Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 5 з 33 ПершаПерша 123456789101112131415 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 654, показано з 81 по 100.

Тема: Шок!!!... граждане, куда мы прёмся?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Помітив здивований рускій.
    ... вот именно ... двадцать лет слышу о том, что украинцы считают себя европейцами, но так и не могу понять, на чем это основывается ... уж и сбоку глядел, и сверху, и издалека - не вижу ....
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ... вот именно ... двадцать лет слышу о том, что украинцы считают себя европейцами, но так и не могу понять, на чем это основывается ... уж и сбоку глядел, и сверху, и издалека - не вижу ....
    Складно сказати, чому совки і деякі рускіє гальма до впровадження європейських стандартів в Україні.
    Мабуть тому, що сподіваються вдасться повернути українців у солодке для них минуле, щось на зразок СРСР.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Складно сказати, чому совки і деякі рускіє гальма до впровадження європейських стандартів в Україні.
    Мабуть тому, що сподіваються вдасться повернути українців у солодке для них минуле, щось на зразок СРСР.

тупой селюк, лучше- промолчи..

Звідки Ви
    ПАЛЕСТИНА
    Дописів
    50 333

Типово

Цитата Допис від Антисемит Переглянути допис
    Географ )))) Как раз когда у нас была Аляска, то с США мы не граничили, мы тогда граничили с Канадой, а после продажи Аляски, разумеется имеем границу с США по Берингову проливу
    Часть Калифорнии,кстати,также принадлежала России..

Дописів
    7

Типово

вот вам и загнивающий запад

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від Yar Переглянути допис
    Отмену запрета на секс с животными нельзя допустить.
    Ладно, сейчас геи ТВ заполонили, привыкли как-то.
    А что тогда?
    Блеяние коз слушать?
    значительная часть жителей РФ при помощи коз становятся мужчинами)))

Звідки Ви
    ПАЛЕСТИНА
    Дописів
    50 333

Типово

Цитата Допис від s3rg Переглянути допис
    вот вам и загнивающий запад
    рыба гниёт с головы,а запад--с задницы!!!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

... европейские стандарты обложения фонда зарплаты тормозят совки и дэяки руськие?
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    57 105

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    Так не только украинцы - и белорусы, и русские - это все европейские народы.
    И по месту проживания, и по происхождению: все мы относимся к индоевропейской группе народов, как англосаксы.
    фото и видеосъемка свадеб, выпускных, праздников

Фото года 2011
    Дописів
    43 833

Типово

Цитата Допис від Yar Переглянути допис
    Так не только украинцы - и белорусы, и русские - это все европейские народы.
    И по месту проживания, и по происхождению: все мы относимся к индоевропейской группе народов, как англосаксы.
    саксы все же ближе й европейской, а вы узкоглазые поленья к индийской ))))

типичный русский это все же азиат.

Звідки Ви
    Зимой-Москва,летом-Днепр
    Дописів
    15 883

Типово

Цитата Допис від Leonidas Переглянути допис

Ну ты то куда со своей рязанской харей...

Фото года 2011
    Дописів
    43 833

Типово

Цитата Допис від Дядя Гена Переглянути допис
    Ну ты то куда со своей рязанской харей...
    ты свою покажи сначала, прежде чем о других рассуждать. И посмотрим. Но что то мне подсказывает ты этого не сделаешь))

Следы алкоголизма и деградации на твоем азиатском лице могут распугать детей и беременных которые заходят на Огород))

Звідки Ви
    Зимой-Москва,летом-Днепр
    Дописів
    15 883

Типово

ты свою покажи сначала, прежде чем о других рассуждать. И посмотрим. Но что то мне подсказывает ты этого не сделаешь))

Следы алкоголизма и деградации на твоем азиатском лице могут распугать детей и беременных которые заходят на Огород))
    Пошел отмазы лепить...
    На аватаре- вылитый я...не веришь- спроси у Москаля..

Циник
    Guest

Типово

та от не надо на дядю гнать, он же породистый мордвин москвич

Сиамский Кот
    Guest

Типово

а, вот- что думают об украинцаз и Украине в странах ЕС:

Польща
    Років п’ятнадцять тому я наважився на першу поїзду за кордон – до своїх друзів в Іспанію. Грошей у мене було небагато, отже я придбав найдешевший тур. Туроператор брав зобов’язання завезти мене до Мадриду і за кілька днів повернути до України.
    Коли ми під`їхали до польського кордону я нівроку нервувався, оскільки жодного разу не виїжджав за територію колишнього СРСР, і водночас перебував у піднесеному настрої, бо очікував персональної зустрічі з Європою!
    На жаль, Європа відразу мене розчарувала. Ставлення польських митників було далеким від знаменитої європейської ввічливості. Вони відразу запитали нас, скільки горілки та цигарок ми веземо. Коли ж почули у відповідь, що цигарок та міцних напоїв ми не маємо, наказали вийти з машини та обшукали. Шукали досить грубо, та ретельно. Потім перепорпали всі речі, залишивши їх розкиданими, і без жодних вибачень пропустили.
    Подорожні розповіли мені, що це нормально, що це – їхня робота, а ми самі винні, бо кожного дня через кордон їдуть наші «спиртовози», ідуть тітки, які ховають цигарки у труси та ліфчики… Я ніби й розумів це, але, як у відомому анекдоті, неприємний осад залишився.

Франція
    До Іспанії ми прямували через Францію, на кілька годин затримавшись у Парижі. Звісно ж, я захотів придбати собі сувенір – маленьку Ейфелеву вежу. Продавав сувеніри чорношкірий француз, який трохи знав англійську. Він народився в Уганді і жив у Франції вже більше 20 років. Почувши, що я з України, він скрушно похитав головою і запропонував: «Залишайся тут. Знайдемо тобі житло. Спочатку буде важко, а потім знайдеш постійну роботу. Заживеш як людина! Спочатку завжди важко, а тепер я маю свій бізнес, і життя прекрасне».
    Я подякував і попрямував до автобуса, а дорогою думав, чому продавець сувенірів, як тільки почув про Україну, запропонував мені залишитися. Це було дивно. Тоді я вирішив, що ми просто не зрозуміли один одного. Моя англійська була не найкращою, та і його була не ліпшою.

Іспанія
    В Іспанії наш бус зупинив поліцейський. Водій простягнув у віконечко документи і сказав: «Юкрейніан туристо».
    «Туристо? – Перепитав поліцейський і засміявся, – Ucrania no turistas – trabajar». Українці не туристи – робочі! От як про нас думають іспанці. Іспанські поліцейські твердо знають, що українці не їздять до Іспанії відпочивати. Це – нелегали, які їдуть на заробітки.
    Трохи пізніше я ще повернуся до своїх пригод в Іспанії. Їдемо далі.

Італія
    Додому я повертався маленьким бусиком, який возить з Іспанії до України посилки. Їхали через Сан-Ремо, де на великій віллі працював садівником кум водія.
    Вілла була шикарна, з мальовничим садом та басейном. Її господар колись працював у податковій службі. Він привітався з нами зі свого інвалідного візка, запропонував зробити собі чаю і попросив Василя-садівника вивезти його на веранду.
    За годину ми знову зібрались у дорогу. Василь вийшов нас проводити.
    «О, дивіться, старе одоробло поїхало до кухні. Зараз буде холодильник перевіряти. Чи ви, бува, не вкрали в нього продукти», – сказав Василь, побачивши, що старенький самотужки намагається заїхати з веранди на кухню.
    «Ми схожі на крадіїв? – обурився я. – Він же сам запросив нас випити чаю і був таким привітним».
    «Вони всі привітні, хочуть чи не хочуть. Виховання, ..ля», – зло пробурчав водій.

Чехія
    З європейських міст, де я встиг побувати, Прага вразила мене найбільше. Це – неймовірна архітектура і дуже недоброзичливі люди, які постійно намагалися мене ошукати. Коли чехам треба – вони прекрасно розуміють українську, англійську та російську. Коли не вигідно – не розуміють жодної мови. Не буду перераховувати всі пастки для туристів, які існують у Празі. Як приклад, опишу історію, що сталася з нами в кафе. Отримавши рахунок, я виявив, що він більший, ніж я розраховував. Частина надлишку виявилася чайовими, які офіціанти вписали в рахунок, а от звідки взялося ще 20 баксів? Почав з’ясовувати. Виявляється, 20 доларів коштує гірчиця і кетчуп, які подають до кожної страви з м’яса. Про це дуже маленьким шрифтом написано на звороті меню. Я покликав адміністратора, але виявилося, що він зайнятий, оскільки розмовляв з німцями, які потрапили у точно таку ж ситуацію. Здавалося б, ми та німці в однакових умовах, але у них адміністратор перепросив, а нас почав лякати поліцією.

Німеччина
    У Берліні ми з дівчиною жили у районі Шпандау, у художниці та скульптора фрау Бетіни Цимер. Пані дуже цікавилась Україною, і ми запросили її в гості. Бетіна перепросила і відхилила наше запрошення. Вона сказала, що не їздить до Африки і країн, які розташовані на схід від Польщі, тому що там небезпечно і немає цивілізації.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    57 105

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    значительная часть жителей РФ при помощи коз становятся мужчинами)))
    Сколько процентов?
    Зачем Вы так опустили славян?
    Я, к примеру, совершенно не похож на азиата: рост 190, европейский тип лица.

А вот Вы, Леонидас, и правда похожи на какого-то татарина.
    Но это и не удивительно: Вы же сами писали неоднократно, что Ваши предки несколько веков живут в Крыму.
    Перемешались с крымско-татарским населением.
    фото и видеосъемка свадеб, выпускных, праздников

Звідки Ви
    Советский Союз
    Дописів
    39

Типово

Не правы. Типичный русский - это славянин.

Звідки Ви
    Советский Союз
    Дописів
    39

Типово

Браво, самостийникам!

Правильным путём идёте, товарищи!:

Дописів
    28 619

Типово

Цитата Допис від Слава КПСС! Переглянути допис
    Браво, самостийникам!

Правильным путём идёте, товарищи!:

Легкий googl image search подсказывает, что эта картинка сделана на первом гей-параде в Маньяме.

Неужели у вас настолько руки из жопы растут, что вы не в состоянии найти картинку из Европы для своих пидарастических обосрачек?

Звідки Ви
    Советский Союз
    Дописів
    39

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    Легкий googl image search подсказывает, что эта картинка сделана на первом гей-параде в Маньяме.
    Неужели у вас настолько руки из жопы растут, что вы не в состоянии найти картинку из Европы для своих пидарастических обосрачек?
    Жри свой "Європейський вибір" полным черпаком и не ной, .... свидомый!!

Сторінка 5 з 33 ПершаПерша 123456789101112131415 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті