Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Человечество постоянно делает одну и ту же ошибку, считая, что одни его части лучше или хуже других.Бертран Рассел
Rоlа, персонпально для вас.
Ну все...
Для смереки миы врага нашли.
Будем искать других?
Человечество постоянно делает одну и ту же ошибку, считая, что одни его части лучше или хуже других.Бертран Рассел
Как Вам известно, российские корабли уже идут в нужном направлении.
Кстати о войне, то что Россия отдала Китаю спорные острова, спишем на
молодость Путина, но Китай опять требует 17га земли на Алтае, чем не
повод для войнушки? Или слабо?
у казках? не дадуть)
не треба, в мене є. берези по краю полонини:Вы любите березы, я знаю...
Я для вас как-нибудь сделаю фотку.
в тих лісочках є такє:
немає такого смайлу.ЗЫ. А березы островками растут не из-за елей, а из-за климата.
Мне вообще неведома горная местность богатая березовами лесами.
пропонувала ж, па-харошему,- руки в гору, обличчам до стіни
http://www.carpathians.eu/flora/lisi...si-karpat.html
На території Українських Карпат ростуть 4 види берези, серед яких основна ценотична роль належить березі бородавчастої. Береза пухнаста і низька зустрічаються лише зрідка на торф'янистих ґрунтах на Прикарпатті. На початку століття її відзначали також в заболочених угіддях Закарпаття (біля села Буштина). У вологих лісах в околиці Надвірної одинично зустрічається береза темна.
Березові ліси (формації Betuletea pendulae) із берези бородавчастої займають площу близько 2 - 3 тис. га. Вони не мають великого економічного значення, але надзвичайно важлива їх ґрунтозахисна роль, оскільки береза росте переважно на скелястих схилах, малопридатних для інших деревних порід.
..500-900 метрів над рівнем моря
...Похідні березняки зустрічаються в межах висот 300-1000 метрів над рівнем моря. Вони виникли переважно в результаті лісових пожеж, на еродованих схилах, деградованих сінокосах і пасовищах. Великі їх площі є в Тячівському, Хустському, Іршавському та інших районах Закарпатської області і підлягають реконструкції як малоцінні угруповання.
планировался как еврейский же. но http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%95%...82.D0.B0.D0.B2
Что-то я вас не пойму.
Вы мне уже предлагали "руки в гору".
Но тагрда про острици казалы.
А теперь у вас целые леса и тысячи гектар.Портвейн, здавайтеся- я грибник, а гриби не тільки в супермаркеті на полках збирають)
березняків більше біля полонин Закарпаття. берези , як і у нас, ростуть острівцями.
Сами с собой спорите?
Не буду мешать развлекайтесь как вам угодно.
Но на эту фотку все таки гляньте, там за меня ваши смереки руки догоры поднимают.
ЗЫ. Про враглв что-то вы совсем забыли...
В вас заговорил грибник?
Востаннє редагував Портвейн: 26.01.2013 о 17:18
////
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks