Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 5 з 17 ПершаПерша 123456789101112131415 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 338, показано з 81 по 100.

Тема: Голодомор не признан.

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Заступник начальника Економічного відділу УДБ НКВС УСРР — Ю. Ф. Кривец

Заступник начальника Транспортного відділу УДБ НКВС УСРР — В. Я. Левоцкий

Начальник Торгівельно-виробничого відділу УДБ НКВС УСРР — Б. Б. Каган

Начальник Іноземного відділу УДБ НКВС УСРР — А. В. Сапир

Начальник Відділу кадрів УДБ НКВС УСРР — Я. В. Письменный

Заступник начальника Відділу кадрів УДБ НКВС УСРР — Я. И. Райхштейн
    можливо спочатку варто поцікавитися в чому саме звинувачуюють цих людей?

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

Цитата Допис від Михалыч Переглянути допис
    Щоб не залишитися без штанів працювати треба
    Працювати на кого?

а не виясняти стосунки та знаходити вииних у подіях, які вже давно минули. Історію пам'ятати звичайно треба, але ж сучасні події повинні вас турбувати більше.
    Сучасні події звичайно мають нас турбувати більше. Але в тому і проблема, що звичайні події мают відношення і до подій тих часів, і саме в цьому контексті.

Коли теж саме етнічне угрупування грабуює наших вчителів і дітей, цілком безкоштовно (хабари я не рахую) відбираючи в них клуби, і руйнуючи їх будує там собі богомольні, коли за хабари перейменовують НАШІ вулиці, у всіляких Брухманів, нікого не питаючи, зокрема мешканців цих вулиць, коли зазіхаючись на нашу освіту відкривають собі окремі школи, так чи інакше отобрані в наших дітей, бо така шкора, що відкрита у нашому місті відкрита в колишній звичайній школі, переманюють туди накращіх вчителів, 5 учнів на клас, і якщо тато єврей, а мати українка, такої дитині вхід у ту школу закритий, бо не породиста, то напевно дуже важливі по-перше причини, що штовхають їх це робити, по-друге вміння і можливість захищатися, бо скільки не працюй, без вміння захіщатися грабанут знову і не залишать штанів

А самі причини тіж самі, що й у 32-33рр…
    Востаннє редагував luchano: 25.07.2008 о 22:44

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

Цитата Допис від Crack Переглянути допис
    Ну это понятно. Целеноправленно морили голодом именно украинцев. Русские, белорусы и т.д. умирали от переедания.......
    Креке, я вже багато разів задавав різним людям це питання, саме в цьом контексті як зараз, але прямої відповіді так жодного разу і не отримав.

Спробую запитати в Вас.

Уявіть собі таку ситуацію. Ваш сусід Вася Пупкін, одного разу узяв, та жорстко побив Вашу дружину та двоїх маленьких дітей. Побив дуже сильно, до крові й синців, дружина опинилася в реанімації, якщо не сказати померла.

Чи буде йому виправденням той факт, що він те ж саме робить зі своєю дружиною та дітьми?

Спробуйте хоча б одного разу відповісти мені чесно.

Дописів
    13 363

Типово

Цитата Допис від l*****o Переглянути допис
    Креке, я вже багато разів задавав різним людям це питання, саме в цьом контексті як зараз, але прямої відповіді так жодного разу і не отримав.

Спробую запитати в Вас.

Уявіть собі таку ситуацію. Ваш сусід Вася Пупкін, одного разу узяв, та жорстко побив Вашу дружину та двоїх маленьких дітей. Побив дуже сильно, до крові й синців, дружина опинилася в реанімації, якщо не сказати померла.

Чи буде йому виправденням той факт, що він те ж саме робить зі своєю дружиною та дітьми?

Спробуйте хоча б одного разу відповісти мені чесно.
    Дурацкий пример конечно, но вы хотите сказать что в этом случае я должен заявить о целенаправленном геноциде против моей семьи? Этого я делать не буду, я просто воткну ему топор в лоб.....
    Никогда не сдавайся и ты увидишь, как сдаются другие..

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

Дурацкий пример конечно, но вы хотите сказать что в этом случае я должен заявить о целенаправленном геноциде против моей семьи? Этого я делать не буду, я просто воткну ему топор в лоб.....
    Звичайно, це не буде геноцидом Вашої сім’ї, адже і приклад занадто простіший за ситуації у 32-33рр., бо в ньому не йдеться за народи. А ось у 32-33 — йшлося.

Ви правильно і чесно відповіли — це виправденням не буде, і треба такому красеневі застромити в чоло сокиру.

Тому, в тієїж самої ситуації, але вже в контексті народів, і конкретно Голодомору — не буде виправдення москалю, що він навмисно морив голодом українців, відбераючи в них останній хліб і продаваючи його за кордон бо демпінґовим цінам, те, що теж саме він робив в себе вдома зі своїми людьми, і/або з іншими своїми сусідами.

Сподіваюся моя думка Вам має бути зрозуміла.

Почетный форумчанин Аватар для j
    Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

Звичайно, це не буде геноцидом Вашої сім’ї, адже і приклад занадто простіший за ситуації у 32-33рр., бо в ньому не йдеться за народи. А ось у 32-33 — йшлося.

Ви правильно і чесно відповіли — це виправденням не буде, і треба такому красеневі застромити в чоло сокиру.

Тому, в тієїж самої ситуації, але вже в контексті народів, і конкретно Голодомору — не буде виправдення москалю, що він навмисно морив голодом українців, відбераючи в них останній хліб і продаваючи його за кордон бо демпінґовим цінам, те, що теж саме він робив в себе вдома зі своїми людьми, і/або з іншими своїми сусідами.
    Только, думаю, следует давать чёткое разграничение. Душегубствовал не москаль (ибо слово это в большинстве случаев ассоциируется прежде всего с русским этносом), а коммуняки-интернационалисты.
    Коммуняки злодеи
    Коммунизм должен быть выброшен на свалку истории в ту же яму, где труп нацизма валяется
    ...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

Цитата Допис від j Переглянути допис
    Только, думаю, следует давать чёткое разграничение. Душегубствовал не москаль (ибо слово это в большинстве случаев ассоциируется прежде всего с русским этносом), а коммуняки-интернационалисты.
    Коммуняки злодеи
    Коммунизм должен быть выброшен на свалку истории в ту же яму, где труп нацизма валяется
    З одного боку так, а з іншого — це історія відносин між нашими країнами та народами.

Адже й докомуняцькі відносини не дуже сильно відрізнялися від комуняцких. Що там з нас хотіли зробити рабів, і виходило, і не рахували за людей, що там…

МОСКАЛЬ1968
    Guest

Типово

Душегубствовал не москаль
    Я вообще добрый! Я пиво пил и не душегубствовал.

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

Цитата Допис від МОСКАЛЬ1968 Переглянути допис
    Душегубствовал не москаль
    Я вообще добрый! Я пиво пил и не душегубствовал.

Я так зрозумів що пиво Ви справді не дуже полюбляєте. Бо Ваш Хольстен — це сеча.

Мені здається Ви як і я віддаєте перевагу більш міцним напоям.

Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

З одного боку так, а з іншого — це історія відносин між нашими країнами та народами.

Адже й докомуняцькі відносини не дуже сильно відрізнялися від комуняцких. Що там з нас хотіли зробити рабів, і виходило, і не рахували за людей, що там…
    Но это уже несколько иная плоскость
    Лично я считаю, что не стоит эти плоскости сводить в одну. Строгий научный подход не велит так вольно обращаться с данными, пусть даже и весьма схожими, и взаимосвязанными.
    ...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)

МОСКАЛЬ1968
    Guest

Типово

Я так зрозумів що пиво Ви справді не дуже полюбляєте. Бо Ваш Хольстен — це сеча.

Мені здається Ви як і я віддаєте перевагу більш міцним напоям.
    Чё т я не понял. Похвалили меня,чи шо?

Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

О моём отношении к многовековой практике Российской империи в отношении моего и прочих народов постоянно напоминает моя подпись, а именно:

МОСКАЛЬ1968
    Guest

Типово

Ну прям как Ганибалл.

Дописів
    13 363

Типово

Сподіваюся моя думка Вам має бути зрозуміла.
    Ну для начала Сталин москалём никак не мог быть. А во вторых, я так и не понял, на каком основании Ющ называет голод 32-33 гг. геноцидом против украинского народа, если голодом морили ВСЕ советские республики и саму РФ в том числе? В одном Поволжье погибли миллионы, не говоря уже о других областях....

Звідки Ви
    планета Земля, Солнечная система, галактика Млечный Путь
    Дописів
    1 618

Типово

В одном Поволжье погибли миллионы, не говоря уже о других областях....
    от русские задолбали с тем Поволжьем.
    На Поволжье, к вашему сведению, немцы жили.

Дописів
    13 363

Типово

Цитата Допис від Чашка кофею Переглянути допис
    от русские задолбали с тем Поволжьем.
    На Поволжье, к вашему сведению, немцы жили.
    Так же как и украинцы с той Украиной. Ну во первых немцев там жило ничтожно мало, во вторых помимо Поволжья в других областях РФ погибло не меньше людей, так же как и в других республиках. Но вот целеноправленно морили голодом именно украинцев. Остальные так, за компанию умерли.....

Звідки Ви
    Отовсель
    Дописів
    13 132

Типово

а Поволжье так же жили и живут русские, украинцы, татары, калмыки и еще черт лысый..
    Территория Поволжья целиком (с Покамьем и Заволжьем) поболе территории современной Украины ( это так к сведению).
    В самолете все работало отлично даже двигатель автоматически восстановил режим.
    Вот только летчик перепугался и "сбежал"

Звідки Ви
    планета Земля, Солнечная система, галактика Млечный Путь
    Дописів
    1 618

Типово

немцев там жило ничтожно мало..
    http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...B6%D1%8C%D1%8F
    помимо Поволжья в других областях РФ погибло не меньше людей,.
    хде?
    в Казахстане? С каких пор Казахстан стал российской областью, я извиняюсь? или на Кубани, где по-русски-то почти и не говорят

Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

Ну для начала Сталин москалём никак не мог быть. А во вторых, я так и не понял, на каком основании Ющ называет голод 32-33 гг. геноцидом против украинского народа, если голодом морили ВСЕ советские республики и саму РФ в том числе? В одном Поволжье погибли миллионы, не говоря уже о других областях....
    А это уже третья плоскость событий.
    Не нужно и её пытаться намазывать одним слоем на голодомор украинцев и вековую империалистическую сущность российского государства. Про те загубленные души нехай выставляют счета потомки поволжских народов. Если у них осталась хоть капля памяти.
    Почему-то кажется, что татары, башкиры, удмурты, чуваши и прочие поволжцы еще скажут своё видение былого.
    Ой как скажут.
    Вот только на счёт русского этноса сомневаюсь, что осознают и припомнят коммунякам всё

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

Тому що це був геноцид ЗОКРЕМА і українського народу. Інші народи, нехай самі розбираються зі своїми проблемами, бо ми на те не маємо ні юридичного, ні морального права.

Гітлер, за офіційною історією, теж не тільки євреїв мочив, але від цього геноцид єврейського народу чумусь не став не геноцидом.
    Востаннє редагував luchano: 26.07.2008 о 12:50

Сторінка 5 з 17 ПершаПерша 123456789101112131415 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті