Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
2 Иггдрасиль. У тім то й річ, що неможна протиставляти Україну та СРСР, тому що Україна сама буда складовою СРСР
(все + частина всього = все)
, а щодо кривавих застінок, то жорстокість та насильство не має політичного кольору. Тиранія та жорстокість не може бути червоною, коричнивою або зоряно-смугастою, вона завжди однакова.
2 Иггдрасиль. Темна сторона радянського минулого - це вже ні для кого не секрет. В усіх екс-радянських республіках, у тому числі і у Росії (особливо під час керування Єльцина) було відкрито дуже багато фактів про сталінські злочини і т. п. В усіх країнах це засуджується і у нас, і у Білорусі, Литві, Казахстані, Росії, і т. д. Просто є й такі віпадки, коли на цьому робиться PR,принаймні ось Вам приклад, коли ще при Горбачьові був відкритий спецархів з даними про кількість репресованих під час сталінських репресій, туди було запрошено як радянських, так і західних вчених. Так ось. Сенсації не вийшло. Журналісти були вкрай розчаровані, та швидко охолонули до цієї теми. Річ у тім, що цифра вийшла на порядок меншою - не 40, а 4 млн. Доречі - ті ж дані були потім опубліковані у наукових журналах. Та навіть суть не в кількості. Злочин, навіть проти однієї людини - це жахливо.
За злочини влада відповідальна завжди і однаково, незалежно від кольору, і ті самі НУНС - це не герої, а такі ж жадібні політикани, яких цікавить не народ, а власний гаманець (у швейцарському бвнку).
Цитуючи Вас, я б порадив не займатися політологією, а зробити щось насправді креативне, а від политичних розбірок Україні краще не стане.Україна понад усе
Напр. зараз для програмістів в усіх країнах зараз рідною є английська, а бажаєте - зробіть так, щоб українська мова була рідною для них... Але для того, щоб зробити щось реально значиме, треба багато працювати й думати. І політика тут нідочого. Якщо у людини допитливий розум, вона це зрозуміє, а у Вас як я бачу, допитливий розум, якщо Ви цим так цікавитесь
Дугин??? Так он же профессор философии! Вот он и философствует...Всегда относитесь критически к философам.
Философия - индивидуальна...
Значит Вы не совсем хорошо знаете, как становятся професорами, особенно в философском направлении...Трактаты, трактаты, трактаты... много умозаключений, предположений...но всё очнь красиво изложено... и не всем понятно...а значит опровергнуть никто не может...
Всегда есть прикрытие..."он же философ!"
В рассуждениях любезного Мирового Древа вижу здоровую оценку реалий наших жизненных. Отмечаю логичность сделанных выводов.
Поспорю лишь с формулировкой главного вывода, касательно того, что Дугина можно приравнять к Михаил Андреичу. Здесь правильно отмечалось, что Дугин - не более, чем околофилософствующая шавка кремлядей. И потому все его грандиозные геополитические замашки не более чем то желаемое, под которое мечтают подогнать действительность дугинские хозяева.
Это - утопическая программа максимум.
- Но, при всём при этом, опасность для нас этой пропаганды имеется и не малая, поскольку, даже реализация отдельных элементов "программы минимум" прямым образом угрожает нам, как государству и нам, отдельным гражданам Украины.
- Но, при всём при этом, полезность пустозвонства дугинского также неоспорима, ибо его радикальные империалистические "труды" позволяют нашим "колеблющимся" соотечественникам прозреть и поскорее выветрить из мозгов своих блаженно-убийственную атмосферу панрусского и панславянского единения в лоне вечнолюбящей и безмерно родной Матушки-России — "шоб було, як колись у в СССРії"
...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)
«Я думаю, что проект Nabucco надо сорвать любой ценой, потому что речь идет о геополитике газа. Если для этого понадобится инициировать военный конфликт, надо это делать. Потому что в геополитике все средства хороши» - считает Дугин.
«Надо сорвать Nabucco, расколоть Украину, установить протекторат над восточной и южной частями, а также ввести там совершенно другое политическое руководство. В общем, надо наступать. Либо нам придется отступать. Причем, как в газовой, так и в остальных сферах. Нам нужен русский порядок на постсоветском пространстве. И в первую очередь в газовой сфере» - заключил Дугин.(с)
Nabucco є альтернативою існуючого шляху транзиту середньоазійського газу до ЄС і, тим самим невигідний як для РФ так і для України. Це, я вважаю, зрозуміло.
Виходячи з цього, у контексті теми, у разі введення у експлуатацію Nabucco, РФ втрачає монопольне право купляти у середньоазійських країн газ, та транспортувати його за за найнижчими ставками в світі через Україну. Для цього, на думку Дугіна і потрібно...дивіться вище. А, взагалі, усе, що стосується російської "геополітики газу" не може не стосуватися України, як найбільшого транзитера цього газу.
Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.
Nabucco сам по себе ОЧЕНЬ прогрессивный проект, если он будет реализован ничего страшного для России и Украины не будет, а вот для Средней Азии это будет палочка-выручалочка - еще и какая, путь к прогрессу. Европе же все равно. Как получала, так и будет получать газ. Не важно откуда
Я не претендую на креатив...я взагалі людина не креативна, я скорійш консервативна.
Коли мені потрібна буде порада, я до Вас звернуся( це не в образу)...
Я вважаю, що достатньо багато працюю на благо України...
А політика, насправдіД має відношення до кожної дрібнички у нашому житті, як би ми цьому не опиралися.
Вам теж не в образу. Просто ті політичні розбіжності, що зараз існуюсь в укр суспільстві, нічого не приносять нам окрім шкоди
Будь яке явище в нашому світі, як мінімум, двовимірне. Зазвичай - багатовимірне.
Тому не погоджусь з вашим висновком, щодо відсутності користі для нашого суспільства від спостерігання тих чвар, що бачимо у Владі.
Це як дитячі хвороби.
Ними краще перехворіти в дитинстві та отримати імунітет на все життя.
Щоб у дорослому віці такі "дитячі хвороби" не обернулися на вбивчі.
...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)
Есть исключения. Вот напр. если ребенок имеет заболевания ц. нервной системы, то болеть детскими инфекциями крайне не рекомендуется, это если уже проводить аналогию с гос-вом Украина
Да. Такие "детские болезни" нашего государства сравнимы с чикунгуньей, шизтосомозом и геморрогической лихорадкой. Тьфу-тьфу-тьфу ))Допис від Иггдрасиль
інша і ДУЖ важлива!Допис від Иггдрасиль
Дугіна слід негайно зарізати, а тушу викинути на смітних для харчування угрофінських шурів.
Люстрація - Свобода - Тягнибок
http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/
Ё! Откуда такие страсти?! То что говорит Дугин - это очередной высер красных политиканов и фсё
Нажаль, у Україні "колеблющихся" катострофічно мало. Є відсотків 20-25 патріотів України, відсотків із 30 тих, що хочуть "единения в лоне вечнолюбящей и безмерно родной Матушки-России — "шоб було, як колись у в СССРії", та відсотків із 40 тих, кому усе пох.( не нлутати з "колеблющимися").
При такому розкладі виступи дугіних, жеріновських та усіляких затуліних тільки підігрівають оті 30 відсотків.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks