Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 5 з 5 ПершаПерша 12345
Всього знайдено 84, показано з 81 по 84.

Тема: Сушите вёсла, господа

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    Якщо ви хочете почути щось нацистське то мімо, ніяких преференцій економічних чи юридичних звісно немає. Проблема у ставленні, дуже добре видно хто вважає землю рідною, а кому аби нахапати і звалити далі де дупі тепліше. Тому звісно краще для країни щоб її населяли ті для кого ця землі рідна.
    На первый взгляд, все правильно. Вот только, допускаете ли Вы мысль, что есть кто то из "понаехавших", считающие Вас врагами своей земли и ваше "ставлення" - на уровне "нахапати і звалити далі де дупі тепліше"?
    Если давно уже читаете, то не можете не помнить тему о том, кто бы захотел уехать жить с Украины в Польшу. Напомнить, кто там в первых рядах желающих был? Подсказка - ярусских там не было, сплошные патриоты, ну вот типа Вас.
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Клонів не маю. Багато років просто читав, приколювався, потім певно підхопив флудерство, проте борюся з цією хворобою, роблю перерви, дні/тижні без форуму.
    Удачи Вам в реабилитации.
    Ну то такэ...

Дописів
    12 402

Типово

Звісно мати такі відомості дуже складно, проте розповідали прапрапрадід був козаком у Томаківській січі. Тобто може і був зайдою, проте це було дуже давно.
    Ну так, Ваше слово проти мого має якісь переваги? (А я чесно кажу: мої пращури понаїхали сюди )

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    На первый взгляд, все правильно. Вот только, допускаете ли Вы мысль, что есть кто то из "понаехавших", считающие Вас врагами своей земли и ваше "ставлення" - на уровне "нахапати і звалити далі де дупі тепліше"?
    Если давно уже читаете, то не можете не помнить тему о том, кто бы захотел уехать жить с Украины в Польшу. Напомнить, кто там в первых рядах желающих был? Подсказка - ярусских там не было, сплошные патриоты, ну вот типа Вас.
    Ну мене не було, це питання до тих хто так проголосував. А я особисто мав реальну можливість звалити, проте свідомо відмовився.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Сторінка 5 з 5 ПершаПерша 12345

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті