Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 50 з 64 ПершаПерша ... 404142434445464748495051525354555657585960 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 981 по 1 000.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    5 723

Дописів
    1 517

Типово

Роль Моєї Матері як Співвідкупительки, нарешті, стане добре і правильно зрозумілою

П'ятниця, 24 січня 2014, 20:19

Моя ніжна, улюблена донечко, коли Моя Мати здійснить останнє з'явлення у місцях Марійських об'явлень по всьому світі, ви повинні знати, що тоді світ повернеться і поспішить, нарешті, до Мене. Саме через Мою улюблену Матір багато душ прийдуть до Мене. Її роль завжди була - служити Мені на благо людей. І тепер, роль Моєї Матері як Співвідкупительки, нарешті, стане добре і правильно зрозумілою.

Я дам кожній душі можливість побачити Моє Могутнє Втручання, для того щоби Я міг навернути їх. Через навернення Я можу врятувати мільйони. Обітниця Спасіння була дана Мною і здійснена Моєю Смертю на Хресті. Тепер Я зберу душі, які Я приверну до Мене через цю Місію, та буду поширювати Істину Мого Слова повсюди.

Ті, хто ніколи не знав Істини, вперше почують її. Ті, кому була дана Істина, але, хто забув її, згадають про Мою Обітницю. Ті, хто знає Істину, але, хто змінив її згідно до власних уподобань, згадають, що може бути тільки одна Правда.

Я приношу людям Істину в той час, коли їх уми в замішанні, їхні душі розривають сумніви - але Я заспокою їхні страхи. Тільки Я, Ісус Христос, їхній Спаситель маю Владу втручатися так. Тільки Я маю Владу принести їм мир і забезпечити їм Спасіння, яке по праву належить їм.

Всі частинки цієї Місії збираються разом, щоб сформувати загальну картину. Тоді, коли різні частини поєднаються і встануть разом, як пазли, коли всі шматочки почнуть зливатися, остаточна картина стане ясною. Тоді ви знайдете Мою Присутність повсюди - пов'язану з кожною справжньою святою місією, дарованою світу Моїм Отцем, поки, накінець, вся Правда стане ясною кожному.

Мій Отець обіцяв, що Він явить світові Правду через Книгу Істини, як було передбачено пророками Даниїлом та Іваном Богословом. Мій Отець приносить вам Правду зараз, в цей час, але він робить це частинка за частинкою, малими шматочками, поки остання частина не зробить картину повною. Тільки тоді Книга Істини стане зрозумілою. Тільки тоді будуть подолані останні перешкоди, коли більша частина людства буде співати і радіти в очікуванні Мого Другого Пришестя. Тільки тоді, коли Моя Місія буде завершена, Великий день буде оголошений світу.

Ідіть в мирі і знайте, що, коли ви покладаєте всю вашу надію на Мене, тоді Я можу завершити заключну частину Заповіту Мого Отця і забрати вас до Його Всемогутнього Царства.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...stood-at-last/
    Востаннє редагував volodymyr: 02.02.2014 о 00:02

Дописів
    1 517

Типово

План по видаленню всіх Моїх слідів почав здійснюватися

Неділя, 26 січня 2014, 15:00

Моя дорога, улюблена донечко, ніколи не дозволяй поглядам тих, що з гіркотою в серцях виступають проти цієї Роботи, заставляти тебе вагатися в Моїй Місії для душ.

Яке це має значення, якщо тебе і Моїх любих вірних душ, які відмовляються відступати від Слова Божого, відкидають? Яке це має значення, відносяться чи ні вони з презирством до вас? Їхня людська точка зору, яка заперечує Слово, не має ніякого значення у вашому прагненні до Вічного Спасіння. Якщо ви прославляєте Мене і шануєте Моє Святе Слово, вас будуть спокушати зі всіх сторін, щоб повернути вас спиною до Мене.

Так багато людей будуть відкидати цю Місію, аж поки страшна правда відкриється їм, коли вони почують богохульства, які будуть литися з уст лжепророка. Коли той, хто заперечує Існування Святої Трійці, насмілиться носити шати первосвященика під дахом Моєї Церкви, а потім намагатиметься переконати вас, що те, що ви вважали до цих пір правдою, більше не є нею, ви будете знати тоді, що дух зла захопив Мою Церкву зсередини.

Коли вас оточать новими ідеологіями, новими вченнями, і коли вам скажуть, що людський рід потребує сьогодні цих змін, то настане час, коли Бажання Бога більше не виконуються. Натомість, коли створені людьми вчення, повні помилок і недоліків, проголосять, що гріха більше не має, прийде час для Мене знищити Моїх ворогів, як і було передбачено.

Дуже багато вас прокинеться до Істини і жахливого безчестя, якому буду підданий Я, Ісус Христос, в Моїй Церкві на Землі. Вірні слуги розпізнають зло і тоді багато з них відстороняться. Але, коли прийде час, і коли перед усіма вами стане вибір, багато хто, на жаль, покине Мене і візьме участь в поганських практиках.

План по видаленню всіх Моїх слідів почав здійснюватися. Правда Мого Слова буде видалена з ваших конституцій, ваших шкіл, поки, в кінці, не буде засуджена у Моїй Власній Церкві. Ті з вас, хто вважає, що таке ніколи не може статися - що Бог ніколи не дозволить цього - помиляєтеся. Ці злодійства дозволені в остаточному очищенні людини перед Моїм Другим Пришестям. Якщо ви не будете зберігати пильність, незалежно від того, наскільки ви любите Мене, ви будете втягнуті до участі в серії церемоній, які не будуть прославляти Бога. Якщо вони не вшановують Мене, тоді ви повинні запитати себе, чому так відбувається? Чому ці зміни були зроблені і чому так раптово? Відповіддю є час — бо його дуже мало залишилось.

Гонка з обидвох сторін, щоб завоювати душі, призведе до жорстокої битви. Одна сторона буде переконувати вас відкинути Слово Боже на користь мерзенних практик, які будуть обожнювати Сатану. Вони обдурять навіть тих, хто добре розбирається в Моєму Слові, так хитро буде представлена їхня справа по видаленню Мене з Моєї Церкви. Інша сторона буде страждати через відданість не тільки до цих Повідомлень, але й до Правдивого Слово Божого, даного світу в Книзі Мого Отця.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...has-commenced/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Я терпеливо чекав протягом дуже довгого часу, щоб знову зібрати Моїх дітей у Моїй Святій Волі

Понеділок, 27 січня 2014, 17:18

Дорога Моя донечко, як часто ти боїшся, коли це зовсім непотрібно. Коли Я даю світові Дар такого масштабу, то це робиться з почуття обов'язку, яке підтверджується Моєю Великою Любов'ю до всіх Моїх дітей.

Я попереджаю тебе для того, щоб захистити вас всіх. Я відкриваю тобі частину Себе в кожному окремому Повідомленні, яке Я даю тобі для всього світу. Тобі, Моя донечко, Я показую Мою велику тугу за тим, щоб стати ближче до Моїх дітей. Я показую тобі Моє Співчуття, Мою Радість, Мою Незгоду, Мій Гнів, Мою Любов і Моє Милосердя. Чому ж тоді, коли Я досягнув цього, ти все ж боїшся Мене? Ти ніколи не повинна боятися Отця, Який любить усіх Своїх нащадків і особливо грішників, які відкрито переступають всі Закони, дані вам Мною для того, щоб наблизити людство до Моєї Ніжності.

Діти, будьте готові прийняти Моє Велике Милосердя. Відкрийте свої серця, щоб вітати Мене, люблячого вас Отця. Приготуйтесь зустрічати Мене і звертатись до Мене кожен раз, коли страх заповзає у ваші думки, коли ви намагаєтеся зрозуміти і прийняти ці Повідомлення. Ці Повідомлення є унікальними. Вони представлені світу Пресвятою Трійцею. Я вважаю їх найважливішою Місією на Землі з того часу, як Я послав Мого Єдинородного Сина, щоб відкупити вас.

Це Моє Слово повинно бути прийняте із добрим і вдячним серцем. Вітайте Мої Слова. Задовольніться знанням, що все, що є, залишається і завжди буде залишатися у Моїй Владі. Я Є все, що Є і що Буде. Всі рішення щодо майбутнього людства і долі прийдешнього світу залишаються за Мною. Я б ніколи навмисно не лякав вас, діти. Все, що Я буду робити — готувати вас до Мого Нового Царства, так щоби ви були гідні увійти до нього — туди, де не буде більше горя і печалі.

Перебувайте в мирі, Мої прекрасні, улюблені діти. Ви є- все для Мене. Я маю на увазі всіх вас. Всіх грішників. Всіх тих, хто не визнає Мене. Всіх тих, хто обожнює Сатану. Всіх Моїх вірних дітей. Тих, чиї душі були вкрадені. Ви належите Мені, тільки Мені. Я не дозволю жодній душі проігнорувати цю Мою останню спробу підготувати світ до Другого Пришестя Мого Улюбленого Сина.

Кожного з вас торкнеться Моя Рука Милосердя. Дозвольте Мені відкрити ваші серця, щоби Моя Рука благословила вас.

Скажіть Мені: "Найдорожчий Отче, простягни Твою Руку Милосердя і доторкнися мого тіла і душі. Амінь". Я негайно відповім на ваше прохання.

Йдіть вперед, Мої маленькі, і перебувайте в мирі, тому що Моє Втручання буде спасаючою для вас Благодаттю, яким би важким не було майбутнє. Я буду чекати, щоб відкрити Двері в Мій Новий Рай, з Любов'ю в Моєму Серці, в той час як Я буду кликати вас прийти до Мене, вашого Отця.

Я терпеливо чекав протягом дуже довгого часу, щоб знову зібрати Моїх дітей у Моїй Святій Волі. Цей день близький, і Моє Серце радіє в очікуванні того моменту, коли людина повернеться до свого законного місця біля Мене.

Ваш Люблячий Отець
    Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...-my-holy-will/

Дописів
    1 517

Типово

Сьогодні менше людей, ніж будь-коли, вірить в Слово Боже

Вівторок, 28 січня 2014, 23:15

Моя дорога, улюблена донечко,хай ніхто не сумнівається в тому, що він може знайти Істину в Книзі Мого Отця, Пресвятій Біблії. Слово знаходиться в ній, щоб всі його могли свідчити, як це було протягом століть. Свята Біблія містить Істину і все те, що очікує людство, відкривається на її сторінках.

Все, що виходило з уст пророків і Моїх учнів, яких вів Святий Дух, міститься в ній. Істина міститься в Слові — тобто — в Книзі Мого Отця. Так чому ж тоді людина сумнівається в вірності Слова? Все, що дане людині для користі її душі, можна знайти в Святій Біблії.

Правда сприймається душами по-різному. Ті, хто має смиренні душі, приймає Слово Боже без сумнівів. Інші беруть його і відкидають частини, поки воно не перестає бути подібним на Правду. А є ще ті, хто ніколи не прийме Слово, бо воно не цікавить їх зовсім. Вони дивляться на Істину, що міститься в Святій Біблії, не більше як на фольклор.

Сьогодні менше людей, ніж будь-коли, вірить в Слово Боже. Ті, хто вірять, приймають тільки ті розділи, які пасують до їхнього способу життя, і відкидають Божі Закони, з якими вони не згідні. Істина, якої сьогодні навчають, є лише тінню тієї Правди, що міститься в Біблії.

Я говорю з вами тепер про Істину з трьох причин. По-перше, щоб нагадати вам Слово Правди - яке міститься в Книзі Мого Отця. Друга причина - щоб наголосити на тому, що ви не можете переписувати Слово Боже. Третя — щоби Я міг наситити Божих дітей Словом Бога в той час, коли, вже скоро, воно буде приховане від вас. Я роблю це зараз через Книгу Істини, обіцяну вам пророками. Якщо Істина не подобається вам, тоді ви не приймаєте Слово Боже. Якщо ви не приймаєте Слово Боже, тоді Я не можу взяти вас в Моє Нове Царство і принести вам спасіння, яке Я обіцяв вам, коли Я помер за ваші гріхи на Хресті.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-word-of-god/

Дописів
    1 517

Типово

Я повинен втрутитися, щоб врятувати людство від самознищення перед Великим Днем Господнім

Середа, 29 січня 2014, 15:00

Моя дорога, улюблена дочко, не плач над собою, а плач наді Мною, твоїм Ісусом, Який проливає сльози і страждає через ту швидкість, з якою людський рід падає в розпусне і грішне життя.

Через те, що так багато людей вже так довго відкидають Моє Слово, люди не мають настанов чи знань, коли приходить час робити той чи інший вибір у їхньому житті. Душами, які далеко відійшли від Істини, управляють тільки їхні власні бажання і егоїзм. Самозакоханість, блуд, самозадоволення і гонитва за матеріальними благами спустошують їхні душі. Ніщо не задовольняє і не може задовольнити їх. Коли вони досягають самого дна гріховності, тоді вони активно шукають душі інших, щоб заманити їх в пастку. Це відбувається тому, що Сатана заволодів їхніми душами до такої міри, що він використовує їх для захоплення інших душ в свою жахливу пастку.

Мораль людства впала до таких глибин, що цей дух зла заволодіває мільйонами душ щодня. О, як посилюється Мій Біль і скільки праці необхідно, щоб виполоти цей бур'ян. Наближається час, коли тільки одній третині людства буде дана Благодать розуміти різницю між добром і злом.

Ті, хто чинитимуть будь-яке зло, будуть представляти його як добру річ. Незабаром, тільки дуже мужня людина, не боячись, що її демонізують і зневажать, зможе висловитись і заявити: "Це неправильно" — по відношенню до того, що буде розглядатися просто як ірраціональний спалах гніву.

О, як низько опустяться діти Божі. Душі із затверділими серцями, з ненавистю до близьких, без жодного співчуття, жадібні і спраглі насильства будуть збільшуватися в кількості. Ними будуть захоплюватися у світі, хоча ще десятиліття тому їх би боялися. Ось чому Я повинен втрутитися, щоб врятувати людство від самознищення перед Великим Днем Господнім.

План Сатани — знищити якомога більше душ. Мій план — зупинити це нашестя, і Я, не вагаючись, подам вам знаки, які необхідні для того, щоб розбудити вас до Божої Любові і до необхідності адекватно підготуватися до прийдешнього світу.

Ніколи не відкидайте Руки Бога. Ніколи не ігноруйте Слово Боже, тому що без них — ви ніщо.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...y-of-the-lord/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Пам'ятайте, що Сатана ставиться з презирством до цієї Місії, тому що через неї він втратить мільярди душ

П'ятниця, 31 січня 2014, 15:27

Мої дорогі діти, хай ненависть до цієї Місії не турбує ваші серця. Замість цього, схиліть ваші голови з подякою за Дар Книги Істини в ці тривожні часи на Землі.

Мій улюблений Син, Ісус Христос був замучений, зневажений і спаплюжений під час Його Місії проповідування Істини, коли Він перебував на Землі. Ті, хто знав Слово Боже, відмовилися визнати обіцяного Месію, коли Він стояв перед ними. Його Слова були розірвані на шматки, але, незважаючи на це, вони не були проігноровані. Коли Бог говорить через Своїх пророків, і у випадку мого Сина — через правдивого Месію - це неможливо для людини - ігнорувати Слово. Ті, хто не приймає Слово Боже, коли воно виливається з уст пророків, не зможуть повернутися до нього спиною. Натомість, ненависть буде мучити їх і зовсім не відчуття миру опанує їхніми серцями.

Під час Розп'яття Мого Сина з Ним поводилися жорстоко і катували зі звірячою злістю, якій не піддалися ті, хто був розп'ятий з Ним в той же день. Хоча вони були засуджені як злочинці, а єдиним злочином мого Сина було те, що Він говорив Правду. Коли Істина - Слово Боже - проголошується через пророків, то це як двосічний меч. Одним вона принесе радість і особливі Благодаті, але іншим принесе страх, який може викликати ненависть. Тому, коли ви бачите ненависть, що виражається через злі дії, брехню і навмисне перекручування Слова, знайте, що ця Місія йде від Бога. Багато лжепророків, які бродять по землі у цей час, не викликають такої реакції, тому що вони не приходять від Бога.

Пам'ятайте, що Сатана ставиться з презирством до цієї Місії, тому що через неї він втратить мільярди душ. Таким чином, цей шлях буде дуже важким для тих, хто йде ним. Я закликаю вас бути пильними до тих, хто говорить, що приходить в Ім'я мого Сина, а потім заявляє, що це Слово Боже походить від Сатани. Вони чинять один з найтяжчих гріхів богохульства проти Святого Духа. Моліться, моліться, моліться за ці бідні душі. Не відчувайте гніву до них. Натомість, ви повинні благати про Милосердя для їхніх душ.

Для того, щоб захистити цю Місію від злочинів Сатани, я прошу, щоби ви почали молитися цю потужну Молитву про зречення від Сатани. Якщо ви будете молитися цю Молитву Хрестового Походу, принаймні, два рази на тиждень, ви допоможете захистити цю Місію Спасіння і принести більше душ у Боже Царство.

Молитва Хрестового Походу (132 ) Відречення від Сатани, щоб захистити цю Місію

О Мати Спасіння, прийди на допомогу цій Місії. Допоможи нам, Божій Армії Найвірніших, відректися від Сатани. Ми благаємо тебе розтрощити своєю п'ятою голову звіра і усунути всі перешкоди для нашої Місії по спасінню душ. Амінь.

Діти, ви повинні пам'ятати, що це не легко - допомагати моєму Синові нести Його Хрест. Його страждання стають вашими, коли ви проголошуєте свою відданість Йому. Якщо будете довіряти Йому повністю і будете наполегливими у вашій подорожі, щоб допомогти Йому рятувати душі, тоді ви станете сильнішими. Вам буде дана мужність, сила і гідність, щоб піднятися над насмішками, богохульством і спокусами, які будуть вашою щоденною долею аж до Дня Другого Пришестя мого улюбленого Сина, Ісуса Христа.

Ідіть з миром. Повністю довіртесь моєму Синові і завжди закликайте мене, люблячу вас Матір Спасіння
    , прийти вам на допомогу у вашій Місії по сприянню спасінні душ.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...because-of-it/

Дописів
    1 517

Типово

Готуйтесь завжди, кожного дня, так, ніби Попередження буде завтра, бо воно прийде несподівано

П'ятниця, 31 січня 2014, 16:13

Моя дорога, улюблена донечко, почуй Мене зараз, коли Я говорю про майбутнє Попередження. Без Мого Втручання більша частина світу поринула би в безодню звіра і ніколи б не побачила Божого Світла. Без цього Чуда мільярди душ пішли б у Пекло.

Тому Я повинен нагадати вам, що ви повинні підготуватися до цієї Події, бо вона викличе величезний біль і страждання у багатьох. Це буде так, якби багатьох занурили на найнижчий рівень Чистилища, який очищає душу потужним теплом і створює жахливе почуття каяття, що викликає біль плоті.

Багато душ буде радіти. Проте, навіть ті душі, які близько до Мене, також відчуватимуть жаль, коли вони будуть змушені глянути на свої гріхи переді Мною. Але сором, який вони будуть відчувати, швидко забудеться, коли Світло Мого Милосердя осяє їх і наповнить їх Благодаттю. Душі, які зовсім не знають Мене, перебуватимуть ніби під гіпнозом, і багато з них вважатимуть, що вони померли і знаходяться на Моєму Суді в останній День. Вони також будуть радіти, коли Істина відкриється їм. Далі — ці бідні нещасні душі, які отримують задоволення від їх гріховного життя — вони будуть сильно страждати. Деякі з них впадуть і лежатимуть біля Моїх Ніг, та захищатимуть свої очі від Мого Світла, тому що не зможуть витримати біль від стояння переді Мною, наодинці і беззахисними. Вони не будуть просити Мого Милосердя, бо їх ненависть до Мене велика.

І нарешті, ті душі, які повністю відреклися від Мене та віддалися душею і тілом лукавому, страждатимуть від найбільших мук, так ніби їх вкинули в глибини Пекла. Багато з них не зможуть витримати Мою Присутність і падатимуть каменем — мертві — переді Мною. Інші намагатимуться волати до Мене, але будуть відтягнуті від Мене лукавим.

Після цього Мого потужного Втручання, все-таки, мільярди людей навернуться і приєднаються до Моєї Катакомбної(підпільної) Церкви, та будуть терпіти спокуту за ті душі, які повністю відріжуть себе від Мого Милосердя, для того, щоб допомогти Мені спасти їхні душі.

Все буде добре, тому що, врешті-решт, Я є Всемилосердний, Всемилостивий, Вселюблячий. Ті, хто люблять Мене, отримають вдосталь Дару Моєї Любові. Моя Любов у них запалить Образ Моїх Страстей, і це дасть їм мужності, щоб піти на великі жертви в спокуту за гріхи заблудлих душ, що найбільше потребують Мого Милосердя.

Готуйтесь завжди, кожного дня, так, ніби Попередження буде завтра, бо воно прийде несподівано.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-you-suddenly/

Дописів
    1 517

Типово

Багато чого з того, що людство вважає само собою зрозумілим, буде перевернуто догори ногами і навиворіт, але так мусить статися

Субота, 1 лютого 2014 , 19:53

Моя дорога, улюблена донечко, через ті нещастя, які людський рід повинен перетерпіти під час очищення, було б помилкою плутати біль, який вони викличуть, з болем безнадійності.

Багато чого з того, що людство вважає само собою зрозумілим, буде перевернуто догори ногами і навиворіт, але так мусить статися. Коли Очищення завершиться, новий світанок з'явиться - раптово і без попередження - і новий світ буде представлений дітям Божим.

Хоча й багато болю прийдеться витерпіти тим, хто любить Мене, а також тим, хто не любить, Я прошу, щоб жодна людина серед вас ніколи не думала, що немає ніякої надії. Замість цього, радійте, тому що тільки любов, радість, мир і щастя чекають вас в Моєму Новому Раю. Коли світ очиститься від гріха і так багато душ, як тільки це можливо, очистяться, Я прийду, як Наречений, готовий вітати вас. Великий і Славний День треба чекати з радістю, хвилюванням і палким бажанням, бо Моє Серце вирветься і об'єднається з усім світом.

Новий Початок є вашим дуже близьким майбутнім. Витерпіть будь-який біль і страждання, які ви маєте зараз, бо вони будуть нічим, коли ви увійдете в Моє Світло і Я наповню вас любов'ю і щастям, яких ви очікували все ваше життя, але не могли по-справжньому спізнати до цього часу.

Допоможіть Мені принести душі, які втрачені для Мене, назад в Мої Руки. Моліться один за одного. Радійте. Надійтесь. Перебувайте в мирі. Що би вас не чекало попереду, знайте, що Моя Любов сильніша за ненависть. Моя Влада — Всемогутня. Моє Милосердя — нескінченне. Моє Терпіння - велике.

Ідіть в мирі та служіть Мені до останнього дня, бо наступний День буде початком світу, якому не буде кінця і в якому не буде більше смерті.

Я люблю і піклуюся всіма вами.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-is-necessary/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Вірні різних релігій також повинні почати молитись мою Святу Вервицю, бо вона принесе кожному з вас міцний захист

Неділя, 2 лютого 2014, 17:09

Мої найдорожчі діти, я прошу, щоб ви молились мою Пресвяту Вервицю від тепер щодня, щоб захистити цю Місію від сатанинських атак. Молячись мою Пресвяту Вервицю кожен день, ви зменшите зло Сатани і тих, на кого він впливає, в той час коли він намагатиметься зіштовхнути душі з дороги слідування за цим особливим Закликом з Небес.

Вірні різних релігій також повинні почати молитись мою Святу Вервицю, бо вона принесе кожному з вас міцний захист. Пресвята Вервиця призначена для всіх, хто хоче скористатись моїм захистом — Даром, який я отримала від Бога, щоб захищати душі від лукавого.

Так багатьох з вас, дорогі діти, будуть мучити, якщо ви залишитесь вірними. Або ви відсторонитеся від цієї Місії. Вороги Бога будуть використовувати всю можливу владу, щоб зупинити вас. Вони будуть смикати вас, ганьбити вас і звинувачувати вас у злих вчинках. Ігноруйте їх і дозвольте мені, люблячій вас Матері Спасіння, втішати вас і надати вам весь необхідний захист.

Під час Місії мого Сина на Землі Він був зраджений так багато раз. Вони чекали на Нього в селах з камінням у руках. Коли Він проходив повз них разом з сотнями Його послідовників, вони кидали ці камені в Нього з укриттів, так щоби ніхто не знав, чиїх рук це робота. Вони ненавиділи Його; заявляли на Нього Церковній владі; поширювали нечестиву брехню про Нього і казали, що Він говорив зі злобою проти Бога і богохулив. Проте, жоден з них не міг точно пояснити, як саме Він був винен у таких злодійствах. Потім вони витратили багато часу, закликаючи Його учнів відректися від Нього. Багато з учнів так і зробили. Тоді фарисеї попередили всіх, хто молився у храмах, що, якщо вони будуть продовжувати слідувати за моїм Сином, їм не дозволять знову увійти в Дім Божий. І багато з них перестали слідувати за моїм Сином. Ці душі проливали гіркі сльози печалі після того, як мій Син був розп'ятий, бо тільки тоді вони зрозуміли, як образили Його.

З такими ж перешкодами зіткнеться і ця Місія, яка прокладає дорогу для Господа і Великого Дня Другого Пришестя мого Сина. Усі зусилля будуть спрямовані на ослаблення Підземної(підпільної) Церкви. Різні спроби будуть зроблені, щоб послабити вашу рішучість. Різні плани будуть створені, щоб спонукати вас повернутися спиною до свого власного спасіння та спасіння інших.

Ви ніколи не повинні дозволити духу зла послабити ваш дух, вашу віру або заставити вас зректися мого Сина. Ніколи не втрачайте віру в мого Сина або Його Обітницю прийти знову, щоб принести людям Новий Початок. Він ніколи не підведе вас. Він розуміє, як це важко для всіх вас — біль, який ви терпите, а також жертви, які ви робите для Нього.

Пам'ятайте, що ви — Його і, якщо ви є дійсно Його часткою і підкоряєтесь Йому, ви стаєте частиною Його Світла. Боже Світло, присутнє в душах, притягує темряву, яка є в інших душах. Коли сатана використовує так ці темні душі, його лють стає видимою і відчутною. Коли неприязнь піднімається проти цієї Місії, благословенної Богом, вона ніколи не буде раціональною чи спокійною. Виявлена шаленість буде явною ознакою того, наскільки Сатана ненавидить цю Місію. Ось чому моя Свята Вервиця повинна промовлятись кожен день всіма вами, щоб захистити цю Місію.

Завжди довіряйте моїм настановам, тому що мені було сказано моїм Сином допомагати всім вам справитись з тиском, який вам доведеться терпіти в Його Ім'я.

Ваша Любляча Мама
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...at-protection/

Дописів
    1 517

Типово

У міру збільшення числа послідовників Сатани, вони підуть так далеко, що будуть публічно заявляти про своє поклоніння дияволу

Понеділок, 3 лютого 2014, 21:00

Моя дорога, улюблена донечко, ви пізнаєте Моїх учнів не так за їхньою вірою, як за їхніми справами. Не має сенсу говорити, що ви любите Мене, якщо ви не живете вашою вірою у ваших думках, словах і вчинках. Тільки по плодах, які ви народжуєте, можна сказати, чи ви є дійсно Моїм відданим учнем. Якщо ви говорите, що любите Мене, ви не можете відмовляти тим, хто просить вашої допомоги - тим, хто гостро потребує розради. Ви не відмовляєтеся допомагати близьким, яких переслідують або які страждають від болю, якщо ви дійсно Мої. Ви не говорите зі злобою або неприязно про інші душі, якщо ви вірні Моєму Вченню.

З іншого боку, ви зможете чітко визначити тих, хто шанує Мене, по їхніх плодам. Вони ніколи не будуть боятися проголошувати Істинне Слово Боже. Вони завжди будуть говорити Правду; вони ніколи не скажуть погано про інших, і вони будуть першими, хто втішатиме хворих, нужденних і тих, хто шукає Істину. Вони завжди будуть ставити потреби інших вище власних потреб; проявляти терпіння, коли будуть випробувані в Моє Святе Ім'я, і будуть мовчати, коли страждатимуть від переслідування через їхню вірність Мені. Вони завжди будуть молитися за душі інших і благати про Милосердя для всього людства. Таким чином, допоки Я знаходжу велику розраду і втіху в таких душах, Я прагну ще тільки залучити до Мого Милосердя ті душі, які покриті завісою обману, викликаного впливом Сатани в їхньому житті.

У той час, як Я очікую настання Великого Дня, коли Я поверну Мій Престол, Я змушений терпіти муки споглядання звіра, Сатани, який сидить на його престолі, з велично покладеними руками, розставленими ногами, з головою козла, поки він насолоджується добровільним низькопоклонством тих, кого він обманув. Козел є символом його вторгнення, коли він пожирає тіла і душі всіх, кого може, через гріх сексуальної аморальності. Його перша мета полягає в тому, щоб осквернити тіло людини, підштовхуючи душі до деградації різними методами через органи почуття. Його вплив відчувається повсюди, і символ козла з рогами буде виявлятися у різних жестах. Його зарозумілість скоро можна буде побачити через символи, до показу яких він заохочує своїх послідовників, щоб продемонструвати їхню відданість йому у всіх сферах життя.

У міру збільшення числа послідовників Сатани, вони підуть так далеко, що будуть публічно заявляти про своє поклоніння дияволу, і всі, хто вважає, що це нешкідливо, повинен зупинитися. Вони повинні просити Мене, Ісуса Христа, допомогти їм подолати силу зла, яке буде чинитися в світі через владу, якою Сатана володітиме в ці часи.

За кожний акт зневаги до Моєї Церкви Мій Отець покарає винних. За кожен акт осквернення, який вони проводять у Святих Божих Храмах, вони будуть сильно страждати. Але в день, коли вони осквернять Моє Тіло, Святу Євхаристію, велика кара, подібної якій ніколи раніше не бачив світ, спіткає Моїх ворогів.

Я благаю всіх, хто вірить в Мене, люблячого вас Ісуса Христа, усвідомити найбільшу мерзоту, яка планується в даний час з метою знищення дітей Божих. Нечестивий план — щоб спокусити душі зректися Бога, продаючи свої тіло й душу звіру — підступно організовується через світ рок-музики, кіно, політики та релігії.

Настав час для того, щоб зараження, зсередини Храму Божого, стало відомим світу. Хоча багато людей відкинули б таку гидоту, якби вона була представлена їм відкрито — правда в тому, що багато з них не буде настільки мудрими. Але коли сатанинські символи будуть розміщені всередині церков, вони нададуть владу над безневинними, і без ваших молитов, жертв і страждань їх заберуть від Мене.

Коли, в майбутньому, цей час настане, ці душі не повірять тим з вас, хто знає Правду. Потім, коли ядро Божої Присутності піддасться нападу через Його Церкву на Землі, наслідки будуть відчуватися по всій Землі. Тоді Боже Світло буде гаснути, бо Присутність Бога буде знищена. Тільки темрява буде ширяти.

Я прошу вас, Мої вірні слуги, виконати свій обов'язок і бути пильними до всього, про що ви були попереджені. Моїм священнослужителям, які незабаром ясно зрозуміють, що відбувається на ваших очах, Я говорю наступне. Моєю Владою Я буду навчати вас виконувати ваші святі обов'язки, щоб врятувати якомога більше душ, залишаючись вірними Моєму Слову і годуючи Мою Паству, доки Я не появлюсь у Великий День.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-of-the-devil/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Я бажаю, щоб ви прийняли Істину не з сумнівами у ваших серцях, але з любов'ю і довірою

Вівторок, 4 лютого 2014, 15:00

Моя дорога донечко, сьогодні особливий день, так як Я, нарешті, отримав від тебе дар твого повного прийняття цієї Місії.

Коли Я доторкуюсь до сердець душ, яких Я Закликаю проголошувати Моє Слово, це переповнює враженнями обрані душі. Моя Присутність шокує, але також заспокоює. Вона викликає величезне потрясіння і вимагає повної довіри душі. Через конфлікт емоцій, які виникають в душі, страх відчувають усі, хто є свідком Мого Втручання, так як воно викликає величезну проникливість.

Найперше, душа слабне під абсолютною силою Присутності Святого Духа і тіло відчуває важкість. Почуття загострюються, а розум притупляється. Після цього виникає природне бажання зрозуміти, що відбувається, і сумніви можуть з'являтися. Але Присутність Святого Духа є непроникною і залишиться такою до тих пір, поки Моя Воля не виповниться і поки душа не прийме те, що від неї очікується. Потім бажання ясності разом з потребою у впевненості охоплюють душу. І поки вона шукає втіхи і мужності, сила Святого Духа не може бути зупинена чи затримана.

Готовність душі стати знаряддям Святого Духа, для того, щоб проголошувати Істину, означає, що вона безсила вплинути на Слово, втручатися в нього чи підробляти його будь-яким чином.

Людський розум бореться з цим час від часу. Поки душа не заспокоїться Святим Духом і більше не боїться Його, в неї завжди виникає надія, що після завершення Місії життя для душі буде продовжуватися так, як і раніше. Але, звичайно, це не завжди так. Бо в цієї Моєї Місії, щоб зібрати Моїх дітей і забрати їх в безпечне місце в Моєму Світі без кінця — в цієї Місії кінця немає. Вона буде тривати до останнього Дня. Тепер, коли ти приймаєш цей факт і більше не бажаєш ніякої іншої альтернативи, ти можеш, нарешті, знайти мир у своєму серці, Моя дочко.

Діти, тільки тоді, коли ви остаточно приймете Мій Дар світу - Книгу Істини, ви знайдете мир у своїх серцях. Тільки тоді, коли ви визнаєте, що Я, Бог Всевишній - Все, що Є і що Буде — спілкуюся зі світом в цей час, тільки тоді ви зможете довіритись Мені повністю.

Я бажаю, щоб ви прийняли Істину не з сумнівами у ваших серцях, але з любов'ю і довірою.
    Коли ви зробите так, я заллю вас Моїм Миром і Любов'ю. Тільки тоді ви наповнитесь радістю і щастям. Тільки тоді ви станете вільними.

Ваш Отець
    Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...ove-and-trust/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Ці Молитви, дорогі діти, приходять з великою Благодаттю

Середа, 5 лютого 2014, 15:27

Моя дитино, душам, які вже знали мого Сина і які відійшли від Нього, набагато важче повернутися до Нього, ніж тим, хто не знав Його взагалі.

Якщо ви відчуваєте Любов Ісуса, а потім повертаєтеся спиною до Нього, то це створює велику порожнечу у вашому житті. Ніщо не може замінити Його Присутності. Тому, коли душа намагається повернутися до Нього, і хоча мій Син завжди чекає її з великою Любов'ю і Терпінням, людина все-таки не знає, як відкрити своє серце.

Якщо ви почуваєтесь відчуженим від мого Сина, ви не повинні боятися звертатись до Нього. Ви ніколи не повинні соромитися показатись перед Ним, бо Він - Всемилостивий і пробачить кожного грішника, якщо Його попросить душа, повна каяття.

Якщо ви хочете звернутись до мого Сина, вам необхідно просто попросити Його забрати вас до Його Милосердя, залишаючи решту Йому.

Ось особлива Молитва Хрестового Походу ( 133 ) Заклик повернутися до Бога:

Дорогий Ісусе, пробач мене, відчужену душу, яка відмовилась від Тебе, бо я був сліпий. Вибач мені підміну Твоєї Любові на непотрібні речі, які не мають ніякого значення. Допоможи мені набратися сміливості, щоб йти поруч з Тобою, і прийняти з вдячністю Твою Любов і Милосердя. Допоможи мені залишатися поруч з Твоїм Пресвятим Серцем і ніколи знову не віддалятися від Тебе. Амінь.

Ті, хто не знає мого Сина і хто хоче бути взятим до Престолу Всевишнього Бога, повинні молитись цю Молитву Хрестового Походу (134) Повірити в існування Бога:

О Всевишній Боже, допоможи мені повірити в Твоє Існування.Відніми від мене всі мої сумніви. Відкрий мої очі до Правди життя після смерті і направ мене на шлях до Вічного Життя. Будь ласка, дай мені відчувати Твою Присутність і зішли мені дар істинної віри до самої смерті. Амінь.

Ці Молитви, дорогі діти, приходять з великою Благодаттю і тим, хто їх промовлятиме, буде показана Істина, а їхні серця наповняться великою любов'ю, якої вони не знали на Землі ніколи до цього часу. Тоді їхні душі будуть очищені.

Ідіть тепер, зі знанням, що, коли ви поруч з Богом, ви будете благословенні Благодаттю великого миру.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...-great-graces/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Коли священики мого Сина зіткнуться з жахливими муками і несправедливістю, вони повинні закликати до мене

Четвер, 6 лютого 2014, 16:15

Моя дитино, коли прийде час, і коли священики мого Сина зіткнуться з жахливими муками і несправедливістю, вони повинні закликати до мене. Мені дана Благодать - здатність надати їм мужності, потрібної їм, щоб і надалі служити моєму Синові. Я звертаюся, особливо, до священиків Католицької Церкви, бо вони будуть страждати більше, ніж будь-які інші служителі Бога.

Коли прийде день і їх закличуть дати клятву, яка буде заперечувати Божественність мого улюбленого Сина, Ісуса Христа, вони не повинні сумніватися в справжніх намірах тих, хто вимагатиме цього від них. Коли їх попросять відмовитися від значення Святої Євхаристії та прийняти нову її інтерпретацію, вони знатимуть, що час прийшов. Це буде день, коли гниль розведеться і стіни будуть розвалюватися під дахами храмів у всьому світі.

Я бажаю, щоб усі священики, які змушені будуть зіткнутися з цими скорботними випробуваннями, молилися цю Молитву Хрестового Походу ( 135 ), щоб захистити Правду:

О, улюблена Мати Спасіння, допоможи мені в час моєї нужди. Молися, щоби я був благословенний Дарами, зісланними на мою недостойну душу силою Святого Духа, для захисту Істини в усі часи. Підтримуй мене в кожному випадку, коли мене просять зректися Істини, Слова Божого, Святих Тайн та Пресвятої Євхаристії.
    Допоможи мені використати Благодаті, які я отримав, щоб стояти непохитно проти зла Сатани і всіх тих бідних душ, яких він використовує, щоб оскверняти твого Сина, Ісуса Христа.
    Допоможи мені в годину моєї нужди. Заради спасіння душ, дай мені мужність забезпечувати Пресвятими Тайнами кожну дитину Божу в час, коли це може бути заборонено робити ворогами Бога. Амінь.

Коли ці часи прийдуть, ви повинні бути готовими продовжувати виконувати Божу Роботу і нести Його хрест з радістю і гідністю, заради ваших власних душ і душ усіх Божих дітей.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...st-call-on-me/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Багато людей буде вважати, що антихрист — дуже свята людина

П'ятниця, 7 лютого 2014, 15:50

Моя дитино, якби мій Син, Ісус Христос, прийшов на Землю в цей час, Його б підступно вбили. Ніхто з урядовців Його Церкви не прийняв би Його. З Нього би насміхалися, потім боялися б і так презирливо ставились, що розіп'яли б Його, як і колись.

Цього разу мій Син прийде тільки в Дусі й за Велінням Мого Отця Він не появиться на Землі як людина, у плоті. Я закликаю, щоби це Повідомлення було недвозначно сприйнято всіма, бо багато прийде в Його Ім'я, але один з них підніметься на вершину і скаже, що Він - Мій Син, але це буде брехнею.

Антихрист підніметься і стане таким могутнім, що його зображення будуть повсюди. Будуть зводитись статуї в його честь, а його лице буде постійно з'являтися в новинах на телевізійних екранах по всьому світі. Йому будуть аплодувати найпотужніші лідери, але свій вплив на людство він дійсно виявить тільки після того, як його відкрито привітає, а потім схвалить лжепророк.

Якби мій Син об'явився знову в тілі і привернув до Себе увагу, вони б знищили Його. Антихриста ж світ буде вітати і помилково прийме за Ісуса Христа.

Кожне слово з Біблії щодо Другого Пришестя мого Сина буде перероблене і перекручене для того, щоб переконати світ, що він став свідком повернення Ісуса Христа. Вороги мого Сина, які змішаються з Його невинними служителями в Церквах мого Сина в усьому світі, приведуть до серйозного гріха. Їхні лідери будуть обнімати антихриста і заохочувати душі поклонятися йому. Його вплив буде шокувати багатьох з тих, хто залишиться вірним Богу, і дуже важливо, щоби ви захистили ваші душі від його гіпнотичної чарівності.

Якщо ви носитимете на собі Медальон Спасіння, то він буде разом з іншими Благодатями надавати вам захист від влади антихриста. Не зробіть помилки, бо антихрист зачарує багатьох і буде виглядати як найбільш могутній, популярний, харизматичний і впливовий вождь всіх часів. Багато людей буде вважати, що антихрист — дуже свята людина і через його зв'язки з Церквою мого Сина мільйони людей навернуться до того, що вони вважатимуть Правдою. Ця фальшива свята зовнішність принесе сльози радості всім тим, хто раніше не мав ніякої віри в їх житті ні до будь-кого, ні до Бога. Вони будуть щедро розсипати похвали цій людині і довірять йому спасіння своїх душ.

Спочатку антихрист буде видаватись великим лідером із привабливою, чарівною і люб'язною харизмою. Потім з часом він почне проявляти силу цілителя і багато людей будуть виходити і заявляти, що він зцілив їх. Багато будуть також стверджувати, що стали свідками чудес в його присутності. Пізніше по всьому світі станеться серія фальшивих видінь, в яких буде видно зображення знака Святого Духа.

Засоби масової інформації створять йому богоподібний образ і лишень дуже небагато людей наважаться публічно дорікати йому. Завдяки знанню багатьох мов він обдурить мільйони за дуже короткий проміжок часу. Потім почнуть розповсюджуватися чутки, що Ісус Христос прийшов удруге. Ці чутки будуть підживлюватися тими, хто буде без втоми працювати на антихриста, поширюючи брехню, поки, врешті-решт, його помилково не приймуть за мого Сина. Всі ці події можуть здаватися фантастичними зараз, але коли вони будуть розгортатися перед вами, буде здаватися, що це природний ряд подій, який буде сприйнятий багатьма з піднятим настроєм.

Потім, оскільки всяку диявольську брехню Сатана представляє світу задом наперед, буде видно, як антихрист через сатанинські ритуали піднесеться на Небо. Мій Син, під час Його повернення, буде сходити на хмарах — зворотнім шляхом до того, як Він вознісся на Небо — так, як Він обіцяв.

Тоді антихрист і всі ті, хто по-рабському поклонявся йому, будуть кинуті в вогненне озеро, а мир буде з вами, дорогі діти. Всі ті, хто залишаться вірними Правді, будуть, в мить ока, підняті в Новий Рай, де Небо і Земля стануть одним.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...very-holy-man/

Дописів
    1 517

Типово

Я ніколи не буду ігнорувати самотніх, засмучених, переляканих і невпевнених в тому, чи існує Бог

П'ятниця, 7 лютого 2014, 23:38

Моя дорога, улюблена донечко, в той час як Мої повідомлення будуть поширюватися і розпалювати прагнення заохочувати багатьох навернутися до Мене, багато чудес буде відбуватися.

Невіруючі, люди різних релігій і ті, хто відрізав себе від Мене через їхнє грішне життя, будуть навертатися. Я обіцяю вам це. Люди з закритими очима відкриють їх. Люди, чиї серця обтяжені ненавистю, будуть проливати сльози радості, коли їх ноша полегшиться. Люди, які зовсім нічого не знають про Мене, визнають Мене. Так багато людей прийдуть і волатимуть до Мене, і присутність Святого Духа буде відчуватися багатьма, коли вони остаточно визнають, що Я втрутився, щоб врятувати їх від усякого зла.

Моя донечко, будь ласка, заспокій всіх, хто засмучений тим, як сьогодні різними способами заперечується у світі Моє Існування. Скажи їм, що, хоча всі Мої сліди будуть затерті, з Божої Ласки Я продовжуватиму освітлювати душі тих, хто буде кликати Мене. Я ніколи не покину тих, хто є Моїми. Я ніколи не буду ігнорувати самотніх, засмучених, переляканих і невпевнених в тому, чи існує Бог. Якщо вони тільки відсунуть в сторону свою гординю і попросять Мене показати знак Моєї Присутності, Я відповім їм. Ніколи раніше Я не втручався з такою силою, як зараз. Саме через Моє Бажання спасти все людство, Я достукаюсь до сердець тих, хто до цих пір відкидав Мене, тоді, коли вони покличуть Мене.

Я чекаю вашої відповіді. Я передчуваю любов і радість, якими Я заповню ваші серця і душі в момент примирення, тому що це буде щастя вашого навернення. Це буде час, коли ви розкриєте вашу душу і дозволите Божому Світлу принести Вам найбільший Дар, який ви могли б собі уявити - Дар Вічного Життя.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ot-god-exists/

Дописів
    1 517

Типово

Мати Спасіння: Мій Отець буде трясти світ, як фізично, так і духовно

Субота, 8 лютого 2014, 16:00

Моє дороге дитя, як колись Святий Дух, Дар від Бога, зійшов на апостолів мого Сина, так само і в ці часи виллється він на всіх тих, хто любить мого Сина.

В Мого Отця багато планів, які Він буде вводити в дію, щоб спасти кожну Його дитину. Ці плани включають багато чудотворних подій, в тому числі, сходження особливої Благодаті; одкровення, дані вам через ці Повідомлення, для забезпечення того, щоб діти Божі не зійшли на неправильний шлях; і багато інших втручань. Деякі з цих втручань будуть у формі екологічних покарань. Коли вони стануть настільки постійними, люди не зможуть більше казати, що повені, землетруси, цунамі, виверження вулканів і урагани викликані недбайливим ставленням людини до Землі.

Земля знаходиться під контролем Бога, бо Він створив її. Він буде вирішувати її долю - ніхто більше — бо вся Влада належить Йому.

Мій Отець буде трясти світ, як фізично, так і духовно, поки плани і нечестиві діла лукавого здійснюватимуться в кожному народі. За кожен акт осквернення проти Бога буде Його відплата у вигляді нестерпної кари. Мій Отець буде пристрасно боротися з людськими гріхами і люди не повинні легковажити Владою Бога.

Любов Бога ніколи не повинна сприйматися, як належне. Він ніколи не повинен розглядатися як слабкий, тільки тому, що Його Любов до Його дітей незбагненна. Його Милосердя — велике, і всі ті, хто любить Бога, будуть збережені під час зісланних на людство страждань, в час, коли людство відкидає Бога на користь неправдивих божків і одержимості власною величчю.

Моліться, моліться, моліться, бо все, що пророкувалось про підготовку до Другого Пришестя мого Сина, почнеться зараз. Події будуть розгортатися швидко, а армія Сатани буде штурмувати Церкви мого Сина виваженими кроками, так що лишень деякі з вас зауважать це. Потім вони вже не будуть такими обережними, бо досить скоро матимуть так багато обманутих в своїх лапах, що в них вже не буде потреби приховувати свої справжні наміри.

Ви, мої дорогі діти, повинні готуватися вже зараз, зберігати спокій, робити все, що вам було доручено, і молитися. Тримайтеся разом. Несіть іншим душам Правду, багато моліться за тих, хто не вірить в Бога, і за всіх тих, хто ображає пам'ять про мого Сина, Ісуса Христа.

Ваша Любляча Мама
    Мати Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...d-spiritually/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Немає нічого, що Я не зробив би для Моїх дітей. Ніяка жертва не є завеликою

Неділя, 9 лютого 2014, 19:00

Моя дорога донечко, немає нічого, що Я не зробив би для Моїх дітей. Ніяка жертва не є завеликою.

Я опускаюсь до них так, що можу покласти Моє Серце біля їхніх ніг, але вони продовжуватимуть топтати його. Я упокорююсь, закликаючи їх через ці Повідомлення, але вони глузують і насміхаються наді Мною.

Я дозволив їм бичувати і вбити Мого Сина, але вони недооцінюють Велику Жертву, яку Я зробив для них, щоб дати їм життя і звільнити їх від рабства дияволу.

Я благаю їх змінити свою поведінку, та вони ігнорують Мене. Я послав обраних душ говорити з ними і проголошувати їм Моє Слово, але вони плювали їм в лице.

Я посилав на них кари, та це не навчило їх. Натомість, вони стверджували, що це була всього лиш іронія долі, яка не має ніякого відношення до Мене.

Я посилав їм Мою Любов через чудесні Дари, дані візіонерам, провидцям, святим і пророкам, та лише одиниці скористали з них. Закарбуйте в пам'яті зараз ці Мої Слова: Книга Істини — це найбільший Дар, даний Мною світу з тих пір, як Я послав Мого єдиного Сина, щоб відкупити вас. Я заповідаю цей Дорогоцінний Дар, щоби він відкрив ваші серця, звільнив ваші душі від прихильності до спокус диявола і допоміг вам приготуватися до Мого Царства.

Моє Могутнє Втручання в цей час означає, що швидкість, з якою Моє Слово буде поширюватися від сьогоднішнього дня, буде шокувати і дивувати багатьох. Коли ви почуєте Моє Слово, сказане на всіх мовах, і в цьому процесі буде залучено дуже мало людських зусиль — вам буде наданий доказ Сили Святого Духа.

Я забезпечу, щоб Моя Робота тривала. Я переступлю через всіх, хто намагатиметься зупинити Мою Руку. Я відкину в сторону тих, хто керується духом зла і заглушу звук їхніх нікчемних голосів.

Ударом Моєї Руки Я змушу замовкнути тих, хто попробує зупинити Мене, коли Я лишень бажатиму спасти кожну душу. Я сповнений рішучості не допустити, щоб ця Робота була проігнорована, бо якщо Я надав Мою Владу такій Місії, як ця, ви можете бути впевнені, що людська влада ніщо в порівнянні з нею.

Будьте спокійні, дорогі діти, і довіряйте Мені, люблячому вас Отцю. Моя Любов така велика, що не може бути ослаблена, як би важко ви не грішили. Я дозволив ці випробування, нещастя і злі плани по стиранню всіх слідів Мого Сина, але тільки на короткий час.

Ніколи не бійтеся Моїх Планів, бо їх мета — знищити все зло і принести всім вам життя у Славі, згідно з Моєю Святою Волею. Вам є чого очікувати з нетерпінням. Все, чого Я прошу від вас — це молитися і слідувати всьому, що Я дав вам в цей час через Мою Святу Місію, щоб принести Вам всім останній безцінний Дар, який Я створив для вас у Новому Небі і на Новій Землі - Мій Новий Рай - такий, як він мав бути, коли Я створив Адама і Єву.

Завжди пам'ятайте про Мою Любов до вас усіх, коли почуваєтесь слабкими чи вразливими, бо вона настільки велика, що перевищує ваше розуміння.

Ваш Люблячий Отець
    Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-is-too-high/

Дописів
    1 517

Типово

Хіба ви не знаєте, що після Мого Другого Пришестя ваша душа буде існувати вічно

Понеділок, 10 лютого 2014, 15:43

Моя дорога, улюблена донечко, Мій Час - близько і Небо готується до великого банкету, коли Небеса поєднаються із Землею, щоб стати одним цілим.

Ведеться багато приготувань, а Мій улюблений Отець планує принести багато Дарів тим, хто не знає Його. Всі ангели і святі зібралися разом, щоб молитися за всі душі, в надії, що всі люди, а особливо ті, хто не знає про існування Раю і Пекла, отримають Істину.

Коли душі чують Слово Боже, вони не завжди з радістю приймають його. Замість цього, вони уникають Слова, хоча це їхній єдиний засіб спасіння. Чому людина така вперта і схильна вірити тільки в те, що хоче, і тільки в те, що задовольняє її власне его? Чому людина не може побачити зв'язок між гріхом у своєму житті і відчуттям незадоволеності, викликаним відмовою прийняти той факт, що вона є ніщо? Виключно через Любов Мого Отця до світу і всіх Його дітей людині дано так багато шансів, щоб стати повноцінною. Та все одно, вона воліла би радше жити неповноцінним життям, в якому Богу відводиться тільки незначне місце там, де це її влаштовує.

Я, Ісус Христос, відкрию розум тих, хто не визнає Слово Боже у цих Повідомленнях, вже найближчим часом. Я розірву їхні серця і наповню їх тугою за Правдою. Коли вас будуть напихати віроломною неправдою і годувати брехнею про гріх і те, яким він є в Очах Бога — Я стану як бар'єр, щоб захистити вас. Я понівечу багатьох, бо Я не здаюсь так легко, коли людина ігнорує Дар Святого Духа. Я стану як більмо на вашому оці - як гострий біль від спирту, вилитого на відкриту рану. Дуже мало хто зможе проігнорувати Мене, та не всі приймуть Мій Завершальний Дар Вічного Спасіння.

На жаль, багато відкинуть Мій Останній Заклик і, натомість, підуть за звіром, а це означає, що вони будуть втрачені навічно. Хіба ви не знаєте, що після Мого Другого Пришестя ваша душа буде існувати вічно?

Ви будете змушені вибрати - або Вічне Життя зі Мною, або вічне прокляття з дияволом. Третього не дано. Кожна людина сама вибере свій шлях.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-for-eternity/

Дописів
    1 517

Типово

Накінець, євреям буде показане підтвердження Заповіту Мого Отця

Вівторок, 11 лютого 2014, 23:41

Моя дорога, улюблена дочко, як сильно зросла ця Місія і як швидко вона буде далі розвиватися тепер, коли Я готуюся до приходу Мого Часу.

Я розпочав здійснювати наступний план, щоби принести всім Божим дітям усвідомлення великого нового світу, який чекає вас, і це приготування відбуватиметься в кілька етапів. Перший етап - очищення. Це означатиме руйнування, зміни клімату, революції і страшне відступництво, які будуть прочищати Землю. Все це буде відбуватися в один і той же час. Потім, Моя Церква впаде, і тільки її Залишок буде триматися Істини і свідчити Моє Святе Слово.

Я зберу людей з усіх куточків світу - всіх християнських конфесій, в першу чергу. Потім Я приверну інших до Мене. І, накінець, євреям буде показане підтвердження Заповіту Мого Отця, і вони будуть приведені у Царство Боже, як і було передбачено.

Багато голосів тепер заглушає Мій Власний Голос, але тільки на Мій голос вони звернуть увагу, бо Моя Мова — як меч, а Моя Присутність — як удар блискавки. Коли Я дам відчути Мою Присутність, це відбуватиметься в найскромніших оселях, і буде розділене з добрими душами — лагідними і проникливими. Я дам відчути Мою Присутність поганам, і вони, вперше, задумаються про майбутню вічність і почнуть відкривати свої серця для Мене. Ви побачите, що жодна душа не залишиться незайманою. Деякі з них не будуть радіти Мені, але вони будуть знати, що Я Є там.

Мій Час, щоб дати відчути Мою Присутність Силою Святого Духа, дуже близько. Я бажаю, щоб ви примирили ваші душі зі Мною, і були готові прийняти Мене, бо ви не будете знати день чи годину. Єдине, що Я скажу вам, що це станеться несподівано.

Ваш Люблячий Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...hers-covenant/

Сторінка 50 з 64 ПершаПерша ... 404142434445464748495051525354555657585960 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті