Не ребят, Вы не понимаете. Если человек "самореализуется" во власти, значит все-таки не реализованы базовые потребности: в любви, признании, принятии, одобрении....
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Не ребят, Вы не понимаете. Если человек "самореализуется" во власти, значит все-таки не реализованы базовые потребности: в любви, признании, принятии, одобрении....
Лета, а если всё єто на*** не надо?
Vedma, а шо Вы там про разнообразие таблеток говорили?
Пы Сы... не... я наверно пайду спать... шо-та я коньяка накидался... хотел Lurge предложить с Коста "на коня" выпить... но поостерегся... пришлось самому... гуд найт...
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
Гнусное слово 2-"самореализация" напоминает мне проституцию Вроди чаловек сам сибе реализовуить по сходной цене.
Люстрація - Свобода - Тягнибок
http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/
Кого то прет от процесса, а кого то от результата - все люди разные!
Сегодня международный день мудака. Господи, это ж сколько людей надо поздравить с праздником!
Сегодня международный день мудака. Господи, это ж сколько людей надо поздравить с праздником!
Насправді настають чудові часи. Так би мовити - можливість надолужити згаяне.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks