Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 50 з 97 ПершаПерша ... 404142434445464748495051525354555657585960 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1921, показано з 981 по 1 000.

Тема: Загальна флуділка. Черговий том

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    53 307

Типово

Про моё гавно (с) напишите, пожалуйста, Слобожанин.И про мою, якобы известную вам непомощь - тоже.
    Я уже просила. Но вы пропустили просьбу.

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    55 690

Типово

А про не помощь Усика не желаете развернуть?
    Или это другое?

А про Харьков? Чё так возбудились?
    Возвращайтесь, поживите...обсудим
    Или это другое?
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    53 307

Типово

Ни черта не понятно... Попробуйте иначе объяснить.
    В чем состоит вопрос /вопросы ко мне лично?

Харьков да, это совершенно другое (с) . Это даже нам, днепрянам, в войне живущим четвертый год,сложно на себя примерить.
    Что есть про Харьков у вас в кармашике))? Не держите, рассказывайте уже пожалуйста)).

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    26 599

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Для меня бокс это шоу. Причем доволи грандиозное. Роскошные стадионы, известная публика. И усик самый лучший на сегодня и известный его представитель, чего б и не поболеть за спортсмена)))

А болею я с криками, охами и ахами, хватанием за руки и стучанием об поверхности...веселуха ещё та...))))

До усика кличка смотрели, но меньше )))

Для кого-то это ещё и игра/заработок. На ставках)))

Тут двойной адреналин.))))
    Не могу сказать, что я болел бы за Усика сильно и не уверен что смотрел бы матч, но сделал пару ставок за Усика и как бы к бою отношение стало заинтересованным - Усик должен победить. Правда я почему-то заснул прямо перед началом матча. Проснулся - мы с Усиком победили, он что-то уже говорил в микрофон. Шучу. Конечно, Усик победил.
    В игноре: Alex_I, Дейнерис, Krema, Bambam, VitЁk, el_bregg, Glavriba, Антуриум

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    24 851

Типово

Ну ты дед

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    58 704

Типово

rock'n'roll

Дописів
    67 599

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    Не могу сказать, что я болел бы за Усика сильно и не уверен что смотрел бы матч.
    Спорт и шоу никто не обязан любить))

Как и спортсменов, представляющих это действо ))))

А денежки любят точно все и то, что на них можно себе позволить )))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

Цитата Допис від Слободжанин Переглянути допис
    Вам посраться не с кем?
    Вся Украина празнует победу Усика, и только вата находит повод чтоб посраться.

Как то так

Мирного тихого вечера всем.

Удавительница )))))))
    це ще не зайшов мовний патруль з вимірюванням щелепи Усіка, та не зявились воїни ПЦІшного хреста, які б згадалт духовний звязок Усика з його як сам він казав духовним батьком Онуфрієм)))
    так шо вата українського виробництва точно не гірша за кацапську
    до речі, згадалось як проукраїнські хейтери залишили Україну ще без лднлшл чемпіона -Ломаченка, лише за те, що в ньоно трохи інші погляди на деякі речі
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

схоже пздць НАБУ
    СБУ та ОГП проводять спецоперацію із нейтралізації російського впливу на НАБУ

Як повідомляють наші джерела, прямо зараз відбувається серія обшуків у різних регіонах України. Детективам інкримінують державну зраду, незаконну торгівлю з рф, корупційні дії в інтересах олігархів тощо.

За попередньою інформацією, зафіксовано факти неофіційного впливу російських спецслужб на детективів Бюро. Зокрема, один з детективів передавав ворогу секретні дані через оточення Януковича. Інший - зрадив державу та вів незаконний бізнес з рф, сьогодні його затримала СБУ.

Деталі згодом. Судячи з усього, нас очікує багато цікавого
    але всі грантожерські помойки почнуть кахати шабунін, набу - наступ на антикоррупційні органи

власне - Зеленський таки вичіщає політичний ландшафт, здорово що йде по покидькам, але сумно що тільки по " не своїх"
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    из сада
    Дописів
    918

Типово

Проукраїнські хейтери з Харкова взагалі стверджували, що путін хyйло лише за те, що в нього трохи інші погляди на деякі речі. Світ повний ненависті до брата

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

Цитата Допис від Глициния Переглянути допис
    Проукраїнські хейтери з Харкова взагалі стверджували, що путін хyйло лише за те, що в нього трохи інші погляди на деякі речі. Світ повний ненависті до брата
    ну ***ло не є україгцкм та громадянином України і приніс набагато більше горя та страждань ніж Ломаченко
    Але якщо Ви ррозповісте як ви страдали від поглядів Ломаченка, тільки виразно, показавши всю глибину цих страждань, я може і прийму Вашу точку зору

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

Следствие установило, что сотрудники НАБУ сотрудничали с активистами, журналистами и сливали им секретную информацию.

я би сказав допздлась антикоррупційна туса

Дописів
    67 599

Типово

Ещё надо про страдания от рускомовной алхим принести, переобувшейся и не раз Лободы и Сердючки, спивающей на руском)))))

Для полного комплекта страданий((((
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    из сада
    Дописів
    918

Типово

Але якщо Ви ррозповісте як ви страдали
    Навіщо я буду щось розповідати і доводити? І ви, і Вася маєте право на свої трохи інші ватні погляди на деякі речі. Ваші щоденні ранкові страждання дуже прикрашають це місце. Ви - зірка.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Ещё надо про страдания от рускомовной алхим принести, переобувшейся и не раз Лободы и Сердючки, спивающей на руском)))))

Для полного комплекта страданий((((
    не спешіть, дайте їм хо про утиснення і пригніченність з боку Ломаченка розповісти

Звідки Ви
    из сада
    Дописів
    918

Типово

Трохи поспешіли (с) з утисненням (с) пригніченності

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

Навіщо я буду щось розповідати і доводити? І ви, і Вася маєте право на свої трохи інші ватні погляди на деякі речі. Ваші щоденні ранкові страждання дуже прикрашають це місце. Ви - зірка.
    Вася один з найталановитішиих боксерів в своїй вазі. при чому в світі. та з поясами, мені наприклад сумно, що саме хейт та цькування з боку довіреної особи овоча лубінця, чи ведучого караоке на арбаті чи більш дрібних персонажій вимушує людей переставати робити те в чому вона молодці.
    І да, я не пишу про власні страждання, я пишу лише про факти які свідчать про нашу єдність і потужність, вибачаюсь, що не пападаю в чкийсь марафоновський наратив

Звідки Ви
    из сада
    Дописів
    918

Типово

Я ж так і кажу: зірки.
    І ви, і Вася. У своїй вазі.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

Трохи поспешіли (с) з утисненням (с) пригніченності
    тю, так для чого тоді хейт?))))
    відчуття власної невїбезності та минулі комплекси змушують?)))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

Я ж так і кажу: зірки.
    І ви, і Вася. У своїй вазі.
    Без вашого бігання за мною по темах та недолугих спробах захейтити я би зіркою не став))
    але дяку, хоч воно мені і не потрібно))

Сторінка 50 з 97 ПершаПерша ... 404142434445464748495051525354555657585960 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті