім слугою, і все ж, саме це відбуватиметься. І що робитимуть Мої священнослужителі? Вони схилять голови, піднімуть руки в славній похвалі новому лжевченню і зречуться Всього, що Я дав світові. Їхня любов до мирських речей; їхнє бажання, щоб ними захоплювалися, і їхні великі амбіції знімуть з них їхні обітниці. Вони стануть зрадниками і відвернуться від Мене. Вони приведуть мільйони Католиків до серйозної помилки і Мої Церкви втратять свою Святість. Зразу після того, як серцевина Моєї Церкви буде осквернена, вони зберуть всі інші Християнські конфесії і видумають нові екуменічні секти, які приведуть до публічного визнання про заперечення існування Пекла. Потім, працюючи в зворотному напрямку, прямо протилежному до Істини, всім віруючим скажуть, що гріх є таким лишень в очах спостерігача, і що, через первородний гріх неможливо гріха уникнути. І тому, вам скажуть, про це не треба турбуватися. Саме поняття гріха буде переглянуте. Як тільки це станеться, будь-яке почуття моралі зникне. Коли мораль не вважатиметься більше важливою, тоді гріх набере загрозливих масштабів. Гріх буде поширюватися, розростатися, допоки суспільство не буде зруйноване, а для тих, хто залишиться вірним Моїй Церкві - Справжній Церкві — бачити це все буде жахом.

Люди будуть хвалитися гріхом, виставляти напоказ відсутність моралі, а нова світова релігія диктуватиме, що гріх ніколи не буде заважати чи шкодити вам в Очах Бога. Бог, на якого вони посилатимуться, це - Сатана, але вони ніколи не скажуть вам цього. Щоб посміятися з Мене, вони представлять вам антихриста, якого прийматимуть з ентузіазмом, тому що лжепророк буде схвалювати і прославляти його. Антихрист буде робити все, що суперечить Моєму Вченню, але він робитиме це з харизмою і чарівністю. Мільйони будуть обожнювати його. Він буде всім, чим Я не є. Він обдурить так багатьох, що йому буде легко завести Божих дітей в єресь і жахливе запустіння.

Я готую вас всіх до цього дня. Для багатьох з вас дуже важко чути цю новину, але це — Правда.
    Правда звільнить ваші душі від смерті. Якщо боятися Правди, то нічого доброго з цього не вийде - тільки відчай. Якщо ви будете перешкоджати іншим залишатися вірними Моїй Церкві та заохочувати їх прийняти єресь, яка ось-ось буде принесена світу зсередини Моєї Церкви — ви будете кинуті на розтерзання левам. Той, хто насильно руйнує душі ближніх, зіткнеться з найбільшим покаранням від Моєї Руки.

Прийміть Істину і підготуйтеся. Йдіть за Мною, і Я безпечно проведу вас в Моє Царство.Якщо йтимете за звіром, то він заведе вас і тих, кого ви приведете з собою, у вогонь Пекла на вічність.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...heir-sanctity/

Дописів
    1 517

Типово

Мій заключний План, щоб зібрати Мою Церкву в Моє Сховище, вже скоро буде виявлений

Субота, 5 квітня 2014, 18:15

Моя дорога, улюблена донечко, Я бажаю дати мужність і силу духу кожному з вас, кому був даний Дар проникливості визнати Мій Голос, коли Я промовляю до світу через ці Повідомлення.

В той час як ви, Мій Залишок, йдете вперед в союзі з Моєю Церквою на Землі, ви побачите скоро, як багато людей відмовлятимуться від Святих Таїнств. Це буде засмучувати вас, а потім взагалі стане мукою, бо незабаром Таїнства будуть спаплюжені і у вас більше не буде тих Таїнств, які Я дав світу. Ви не повинні витрачати на марно час, якщо ви дійсно вірите, що Я говорю з вами. Ідіть - збирайте Моїх священиків і тих, хто відгукується на Мій Заклик. Потім підготуйтеся на роки вперед, так щоби вони могли годувати Мою паству Хлібом Життя, коли не залишиться ніяких слідів Моєї Присутності.

Коли все, що від Мене і все, Ким Я Є, викинуть з Моїх Церков, все, що залишиться, прийде від усього, Ким Я не Є. Втілення диявола увійде в Мою Церкву і заразить усіх, хто схилить перед ним голову і поклониться йому. Він буде пожирати душі на вічність, і ви повинні зберігати пильність завжди, у ті часи, що чекають вас попереду. Не залишайте себе відкритим до єресі, яка вторгнеться в Мою Церкву, як із середини, так і з-зовні. Вас зараз готують, і тому ви повинні слідувати всьому, що Я скажу вам, так щоби ви могли зберегти Мою Церкву настільки, наскільки зможете, від Моїх ворогів.

Мій заключний План, щоб зібрати Мою Церкву в Моєму Захистку, вже скоро буде виявлено. Коли Я доручатиму вам, потрібна буде велика сила і наполегливість, тому що вашим противником буде антихрист - і його армія, на жаль, буде більшою, ніж Моя. Отож, це буде лякати вас - але знайте наступне. Він не буде мати Сили Бога за собою, і він ніколи не здолає вас, якщо ви залишитеся вірними Моєму Слову.

Ідіть в мирі і чекайте Моїх настанов.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...o-be-revealed/

Дописів
    1 517

Типово

Тих, хто намагатиметься відстоювати Слово в Моїх Церквах, виженуть, щоб примусити замовкнути

Понеділок, 7 квітня 2014, 19:15

Моя дорога, улюблена донечко, насіння засіяне і кожна деталь плану по підготовці світу до приходу антихриста розроблена. Усі зміни, які ви побачите у світі політики і в Моїй Церкві на Землі, пов'язані - як і кожен вчинок, зроблений у відносинах між народами - як і кожен закон, який кидає виклик Законам Божим. Це не випадково, що такі закони впроваджуються по всьому світу з такою швидкістю, як тепер, так як вони були ретельно організовані.

Нові, раптові оголошення щодо зміцнення зв'язків між Державою і Церквою, де їх закони переплітатимуться, заскочать вас. Тих, хто намагатиметься відстоювати Слово в Моїх Церквах, виженуть, щоб примусити замовкнути.
    Ніякого милосердя не викажуть тим, хто буде старатися захищати Мою Церкву, бо Мої вороги оголосять правдою протилежне до неї. Ви, Мої учні, будете проголошені єретиками за непокору новим правилам, які незабаром будуть введені Моєю Церквою. Вам скажуть, що Моя Церква не може помилятися і тому, навіть якщо ви відстоюєте Істину, ви будете ізольовані. Моя Церква ніколи не помилиться. Мої вибрані лідери ніколи не помиляться, але коли самозванець захоплює владу, ви не повинні слідувати за ним, коли він проголошує Істину брехнею.

Силою Святого Духа ви будете знати, коли цей день прийде. І в цей день ви повинні йти за Мною, вашим Ісусом.
    Моліться і просіть Моєї мужності, так щоби Я міг підтримати вас, тому що вам знадобляться сталеві нерви, щоб залишитися вірними Мені тоді, коли світ покотиться з прірви в повній капітуляції свободи волі перед антихристом.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-by-expulsion/

Дописів
    1 517

Типово

Ви впізнаєте цих зрадників по їх символічних жестах, які ображають Моє Божество

Вівторок, 8 Квітня 2014 , 20:20

Моя дорога, улюблена донечко, Мої вороги не ті, хто не вірить в Мене. Ні, це ті, які добре знають, Хто Я Є, але які ненавидять Мене. Не всі з них розуміють, чому вони Мене ненавидять, і їх можна розділити на дві групи.

Першій групі не подобається Істина. Вони насолоджуються участю у гріховних заняттях, виправдовують усі злі вчинки і дії та задовольняють тільки власні пристрасті за рахунок потреб інших. Вони дбають тільки про себе і наслідують усі риси диявола. Крім них є й ті, хто знає, Хто Я Є і Що Я Є, але хто повністю зрікається Мене на користь Сатани, в пастку чар якого вони потрапили. Це люди, які будуть робити не тільки все, що є протилежністю до того, чому Я навчив їх, але й які будуть ображати Мене при кожній можливості.

Так як сатанинський культ включає в себе символи, ці Мої зрадники будуть глузувати з Мене, поміщаючи такі нечестиві диявольські символи переді Мною. Під час кожного ритуалу поклоніння Сатані, в якому вони братимуть участь, вони будуть оскверняти Мій Хрест і все, що зв'язане з Моїми Страстями. Ви впізнаєте цих зрадників по їх символічних жестах, які ображають Моє Божество.
    Незабаром, ті з вас, хто має очі, які можуть бачити Істину, зможуть розрізняти тих, хто дійсно служить Мені і тих, хто цього не робить.

Ті священнослужителі, які вірні Мені, будуть шанувати Мене під час Страсного Тижня своїми смиренними жестами, як то лежання ниць перед Моїм Святим Хрестом і покладання губ з запечатаним поцілунком до Моїх Ніг. Їхня увага буде повністю зосереджена на Мені, Ісусові Христові, Моїй Смерті на Хресті і Моїй Обітниці відкупити людину від гріха. Але знайте наступне. Починаючи з Страсного Тижня цього року з'являться тріщини і значення Мого Розп'яття буде перекручуватися. Нові тлумачення будуть представлені вірним і брехня поллється з уст Моїх ворогів. Над Моїми Страстями будуть знущатися витонченими і не зразу очевидними способами. Але коли увага переміститься з Моєї смерті на Хресті і коли дивні жести матимуть місце в Моїх Церквах, ви будете знати, що це початок демонтажу Моєї Церкви на Землі.

Коли Сатана атакує людство, його першою ціллю завжди буде сім'я, тому що сім'я являє собою все, що є від Мого Отця. Він буде знищувати шлюби, змінювати зміст того, чим шлюб є, заохочувати аборти, підштовхувати людей до здійснення самогубств, і він буде розділяти і руйнувати сім'ї. Потім він зруйнує і розіб'є Мою Сім'ю - Мою Церкву на Землі, тому що це він поклявся зробити Мені в останню годину. Він вже почав руйнувати Мою Церкву, і він не зупиниться, поки вона не розвалиться на куски біля Моїх Ніг. Мій Отець дозволив руйнівнику, у вигляді антихриста, зробити це, але лише до цієї риски він зможе дійти. Моя Церква — це Моя сім'я і, хоча більша частина Божих дітей покине її, щоб піти за реорганізованою фальшивою церквою, багато все-таки триматиметься Мене і тому Моя Церква - Моє Тіло - не може померти.

Будь ласка, не покидайте Мене, Мої любі учні. Ви не повинні піддаватися цьому підступу. Якщо ви любите Мене, ви повинні нагадати собі все, чому Я навчив вас. Не приймайте нічого нового, що відноситься до Мого Святого Слова. Я ніколи не буду миритися ні з одним словом, яке не виходить з Моїх Священних Уст. Не повинні і ви. Ви або зі Мною, або проти Мене. Якщо ви приймете будь-яке нове тлумачення Мого Слова, що міститься в Священному Писанні - ви зрадите Мене. Як тільки ви зробите це, ви проковтнете ціле нове вчення, яке знищить вашу душу. Я люблю вас, і якщо ви дійсно любите Мене, то ви завжди залишитеся вірними Моєму Слову, яке ніколи не зміниться.

Кожен, хто каже, що прийшов в Моє Ім'я — чи то священнослужитель, чи керівник Моєї Церкви, чи пророк - і заявляє, що Моє Слово є брехнею — не є від Мене.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...t-my-divinity/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Мій Син, Ісус Христос, буде зраджений другим Юдою, людиною з великим авторитетом

Середа, 9 квітня 2014, 15:30

Моя дорога дитино, коли Юда Іскаріот зрадив мого Сина, Ісуса Христа, це мало далекосяжні наслідки. Оскільки він був одним з найближчих соратників мого Сина і Його дорогоцінним апостолом, ця зрада була дуже болючою для мого Сина. Так як він, зрадник, вийшов з найближчого Кола Мого Сина, то це означало, що закралися сумніви серед тих, хто не був впевнений, був чи не був мій Син дійсно Істинним Месією. Ці сумніви поширювалися і багато з Його апостолів і учнів відчували сум'яття, розгубленість і страх. Вони знали, що, як тільки Він був захоплений Його ворогами, Істина була поставлена під сумнів, а потім відкинута. Вони також знали, що, якби вони захищали мого Сина публічно, вони б також постраждали і, можливо, в кінцевому підсумку, понесли б таке ж покарання, як і Він. Вони знали також, що вони не мали б мужності стати впевнено проти Його ворогів, побоюючись насмішок.

Такою ж буде і зрада мого Сина зсередини Його Церкви на Землі. Мій Син, Ісус Христос, буде зраджений другим Юдою, людиною з великим авторитетом в Його Церкві на Землі. Коли ця, друга найбільша зрада з того часу, як Юда Іскаріот продав мого Сина за тридцять срібняків, станеться, це заставить людей всіх рас, народів та Християнського віровизнання сумніватися в Істині. Ця зрада також матиме далекосяжні наслідки, тому що вона поставить під сумнів кожен окремий аспект Божественності мого Сина. Коли це станеться, Істина розвалиться. На її місце буде піднятий вгору труп, прогнилий наскрізь, без будь-яких ознак життя. Мертве вчення буде підняте і одягнене різними фальшивими атрибутами, пов'язаними з моїм Сином, але воно не принесе плодів. Хоча це буде виглядати, як нове навернення.

Справжнє навернення прийде від любові людей до Бога, приведеної в дію Даром Святого Духа і їхньою власною свободою волі. Це нове вчення буде нав'язане світу всупереч вашій свободі волі. Якщо ви відхилите його - ви будете покарані ворогами мого Сина.

Ті, хто зрадить мого Сина в останні дні, не матимуть життя. Ті, хто не зрадить Його, будуть жити вічно в Божій Славі.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...eat-authority/

Дописів
    1 517

Типово

Мій найбільш шанований Єпископ стане жертвою жахливої помилки Правосуддя

Четвер, 10 квітня 2014, 17:22

Моя дорога, улюблена донечко, як розривається Моє Серце через становище, в якому опинилися Мої священнослужителі, і ті важкі випробування, які їх чекають через Моїх ворогів. Мій найбільш шанований Єпископ стане жертвою жахливої помилки Правосуддя. Потім, коли його демонізують, багатьом Моїм священнослужителям винесуть догани, якщо вони насміляться висловити невдоволення проти нових законів, які не від Мене і які будуть впроваджуватися в Моїх Церквах.

Багато священнослужителів зникне і попаде в тюрму не по своїй волі. Інших же, хто втече від ворога, будуть вистежувати, і тому вони повинні будуть планувати майбутні дні дуже обережно. Невдовзі після цього портрет антихриста буде висіти на кожному жертовнику, а Мій Лик, Мій Хрест, святі і Таїнства зникнуть безслідно. Ця диктатура буде подібною до тих, які ви бачили раніше в країнах, де зневажалася людина. Шанувальники цієї нової світової релігії повинні будуть вклонятися образу антихриста. Ці шанувальники будуть благословляти себе перед цією мерзотою, але вони не будуть робити Хресне Знамення
    - це буде сигнал рукою. Всі ті, хто поклониться звіру, стануть його рабами, і вони повстануть проти тих, хто відмовиться обожнювати його. Вони будуть видавати навіть членів своїх сімей і піддавати їх покаранню, такою сильною буде влада звіра над ними.

Я заповім кожному з вас і, особливо, Моїм священнослужителям форму захисту проти влади звіра і буду наставляти вас на кожному кроці цього болісного шляху. Я пошлю вам Моїх хоробрих слуг, вірних єпископів, священиків та інших священнослужителів — всіх Моїх - хто продовжуватиме служити Мені. Вони будуть благословенні Дарами, які допоможуть вам залишатися в Мені і для Мене, так що ви зможете витримати ці утиски до того дня, коли Я прийду, щоб спасти Мій народ і взяти його в Моє Царство. Не бійтеся цих часів, так як вони не будуть важкими, якщо ви приймете Мою Руку Милосердя і навчитеся повністю довіряти Мені. Я Благословляю вас сьогодні в Ім'я Мого Отця, і Я заповідаю кожному з вас Мою Силу, Мужність і Стійкість, які будуть потрібні вам, якщо ви хочете залишатися справжніми Християнами, вірними Моєму Святому Слову.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ge-of-justice/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Ісус був подібним до вас у всьому, крім гріха, бо це було б неможливо

П'ятниця, 11 квітня 2014 , 15:22

Моя дорога дитино, семеро занепалих ангелів будуть атакувати цю Місію і спробують обдурити Божих дітей, щоб ті не залишались вірними Його Залишковій Армії. Вони будуть з'являтися тим, кого вони обмануть, що є ангелами Світла, коли, в дійсності, вони зовсім ними не є.

Влада Сатани є дуже сильною і його присутність у світі очевидна, оскільки він виокремлює всіх своїх відданих, заохочуючи їх виставляти напоказ його присутність. Він робить це за допомогою музики, релігій, які не є від мого Сина, Ісуса Христа, і через тих, хто стоїть за так званими святими групами, що поклоняються звірові і його володінню на Землі.

Діти, ви завжди повинні йти за моїм Сином, через все, чому Він учив під час Його Перебування на Землі. Його Святе Слово священне, і це все, що вам потрібно знати, якщо ви хочете йти Його Дорогою до Вічного Життя. Ви повинні зосередитися на своєму бажанні здобути Вічне Життя, і тому жити так, як мій Син показав вам. Ніколи не приймайте нічого, що ставить під сумнів Його Божество. Людина, яка наважується заявляти неправду про мого Сина, не має Дару Святого Духа, і тому недостойна визначати, Ким мій Син є.

Мій Син — є вашим Божественним Спасителем, Який принизив Себе для того, щоб стати людиною. Коли Він народився, Слово стало Тілом, і тому Ісус Христос був людиною в усіх відношеннях. Ісус був подібним до вас у всьому, крім гріха, бо це було б неможливо. Син Божий був посланий, щоб відкупити людство і спасти кожного з вас від смерті, яка приходить від рабства Сатані. Його Божество — ВсеМогутнє, ВсеБлаге, ВсеНеосяжне, і заперечувати Його Божественність — значить заперечувати Силу Бога. Коли ви робите так, ви заявляєте про свою відданість дияволу.

Діти, ви повинні молитися цю Молитву Хрестового Походу і закликати мене, вашу Матір, захистити вас від обману, який розмістять перед вами, щоб спонукати вас заперечувати Силу Бога.

Молитва Хрестового Походу (146) Захист від обману

Дорога Мати Спасіння, захисти мене Благодаттю захисту від обману, створеного Сатаною, щоб знищити віру Християн. Захисти нас від тих, хто є ворогами Бога. Тримай нас в безпеці від брехні і єресі, які використовуються, щоб послабити нашу любов до твого Сина. Відкрий наші очі на неправду, обман і на всі спроби, з якими ми можемо зіткнутися щоб спонукати нас зректися Істини. Амінь.

Дякую вам, що відповіли на мій заклик, щоб попередити вас про великий обман, який незабаром опуститься на Церкву мого Сина на Землі.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...en-impossible/

Дописів
    1 517

Типово

Моя Любов і ваша віра, поєднавшись, стануть Мечем Спасіння

Субота, 12 квітня 2014, 15:42

Моя дорога, улюблена донечко, коли Бог втручається в світі через Його вибраних пророків, Слово наче Меч. Воно вражає прямо в серце і викликає подвійну реакцію в душі. З одного боку, воно дає сильну прозорливість і розуміння, але з іншого боку, воно може бути важким до прийняття. Тому що Правда ніколи не буває легкою, коли її отримують, а може бути і болісною.

У світі, в якому Сатана править як князь, Істина завжди буде показувати неприємні сторони. Це викличе муки в серцях багатьох. Зло майже завжди приходить одягненим з яскравим блиском, але коли зняти всі його зовнішні привабливі шари, то залишається тільки дуже огидна серцевина.

Багатьом людям через обман диявола важко прийняти, що деякі дії чи вчинки є нечестивими. Кожна форма зла, створена рукою Сатани, є ретельно замаскованою, так, щоби легко виправдати її у свідомості невинних, які приймуть таку підлу брехню без докорів сумління. Вони і не помітять цього. На що надіятись людині, можете тоді спитати ви, коли її спокушатиме антихрист, якого будуть любити і обожнювати за великі справи благодійності? Відповіддю є молитва. Ваша надія у ваших молитвах, бо коли ви молитеся за визволення від зла, Я відповім на ваш заклик.

Моя Любов і ваша віра, поєднавшись, стануть Мечем Спасіння, за допомогою якого ті невинні душі, яких легко обдурить звір, можуть бути врятовані, і тоді Царство стане Моїм. Я прийду скоро, щоб повернути Мій Законний Трон і тому ви ніколи не повинні втрачати надію.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-of-salvation/

Дописів
    1 517

Типово

В той час, як наближається Страсна П'ятниця, ті, хто мучать Мене і намагаються знищити всі Мої сліди, сильно страждатимуть в цей день

Неділя, 13 квітня 2014, 19:00

Моя дорога, улюблена донечко, Моє Бажання — щоб ті, хто дійсно любить Мене, загладили свої провини через Дар Примирення під час Страсного Тижня. Коли ви покажете Мені справжнє каяття за ваші гріхи, Я виллю на вас особливий Дар Визнання відповідно до Моєї Святої Волі. Я закликаю вас вірити в Мене в цей час в історії, як ніколи раніше, бо якщо ви будете уважно слухати, Я зможу зробити Моє Слово чутним для всіх - навіть тих, хто взагалі не знає Мене.

Коли Мої вороги полювали на Мене, вони йшли на все, щоб дискредитувати Мене. Вони зривали свій гнів на багатьох бідних, невинних людях і катували тих людей, кого вони приймали за Мене. Вони поширювали брехню про Моїх апостолів, намагалися дискредитувати Мене різними шляхами і впадали в приступи гніву, коли не могли фізично напасти на Мене. Якби вони схопили Мене, то вбили б ще до Страсної П'ятниці - якби Я не захищав Себе. Їхня ненависть, їхня брехня, наклеп, який вони поширювали про Мою Місію, та їхні брехливі звинувачення проти Мене поширювалися в кожному місті та селі до того дня, коли Я, врешті-решт, був зраджений одним із Моїх Найближчих.

Отрута, яка виливалася з уст Моїх ворогів, виходила від змія, що заразив їхні душі. Вони наслідували його в усьому - вони кричали з шаленою люттю проти Мене, хоча їхні звинувачення були неправдиві та безглузді. Вони плювали на Моїх апостолів, катували Моїх учнів, а також тих нещасних людей, кого вони приймали за Мене. Вони намагалися підбурити проти Мене тих, хто не чув про Мене, і наговорювали на тих, кого вони не змогли переконати засудити Мене. Усі демони з глибин Пекла мучили Мене під час Моїх останніх тижнів на Землі, коли Моє Слово проймало серця багатьох і навертало тисячі.

Коли Моя Присутність була найсильнішою, ненависть посилювалася і голоси тих, хто виступав проти Мене, були наче рики диких тварин. Люди, які приєдналися до груп фарисеїв, щоб покарати Мене, ставали такими ж злими, як і ті, хто підбурював їх до неправедної люті проти Моєї Природи. Я був звинувачений у нечистоті Тіла і Душі. Вони казали, що Моє Слово прийшло від нечистих духів. Вони казали, що Я давав неправдиві свідчення проти Мойсея і що Я був посланий лукавим, щоб занапастити їхні душі. Вони знехтували Любов'ю, яку Я поширював, наверненням до любові один до одного, яке Я створив серед них, і чудами, які Я вчиняв. Тоді, коли вони викрикували непристойності про Мене, вони стояли з високо і гордо піднятими головами і, в той же час коли вони зневажали Бога, вони заявляли, що говорять в Його Ім'я. Саме так Сатана обманює людей.

Ті, хто хулив Мене під час Мого Розп'яття, не живуть в Моєму Царстві, бо вони понесли найстрашніше покарання. Мій Отець знищить кожного, хто каже, що Я говорю голосом Сатани. І тому ті з вас, хто стверджує, що Мій Голос — це голос лукавого, знайте, що ваше страждання буде гіршим за смерть. Ваші уста не будуть більше виливати отруту, яку Сатана вклав у ваші душі; ваші очі не будуть більше бачити, бо все, чого ви бажаєте, це темрява — і буде так. Ваші вуха ніколи не почують благозвучність Мого Голосу, бо ви відмовляєтеся слухати — і буде так. У ваших серцях немає любові і тому вони ніколи не відчують любов, як тільки ви закриєтеся від Божої Любові. Ваші слова — це ваша загибель, і ті, хто звинувачує Мене, Господа Бога, Спасителя і Відкупителя всього людства, що Я промовляю зло, більше не будуть почуті. Вони помруть.

Мій Гнів в цей час на лицемірів, які бродять по світу, роблячи вигляд, що прийшли від Мене, нестерпний і Моє Покарання впаде на кожного з вас, хто плює на Мене. Геть від Мене - у вас мало влади наді Мною. Я відкину вас.

Коли Я чую крики тих одержимих, з ненавистю Сатани в їхніх душах, що наважуються публічно заявляти про свою вірність Мені, Я відчуваю огиду. Вони огидні Мені і нічим не кращі за тих, хто кидав жереб, щоб забити перший цвях в Моє Тіло.

В той час, як наближається Страсна П'ятниця, ті, хто мучать Мене і намагаються знищити всі Мої сліди, сильно страждатимуть в цей день. В цей день, коли ви переживаєте Мій Біль, що дається вам, щоб привести вас до ваших почуттів, ви будете знати, що Я кличу вас. Я роблю це не тому, що ви заслуговуєте частинки Мого Співчуття, а тому, що Я люблю вас - незважаючи ні на що. В цей день, Я прошу вас звернутися до Мене таким чином:

"Ісусе, пробач мені біль, який я наніс Твоєму Тілу, Твоєму Слову і Твоєму Божеству".

Я відповім і допоможу вам прийти до Мене, з Любов'ю і Радістю в Моєму Серці.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...y-on-that-day/

Дописів
    1 517

Типово

Хрест - це ваш зв'язок з Вічним Життям. Ніколи не відмовляйтеся від Хреста

Вівторок, 15 квітня 2014, 20:15

Моя дорога, улюблена донечко, коли Мої улюблені учні святкують Страсну П'ятницю, вони повинні пам'ятати, як Моя Любов поширюється на людський рід.

Ті, хто переслідували Мене, а потім Мене вбили, були повні ненависті і мали закаменілі серця. Я помер за них, незважаючи на їх ненависть, і Я терпів велику Агонію, щоб вони могли бути відкуплені. І все ж, так багато людей сьогодні ненавидять і зневажають Мене з такою великою силою, що якби Я виявив вам те зло, яке спустошує їхні душі, ви б не змогли це винести.

З Моїми спробами підготувати світ за допомогою Книги Істини будуть боротися Мої вороги по всьому світі. Найгірші атаки будуть завдавати сатанинські групи, багато з яких представляють себе Християнами для того, щоб вони могли висловити свій гнів, роблячи вигляд, що захищають свою віру. Таким є спосіб, яким Сатана використовує своїх добровільних жертв, щоб атакувати Мою Справу. Якими жалюгідними є їхні душі і як засмучує це Мене, коли вони продовжують зраджувати Мене, обливати Мене брудом і поширювати брехню про Моє Слово, намагаючись вкрасти душі від Мого Милосердного Серця.

Я плачу Сльозами Агонії весь цей тиждень; бо час близько і Я знаю, що не дивлячись на всі Мої старання, багато душ все одно повернеться спиною до Мене. Чому ці душі так ненавидять Мене? Відповідь: тому що у них зовсім немає любові до Мене. Багатьох з них це лякає, що ненависть, яку вони мають до Мене в своїх серцях, не може бути змитою. Вони настільки одержимі лукавим, що витрачають кожну хвилину свого часу, проклинаючи Мене.

Переважна більшість людей більше не вірить в Мене — є лишень маленький острівок тих, що справді вірить, в океані душ, що тягнеться з одного краю Землі до іншого. Але Я обіцяю вам, що зберу стільки душ, скільки зможу, і завдяки Любові, яку Я маю до вас, поширю Моє Милосердя навіть серед тих, хто цього не заслуговує. Як Я вітаю добрі, люблячі і чисті душі, які приходять до Мене. Вони наповнюють Мене великою радістю. О, як вони загоюють Мої Рани. Яке полегшення вони Мені приносять від суму за Моїми бідними грішниками, які не мають найменшого уявлення про велику радість, обіцяну їм Мною в Моєму Новому Царстві. Так багато душ, на жаль, відкинуть ключ, що Я дав їм до Вічного Життя - і заради чого? Життя, позбавленого сенсу, життя, повного подразнень і порожніх обіцянок. Життя у важкій праці, яка не приносить жодного життя - тільки те, що закінчується прахом. Я Є ваше життя. Я приношу вам життя. Якщо ви приймаєте Мою Смерть на Хресті і визнаєте Моє Воскресіння, ви ніколи не зазнаєте смерті.

Для вас, людей цього покоління, Я кажу наступне. Ви, хто зі Мною, не зазнаєте смерті - навіть смерті тілесної. Ті, хто зраджує Мене своїми гріхами, коли Істина дається вам, не матимуть життя. Тому ви, мої улюблені учні, ніколи не повинні боятися цієї Місії. Я візьму вас і омию всіма Дарами, якими Мій Отець прагне наділити всіх вас в той час, як Він остаточно збирає Своїх дітей у Царство, яке Він обіцяв вам, коли послав Мене, Свого Єдинородного Сина, щоб спасти ваші душі Моєю Смертю на Хресті. Хрест - це ваш зв'язок з Вічним Життям.
    Ніколи не відмовляйтеся від Хреста. Моя Смерть була вашим дороговказом до Вічного Життя. Без Мого Хреста смерть переможе тих, хто відкидає його.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ake-the-cross/

Дописів
    1 517

Типово

Мій Новий Рай стане Світом без кінця - як і було передбачено

Четвер, 17 квітня 2014, 21:00

Моя дорога, улюблена дочко, Моє Воскресіння з мертвих мало вагому причину. Воно не сталося просто, щоб довести Моє Божество тим, хто не приймав, Ким Я Є. До того часу душі, які померли, не могли увійти на Небеса. Вони мусіли чекати. Але, як тільки відбулося Моє Воскресіння, їм було дане нове Життя в Моєму Царстві. Моє Воскресіння принесло Вічне Життя душам, і тому смерть більше не буде мати влади над людським родом.

Моє Воскресіння буде по-справжньому наочним під час Мого Другого Пришестя, бо тоді всі ті душі, які померли в Мені і для Мене, також встануть із мертвих і отримають Вічне Життя. Вони піднімуться в тілі й душі в повній згоді з Волею Бога і будуть жити в Моєму Новому Царстві, тоді як старі Земля і Небеса зникнуть і виникне Новий Світ. Мій Новий Рай стане Світом без кінця - як і було передбачено. Усі, хто любить Бога і хто приймає Мою Руку Милосердя, увійдуть в Моє Славне Царство. Такою була Обітниця, яку Я зробив, коли віддав Моє земне Тіло смерті, щоб дати вам всім Вічне Життя. Не забувайте, що все, що Бог обіцяє, Він завжди виконує. Все, що Бог передбачив через всіх Його пророків, станеться, тому що Він не говорить одне, а розуміє під цим інше.

Коли Бог говорив Івану, що світ поділиться в останні дні, а Його Храм буде зруйнований, Він не брехав. Царювання тих, хто бажає знищити Боже Слово, почалося і час для здійснення всіх пророцтв, передбачених Даниїлом та Іваном, наближається. Моя Обіцянка прийти і відділити козлів від овець вже скоро стане реальністю. Людина отримає всяку допомогу через Втручання з Небес і багато можливостей зробити остаточний вибір. Вона або піде за Мною або залишиться позаду.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...d-as-foretold/

Дописів
    1 517

Типово

Існує тільки один шлях до Бога – через Мене, Ісуса Христа. Немає жодного іншого шляху.

П'ятниця, 18 квітня 2014, 23:24

Моя дорога, улюблена донечко, світ знову відродиться з попелу після кривавої бійні. Я зітру, Я обіцяю це, ім'я антихриста з лиця Землі. Я знищу ворогів Бога та відповідальних за нещастя, несправедливість і страждання дітей Божих.

Зло, яке заволодіває сьогодні серцями людей в усіх куточках світу, приймає різні форми. У найбрутальніших формах зла людей катують, вбивають і жорстоко карають. В інших випадках людей змушують терпіти великі труднощі, такі як нестача їжі, відсутність житла і страшна бідність, в той час як їхні лідери забирають у них всі їхні права. Потім ще є несправедливі закони, які потурають сильним, роблячи багатих людей ще багатшими, а бідняків біднішими, і в яких дуже мало милосердя і любові до нужденних. І, нарешті, є гоніння на Християн — Моїх учнів - по всьому світі. Їх зневажають більше, ніж будь-кого, і вони жахливо страждають в Моє Ім'я. Учні лукавого ненавидять Християн, а він використовує своїх агентів, щоб змусити різними способами замовкнути Християн. Більшість його планів передбачають цензуру або заборону права відкрито заявляти про їх відданість Мені. І в той час як уряди будуть сьогодні стійко захищати права всіх інших віросповідань і громадянські права, вони не будуть прихильними до прав Християн.

Християнам незабаром заборонять практикувати свою віру в громадських місцях, школах, коледжах, аж поки, на кінець, і в Божих Храмах. Ви можете сказати - звичайно ж, це неможливо - заборонити віруючим практикувати свою віру в своїх же власних церквах? Це станеться дуже підступним шляхом, так що мільйони будуть обмануті, не надавши цьому великої уваги, в той час як кожний окремий елемент Слова, такого як воно зараз є, буде змінений, і це пройде тихо. Тільки ті, хто уважний, побачать зміни, а через деякий час стане прийнятним відкривати всі християнські церкви, щоб вітати вірних всіх релігій, навіть тих, хто не вірить в Мене. Однак, не всі ті, хто дотримується віросповідань, що не визнають Триєдиного Бога, будуть змушені вступити в нову єдину світову церкву. Ні. Тільки Християн будуть заставляти поклонятися поганству, що буде старанно презентоване як нова церква, яка прийме нову форму "спільноти" - церква для всіх - де Я, Ісус Христос, не займатиму чільного місця.

Починаючи з цього року Мої Хрести почнуть зникати і в той час, як Мої Церкви і ті, хто каже, що служить Мені, говоритимуть про важливість гуманізму, ви не почуєте більше розмов про важливість підкоритися Мені, Ісусові Христові, вашому Спасителю. Таким чином, ви не будете підготовлені до Вічного Спасіння. Не буде згадуватися важливість слідування Моїм шляхом до Мого Отця, не буде обговорюватися важливість Святих Тайн. Замість цього вам казатимуть про важливість турботи за потребами і благополуччям інших людей, яких будуть використовувати в якості заміни Поклонінню Мені. Я Є Церква. Моє Тіло — це Моя Церква, але з часом, Мене з неї повністю вичистять. Ваші голови заб'ють неправдою. Вам скажуть про різні шляхи, якими треба йти, щоб наблизитися до Бога. Але кожен шлях, про який вам скажуть, поведе вас в протилежному напрямку.

Знайте ж тепер, що є тільки одна Правда. Існує тільки один шлях до Бога – через Мене, Ісуса Христа. Немає жодного іншого шляху.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...o-other-route/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Дуже мало хто з вас відкине нову всесвітню церкву і тому Моє Втручання буде швидким

Неділя, 20 квітня 2014, 17:40

Моя найдорожча донечко, коли Я послав Мого Сина відкупити людство, світ відкинув Його так само, як він робив це з пророками, яких Я посилав перед Ним.

І коли тепер Я готуюсь відправити Мого Сина другий і останній раз, щоби зібрати Моїх дітей і дати їм Вічне Життя, вони також відкинуть цей Великий Акт Милосердя. Через Моє Слово Я дав людині Правду і все-таки вона відкидає її. Як легко вони забувають. Якими сліпими вони є, бо Я сказав світу, що принесу їм Моє Царство - Новий Світ без кінця - але вони зовсім не розуміють, яким буде їхній спадок. Не всі приймуть Милосердя Мого Сина, і тому Я нагадую світу про те, що чекає попереду, так щоби вони прийшли і прийняли Моє Царство.

Буде велика протидія Моїх дітей тим багатьом чудам, які Я покажу світу перед Приходом Мого Сина. Буде багато розмов, але Мої вороги зроблять все, щоб обдурити Моїх дітей, так що вони не будуть готувати свої душі до Славного Життя, яке Я приготував для кожного з вас.

Так само, як Мій Син Воскрес із мертвих на третій день, так Він і явить Себе на третій день після трьох днів темряви в Його Друге Пришестя. Я бажаю, щоб ви віддавали собі звіт про ці три дні темряви і тому не боялися їх. Освячені свічки забезпечать вас тим єдиним світлом, дозволеним Мною, щоб дати можливість тим, хто любить Мене, бачити і очікувати з радістю Прихід Мого Сина.

Не бійтеся Моєї Любові до вас, ані Сили, яку Я маю, бо це для вашого ж блага Я дозволяю всі події, які відбуватимуться в дні перед Великим Днем. Я дозволяю Моїм ворогам блукати Землею. Я дозволяю руйнівникам обманювати людину, бо так Я випробую віру тих, хто був благословенний Істиною. Але знайте наступне. Ті, хто зраджує Божому Слову, будуть викинуті в пустелю. Ті, хто накидається і карає Моїх священнослужителів, які люблять Мого Сина, будуть суворо покарані. Я дозволю слабким і тим, хто легко піддається обману - коли Мої Пророцтва, дані тобі, Моя дочко, збудуться - покаятися і шукати Мене.

Діти, Я готую вас, так щоби Моя Воля сповнилася і щоб ви жили в Моєму Царстві, бо ви для цього народилися. Світ, в якому ви живете, затьмарений через лукавого і його вплив. Земля страждає від гріха в цей час більш ніж будь-коли раніше, і гріх тепер буде тільки розростатися, чому кожен з вас, із справжньою вірою, буде свідком. Вам потрібно буде пригадувати Істину щодня від сьогодні - Великодня - бо без цього ви заблукаєте і загубитеся.

Дуже мало хто з вас відкине нову всесвітню церкву і тому Моє Втручання буде швидким. Я буду притягувати вас до Мене, підтримувати ваше духовне піднесення, коли біль відступництва стане нестерпним, і Я буду рятувати ваші душі будь-якими вибраними Мною засобами, щоб не віддати вас Моїм ворогам. Я бажаю, щоб ви доброзичливо відносилися до тих, хто бореться проти Мого Сина через цю Його Місію по підготовці світу до Його Другого Пришестя. Я прошу вас звертатися до Мене, вашого Вічного Отця, з цією особливою Молитвою Хрестового Походу, щоб проявити Милосердя до всіх, хто намагається перешкоджати Моїй Руці, Моїй Щедрості, Моїй Владі і Моєму Божеству:

Молитва Хрестового Походу (147) Бог Отець, прояви Милосердя до тих, хто відкидає Твого Сина

О, Боже, мій Вічний Отче, я прошу Тебе проявити Милосердя до тих, хто відкидає Твого Сина. Я благаю Тебе за душі тих, хто намагається знищити Твоїх пророків. Я прошу Тебе про навернення душ, які втрачені для Тебе, і прошу допоможи всім Твоїм дітям підготувати їхні душі та змінити їхнє життя відповідно до Твоєї Божественної Волі, в очікуванні Другого Пришестя Твого улюбленого Сина, Ісуса Христа. Амінь.

Ідіть, Мої діти, і підготуйте всіх тих, кого знаєте, пропонуючи ці особливі молитви Мені, вашому Вічному Отцю, для мого Великого Милосердя .

Я люблю всіх вас. Я Є Все-Люблячий, Все-Терпеливий і Я чекаю вашої відповіді. Ніколи не думайте, що Я не почую ваших молитов, бо ваші голоси є солодкими в Моїх Вухах, а ваша любов до Мене приносить Мені велику радість. Немає нічого, щоб Я не зробив для Моїх дітей. Нічого.

Ідіть в любові і радості, тому що ви можете бути впевнені, що Я Все-Милостивий.

Ваш Люблячий Отець
    Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...will-be-swift/

Сторінка 53 з 64 ПершаПерша ... 3434445464748495051525354555657585960616263 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті