Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
del
ткаченко, я не знаю, я там не была.
кстати, фотки с власовскими флагами возле памятника похожи на "отчет, куда потрачены средства ...."
Хм..Вы как в том анекдоте про левостроннее движение, когда ему звонят и говорят, осторожно там какой-то идиот едет навстречу всем, а тот отвечает: Да их сотни....
Из более ПОЛУМИЛЛИОННОГО города нашлось 20 человек, которые решили таким образом выпендриться и Вы их называете "все нормальные люди" , аха...все 20 ....![]()
В суде смело требуйте переводчика:Стаття 7.ЦПК
2. Особи, які беруть участь у справі і не володіють або недостатньо володіють державною мовою, у порядку, встановленому цим Кодексом, мають право робити заяви, давати пояснення, виступати в суді і заявляти клопотання рідною мовою або мовою, якою вони володіють, користуючись при цьому послугами перекладача, в порядку, встановленому цим Кодексом.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks