Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував vop: 30.05.2013 о 23:12
[el/
Востаннє редагував lenaanna: 31.05.2013 о 08:16
когда у Вас вот такие вот "несовершеннолетние" отожмут мобилу, сумку или цепочку, Вы заговорите совсем по другому...а пока что умерьте свой пыл и дайте другим выполнять свои служебные обязанности... это их работа.. .и они за это получают деньги... и опыта по раскрытию и предотвращению преступлений у них существенно больше чем у Вас, даже с учетом того, что милиция уже далеко не та, что была раньше...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
В законе есть перечень мест, запрещенных для курения, улицы там нет)
2. У Законі України "Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення" (Відомості Верховної Ради України, 2005 р., № 52, ст. 565; 2009 р., № 49, ст. 730; 2010 р., № 11, ст. 111):
1) у статті 13:
частини другу і третю викласти в такій редакції:
"Забороняється куріння тютюнових виробів, а також електронних сигарет і кальянів:
1) у ліфтах і таксофонах;
2) у приміщеннях та на території закладів охорони здоров’я;
3) у приміщеннях та на території навчальних закладів;
4) на дитячих майданчиках;
5) у приміщеннях та на території спортивних і фізкультурно-оздоровчих споруд та закладів фізичної культури і спорту;
6) у під’їздах житлових будинків;
7) у підземних переходах;
у транспорті загального користування, що використовується для перевезення пасажирів;
9) у приміщеннях закладів ресторанного господарства;
10) у приміщеннях об’єктів культурного призначення;
11) у приміщеннях органів державної влади та органів місцевого самоврядування, інших державних установ;
12) на стаціонарно обладнаних зупинках маршрутних транспортних засобів.
Забороняється, крім спеціально відведених для цього місць, куріння тютюнових виробів:
1) у приміщеннях підприємств, установ та організацій усіх форм власності;
2) у приміщеннях готелів та аналогічних засобів розміщення громадян;
3) у приміщеннях гуртожитків;
4) в аеропортах та на вокзалах";
и пальчики есть... опять же детсад... у мну еще при союзе была высшая категория допуска к секретке... думаешь ее просто так выдают... хотя наши красавцы могли и потерять...
ЗЫ и твои пальчики там есть... и это как бы хорошо... потому что если ты не виноват, то тебя и не тронут, потому что знают что не ты... а вот тех кого пальчиков нету, будут подозревать, но для 99% местых идиотов это непонятно....они борцы за "свободу"
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks