Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 5 з 7 ПершаПерша 1234567 ОстанняОстання
Всього знайдено 125, показано з 81 по 100.

Тема: Знакомтесь: Мущина-рогоносец

Звідки Ви
    Что за пошлые вопросы? Оттуда, откуда и все
    Дописів
    2 894

Типово

Цитата Допис від marina1
    Полностью не согласна!Половина может предать ,изменить,уйти,а дети это святое.Наоборот ненавижу баб которые простите из-за куска *** бросают своих детей или не уделяют им внимание.Я считаю что мужиков много ,а ребенок единственный!
    Если ждать от половины, что она уйдет, бросит, изменит - то именно такой половины вы и достойны. и ваша половина будет именно так себя и вести, ибо как вы к нему, так и он к вам.

Дописів
    712

Типово

Цитата Допис від bulldozer
    Цитата Допис від marina1
    Полностью не согласна!Половина может предать ,изменить,уйти,а дети это святое.Наоборот ненавижу баб которые простите из-за куска *** бросают своих детей или не уделяют им внимание.Я считаю что мужиков много ,а ребенок единственный!
    Если ждать от половины, что она уйдет, бросит, изменит - то именно такой половины вы и достойны. и ваша половина будет именно так себя и вести, ибо как вы к нему, так и он к вам.
    ВЕРНО!

Почетный форумчанин
    Патріотизм року 2007, 2008
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Натаниэль, неправда Ваша. Я так кохав, що здригався Всесвіт! Аж цілих три рази.

Перша була дівчиною товариша - і я навіть не зізнався їй у коханні.

Друга від мене весь час ховалась, через що довелося встановити за нею цілодобове стеження за допомогою її однокурсників, знайомих та навіть довелося пити горілку з охоронцем у її під"їзді. Хоч написавши ці строки я подумав - а може вона тому й ховалась, що за нею стежили?

Третє кохання було віртуальним. Вона мене теж боялася, бо двічі я приїздив до неї у Київ і двічі вона не прийшла. Потім у неї захворів чоловік й докори сумління не дозволили їй його покинути.

Хоч було три жінки які кохали мене. Від першої мене нудило та тіпало. Другу кохав мій інший товариш. А третя просто божевільна (у неї навіть справка є).

Зважаючи на все вищеозначене, я вважаю себе великим спеціалістом у галузі кохання. В першу чергу через те, що нещасливе кохання є найпоширенішою формою кохання. І як казав товариш Сталін - для нас не так погано, коли страждають невинні, куди гірше, якщо винні уникають відповідальності. У цьому випадку для нас важливий не той мізерний позитив, який дає щасливе кохання, а той великий негатив, який несе кохання нещасливе.

Відтак - я однозначно вважаю найважливішим аспектом у стосунках між жінками та чоловіками створення нових людей. Йому підпорядковується аспект побутовий. Ну й нарешті побутовому аспекту передує певне порозуміння між чоловіком та жінкою. В першу чергу - порозуміння в тому, що у них є спільного, (крім обопільного божевілля одне від одного). Між іншим - важливим є й порозуміння щодо розбіжностей. Якщо спільності переважають розбіжності, то можна розглянути питання про створення спільних дітей. Ну а вже після цього можна укладати шлюбну угоду, яка відображатиме побутові питання.

А тепер подумайте - де у вищенаведеній схемі є місце зраді? Ніде, крім випадків, коли людина є недорозвиненою. Якраз недорозвинені люди не можуть контролювати себе. А людина, що себе контролює цілком здатна як покохати кого треба, так і вгамувати небажане кохання.

І головне - якщо людина повністю виконує свої родинні зобов"язання, то чому вона не може відвідати салон сексуальних послуг, де будуть дотримані відповідні гігієнічні та контрацептивні вимоги, а головне - надані якісні послуги, з якими випадкові стосунки не матимуть жодного порівняння? Нарешті - чому б витрати на сексуальні послуги не зробити частиною родинного бюджету?

В принципі, створення людей - далеко не безальтернативна діялність у стосунках між чоловіком та жінкою. Бувають різні союзи, зрештою - просто шлюби за розрахунком. Найважливіше - це щоб людина у шлюбі, чи поза ним залишалась творцем. А створює вона людей чи нові технології для виживання інших людей - за великим рахунком не є принциповим.

А говорити про зраду у творчих союзах взагалі дивно.

Звідки Ви
    Из сети :)
    Дописів
    296

Типово

Натаниэль, неправда Ваша. Я так кохав, що здригався Всесвіт! Аж цілих три рази
    Я уже позже поняла, что не добавила в свой пост слово"взаимно", сорри.
    І головне - якщо людина повністю виконує свої родинні зобов"язання, то чому вона не може відвідати салон сексуальних послуг, де будуть дотримані відповідні гігієнічні та контрацептивні вимоги, а головне - надані якісні послуги, з якими випадкові стосунки не матимуть жодного порівняння?
    а почему именно салон????
    Хотя, холодный профессионализм лучше взаимной страсти и притяжения, в смысле осознания измены. Нету близкого контакта, оскорбляющего в лучших чувствах другого супруга, мдя... после вашей тирады есть о чем подумать.......

Звідки Ви
    Екатеринослав, вр. оккупированный каломойшами
    Дописів
    22 188

Типово

Цитата Допис від FaultFinder
    А вообще ревность - это комплексы!!! ВОТ!!!
    Ревность, в первую очередь - это чувство. А именно чувство, что затронуты личные интересы, что задето эго. А уже как чувство оно может быть связано с комплексами, установками, убеждениями, системой ценностей и т.п. Испытывают его, наверное, все. Вот только варианты поведения отличаются. Могут быть как деструктивные, так и конструктивные... каждый выбирает для себя...
    Сон разума рождает свидомищ.
    Жывы по-новОму - готовься к земле!

Звідки Ви
    Дописів
    22 188

Типово

Цитата Допис від matroskin
    Что Вам сказать.....мне кажется что "побывав" там хоть раз любой человек уже не сможет отказаться...
    "Не могу" в данном случае означает "не хочу". Это просто нужно осознать. А осознав, сделать нечто, отличающееся от накатанного шаблона поведения. Естественно, для этого необходимо СИЛЬНОЕ желание, реальная цель. Если же желание формулируется в виде "а вот неплохо бы..." - да еще без осознания, зачем МНЕ это нужно - ничего не получится.

Ведь там чаще всего совсем не плохо. Там любят. Там нет проблем.
    А еще там ответственности меньше А комфорт и уют не способствуют росту Нет проблем или от них уходят? Я чаще вижу второе... Нерешенная ситуация так или иначе будет повторяться в твоей жизни...

А есть только то что сам хочешь...
    А есть еще другой человек - уже второй... и то, что недодаешь обоим... признаешь это или не признаешь

Да и....доверие....наверное уже никогда не восстановиться. Никогда.
    Само по себе - никогда. Но можно сделать попытку, а можно не сделать. И это - "две большие разницы". Кто не выстрелил - тот точно не попал.

Так что...если выбираете вариант "измениться" то во любом случае будте готовы к "рецедивам".
    Ну так у человека всегда есть выбор - волевое или полевое поведение... Чем дольше кормишь свою слабую половину - тем труднее затем выкарабкаться.

Звідки Ви
    Дописів
    296

Типово

SuperKot, у меня получился только вот такой вывод - измена -это вопрос только таких личных качеств, как способностьуправлять своими эмоциями и желаниями. То есть ,если человек волевым решением может не допустить собственного похода налево - жить ему будет значительно проще?

Звідки Ви
    Дописів
    22 188

Типово

Натаниэль, жить будет значительно проще, если человек, столкнувшись с ситуацией, разрешает ее - с некоторой попытки. Измена - это попытка разрешения путем бегства, потакания слабостям. Или можно сказать так - решение для ленивых духом. Это выпускание пара из кипящего котла. И это вопрос не только волевых качеств... "Волевым решением не допустить похода налево"... можно... но если при этом не решается основная проблема в отношениях - то это сдерживание пара в том же котле... клапан, конечно, может и не сорвать, но напряжение будет колоссальным. Отсюда может проистекать трудоголизм, пристрастие к спиртному, уход в религию и т.п. зависимости (а может, намного реже, конечно, и реализация в других сферах - творчестве, например). Нет истинной близости с другим человеком - это первично, это подлежит осмыслению.

Звідки Ви
    Дописів
    296

Типово

Нет истинной близости с другим человеком - это первично, это подлежит осмыслению.
    Согласна - это первично....чаще всего, но не все люди одинаковы...Как часто читаю темки в рамках очень женских форумов - можно ли любить двоих??

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Натаниэль, чому саме салон... от сам сказав тепер маю відповідати. Напевно тому, що неорганізовані послуги себе не виправдовують з огляду на вимоги безпеки. Крім того - Ви самі розумієте, що сексотерапія є найдоступнішими ліками від психічних розладів, які в свою чергу є причиною всіх інших хвороб. Я звичайно можу привести свій приклад, коли мені вдалося без всякої сексотерапії досягти нового психофізичного рівня. Але для цього довелося пройти через нещасливе кохання, розчарування у житті та спробу самогубства у стані алкоголічного афекту. І тоді після всього цього залишається лише одне питання - "Будемо жити чи помирати?".

Позитивна відповідь на це питання звичайно означає необхідність повернутись до життя. Для цього потрібно було відновити багато психофізичних функцій свого організму. На цьому тлі я Вам скажу відверто: якби я просто з кимсь почав регулярно сексуватись, то не досяг би ніяких надзвичайних результатів. Але коли організм переживає утримання від фізичної потреби ( в тому чисі - сексу), стан у якому він опиняєтсья можна порівняти хіба що з абстиненцію - тобто ломкою.

Якщо людина зможе самостійно витримати абстиненцію, то це можна буде вважати однозначним переходом на новий рівень свідомості. Така людина зможе навіть вживати наркотики - вони на неї не діятимуть. Теж саме і з сексом - якщо людина здатна витримати сексуальний голод, то вона стає більш розвиненою особистістю і секс для неї буде виключно технічним питанням - вона матиме інші задоволення.

А тепер подивіться на те, що робиться з людьми, які навіть маючи чоловіка або дружину не отримують сексуального задоволення. По суті вони переживають сексуальну абстиненцію, яку не можуть здолати через що час від часу або мастурбують, або примушують чоловіка (дружину) до сексуальних стосунків або таки йдуть наліво. Все це по суті залишає людину у сексуальній залежності, втім я вважаю, що краще мати повноцінне сексуальне життя, аніж постійно впадати у сексуальну абстиненцію не долаючи її.

Як людина з державним мисленням я розумію потребу держави у здорових людях. І звичайно я маю вчити людей досягати нових рівней розвитку. Але я не можу відразу відмовитись від перевірених природою способів підтримання здоров"я людей. Принаймні набагато дешевше утримувати мережу державних публічних будинків ( якщо комусь не подобається назва "салон сексуальних послуг), аніж витрачати гроші на лікування алкоголіків, наркоманів, печіночників нирочників та взагалі - навіть ДТП скоюють люди, що знаходяться у неадекватному психічному стані.

Взагалі-то все вищенаведене є скоріше комплексом аварійних заходів. В ідеалі мова йде про профілактику будь-яких залежностей. Зрозуміло, що я не буду агітувати людей ставати наркоманами, аби ті героїчно пересилювали свою залежність. Я скажу просто: якщо люди навчаться не дихати скільки забажають, не істи-пити, знаходитись на холоді чи пеклі - це буде набагато кращим актом психофізичного розвитку. А починається всі це зі здатності трошки не дихати, трошки не їсти, трошки бути на холоді, трошки - на пеклі.

Якщо робити все потрошку, то з часом можна такого наробити!..

Звідки Ви
    Дописів
    296

Типово

Зрозуміло, що я не буду агітувати людей ставати наркоманами, аби ті героїчно пересилювали свою залежність. Я скажу просто: якщо люди навчаться не дихати скільки забажають, не істи-пити, знаходитись на холоді чи пеклі - це буде набагато кращим актом психофізичного розвитку. А починається всі це зі здатності трошки не дихати, трошки не їсти, трошки бути на холоді, трошки - на пеклі.

Якщо робити все потрошку, то з часом можна такого наробити!..
    Ну вот, еще один вывод - сила воли и все у вас будет замечательно... У меня она есть.... может мне этого хватит?

Звідки Ви
    Дописів
    22 188

Типово

Цитата Допис від Натаниэль
    Как часто читаю темки в рамках очень женских форумов - можно ли любить двоих??
    А по этому поводу я уже писал здесь несколько месяцев назад. Вкратце - можно. Само понятие "любовь" имеет множество смысловых содержаний. Но глубина чувств и мера ответственности никогда не будет такой, как к ЕДИНСТВЕННОМУ человеку. Это, скорее, незрелые, врЕменные отношения... либо предшествующие окончательному выбору в пользу одного из.

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Натаниэль, воля є у кожного. Питання лише в тім, що нею керує. Може керувати розум, а можуть керувати звички (або якщо більш науково - умовні рефлекси). А у більшості випадків воля керована стадним інстинктом. У будь-якому випадку воля є сильною у будь-якої людини. Питання тільки - чи є людині користь з її волі. Якщо людина здатна зконцентрувати себе для справи, з якої користі немає - то хіба воля тут допомогає?

Хоч зрештою є поширене трактування сили волі: здатність робити те, чого не хочеться. В принципі - навіть щось у цьому є. Але замисліться: іноді насправді важко примусити себе зробити те, що хочеться...

Звідки Ви
    Дописів
    296

Типово

SuperKot, тут я целиком и полностью - согласна с вами,
    глубина чувств и мера ответственности
    .
    Диктатор,
    Але замисліться: іноді насправді важко примусити себе зробити те, що хочеться...
    Вот цитату выделила, сижу и думаю, а чтож ТАКОЕ я себя когда нибудь заставляла делать, чего страстно желала? ... Не помню...

Мдяяяя, господа, сдается мне, я с вами эту тему обсудила...

Дописів
    3 427

Типово

Может просто не надо поступать с другими так, как ты не хочешь что б поступали в отношении тебя....

Дописів
    712

Типово

Цитата Допис від Бджилка2792
    Может просто не надо поступать с другими так, как ты не хочешь что б поступали в отношении тебя....
    Хорошее правило

Дописів
    39

Типово

Меня всегда останавливало от измены мужу наше венчание!
    Почему-то я всегда об этом вспоминаю и уже не могу предать человека с которым мы обвенчаны на небесах!
    И еще не могу просто сделать человеку больно, наверное, потому что знаю, как это больно!
    Я никогда не ждала, что он сможет причинить мне такую боль, потому что была уверена в нем, но тем ни мение это произошло!
    Прастить можно все, а вот забыть...

Дописів
    712

Типово

Рыбка, простить... забыть....
    Если человек прощает..., то он уже об этом не вспоминает... Если человеку больно, то он пытается забыть это, но не простил... обида до сих пор в сердце

Звідки Ви
    Дописів
    296

Типово

Цитата Допис від FaultFinder
    Цитата Допис від Бджилка2792
    Хорошее правило
    Абсолютно верно. И я ему следую.

Типово

восхищение её индивидуальностью, внешностью, сексуальностью -- и женщина не станет вам изменять!! Думаю, уходя на сторону, женщина ищет именно этого. И знаю, что пока я интересна другим мужчинам -- я интересна и своему любимому человеку, а иначе он раслабляется с мыслью, что ничто не может помешать нашему счастью.

Сторінка 5 з 7 ПершаПерша 1234567 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті